Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Numerolapun paiskaaja

Jäsenet
 • Content Count

  315
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

Numerolapun paiskaaja last won the day on June 1 2018

Numerolapun paiskaaja had the most liked content!

Community Reputation

474 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Pohjolan valkea kaupunki :)

Converted

 • Coopperi
  3400 armeijassa
 • Puolimaraton
  1:29 Helsinki City Run
 • Maraton
  3:29 Helsinki City Marathon

Recent Profile Visitors

662 profile views
 1. Tuollaisissa tasaverottavissa ihannevaltioissasi tasa-arvo ja oikeudenmukaisuus ei todellakaan ole vallitseva olotila.
 2. Täysin mahdollista. Tokihan tuollaisen rökäletappion kokeneen puolueen meno hallitukseen osoittaisi jonkinlaista kansanvallan halveksuntaa. Kepun hallitukseen meno edellyttää nahanluontia, joka tapahtuu siirtämällä Sipilä syrjään. Lisäksi kepu tulee asettamaan hallitukseen menolle todella tiukat ehdot, joissa demareilla tulee olemaan nielemistä. Kok + SDP samassa hallituksessa olisi vaalituloksen kannalta parempi, mutta puheet ennen vaaleja ovat molemmin puolin olleet vielä normaaliakin kovempia, joten paljon jouduttaisiin sanoja syömään tässä vaihtoehdossa. Olipa ratkaisu mikä tahansa, tulee seuraava hallitus olemaan heikko. Uskon kuitenkin, että se nilkuttaa vaalikauden loppuun, koska ennenaikaiset vaalit johtaisivat mitä todennäköisimmin perussuomalaisten voittoon. Voi Suomi-parkaa!
 3. Tavoitteeseen pääsy vaatii kuitenkin vauhdin hienoista kiristämistä.
 4. Rinteen "älynväläyksistä" saisi jo kirjan aikaiseksi. Synnytystalkoot, lihavero, Suomen Nato-option tosiasiallinen romuttaminen (johon Kremlissä suhtauduttiin varmasti suurella ilolla), jne. Ilmeisesti mies ei edelleenkään tajua, että hän ei enää ole ay-jyrä, joka voi puhua mitä sylki suuhun tuo, vaan suuren puolueen puheenjohtaja ja potentiaalinen pääministeri, jonka sanomisiin kiinnitetään tarkkaa huomiota. Tuo lausunto kielteisen päätöksen saaneiden turvapaikanhakijoiden töihinmenemisestä oli kyllä täysin käsittämätön, joka ei kestä minkäänlaista kriittisempää tarkastelua. Keksiköhän Rinne tuon möläytyksen lennosta omasta päästään? Toivottavasti, sillä jos tuota oli jo ennalta mietitty demareiden puoluetoimistolla, niin kyllä demareiden harkintakyky on pettänyt, ja pahasti.
 5. Annoin persuille äänen. Vasemmistoa tai kepua en 70-80 -lukujen kansanrintamahallitusten traumatisoimana tule koskaan äänestämään, Kokoomuksessa sosiaaliporvarit on lyöty kanveesiin, Vihreissä suuri osa on sinisilmäisiä, itseään täynnä olevia hihhuleita vailla minkäänlaista reaalimaailman ymmärrystä, pienpuolueita on turha äänestää. Persuissakin on paljon rasistisia pösilöitä mutta ehkä tuleva eduskuntaryhmä on parempi kuin nykyinen. Toivoa sopii 😂
 6. Kokoomuksessa haaveiltiin ennen kaikkea hallitukseen pääsystä. Sen eteen oltiin valmiit tekemään mitä tahansa, etenkin mielistelemään Neuvostoliittoa. Varsinkin puolueen ns. remonttimiehet, joista nykyisessä eduskunnassa ovat edelleen jäljellä Kanerva ja Salolainen, olivat itään päin kallellaan. Perustuslaillisissa puolestaan haaveiltiin Kekkosen syrjäyttämisestä, olihan koko puolue syntynyt vastalauseeksi Kekkosen politiikalle. Haave toteutui v. 1981, tosin ilman puolueen myötävaikutusta. Puolue on sittemmin lopettanut toimintansa tarpeettomana. Yrityspuolella porvareilla pyyhki hyvin, valittamisen aihetta ei pahemmin ollut lukuunottamatta ajoittaisia vasemmistopoliitikkojen esittämiä sosialisointiuhkauksia. Neuvostoliittoon saatiin myytyä hyvään hintaan tavaraa, joka ei länteen olisi kelvannut ainakaan samaan hintaan. Toki se edellytti punaisilta vuorineuvoksilta hyvää viinapäätä ja notkeaa selkärankaa.
 7. Niin, kyllähän Kokoomus on Kataisen, Stubbin ja Orpon aikana siirtynyt niin oikealle, ettei sellaisesta patamustinkaan 70-luvun porvari osannut edes haaveilla.
 8. En sinänsä epäile, etteivätkö F1-kuskit olisi urheilijoita. Lajin iso ongelma on se, että kuljettajaksi on erittäin vaikea päästä ja pääsyyn vaikuttavat hyvin suurelta osin muut asiat kuin lahjakkuus lajiin. Lahjattomampi henkilö. joka kykenee hankkimaan rahoituksen pääsee kuskiksi mutta lahjakkaampi ei , jos rahoitusta ei järjesty. Toki rahoitusta saadakseen täytyy olla lahjoja lajiin mutta se ei todellakaan tarkoita sitä, että parhaat henkilöt pääsisivät kuskeiksi. Tällöin kysymys kuuluu: Onko F1-sarja täynnä piirikuntasarjan tasoisia kuskeja? Toinen ongelma on isot erot eri tallin autojen suorituskyvyissä, jolloin kuljettajien ajotaitojen eroilla ei hirveästi ole edes merkitystä. Em. syiden takia laji on mielestäni jokseenkin epämielenkiintoinen. Ilman suomalaisia kuskeja tuskin täällä kovin moni lajia seuraisi.
 9. Kaikki kai tuon tietää. Erään hyvää kansallista tasoa olleen entisen kilpauimarin aviomies.
 10. Kyllähän närästys voi olla pirun kovaa eikä mene välttämättä heti ohi edes noilla protonipumpun salpaajilla. Itselläni kovin kohtaus kesti pari vuorokautta, jonka aikana en juuri pystynyt nukkumaan. Nyt kannattaa ehdottomasti välttää kaikkea mikä voi tuota vielä pahentaa. Lisäksi tuota Zoltia kannattaa ottaa ainakin muutaman päivän ajan. Jos mahdollista. vältä syömästä muutamaan tuntiin ennen nukkumaanmenoa.
 11. Psykiatrin papereista voisi maksaakin. Siinä ei jäisi niin helposti kiinni kuin vaikka kirurgin hommista.
 12. Kekkonen oli SM-tason korkeushyppääjä. Lisäksi hiihti ja kalasti. Rock'n roll sujui huonommin.
 13. Minä sanoisin, että Rinne pystyy ottamaan korkeintaan muutamia juoksuaskelia. Jos hän vielä pari viikkoa sitten pystyi kävelemään yhtä soittoa vain 150 metriä, ei hän vielä tällä hetkellä pysty kävelemään lähimainkaan edes kilometriä. Rinteellä voisi mennä Cooperissa ehkä 400--800 metriä.
 14. Kolmas kerta toden sanoo. Sipilä pyytää hallituksen eroa. Tällä kertaa se myös toteutuu. Mitään merkitystähän tuolla erolla ei ole, koska hallitus tulee toimimaan toimitusministeristönä vaalien jälkeen valittavaan seuraavaan hallitukseen asti. Kyseessä on vain Kepun poliittinen manööveri, jossa päästään tekemään vaalityötä vapaammin ilman sitoutumista nykyiseen hallitukseen. Kepussa on päällä totaalinen paniikki heikon kannatuksen takia ja nyt tehdään sitten epätoivoinen sumutusyritys, jotta kaikonneet äänestäjät saataisiin takaisin.
 15. Kyllähän työttömyys on pienentynyt mutta aika harva varsinkaan pidempään työttömänä olleista siirtyy työelämään, joten hirveitä hurraa-huutoja työttömyysprosentin lasku ei mielestäni ansaitse. Jotkut pääsevät eläkkeelle, toiset siirtyvät piilotyöttömiksi eli lopettavat työn hakemisen, etc.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy