Jump to content
Juoksufoorumi.fi


simi

Jäsenet
  • Content Count

    3
  • Liittyi

  • Last visited

Community Reputation

4 Neutral
  1. Kaldoaivi Ultra Trail 130 km 16-17.8.2019 "Lähtö Nuorgamista, maali Utsjoella. Matkalla 110 km yhtäjaksoista erämaata, tuntureita, jokia, puroja, suota ja kiveä. Matkalla kolme sääsuojattua ja lämmitettyä huoltopistettä, joissa purtavaa, juotavaa, huoltoa ja huolenpitoa. Kaikilla kilpailijoilla realiaikainen GPS-seuranta ja digitaalinen ajanotto. Maali Vallen lomakylässä, jossa tarjolla ruokaa, juomaa, kilpailun aikainen kisastudio ja kovat jälkipelit." ITRA/ UTMB pisteytys: 4 130km/ +1710 www.kaldoaiviultratrail.fi KISAVIDEO:
  2. Kaldoaivi Ultra Trail 130 km 16-17.8.2019 "Lähtö Nuorgamista, maali Utsjoella. Matkalla 110 km yhtäjaksoista erämaata, tuntureita, jokia, puroja, suota ja kiveä. Matkalla kolme sääsuojattua ja lämmitettyä huoltopistettä, joissa purtavaa, juotavaa, huoltoa ja huolenpitoa. Kaikilla kilpailijoilla realiaikainen GPS-seuranta ja digitaalinen ajanotto. Maali Vallen lomakylässä, jossa tarjolla ruokaa, juomaa, kilpailun aikainen kisastudio ja kovat jälkipelit." ITRA/ UTMB pisteytys: 4 130km/ +1710 www.kaldoaiviultratrail.fi KISAVIDEO:
  3. Haaste Kaldoaivin erämaassa 10-11.8.2018! Nuorgam – Utsjoki. Maailman pohjoisin ultrakilpailu! Trailrun 130 km Lisätiedot: http://www.kaldoaiviultratrail.fi/ Kaldoaivi Ultra Trail järjestetään yhteistyössä International Trail Running Association ITRA:n ja UTMB:n kanssa. Kilpailun määräajassa suorittaneet juoksijat saavat suorituksesta: 5 ITRA / UTMB pistettä. Suomen kaunein ja karuin reitti!Kaldoaivin upeat maisemat tarjoavat ainutlaatuiset puitteet seikkailulle.Reitti starttaa Nuorgamista. Maalikaaren alta alkaa jyrkkä nousu kohti Pulmankijärveä. Ensimmäisen lähes 200 m vertikaalinousua sisältävän mäen ylittämisen jälkeen aukeavat henkeäsalpaavat maisemat erämaahan. Ensimmäisen 15 kilometrin aikana reitti kulkee osittain vanhaa hiekkapohjaista tietä, asfalttipintaista tietä, sekä hiekkatietä. Tämän jälkeen alkaa huikea yli 110 kilometrin mittainen yhtäjaksoinen erämaa-alue. Reitti nousee useiden erämaan korkeimpien tuntureiden yli. Nousut ovat pitkiä ja raastavia, laskut vauhdikkaita ja teknisiä. Reitti on pääosin hiekkapohjaista huoltouraa, jossa on kiveä, ajoittain hyvin paljon kiveä. Reitille mahtuu myös paljon soisia osuuksia, joiden aikana tehot nousevat, mutta vauhdin kanssa ei pääse herkuttelemaan. Ja sitten ne vesistöt. Reitti ylittää kolme isompaa vesistöä, joissa vesi virtaa ja kivet ovat liukkaita. Lisäksi reitillä on tukku pienempiä puroja ylitettävänä. Reitti kulkee läpi Skalluvaaran poroerottelualueen. Paikka on hyvin erikoinen ja hieno nähtävyys. Reitin loppuosassa lasketaan alas pitkin Ailigasta ja loppu rullataan Utsjoen kylälle, jossa maalivaate ottaa soturit vastaan. Reitti: pitkä, haastava, raastava, äärimmäisen kaunis ja tunteita herättävä. Ei sovellu missään tapauksessa kaikille. Tämä ei ole matalan kynnyksen pyöräily- eikä juoksutapahtuma! Paperilla: 130 km, 1800 m vertikaalinousua. Reitti merkitään viitoin, sulkunauhalla ja maahan tulevilla lipuilla. Osallistujakiintiö 150.
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy