Jump to content
Juoksufoorumi.fiNumerolapun paiskaaja

Jäsenet
 • Content Count

  437
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

Numerolapun paiskaaja last won the day on June 1 2018

Numerolapun paiskaaja had the most liked content!

Recent Profile Visitors

1 206 profile views
 1. Niinpä justiin... Lomalla olevan teho-osaston lääkärin piikinkin voi antaa vaikka jollekin rallikuskille.
 2. https://www.hs.fi/politiikka/art-2000007719813.html
 3. Enpä usko että byrokratia rokotustahtia pahemmin hidastaa, osataanhan täällä hoitaa myös vuosittainen influenssarokotus, jonka ottaa monta kymmentä prosenttia suomalaisista. Ennemmin hidastaa se, ettei rokotteita ole saatu läheskään sitä määrää mitä piti.
 4. Kaupunki hoiti täälläpäin syksyn influenssapiikityksen todellakin liukuhihnatyyliin. Ovella vartija vastassa tsekkaamassa että maski on päässä ja neuvomassa eteenpäin. Matkan varrella pari tyyppiä ohjaamassa oikealle käytävälle. Sitten vaan sisään ensimmäiseen vapaaseen huoneeseen, henkkareiden tarkistus, piikki käsivarteen ja toisesta rapusta ulos. Edes laastaria ei pistoskohtaan laitettu kuten yleensä.
 5. Tänään tullaan syömään hot dogeja kurkku- ja perunasalaatin kera.
 6. Taitaa olla Bischofshofenin vanha luonnonmäki, kun on noin pitkä ja loiva.
 7. Tavoitteellisen harjoittelun loputtua n. 10 v. sitten paino nousi 15 kiloa. Kymmenen vuoden hölkkäily läskinä on lopulta johtanut siihen, että jalat eivät enää tahdo kestää juoksua. Pakko saada painoa rutkasti alas, että harrastus voi jatkua. Pirun vaikeaa se tulee olemaan, olen aiemminkin yrittänyt useamman kerran, pudotetut kilot tahtovat vaan aina tulla korkoineen takaisin. Nyt ei ole enää vaihtoehtoja, paitsi lopettaa juoksu.
 8. Magneettikuvien hinnat ovat tulleet alaspäin. Reilut 10 vuotta sitten maksoin jalkaterän magneettikuvauksesta yli 400 euroa, vaikka minulla oli erikoislääkärin lähete. Nyt Synlabilla saa ilman lähetettä kuvauksen reilulla 200 eurolla.
 9. Lääkärinlausunto kuuluu magneettikuvauksen hintaan, siitä ei tarvitse erikseen maksaa. Lausunto on tarkoitettu toisille lääkäreille, joten se on lääkärilatinaa. Google auttaa, jos lääketieteen termit eivät ole hallussa. On sitten toinen asia mitä pystyt itse pelkän lausunnon perusteella päättelemään mitä vaivallesi tulisi tehdä. Siihen tarvitset todennäköisesti ammattilaisapua, joten käynti lääkärillä (urheilulääkäri/ortopedi) lienee joka tapauksessa edessä. Kuvista on apua lekurille ongelmasi ratkaisussa mutta lääkäri haluaa varmasti tutkia koipesi myös itse.
 10. Eipä tuollaista vihreiden ylimielisesti levittämää disinformaatiota ole pahemmin eduskunnassa näkynyt sitten 70-luvun. Zysse repi kappaleiksi vihreiden selittelyt.
 11. Onko tuo lääkärin diagnoosi? Jos ei, niin magneettikuvaan ja lääkäriin mars.
 12. Sohaisit, Seppo, muurahaispesää. Nykyään ei esim. telkkarissa voi enää olla kolmea miestä keskustelemassa keskenään, se olisi sovinistista syrjintää. Mutta kun kaikkien hallituspuolueiden puheenjohtajat ovat naisia, se on mahtavan tasa-arvoista.
 13. Paitsi että Nykänen ei ollut huijari.
 14. Ei oireita. Pistoskohta oli kosketusarka pari päivää.
 15. Se riski noissa takaa-ajoissa on. Mutta silloin heilahtaa myös häkki, kun varkaus muuttuukin ryöstöksi.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy