Jump to content
Juoksufoorumi.fiNumerolapun paiskaaja

Jäsenet
 • Content Count

  394
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

Numerolapun paiskaaja last won the day on June 1 2018

Numerolapun paiskaaja had the most liked content!

Community Reputation

541 Excellent

About Numerolapun paiskaaja

Converted

 • Coopperi
  3400 armeijassa
 • Puolimaraton
  1:29 Helsinki City Run
 • Maraton
  3:29 Helsinki City Marathon

Recent Profile Visitors

860 profile views
 1. Itsekin ostin tuollaiset talvella kun etsin lyhyitä juoksutrikoita kuntosalin juoksumatolle. Taisivat maksaa pari kymppiä. Matolle ihan ok mutta ulkona hellekeleille liian kuumat. Pahin puute on ettei housuissa ole vetoketjullista taskua tai edes sisätaskua, johon saisi laitettua avaimet. Sen sijaan housuissa on kaksi normi etutaskua kuten tennishousuissa. Ja noita nimen omaan kaupattiin juoksuhousuina! Mihin helvettiin juoksija tarvitsee tavallisia taskuja, niistähän putoaa tavarat juostessa!
 2. Jos tuo toistuu joka kerta, ei depressio ole mielestäni hoitotasapainossa. Lieväkin masennus heikentää huomattavasti elämänlaatua, vaikka arjessa kykenisikin selviytymään. Hae apua ensi alkuun vaikka yleislääkäriltä. Pienikin annos SSRI-lääkettä saattaa auttaa jo huomattavasti. Jos sulla on mahdollisuus ja varaa mennä terapiaan, niin aina parempi.
 3. Valitettavasti myös joillain terveydenhuollon ammattilaisilla ammattietiikka horjuu ja potilaasta tulee asiakas, jolta on nyhdettävä mahdollisimman paljon rahaa. Terveydenhuollon ammattilaiset toimivat luottamusammatissa, sillä potilaalla on harvoin kykyä kyseenalaistaa ammattilaisen arvioita. Tällöin on täysin välttämätöntä, ettei ammattilainen hyväksikäytä luottamusta vaan toimii aina potilaan edun mukaisesti. Kävin aikoinaan selkäongelmien vuoksi kiropraktikolla, joka ensinnäkään ei tutkinut selkääni millään tavalla vaan alkoi heti "ryskyttämään" selkää omalla hoitopöydällään. Toiseksi hän kerjäsi koko ajan kehuja ja kolmanneksi möi puoliväkisin helvetin kalliin 10 kerran "sarjalipun". Selkä ei tullut noista ryskytyksistä sen kummemmaksi. Myöhemmin asiansa osaava fyssari löysi oireiden syyksi kireät lonkankoukistajat ja etureidet. Ongelma pysyy nykyään kurissa liikkuvuusharjoitteilla, venyttelyillä ja putkirullailulla.
 4. Tai ehkä sähköt on katkaistu ☹️
 5. Kyllä tuo on ulkosyrjältä tai sitten @firestarter on lattajalka 😀
 6. Peruskunnolla ei sinänsä ole mitään tekemistä juoksemisen kanssa. Entisvanhaan ihmisillä oli rautainen peruskunto, kun painettiin kuutena päivänä viikossa kellonympärys maatalous- ja metsähommia käsityönä.
 7. Stadium outletissä Karhun Fusion Ortix ja Synchron Ortix -mallit myynnissä viidelläkympillä, ovh 150-180 €. Tuota voi kutsua jo alennukseksi. Ostin riskillä 2+2 paria kun olivat niin halpoja, en ole Karhun kengillä juossut 30 vuoteen. Vaikuttavat päällisin puolin ihan sopivilta kengiltä mulle, vaimennusta ja kiertojäykkyyttä löytyy riittävästi.
 8. Hyvä että Topilla oli pyörämies vetoapuna, muutoin olisi saattanut tulla vaarallisia tilanteita. Ihmiset eivät ole tottuneet alle 3 min/km -vauhdilla kulkeviin juoksijoihin kevyen liikenteen väylillä ja saattavat tällöin kävellä eteen kuvitellen että ehtivät pois alta ennenkuin juoksija on kohdalla.
 9. Enpä usko, että saat rahojasi takaisin. Vastaavia tilanteita on helppo keksiä, vaikkapa serkun peruuntuneet häät Kölnissä. Rahoja ei saa takaisin, vaikka matkan "päätuotteesta" ei pääse nauttimaan.
 10. Ahon hallitus leikkasi 90-luvun laman yhteydessä kaikesta mahdollisesta syventäen lamaa entisestään ja tuottaen valtavan määrän syrjäytyneitä. Tätä laskua maksetaan vieläkin. Samaa ei kannata nyt toistaa.
 11. Kyseisellä henkilöllä on Terhikki-rekisterin mukaan koulutetun hierojan tutkinto ja tätä ammattia hän on oikeutettu Suomessa harjoittamaan. Hän ei voi kutsua itseään fysioterapeutiksi, koska se on terveydenhuollon suojattu ammattinimike ja vaatii ammattikorkeakoulututkinnon. Mikäli hän pitäisi "fysioterapeutin" vastaanottoa, hän löytäisi itsensä nopeasti leivättömän pöydän äärestä. Sen sijaan valmentaja-nimikettä voi käyttää ihan kuka tahansa vailla mitään tutkintoa tai osaamista.
 12. THL:n Salminen sanoi lauantaina, että rokote on optimisen arvion mukaan saatavilla puolentoista vuoden päästä. Tietty jonkinlainen ruiske voidaan saada tuotantoon nopeastikin mutta silloin sekä rokotteen teho että turvallisuus jäisivät epävarmoiksi. Enpä itse olisi ainakaan ensimmäisten joukossa ottamassa piikkiä.
 13. Pelastaja on nykyinen sukupuolineutraali nimike. Minun lapsuudessa puhuttiin vielä aika yleisesti palosotilaista. Onhan kyseessä ainakin osin armeijan tapaan järjestetty organisaatio selkeine käskyvaltasuhteineen.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy