Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Pessi

Jäsenet
 • Content Count

  760
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  16

Pessi last won the day on January 27 2019

Pessi had the most liked content!

Community Reputation

2 303 Excellent

Converted

 • Coopperi
  3000m (v. 2001), 2990m (v. 2018)
 • Puolimaraton
  1:39:01 (Terwamaraton 2018)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Veikkaan että Juhani ”Tami” Tamminen on yksi kolmesta..
 2. Erittäin mielenkiintoinen kysymys johon ei välttämättä liene kaikilla urheilua enemmän harrastavilla kovin selvää vastausta. Olen mieltänyt itseni aina jotenkin helposti ”koukkuun jääväksi”, tiedä sitten onko tuossa ajatuksessa sen suurempaa totuuspohjaa. Sanotaan nyt silti ainakin näin, että useasti pohdin kuntoiluni tiedostettuja ja tiedostamattomia motivaatiotekijöitä ja vähintäänkin lievään riippuvuuteen viittaavia tunnusmerkkejä tunnistan ainakin ajoittain. Harrastamisen koen silti täysin positiiviseksi seikaksi, elämänlaatua parantavaksi ja pyrin toisaalta jatkuvasti pitämään mielessä myös sen, että homman saa menemään ja se voi mennä vahingossa ”överiksi”.
 3. ODL:ssä itse kävin myös ja tykkäsin kovasti. Aiempaa kokemusta kuntotesteistä ei ole joten sikäli en ole paras arvioimaan, mutta minunlaiselle kuntoilijalle ainakin testi oli ihan hyvä. Ja testimuotona oli juoksutesti (ilman maskia) matolla jossa mitattiin laktaattiarvot väliajoin. Mielestäni ihan riittävä kuntoilijalle.
 4. https://kunto.fluentprogress.fi/LATUOULU/latu_responsive.html;jsessionid=AF5C3932146840A58EC40701A91584EC Tuon linkin takaa näkyy tilanne ja näyttäisi olevan ainakin jonkun verran latuja kunnostettuna. Omat sukset ovat vielä tukevasti varastossa eli tarkempaa tietoa ei ole.
 5. Äläs nyt, käytetäänhän täällä etymologiaakin eli sanojen alkuperääkin todisteena aina välillä 😉 Voin myöntää kyllä, että yhtään linkiiä tai liitettä en ole avannut saati katsonut, mutta paljon enemmän tässä ketjussa kiinnostaakin minua tämä keskustelu ihan itsessään. Paastoa en ole koskaan kokeillut eikä minulla ole siitä minkäänlaista mielipidettä. Yksi perusteluista paaston puolesta tässä jossain kohtaa keskustelua oli kai se, että paasto on ollut osa normaalia ihmiseloa kun suurriistaa on metsästelty ja harvakseltaan saatu. Ja tällä perusteella paasto on (myös) erityisen toimiva nykymaailmassakin. Tästä tuli mieleen, että eikös ihminen ole ollut samalla myös keräilijä jolle kasvikset ovat olleet melko tärkeässä asemassa? Jotenkin voisi kuvitella että keräilijät ovat syöneet ns. koko ajan vähän ja onkohan silloin muistettu paastota? Ei siknä, samoilla linjoilla @riopentti kanssa, esimerkkini oli varmasti tosin huono ja varsinkin epätieteellinen eli siitä ei kannata kenenkään liikaa hermostua. Mutta toivotaan että keskustelu pysyy vireänä jos ei muuta 👌 Tämä on myös kiinnostava viesti joka keskustelussa sivuutettiin mielestäni vähän turhan tehokkaasti.
 6. Pessi

  Garmin Connect

  Sama homma minulla. Ärsyttää tuollainen.
 7. Pessi

  Alelaari

  Oulun Joutsensillan Intersportissa Adidaksen Boston 6 hintaan 49 euroa. Tuli siis maksettua ylihintaa 😂
 8. Pessi

  Alelaari

  Sama homma. Vielä ei ollut mitään tarvetta mutta ostin kun halvalla sain 😊 Ja on kyllä sen verran mieluinen kenkä että jotain käyttöä noille keksii varmasti.
 9. Pessi

  Alelaari

  Taisi olla että miesten kengissä oli paremmin isoja kokoja jäljellä. ”42 ja risat” -koko taisi olla loppu, itse ostin ”43 ja risat” eli sitä riitti ainakin minulle asti.
 10. Pessi

  Alelaari

  Lisä-alen sain jälkikäteen eli karvan verran alle 60 euron jäi Bostonien lopullinen hinta.
 11. Pessi

  Alelaari

  Kiitokset vinkistä! Kävin hakemassa tänään parin. Piti kysyä myyjältä kun eivät olleet esillä, mutta löytyivät lopulta. Vieläkin oli sekä naisille ja miehille ja kokojakin oli vielä kai kohtuullisesti jäljellä. Tänä viikonloppuna pitäisi olla vielä lisä-ale -20% joka jäi kyllä minulla saamatta. Pitänee käydä kysymässä vielä ohimennessä tuon lisä-alen perään.
 12. Loistava raportti! Onnitelut 3:lla alkavasta ajasta @Suropati 👍
 13. Pessi

  IM Tallinna

  Ristiriitaisia ovat tosiaan lähteet. Hesarin mukaan sopivien tuulten myötä meriveden lämpötila voisi kohota lähemmäs pariakymmentä astetta muutamassa päivässä eli verrattain nopea muutos on kaiketi mahdollinen. Toivottavasti olosuhteet kisassa ovat lopulta sopivat.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy