Jump to content
Juoksufoorumi.fiMondo

Jäsenet
 • Content Count

  62
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

Mondo last won the day on January 8 2018

Mondo had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nnn-monoissa on vain yksi rauta tosiaan, en tiedä mitä sillä toisella edes tehdään? Mutta on kyllä ilolla saanut katsoa tätä sns-siteiden katoamista. Käyttäjän kannalta todella hieno asia, että siirrytään yhteen standardiin ja ei jää parhaiten sopivat monot valitsematta väärän sidejärjestelmän takia. Itsellä rottefellan nnn siteet ja salomon monot.
 2. Ovatko täällä foorumilla kaikki käyttäjät ensimmäistä kertaa intternetissä kun ottaa näin koville yksi trolli, joka ei edes pilkkaa, hauku tai arvostele ketään, hupsuttelee vain vähän. Täällä on kymmeniä harjoituspäiväkirjoja, siirtykää lukemaan seuraavaa, jos tämä ei miellytä.
 3. Itsellä on tuollainen vasara ollut nyt puolisen vuotta ja ihan tyytyväinen olen vekottimeen, satunnaisesti tullut käytettyä, viikottain kuitenkin. En osaa sanoa, että onko tuosta mitään todellista hyötyä mutta kyllä sillä rentoutuneen tunteen saa lihaksiin ja näissä hieronta-asioissahan subjektiivinen tunne varmasti tärkein kun mitään faktatietoa ylipäätänsä ei oikein ole. Itsekseni olen tuolla paukutellut niin soveltuu käytännössä vain jalkoihin, mutta kyllä tuolla takareidetkin saa käytyä läpi. Jos tykkää vempaimista niin eihän nuo halvimmat pahan hintaisia ole. Netistä lukiessa
 4. No ei pidä ottaa noin lujaa nokkiinsa, jos vähän haastetaan. Näitä youtube-asiantuntijoita on nykyään aiheesta kuin aiheesta ja kun väitetään naama pokerilla, että minuuttiventilaatio rasituksessa nousee kun laskee hengitysfrekvenssiä niin kyllähän se kertoo tämän gurun tajunnanjuoksusta jo riittävästi. Pakkasella tulee itse suosittua nenähengitystä kun kerkiää lämpenemään ilma paremmin.
 5. Mitäköhän noista videoista pitäisi jäädä käteen. Katsoin videon "Improve oxygen uptake in the blood - Patrick McKeown" ja ainakin tämä pätkä ihan hupiukkotavaraa 😄 ihan ihmeellisiä väitteitä ja fysiologian perusteet kaverilla hieman hukassa.
 6. Millaisia nuo palauttavat lenkit ovat? Aika tyypillistä on, että palauttava lenkki ei todellisuudessa ole palauttava, vaan pelkästään hieman normaalia kevyempi peruslenkki.
 7. No jos se diagnoosi on oikea eli plantaarifaskiopatia kyseessä niin ei siihen kortisonit, tai muutkaan piikit auta tutkimusten mukaan. Mutta voihan tuolle alueelle olla muitakin vaivoja ja eri asia sitten niissä.
 8. Eilen tuli pururadalla/ulkoilureitillä vastaan nuori mies kaasunaamari päässä 🙄
 9. Nimenomaan liikunta painonhallintakeinona on erittäin huono ja riskialtis. Painonhallinta lähtee täysin ruokavaliosta. Näkeehän sen monista huippu-urheilijoista, jotka eivät onnistu muuttamaan ruokavaliotaan kilpailu-uran jälkeen ja vatsa pömpöttää jo parin vuoden jälkeen. Toinen yleinen harha esim. vaikeaa nivelrikkoa sairastavilla ylipainoisilla usein ajatus, että "kyllä se paino lähtee putoamaan kun saan polven vaihdettua ja pääsen taas liikkumaan" tutkimusten mukaan paino ei näillä kuitenkaan tekonivelleikkauksen jälkeen putoa, vaikka liikkuminen on taas mahdollista. Ihmiselimistö vaan toi
 10. Mondo

  Yllas jouluna

  Pari vuotta sitten jouluna olin ylläksellä hiihtämässä. Latuja oli ajettu aika paljon, mutta kaikki eivät olleet auki esim. pyhätunturin ja aakenuksen taakse ei ollut ajettu latuja. Toisaalta taitaa olla yli 300 km latuverkosto tuolla niin puoletkin auki ollessa on melkoisesti hiihdettävää. Nyt on alkanut niin hyvillä lumilla lapin talvi, että varmasti on suuri osa laduista ajettu jouluna jo. Otsalamppuhan siellä kannattaa olla ja kunnon lampulla kyllä hiihtelee ilman ongelmia, eikä tuolla mitään soraa tarvitse pelätä joulun aikoihin ainakaan tänä vuonna.
 11. Jos nollasta lähtee liikkeelle niin sehän on ihan mieltymyskysymys, että luistelu vai pertsa. Pertsalla pääsee ehkä helpommin liikkeelle, koska tekniikka ei ihan yhtä haastava ole ja sykkeet esim. ylämäessä pitää helpommin kurissa, mikäli kevyttä lenkkiä tekee. Jos perinteiseen päätyy niin ostaisin kyllä suksiliikkeestä karvapohjasukset niiden helppouden takia. Mikäli taas luistelusukset hommaa niin ostaisin käytetyt kilpasukset joltain kilpahiihtäjältä. Näiden hinta tuppaa olemaan n. 200 € per pari, millä saisi uutena aktiiviharrastajan kapulat. Käytettyä suksea voi katsoa esim. tori.fi:sta t
 12. Luitko nämä uudet liikuntasuositukset tai edes tuota iltalehden uutista aiheesta? Eihän tässä mielipiteillä kiistellä, vaan oman alansa ammattilaiset ovat laatineet suositukset. Pääpointtinahan noissa uudistuksissa on, että passiivista elämäntyyliä pitäisi rikkoa ainakin pienillä breikeillä ja myös alle 10 min suorituksista saa hyötyä.
 13. No kyllähän se suunnistuskin on jonkinlaisessa murroksessa, kun kilpailijamäärät pienenevät koko ajan ja liitossa pistetään porukaa pihalle, vaikka kuntorasteilla käy enemmän väkeä. Itse ajattelen, että maraton ei nykyisessä some-yhteiskunnassa ole enää niin suosittua, koska hyvä tulos maratonilla vaatii ison määrän töitä. Elämyksen, voittajafiiliksen ja insta-päivityksen saa paljon helpommin ja pienemmällä työllä juoksemalla jonkun ultramatkan poluilla, jossa aika on vain sivuseikka ja harjoittelu lepposaa pk:ta ilman progressiota verrattuna mihin tahansa maraton-ohjelmaan (ei tie
 14. No jos ohjeistuksen mukaan top 100 pitäisi olla realistinen tavoite ykkösryhmäläiselle, niin tietenkin menet reilu 3h maratonilla ensimmäiseen lähtöryhmään. edit. en ole kokenut, mutta huutelen täältä välistä 😄
 15. No kyllä tämä nyt garminin kellot voittaa, toki huonojakin puolia ilmennyt nyt kun toinen käyttöviikko lähtenyt käyntiin ja jokunen treenituntikin tullut. Listailen plussia ja miinuksia jahka saan vielä hieman kokemusta kellosta.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy