Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Pessi

Jäsenet
 • Posts

  760
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  16

Pessi last won the day on January 27 2019

Pessi had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Pessi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2,3k

Reputation

 1. Juoksua 10,5 km aikaan 1:12:38 (6:57 min/km) keskisykkeellä 130. Itselle harvinaisesti alustana oli pääosin polku ja ehkä vielä tarkemmin lumi/jää. Entisen työkaverin kanssa oli kiva käydä lenkillä ja parantaa maailmaa. Tämä viikko ei mennyt kovinkaan putkeen treenien vinkkelistä, työkuorma ja muun elämän rajoitteet olivat tällä viikkoa liikaa. Toivotaan ensi viikosta parempaa.
 2. Veikkaan että Juhani ”Tami” Tamminen on yksi kolmesta..
 3. Juoksua 11,4 km aikaan 1:11:49 (6:24 min/km) keskisykkeellä 124. Vähän väsynyttä taapertamista. Tänään talvirenkaat alle ja nyt onkin jo maa valkeana ja ennusteissa pakkaskelejä koko alkavalle viikolle.
 4. Juoksua 10,0 km aikaan 59:09 (5:55 min/km) keskisykkeellä 138. Viikonlopun kunniaksi iltalenkki pimeässä ja märässä, mutta silti ihan mukava lämpötila ja tunnelma, sykkeet korkeat.
 5. Juoksua 8,1 km aikaan 50:12 (6:11 min/km) keskisykkeellä 126.
 6. Päivällä tunnin verran punttien kolistelua keskisykkeellä 90. Kovin vaimeasti puntit nykyään(kin) kolisevat.
 7. Juoksua 7,1 km aikaan 45:10 (6:24 min/km) keskisykkeellä 125. Rauhallinen lenkki lasten mentyä nukkumaan. Ensimmäistä kertaa tälle syksyä maa valkeana.
 8. Erittäin mielenkiintoinen kysymys johon ei välttämättä liene kaikilla urheilua enemmän harrastavilla kovin selvää vastausta. Olen mieltänyt itseni aina jotenkin helposti ”koukkuun jääväksi”, tiedä sitten onko tuossa ajatuksessa sen suurempaa totuuspohjaa. Sanotaan nyt silti ainakin näin, että useasti pohdin kuntoiluni tiedostettuja ja tiedostamattomia motivaatiotekijöitä ja vähintäänkin lievään riippuvuuteen viittaavia tunnusmerkkejä tunnistan ainakin ajoittain. Harrastamisen koen silti täysin positiiviseksi seikaksi, elämänlaatua parantavaksi ja pyrin toisaalta jatkuvasti pitämään mielessä myös sen, että homman saa menemään ja se voi mennä vahingossa ”överiksi”.
 9. Reipas tunteroinen punttisalilla keskisykkeellä 97. Alkuun vartti lämmittelyä soutulaitteella ja kuntopyörällä, sitten kolmisen varttia kaikenmaailman liikkeitä koko kropalle. Tarkoituksena oli vaan totuttaa lihasten paikkoja pitkästä aikaa kuntosaliharjoitteisiin. Yritin vielä treenin lopussa juosta hetken aikaa matolla, siitä ei tullut kuitenkaan yhtään mitään. Ensi viikolle merkattiin kalenteriin kollegan kanssa pari päivää aikoja kuntosaliharjoitteille. Tarkoituksena on siis käydä työviikolla nostelemassa painoja ruokatunnin yhteydessä joka voisi olla kokonaistaloudellisesti tehokas ratkaisu, sillä kuntosali, työpaikka ja useat lounasravintolat ovat kaikki muutaman sadan metrin säteellä 🤔
 10. Aamulla juoksua 6,3 km aikaan 36:46 (5:52 min/km) keskisykkeellä 129. Iltapäivällä juoksua 9,8 km aikaan 58:38 (5:59 min/km) keskisykkeellä 131. Työmatkat juosten. Lounas Hesburgissa ja palaverien saldona 2,5 viineriä niin ei varmaan tarvitse taaskaan ainakaan laihtumista pelätä 😆😆
 11. En kyllä luuserointi-termiä viljelesi tässä yhteydessä. Sen mitä itse olen nähnyt niin askel on kevyt ja nopeutta löytyy. Siinäkin mielessä olen odotellut vähän, että milloin räjäytät pankin. Vielä ei ollut ehkä sen vuoro, mutta reilu ennätys ei-suunnitellulla juoksulla kertoo siitä, että potentiaalia on varmasti vielä piilossakin. Kai meillä kaikilla on vähän erilaiset ominaisuudet yleensäkin ja jotkut ovat vaan melkoisia kestävyyskoneita melkein ilman treeniäkin (ilmeisenä selvennyksenä että en toki lue itseäni näihin kesävyyskoneisiin). Mutta jos ja kun kerran spekuloida saa niin mikä sinulla on oma kokemus ja näkemys ominaisuuksistasi kestävyysjuoksun suhteen? Ja osaatko analysoida (tai arvailla) onko esim. verenpainelääkkeellä (jonka käytöstä joskus muistaakseni keskusteltiin) vaikutusta pitkäkestoisessa suoritteessa? Ja mikä on se treenaustapa tai filosofia jolla kehitystä tulisi tässä kohtaa helpoiten lisää? Tuo suunnitelma kuulostaa kyllä hyvälle, mutta jatkan sitä vielä sen verran, että turkishaalarijuoksun jälkeen ylimenokausi jonka jälkeen aletaan kääntämään päät pikkuhiljaa kohti Terwamaratonia? 😉
 12. Aamulla juoksua 6,1 km aikaan 36:09 (5:57 min/km) keskisykkeellä 133. Alkuillasta juoksua 6,4 km aikaan 36:36 (5:42 min/km) keskisykkeellä 135. Juosten töihin ja takaisin. Ihan mukava tapa liikkua työmatka ja nykyisestä toimistosta löytyy onneksi myös suihku. Kotimatkallle olivat jalat keventyneet ja tuuli kääntyi myötäiseksi, aamulla taasen oli kaunis auringonnousu. Kyllä tämä tästä 👍
 13. Juoksua 6,0 km aikaan 37:30 (6:14 min/km) keskisykkeellä 126. Juoksin töistä kotiin kiireisen päivän jälkeen, ihan surkeaa menoa alusta loppuun. Illalla sählymokkena tunti keskisykkeellä 105. Hyvät hiet, jospa nuo tämän päivän treenit auttaa palautumaan lauantain kympistä joka tuntui kyllä vielä tänään kropassa.
 14. Juoksua 12,1 km aikaan 59:43 (4:57 min/km) keskisykkeellä 155. @Seppo ja muiden maratoonarien innoituksesta TV 10km @4:47 min/km. Loppuun ja alkuun kilometri verkkaa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy