Jump to content
Juoksufoorumi.fi


r

Numerolapun paiskaaja

Jäsenet
 • Content Count

  340
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

Numerolapun paiskaaja last won the day on June 1 2018

Numerolapun paiskaaja had the most liked content!

Community Reputation

508 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Pohjolan valkea kaupunki :)

Converted

 • Coopperi
  3400 armeijassa
 • Puolimaraton
  1:29 Helsinki City Run
 • Maraton
  3:29 Helsinki City Marathon

Recent Profile Visitors

723 profile views
 1. Kyse on siitä, että kaikki eivät suostu noudattamaan normaaleja uimahallien käytössääntöjä, joihin hygienia kuuluu oleellisena osana. Nämä tyypit haluavat välttämättä käyttää löysiä shortseja ja niiden alla ties kuinka paskaisia alushousuja. Myös häpeä omasta pienimunaisuudesta saattaa vaikuttaa shortsien suosioon.
 2. Peiposen kohtaamasta kiusaamisesta taas juttua Iltalehdessä. Onhan se perkele, ettei anneta juosta rauhassa! Lapin sisäsiittoisilla retardeilla ei äly näytä riittävän muuhun kuin järjettömään häiriköintiin.
 3. Yksi syy lienee, että siirtymää joukkuelajeihin, varsinkin jääkiekkoon, ei liene suomenruotsalaisilla tapahtunut samassa suhteessa kuin suomenkielisillä. Esim. ei tule hirveästi mieleen suomenruotsalaisia (etenkään Pohjanmaalta kotoisin olevia) jääkiekkoilijoita.
 4. Vielä ei ole tarvetta. Ehkä myöhemmin, jos rasvaprosentti vielä nousee...
 5. "Arvelisin että 90% katsojista luulee pärjäävänsä niissä paremmin kuin mitä oikeasti pärjäisi..." Katsoin kisoja. En usko, että löytäisin tuollaisessa ryteikössä kaikkia rasteja.
 6. Kerrankin kunnon seuranhakuilmoitus ilman turhia liirum laarumeita.
 7. Ja Botoxia huulessa. Lieneekö Epsanjassa piikitellyt muuallekin?
 8. Reetta on aitajuoksun kuningatar! 😍
 9. Kiehtova laji totta tosiaan. N. 10 vuotta sitten harkitsin lajin kokeilemista mutta maksut olivat niin suolaiset, että päätin jättää väliin. Taisi olla jonkin firman pyörittämä aikuisten voimistelukoulu.
 10. Vielä parempi jos viestit rajataan vain VIP-jäsenille. Onhan ko. henkilö mitä suurimmassa määrin Very Important Person.
 11. Juuri näin. On täyttä roskaa, että olisi muka jokin yleispätevä raja sille mikä on hidasta ja mikä nopeampaa juoksua. Parempikuntoisemmilla vauhdit ovat kautta linjan kovempia kuin huonomman kunnon omaavilla.
 12. Jos Keskusta vetäytyisi, oltaisiin umpikujassa. Nimittäin, jos Kokoomus tulisi tilalle, pitäisi Rinteen heittää vassarit ulos neuvotteluista ja tehdä vielä hankalampia myönnytyksiä, mikä taas vesittäisi demarien vaalilupaukset jokseenkin täysin. Luulenpa, että Rinne tällöin luopuisi hallitustunnusteluista, jonka jälkeen käytännössä ainoaksi hallituspohjavaihtoehdoksi jäisi PS+KOK+Kesk. Siihen taas ei Kepu lähtisi mukaan ja Orpokin joutuisi syömään sanansa.
 13. Tässä on nyt sovittamaton ristiriita. Baltsun peräänkuuluttamat urbaanit herrasmiehet kun eivät koskaan harrastaisi mitään niin barbaarista lajia kuin juoksu, jossa joutuu hikoilemaan. Ilman pukua, solmiota ja taskuliinaa ei tule näyttäytyä julkisella paikalla.
 14. Tuota ei tule tapahtumaan, sossujen ja AY-liikkeen kytkös on ollut ikiaikainen. Uskon muutokseen, jos sossuhallitus säätää lain, jossa AY-liikkeen verovapaus poistetaan.
 15. Jos neuvottelut sujuvat yhtä kankeasti kuin Rinteen kävely, maaliin tuskin päästään koskaan.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy