Jump to content
Juoksufoorumi.fiArtsi

Jäsenet
 • Content Count

  115
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

24 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Onnittelut. Kovan työn ansaittu tulos, vihdoin. Hienoa nähdä että se rajapyykki sieltä tuli, oot kyllä kova sissi.
 2. Mitenköhän tuo Pohjois-Korean antidoping työ? Onkohan kuinka hyvin testaus raportit saatavilla? 🙂
 3. Halonen juoksi viime vuonnakin Joutsenossa Kullervo maratonilla ja samaan aikaan siellä oli SM-kisat. SM kisoissa olisi ollut 4. ja en jaksa tarkistaa mutta veikkaan että tämän vuoden aikansa olisi riittänyt viime vuonna hopeaan tai pronssiin. Viime vuonna oli varsin huono keli verrattuna tähän vuoteen.
 4. Aikaisemmin tais olla pari kolme viikkoa aikaisemmin. Ei kerännyt sen enempää osallistujia. Mainostusta vois olla enemmin ja kun lappeen riento on osittain mukana järjestelyissä niin seuran suunnistajia voisi olla paremmin juoksemassa. Tässä olisi alueen seuroille yksi mahdollisuus kokeilla yhteistyötä, esim. kolmen kisan sarja, yhtenä LUMn puolikas sitten tämä Vainikkalan kisa ja vaikka Joutsenon kullervon polkujuoksu elokuussa. Noista joku yhteispiste systeemi ja riittävän houkuttava palkinto jolla saadaan huippuja, niiden myötä tulee muitakin juoksijoita ja massa ruokkii lisää massaa. Ainakin voisi kokeilla pari vuotta. Samalla mainostus lisääntyisi kun kolme seuraa olisi markkinoimassa tapahtumia. Toivottavasti ensi vuonna pääsisi itsekkin Vainikkalaan. On se hieno tapahtuma.
 5. Vainikkala on mahtava kylätapahtuma. Ollaan käyty parina vuotena niin että muu perhe on kiertänyt ilman ajanottoa 2 km lenkin ja ite olen juossut tuon kympin. Hieno tunnelma ja valtavasti liikaa arvontapalkintoja, viime vuonna niitä arvottiin lähes tunnin ajan. 😆 Tänä vuonna jää väliin.
 6. Jos nopeaa reittiä haluaa, miten olisi Forssan suvi-ilta. Vainikkalasta vauhdit ja sitten viikon? päästä Suvi-ilta. Oletko Vainikkalassa juossut? Se ei ole tasainen, eikä tasan 10 km, vaan noin 9,7 km.
 7. Itseäni ihmetyttää koko säännön olemassaolo sen takia kun en ymmärrä sitä hyötyä mitä voisi saada. Jos joku huutaa tien reunalla että, vauhtia, juokse kovempaa, miten se eroaa jos sen huudon saisi kuulokkeisiin. Ja väliajat saa huudettua myös samalla tavalla reitin varrelta. SM-maratonillakin olen nähnyt kun henkilökohtainen valmentaja ajaa pyörällä juoksijan perässä koko matkan ja huutelee väliajat ja vinkit, ja tää on vissiin sallittua niin kuinka jotkut kuulokkeet on kielletty. Ylimääräistä painoa nuo kuulokkeet ja soitin/puhelin on, siksi minusta ihan sama jos joku haluaa kantaa mukanaan. Muuten olen samaa mieltä, ei mitään ylimääräistä häiriötekijää kaipaa. No työmatkoilla on napit korvissa kun joka tapauksessa on puhelin mukana.
 8. Luultavasti hauskuuttavat itseään. Sarkasmi huumoria typerääkin typerämmästä säännöstä.
 9. Tässä vaan virhe että kakkonen ja kolmonen vaihtoivat ennen maalia järjestystä. On twitterissä kuvakin kyseistä naisjuoksijasta kuulokkeineen.
 10. Onhan se kielletty. Just etin tuota Iivon harhaan juoksemisvideota niin samalla katoin kun Salosen Tuomo kritisoi Nooran kuulokkeiden käyttöä. Oli lainannut sääntökohdankin.
 11. http://drs-labs.com/epo-erythropoietin/ Jos ei halua mennä Afrikkaan vaan haluaa että epo saapuu kotiin.
 12. Hyvin se menee. Malttia alkumatkasta ja sit kolmenkympin jälkeen tuskasta nauttien loppuun. Ota nyt se palkinto kaikesta työstä jonka olet tehnyt. Tsemppiä.
 13. Artsi

  Juoksutakit

  Onhan niitä. Hyvä takki on, mutta onko hintansa arvoinen niin sitä en osaa sanoa. Hengittävyys hoidetaan avaamalla ja sulkemalla tuuletusaukkojen vetoketjuja. Mikäli sataa ja kaikki aukot on kiinni niin sade pysyy kyllä ulkopuolella mutta hiki kastelee takin, eli perus kalvovaate mielestäni. Hyvin istuva ja käytännöllinen muuten.
 14. Ottamatta kantaa kuka voittaa ja kenet, niin ainakin ennusteiden mukaan suht reipas syystuuli (myrsky) tulossa. Joutsenon reitti aika arka tuulelle ja tämän luulisi näkyvän ajoissa. Peesit on arvoissaan.
 15. Artsi

  Juoksutakit

  Nyt on kohtalaisessa alennuksessa (130 euroa) tuo MT500 takki https://www.bikester.fi/ osoitteessa. Omani tilasin eilen, että omia kokemuksia ei vielä ole.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy