Jump to content
Juoksufoorumi.fiNumerolapun paiskaaja

Jäsenet
 • Content Count

  456
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

Numerolapun paiskaaja last won the day on June 1 2018

Numerolapun paiskaaja had the most liked content!

Recent Profile Visitors

1 351 profile views
 1. Voi olla jäätynyt olkapää. Mulla oli reilut 5 vuotta sitten. Kättä ei voinut kivun ja jäykkyyden vuoksi viedä taakse eikä nostaa sivulle kovin ylös. Eteen nousi normaalisti. Kipeällä puolella ei voinut nukkua, piti laittaa tyyny selän taakse esteeksi etten unissani käänny kipeän olkapään päälle. Saattoi ärtyä myös erilaisista äkkiliikkeistä. Esim. kerran liukastuin lenkillä ja kädet tekivät nopean tasapainottavan liikkeen, jonka jälkeen jumalaton kipu iski olkapäähän. Piti vähän aikaa puhallella (ja kiroilla) polvillaan maassa. En tiedä mistä tuo vaiva tuli, mitään tapaturmaa tai vastaavaa ei
 2. Sandra näyttäisi päässeen ongelmistaan eroon. Hienoa!
 3. Minä otin piikin (Pfizer) tällä viikolla heti kun se oli täälläpäin saatavissa (riskiryhmä 2, yli 55-vuotias). Monella muulla alueella olisin saanut rokotuksen jo aiemmin.
 4. Nyberg ei oikein ole perillä yleisurheilusta, kyselee epäolennaisuuksia. Lotta Kemppiseltäkin uteli pari viikkoa sitten lähinnä vammoista. Kaveri lienee enemmän jalkapallomiehiä.
 5. Näin se juuri on. Itsekin kun aikoinaan kävin kaupungin reumapolilla ja vastailin erilaisiin oirekyselyihin, joissa kysymykset olivat tyyliin "Pystytkö pukeutumaan ilman apua" tai "Kykenetkö poimimaan lattialta sinne pudonneen esineen", mietin olenko oikeassa paikassa. Pystyin kuitenkin useimmiten lähtemään lenkille, joskus tosin melkoisen särkylääkecoctailin avulla.
 6. Jos Salazopyrinin syöminen nyppii, voit aina yrittää ehdottaa lääkärille pientä kortisonikuuria. Parhaassa tapauksessa 2-3 viikon kuuri rauhoittaa tulehduksen pidemmäksi aikaa. Kovin pitkään kortisonia ei kannata syödä sivuvaikutusten takia, jos ei ole pakko. Olethan saanut tulehduskipulääkkeen kylkeen happosalpaajaa mahansuojaksi.
 7. Täällä 57 cm mutta samapa tuo kun kevyen liikenteen väylät ovat sulana.
 8. Riippuu treeneistä. Kun itse parikymppisenä aloin juosta, tein yleensä 6 km:n intervalitreenin, jossa juoksin n. kilsan pituisia kovia vetoja ja välissä kävelin puoli kilometriä. Näitä lenkkejä tein ehkä 4-5 kertaa viikossa. Touhussa ei ollut tietenkään mitään järkeä mutta 3000 m radalla kulki hieman alle 10 minuutin. Maraton olisi mennyt pitkälti kävelyksi.
 9. Mulla on tavoitefarkut lojuneet kaupan muovipussissa jo melkein 10 vuotta 😂😂😂
 10. Ei kannata lopettaa reumalääkitystä. Hoitamattomana tauti etenee todennäköisemmin ja lisäksi on riski oheissairauksille.
 11. Bolsu ei olisi voittanut Kläboa ilman sauvarikkoakaan, joten Kläbon hylkäyksen jälkeen hän sai juuri sen mitalin, jonka ansaitsi. Mutta en kylläkään osaa sanoa olisiko Kläboa pitänyt hylätä ylipäätään.
 12. Näin todennäköisesti tulee käymään. Siksipä on kummallista miksi jo tässä vaiheessa jotkut haluaisivat keskittää rokotukset tietyille alueille. Riskiryhmät ja ikäihmiset on rokotettava ensin. Vasta kun päästään perusterveiden rokottamiseen voidaan miettiä alueellisia aikatauluja.
 13. Myös THL:n ja sitä edeltäneen Kansanterveyslaitoksen tutkimusresursseja on vähennetty 2000-luvulla murto-osaan aiemmasta. Moni kokenut pandemiatutkija on saanut kenkää ja tutkimus joutunut retuperälle. Tästä maksetaan nyt kovaa hintaa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy