Jump to content
Juoksufoorumi.fiNumerolapun paiskaaja

Jäsenet
 • Content Count

  420
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

Numerolapun paiskaaja last won the day on June 1 2018

Numerolapun paiskaaja had the most liked content!

Community Reputation

567 Excellent

Converted

 • Coopperi
  3400 armeijassa
 • Puolimaraton
  1:29 Helsinki City Run
 • Maraton
  3:29 Helsinki City Marathon

Recent Profile Visitors

916 profile views
 1. Niin, jos sekä nautittu että kulutettu energiamäärä pysyvät pidemmän aikaa suht. vakioina, paino kyllä asettuu lopulta tasapainoon. Se, mikä tuo tasapaino milloinkin on, riippuu em. energiamääristä. Minulla tuollaisia "tasapainoja" ovat vuosien varrella olleet 65 kg sekä 85 kg.
 2. Bandvagn 206. Mertaniemi tai Böök ratissa. Tosin perävaunussa oli hauskempaa.
 3. Eipä näy läheskään kaikilla maskia 😷
 4. Itse en ole huomannut tuollaista. Liima sen sijaan on useamman kerran ollut kuivunut, kun olen yrittänyt käyttää samaa paikkausrasiaa uudestaan muutaman vuoden päästä. Anyway, sama lopputulos.
 5. Joo, ei Ruotsin demareita voi oikein verrata Rinteen tai Marinin SDP:hen. Ruotsi on edelleen selvästi rikkaampi maa kuin Suomi ja veikkaan, että tuo varallisuusero tulee lähitulevaisuudessa kasvamaan. Kuinkahan hyvin maalla menisikään, jos noita lonkeroitaan laajalle levittäneitä rikollisjärjestöjä ei olisi.
 6. Tai sitten voit vaikka keskeyttää vähän ennen maalia tai juosta salanimellä, ettei aikakirjoihin jää rumaa jälkeä 😆
 7. Ilmeisesti Topin ja SUL:n sopimus velvoitti osallistumaan vain yhteen kisaan Ruotsi-ottelussa, koska Topi ei osallistunut sunnuntaina päälajiinsa, jonka hän olisi luultavasti voittanut ylivoimaisesti. Osallistumatta jättäminen oli Topin kosto SUL:lle, puheet riskien minimoimisesta ovat täyttä höpinää.
 8. Läskinpoisto on työlästä. Pitäisi olla epäinhimillisen kova itsekuri, että painon saisi kunnolla putoamaan. 😄
 9. Kiihtyvää. Aluksi n. 4 kilsaa about 5:30-vauhtia, sitten saman verran viitosen vauhtia, välillä hieman allekin. Lopussa 2,5 kilsaa löysempää, n. 5:40-vauhdilla. Yhteensä 10,2 km keskivauhdilla 5:23. Ei hääviä mutta parasta vauhtia pariin vuoteen. Kuinkahan kovaa olisi mennyt normaalipainoisena eli 12-15 kiloa kevyempänä?
 10. Naisten puolella foorumin jäsen on jo murtautunut kärkikolmikkoon.
 11. Urheiluruudussa näytettiin pätkä naisten vitoselta mutta ei kympiltä eikä kävelyistä.
 12. Niin, ei kai virus ole niin pahantahtoinen, että sairastuttaisi "töissä" käväisevän urheilijan.
 13. Minä olen monesti oksennellut muutamia tunteja jo puolimaratonien jälkeen. Olo on heikko, mikään ei pysy sisällä. Lopulta vatsa rauhoittuu sen verran, että voi lipittää sokerilientä. Sitten voi syödä kaurapuuroa ja makaronia (ilman ketsuppia). Mitään huonommin sulavaa, kuten pihvejä, en pysty syömään pariin päivään.
 14. No kyllä noihin voisi muutaman minuutinkin uhrata. Mutta sinänsä tuo ei ollut mikään yllätys, lopettihan Yle pari vuotta sitten myös maastojuoksun SM-kisojen televisioinnin. Kaikkeen muuhun lähetysaikaa näytti kyllä riittävän.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy