Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Numerolapun paiskaaja

Jäsenet
 • Content Count

  291
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

Numerolapun paiskaaja last won the day on June 1 2018

Numerolapun paiskaaja had the most liked content!

Community Reputation

458 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Pohjolan valkea kaupunki :)

Converted

 • Coopperi
  3400 armeijassa
 • Puolimaraton
  1:29 Helsinki City Run
 • Maraton
  3:29 Helsinki City Marathon

Recent Profile Visitors

624 profile views
 1. Napit todella auttavat. Itse söin n. 10 vuotta sitten masennuslääkettä reilun puolen vuoden ajan. Mielialan kohentamisen lisäksi lääke paransi myös unen laatua, kun pillerin nappasi pari tuntia ennen nukkumaan menoa. En ole koskaan nukkunut niin hyvin kuin tuolloin.
 2. Joo, ja mukava olisi myös käydä päivittäin gourmet-ravintoloissa ilmaisilla lounailla.
 3. Jouko Turkka -vainaalla tuli kuulemma isompi hätä aina tunnin juoksun jälkeen. Miehellä oli vessapaperia mukana sukan varressa.
 4. Ei pappoja mummujen seura kiinnosta. Eikä kyllä toisinkaan päin, ainakaan jos vähänkään tutkii deittipalstoja. 😂😂😂
 5. Mulla näkyy autovaraosamainoksia, vaikka en edes omista autoa enkä ole googlaillut mitään siihen liittyvää.
 6. Sitova hoitajamitoitus tarvitaan mutta 0,7 hoitajaa potilasta kohti / vrk ei alkuunkaan riitä, koska laitoksissa olevat vanhukset ovat nykyään paljon huonokuntoisempia kuin aiemmin. Omatoimiset vanhukset eivät laitoksiin enää pääse (paitsi omalla rahalla). Takavuosina tuo 0,7 prosenttia olisi vielä voinut riittää keskimäärin, kun laitoksissa oli sellaisiakin, jotka kykenivät pukeutumaan, syömään ja käymään vessassa itsenäisesti. Joidenkin tutkijoiden mukaan nyt 1,2 hoitajaa voisi riittää asialliseen hoitoon. Oma 92-vuotias mm. alzheimeria, sydämen pahaa vajaatoimintaa, astmaa, selkäytimen ahtaumaa, kilpirauhasen vajaatoimintaa ja verenpainetautia sairastava äitini, jonka lihaksisto on lähes täysin surkastunut ja jolla on pysyvä sydämen rytmihäiriö ja joka ei ole vuosiin kyennyt, pukeutumaan, riisuutumaan, laittamaan ruokaa tai ottamaan sitä jääkaapista tai edes laskemaan vettä keittiön hanasta, on ollut kaupungin viranhaltijoiden mielestä liian hyväkuntoinen laitoshoitoon. Vasta nyt, kun hänen liikuntakykynsä on lähes kokonaan mennyt ja vessakäynneillä tarvitaan jo kahta kotihoitajaa, on kaupungin kanta muuttunut. Nyt pitää vain odotella muutama kuukausi, että jostain laitoksesta vapautuisi paikka.
 7. Puhutte kahdesta eri asiasta eikä niistä kumpikaan liity suoranaisesti ketjun aloittajan kysymykseen. Ihmisarvo on jakamaton eikä se ole riippuvainen yksittäisestä henkilöstä tai hänen tekemisistään. Eriarvoistuminen puolestaan on yhteiskunnallinen kysymys. Täysin tasa-arvoinen yhteiskunta on utopia. Syrjäytyneiden huumevanhempien lapsella tuskin koskaan tulee olemaan samat mahdollisuudet edetä esim. tasavallan presidentiksi kuin vaikkapa professorin lapsella. Sivistysvaltioissa näitä eroja kuitenkin yritetään kaventaa, mikä vaatii rahaa, jota varten kerätään veroja. Kysymys kuuluu kuinka paljon yhteiskunnan on näitä eroja kavennettava. Erään poliittisen suunnan edustajissa on yhä vahvemmin vallalla mielipide, jonka mukaan jokainen huolehtikoon itsestään ja pelatkoon niillä korteilla, jotka ovat saaneet.
 8. Demarit voisivat kääntää Rinteen sairausloman voitoksi. RInteen kannattaisi luopua puheenjohtajuudesta välittömästi terveyssyihin vedoten, jolloin demarit voisivat valita pikamenettelyllä pj:ksi Sanna Marinin. Uskon, että demareihin vuotaisi tuolloin äänestäjiä vassareista ja vihreistä, jopa vasemmistolaisimmat kokoomuksen kannattajat voisivat siirtyä demareiden äänestäjiksi nykyisessä poliittisessa tilanteessa. Rinteen kaltainen lakkokenraali ja tunkkainen vanhan liiton politrukki on menneen talven lumia.
 9. Miksi käydä töissä kun voi olla ikiopiskelijana kauppakorkeakoulussa.
 10. Voisihan tuossa vanhuksilla sekä heidän omaisillaan tulla hieman sanomista, jos vanhukset pakkosiirrettäisiin kauas kotipaikkakunnaltaan seudulle, jossa heillä ei ole ketään tuttuja tai sukulaisia.
 11. Viestien päivämäärät näyttäisivät hävinneen n. 23.1. - 27.1. välillä lähetetyistä viesteistä.
 12. Mulla ei ole astmaa mutta nenänseutu oireilee pakkasella todella voimakkaasti. Nenän limakalvot turpoavat, poskia särkee ja nenä tuntuu tukkoiselta. Öisin ei pysty useinkaan hengittämään nenän kautta, mikä heikentää unen laatua. Ainoa apukeino olisi käyttää hengityksenlämmitintä ja minulla onkin kaulurimainen lämmitin mutta sen läpi hengittäminen tuntuu raskaaalta. Ongelma on iän myötä vain pahentunut ja olenkin reilun kymmenen vuoden ajan juossut talvikaudet matolla. Hiihtämisestä olen luopunut kokonaan.
 13. Vaihtoehto 1 toimii, kunhan matossa on kunnon (riittävän pitkät) kädensijat. Juoksurytmi ja tasapaino pitää tietysti saada kohdilleen ennenkuin päästää kädensijoista irti. Jotkut matot on kylläkin turvallisuussyistä säädetty niin, että ne pysähtyvät välittömästi, jos matolla ei ole painoa, joten niillä tätä ei voi tehdä.
 14. Et kai oikeasti kuvitellut, että feministit tähän puuttuisivat? Koska valkoisetkin raiskaavat, niin maahanmuuttajien tekemillä raiskauksilla ei ole väliä. Sillä tosiasialla, että maahanmuuttajat raiskaavat suhteellisesti paljon enemmän, ei ole heille merkitystä tai ehkä he ovat vain totaalisen numerolukutaidottomia.
 15. Säätiöllä on varallisuutta satojen miljoonien arvosta. Amos Andersson, jolta säätiön varallisuus on pääosin peräisin, oli aikansa suurliikemies ja mesenaatti, kyllä noilla rahoilla kelpaa Amoksen nimikkomuseota pyörittää.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy