Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Numerolapun paiskaaja

Jäsenet
 • Content Count

  333
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

Numerolapun paiskaaja last won the day on June 1 2018

Numerolapun paiskaaja had the most liked content!

Community Reputation

497 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Pohjolan valkea kaupunki :)

Converted

 • Coopperi
  3400 armeijassa
 • Puolimaraton
  1:29 Helsinki City Run
 • Maraton
  3:29 Helsinki City Marathon

Recent Profile Visitors

692 profile views
 1. Kerrankin kunnon seuranhakuilmoitus ilman turhia liirum laarumeita.
 2. Ja Botoxia huulessa. Lieneekö Epsanjassa piikitellyt muuallekin?
 3. Reetta on aitajuoksun kuningatar! 😍
 4. Kiehtova laji totta tosiaan. N. 10 vuotta sitten harkitsin lajin kokeilemista mutta maksut olivat niin suolaiset, että päätin jättää väliin. Taisi olla jonkin firman pyörittämä aikuisten voimistelukoulu.
 5. Vielä parempi jos viestit rajataan vain VIP-jäsenille. Onhan ko. henkilö mitä suurimmassa määrin Very Important Person.
 6. Juuri näin. On täyttä roskaa, että olisi muka jokin yleispätevä raja sille mikä on hidasta ja mikä nopeampaa juoksua. Parempikuntoisemmilla vauhdit ovat kautta linjan kovempia kuin huonomman kunnon omaavilla.
 7. Jos Keskusta vetäytyisi, oltaisiin umpikujassa. Nimittäin, jos Kokoomus tulisi tilalle, pitäisi Rinteen heittää vassarit ulos neuvotteluista ja tehdä vielä hankalampia myönnytyksiä, mikä taas vesittäisi demarien vaalilupaukset jokseenkin täysin. Luulenpa, että Rinne tällöin luopuisi hallitustunnusteluista, jonka jälkeen käytännössä ainoaksi hallituspohjavaihtoehdoksi jäisi PS+KOK+Kesk. Siihen taas ei Kepu lähtisi mukaan ja Orpokin joutuisi syömään sanansa.
 8. Tässä on nyt sovittamaton ristiriita. Baltsun peräänkuuluttamat urbaanit herrasmiehet kun eivät koskaan harrastaisi mitään niin barbaarista lajia kuin juoksu, jossa joutuu hikoilemaan. Ilman pukua, solmiota ja taskuliinaa ei tule näyttäytyä julkisella paikalla.
 9. Tuota ei tule tapahtumaan, sossujen ja AY-liikkeen kytkös on ollut ikiaikainen. Uskon muutokseen, jos sossuhallitus säätää lain, jossa AY-liikkeen verovapaus poistetaan.
 10. Jos neuvottelut sujuvat yhtä kankeasti kuin Rinteen kävely, maaliin tuskin päästään koskaan.
 11. Leipomisessa menisi urbaaneilta herrasmiehiltä manikyyri piloille.
 12. Tapio Kantanenkin näyttää vilahtavan tuolla videolla. Myöskin -49 ikäluokkaa.
 13. Ja ottelun tuomareille järkätään kunnon bonukset.
 14. Erikoista, että kauppatieteiden ylioppilas vastustaa mainoksia.
 15. Näin todella on. Itsellä on ollut enemmän tai vähemmän stressaava elämäntilanne reilut 10 vuotta. Nukkuminen on myös vähän mitä sattuu. Paino on noussut tuona aikana vähintään 15 kiloa (ehkä jopa 20) ja on edelleen noususuunnassa. Tänään samanpituinen (176 cm) kaverini, joka ei näytä kovinkaan paljon itseäni läskimmältä, kertoi painavansa 94 kg! Itse en ole uskaltanut käydä vaa'alla vuosikausiin, viimeksi kun kävin, se näytti 78 kiloa. Tuolloin peilistä näkyi paljon nykyistä hoikempi mies. Ei ihme, ettei juoksu suju.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy