Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Mondo

Jäsenet
 • Content Count

  27
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

Mondo last won the day on January 8 2018

Mondo had the most liked content!

Community Reputation

12 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. No keskimatkan karsinnan tuloksia, jos katsoo niin ei se hirveästi vaadi ettei viimeiseksi jää. Kärki menee 24 minuuttiin ja idän ihmeet 1h24min. 4.2 km rata siis.
 2. No jos fysiatrialla käyty, ultrattu ja diagnosoitu niin varmaankin fysioterapeutille kannattaisi suunnata.
 3. Mondo

  Garmin Fenix 5

  Miten tähän vehkeeseen saa virtuaalipacerin, jonka saa nollattua kesken harjoituksen. Nyt vesittyy koko pacerin idea, kun lämmittelyn jälkeen näyttää 10 min jäljessä ja en osaa nollata samaan treeniin tuota. Toisaalta tuntien garminin ohjelmointitiimin vieraantumisen kaikesta fyysisestä harjoittelusta, en ihmettelisi vaikka tämä toiminto olisi vajaa tonnin kellolla mahdotonta.
 4. Mondo

  Kympin harjoittelu

  No ei se sun juoksu-ura nyt siihen kaadu, jos nyt muutaman päivän annat sille täyslepoa ja sen jälkeen lähdet liikkumaan taas hiljalleen.
 5. No sellaisen käsityksen sain tästä. Jos oikeasti laajoja liikeratoja tarvitsevia lajeja harrastaa, niin kivinen on tie jos staattisia venytyksiä ei tee.
 6. Höpöhöpöjuttujahan nuo ovat, että staattinen venyttely olisi turhaa. Ei varmasti niin tärkeää kuin yleisesti ajatellaan, mutta paikkansa sille on, varsinkin juoksun ulkopuolella.
 7. Lähes kaikki jaksot on tullut kuunneltua ja sisältö kyllä hyvää. Parannusehdotuksena totean, että äänenlaadun vuoksi jaksojen alkuosia on aina vaikea kuunnella, loppua kohden sitten "tottuu". Kuulostaa, että studio on jossain tyhjän uima-altaan pohjalla.
 8. Mondo

  Kilpirauhanen

  Vilkaisin tuon Anu Marinin blogia kilpirauhasasioista. Kyseessähän ei ole lääkäri, vaan ns. lifestyle bloggaaja. Antaa tuossa blogissaan ohjeita, jotka suunnattu "wilsonin syndroomaa" sairastavia varten. Tämä wilsonin syndroomahan on tieteellisesti samaa tasoa horoskooppien kanssa. Tämä kannattaa huomioida kun lukee koko juttua.
 9. Mondo

  Garmin Connect

  Ajattelin Garminin kokeilua, kun saisi kaverilta halvalla nyt kellon. Tein Garmin connectiin tunnuksen kun halusin tarkistaa millainen käyttöliittymä on ja siirsin parit harjoitukset tuonne. Erilainenhan tuo näyttää olevan kuin movescount ja polar flow, joita tullut kokeiltua. Parit kysymykset heräsivät heti kun vähän selailin tuota: 1. Saako tässä lisättyä siis omia lajeja? Tuolla garmin connectin sivustolla puuttuu varmaan puolet lajeista, joita polar flow ja movescount antavat valmiina. 2. Tuolta raportit kohdasta näköjään saa jotain tilastoja avattua, esim. juoksumäärät. Miten tuolta näkee yhdistettynä jos vaikka haluan nähdä kilometrit useammasta lajista, vaikka juoksu+suunnistus. 3. Mikä hitto on lomahiihto? Muutenkin tuo sivusto näyttää google translatella käännetyltä.
 10. Hitaampaan vauhtiin todennäköisesti. Faktahan on se että suun kautta saat enemmän happea kulkemaan kroppaan pienemmällä työllä.
 11. Hyvältä näyttää. Itsellä tulee urheilukäyttöön, niin mitään älykellopuolta en kaipaa. Hyvä vaan että tuotteella on kunnon kohderyhmä (ei-persaukiset aktiiviurheilijat), kun vaikea pienenä firmana sylkeä kolmea laitetta ulos vuodessa kilpailijoiden tapaan. Gps:n tarkkuus tietenkin huolettaa, kun tärkeimpiä ominaisuuksia. Pitää odotella että joku saa laitteen testiin ja katsoa tuloksia sitten.
 12. No tätä vantagea ei ehkä voi kiireellä markkinoille pusketuksi sanoa 😄 vaikka tuskin valmiina saadaan ulos, tuntuu nykyään olevan aika normi että tavaran pitää toimia siinä vuosi julkaisusta. Kilpailuvaltti olisi kyllä, jos softa olisi heti alusta asti kunnossa.
 13. Jotkut kuitenkin tarvitsevat pitkää akunkestoa, niin onhan tuo hyvä ominaisuus että lupailee lähes tuplaa esim. tuohon garmin 935 verrattuna.
 14. Paljon näissä teidän käyttämissä kuulokkeissa on akunkesto käytännössä. Ittellä nyt tommoset vanhemmat jabra sport plussat ja akku ei kestä yhtä pitkistäkään, niin pitäis uusia kuulokkeita miettiä. Kylmällä pitäisi myös akku pelittää, kun hiihettyä tulee.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy