Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Artsi

Jäsenet
 • Content Count

  115
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

24 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mitenköhän tuo Pohjois-Korean antidoping työ? Onkohan kuinka hyvin testaus raportit saatavilla? 🙂
 2. Halonen juoksi viime vuonnakin Joutsenossa Kullervo maratonilla ja samaan aikaan siellä oli SM-kisat. SM kisoissa olisi ollut 4. ja en jaksa tarkistaa mutta veikkaan että tämän vuoden aikansa olisi riittänyt viime vuonna hopeaan tai pronssiin. Viime vuonna oli varsin huono keli verrattuna tähän vuoteen.
 3. Itseäni ihmetyttää koko säännön olemassaolo sen takia kun en ymmärrä sitä hyötyä mitä voisi saada. Jos joku huutaa tien reunalla että, vauhtia, juokse kovempaa, miten se eroaa jos sen huudon saisi kuulokkeisiin. Ja väliajat saa huudettua myös samalla tavalla reitin varrelta. SM-maratonillakin olen nähnyt kun henkilökohtainen valmentaja ajaa pyörällä juoksijan perässä koko matkan ja huutelee väliajat ja vinkit, ja tää on vissiin sallittua niin kuinka jotkut kuulokkeet on kielletty. Ylimääräistä painoa nuo kuulokkeet ja soitin/puhelin on, siksi minusta ihan sama jos joku haluaa kantaa mukanaan. Muuten olen samaa mieltä, ei mitään ylimääräistä häiriötekijää kaipaa. No työmatkoilla on napit korvissa kun joka tapauksessa on puhelin mukana.
 4. Luultavasti hauskuuttavat itseään. Sarkasmi huumoria typerääkin typerämmästä säännöstä.
 5. Tässä vaan virhe että kakkonen ja kolmonen vaihtoivat ennen maalia järjestystä. On twitterissä kuvakin kyseistä naisjuoksijasta kuulokkeineen.
 6. Onhan se kielletty. Just etin tuota Iivon harhaan juoksemisvideota niin samalla katoin kun Salosen Tuomo kritisoi Nooran kuulokkeiden käyttöä. Oli lainannut sääntökohdankin.
 7. http://drs-labs.com/epo-erythropoietin/ Jos ei halua mennä Afrikkaan vaan haluaa että epo saapuu kotiin.
 8. Artsi

  Juoksutakit

  Onhan niitä. Hyvä takki on, mutta onko hintansa arvoinen niin sitä en osaa sanoa. Hengittävyys hoidetaan avaamalla ja sulkemalla tuuletusaukkojen vetoketjuja. Mikäli sataa ja kaikki aukot on kiinni niin sade pysyy kyllä ulkopuolella mutta hiki kastelee takin, eli perus kalvovaate mielestäni. Hyvin istuva ja käytännöllinen muuten.
 9. Ottamatta kantaa kuka voittaa ja kenet, niin ainakin ennusteiden mukaan suht reipas syystuuli (myrsky) tulossa. Joutsenon reitti aika arka tuulelle ja tämän luulisi näkyvän ajoissa. Peesit on arvoissaan.
 10. Artsi

  Juoksutakit

  Nyt on kohtalaisessa alennuksessa (130 euroa) tuo MT500 takki https://www.bikester.fi/ osoitteessa. Omani tilasin eilen, että omia kokemuksia ei vielä ole.
 11. Eihän Nooralotta tänään juokse. Kiitos typerien EM sääntöjen ja tilastoajoilla suoraan välieriin.
 12. Paikallislehden mukaan ensi viikonloppuna nuorten SM-kisoissa jatkuu kausi. 5000m ja 3000 esteet ohjelmassa.
 13. Hienon näköistä oli meno kyllä. 5km kohdilla oli suunnilleen tasan 33 min vauhdissa. Sitten vauhti aavistuksen tippui ja se oli liikaa, kaksi viimeistä kierrosta meni taas tavoitevauhdilla.
 14. Artsi

  Garmin vívoactive® HR

  Jos etsii pelkkää juoksukelloa sanoisin että fr235, mikäli jotain painoarvoa on noilla älykello ominaisuuksilla ja muilla niin VAHR. VAHR riittää peruskäytössä juoksun seurantaan, mutta valmiita harjoituksia ei pysty tekemään eikä kerro ihan niin paljon dataa kuin 235. Tämä sai juuri uuden ohjelmistopäivityksen joka poisti osan bugeista ja toi jotain uusia. 235 on ollut kauemmin markkinoilla joten sen softa on paremmassa kunnossa valmiiksi.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy