Jump to content
Juoksufoorumi.fi

hoppana

Jäsenet
 • Content Count

  137
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

hoppana last won the day on June 10

hoppana had the most liked content!

Community Reputation

282 Excellent

Recent Profile Visitors

446 profile views
 1. 1:30 meni puhki ensimmäistä kertaa siten että tätä juoksua edeltävä 12kk:n jakso kilsoja kertyi 2088. 1:25 puolestaan alittui ekaa kertaa 2719km juoksumäärällä edeltävän 12kk:n aikana.
 2. Ei ongelmia, käyn usein itse viikonloppuisin vetämässä 15km aamulenkin ihan tyhjällä mahalla. Tuo on ihan tottumiskysymys.
 3. hoppana

  New Balance Vazee Pace

  Minun molemmat Vazee Pacet puolestaan Made in China, muistaakseni XXL:stä ostettu molemmat.
 4. hoppana

  Talvijuoksukengät ?

  Yhdet laadukkaat nastakengät on hyvä omistaa, ne kestävät vuosia käytössä ja eipähän enää tarvi miettiä liukkailla keleillä kannattaako lähteä ollenkaan. Sarvan Xero kolmosilla olen juossut kolme talvea kelien niin vaatiessa. Yhtään en osaa sanoa kuinka paljon kilsoja noissa on koska silloin aikoinaan kun ne ostin en vielä pitänyt kirjaa, arvioisin että +500km ainakin. Ihmeen hyvin ovat kestäneet, viime talvena pari nastaa ruvennut vähän kääntymään, mutta noilla paahtaa menemään vielä pari talvea.
 5. hoppana

  New Balance Vazee Pace

  Itse pidin myös alkuperäisestä Vazee Pacesta ja ehdin muutamat tossuparit hankkia. Vazee Pace 2 ei toiminut lainkaan, liian ahdas. Kaksi vaihtoehtoa löytyy: Kuten SannaK mainitsi Fuel core Sonic muistuttaa juoksutuntumaltaan aika lailla alkuperäistä Vazee Pacea, itselläni on myös tuo tossupari kierrossa. Omasta mielestä Fuel core Sonic olisi toiminut vielä paremmin jos siinä olisi ollut nauhat koska Boa kiinnitys on mielestäni liian korkealla ja tämän takia jalkaterä pääsee liikkumaan liikaa mitä taas ei tapahdu jos nahoitus olisi jatkunut vähän alemmas. Plussaa kuitenkin siitä että tuohon kenkään mahtuu isompikin räpylä. Aika vähälle käytölle tämä pari on minulta jäänyt vaikka rotaatiossa löytyy. NB Urge 2 on toinen tossupari mikä mielestäni osuu aika lähelle korvaavaa kenkäparia. Tuota paria näkee aika usein tarjouksessa 49-59e hintaan ja kannattaa oikeasti käydä kokeilemassa miltä tuntuu jalkaan. Hinta laatusuhteelta tuo on omasta mielestä todella hyvä kenkä jos/kun löytyy alennuksessa.
 6. Tällä linjalla olen itsekin. Mitä koskee ihmisten omia blogeja niin näitä taas kukaan ei pakota lukemaan ja mielestäni jokaisella on oikeus niissä olla mitä mieltä tahansa, toiset pitävät toiset ei. Se taas on ihan eri asia jos joku haluaa polkea ja väheksyä minun henkilökohtaisia saavutuksia tuulettamalla omilla saavutuksilla.
 7. hoppana

  Paljonko hiilareita?

  En minä sitä huomaa hengityksestä kuin vasta lenkin jälkeen, tosin joskus lenkin aikana voi tulla jonkun näköinen tuntemus siitä että rasvojen käyttö nytkähtää käyntiin. Sitä taas en ole ymmärtänyt että joskus huomaan päätyneeni ketoosiin vaikka en ole erityisen vähän syönytkään, eli tila voi joskus tulla vähän yllättäenkin.
 8. hoppana

  Paljonko hiilareita?

  Minulle tapahtuu tätä aina joskus pidempien lenkin yhteydessä, mutta en kiinnitä siihen erityistä huomiota. Itse olen aina nähnyt asian niin että on pelkästään hyvä asia että kehoa satunnaisesti muistutetaan miltä tuntuu käyttää rasvoja energianlähteenä.
 9. hoppana

  Kenkäalennukset

  Taas irtoaa tuo New Balancen Urge V2 naurettavan halvalla XXL:stä eli hintaan 49,90eur. Jos pidit Vazee Pacesta tai on tarvetta saada uusi kenkä kiertoon, niin tätä en voi kun suositella. Stadiumilla puolestaan ota 3 maksa 2 kamppanja.
 10. hoppana

  IRock2 - maastojuoksukenkä

  Katos vaan, tämä uutuus on jäänyt minulta täysin huomaamatta. Suurin ongelma itselleni Irock2:sen kanssa on ollut varvastila kuten tuossa n. vuosi takaperin kirjoitin. Tämän takia olen joutunut ottamaan pois pohjallisen jotta saisin muutaman millin lisää tilaa, tämä taas tarkoittaa sitä että iskut tuntuvat enemmän läpi. Mikäli pitää paikkansa että tässä on kaikki Irockin ominaisuudet, mutta pikaksen enemmän varvastilaa sekä rockplate niin täydelliseltähän tämä kuulostaa.
 11. hoppana

  Helsinki Marathon 25.8.2018

  ..tuo kaveri kuulostaa pelottavan tutulta 😉 Joo, taitaa olla sinun tuloksen puuttuminen listoilta mitä minäkin tuossa ylempänä ihmettelin. Olen kyllä edelleen sitä mieltä että tällaisia lapsuksia ei missään nimessä saisi tapahtua tämän kokoluokan kilpailuissa.
 12. hoppana

  Altra juoksukengät

  Kaksi lenkkiä ja yhteensä 26km alla Torin Knit 3,5:lla. Kyllä se nyt vain on niin että kun oma synnyinkaupunki on Ankkalinna niin Altrat tuntuvat aina yhtä taivaallisilta omissa räpylöissä. Tämä on ensimmäinen "sukkamalli" mitä olen Altroista kokeillut, kenkä suorastaan imaisee jalan paikoilleen ja syleilee jalkaa. Siinä missä Duo on kylmin kokeilemani Altra niin tämä on yllättävänkin kuuma kenkä, melkein kun olisi juossut Sarvan Xero III:lla kesäkeleissä. Tästä tulee ehdottomasti minun tulevan kauden talvi-altrat kun lämpötilat tästä tippuvat. Kenkä istuu jalkaan todella hyvin. Tässä Altrassa mielestäni tuo nolla droppi tuntuu kaikkein eniten, ehkä tuo sukka imaisee jalan jotenkin niin syvälle kenkään että droppi tuntuu korostuvan. Tämä Altra taitaa myös olla raskain omistamastani ja sekin tuntuu vaikka ero ei ole kovinkaan suuri. Onko tämä parempi versio Torin 3:sta, minusta ei. Minusta tämä on vähän raskaampi talvialtra joka muistuttaa minua mukavasta, tuetusta joskin pikkasen kömpelöstä Wave Rider 20:stä mutta nolladropilla. Vaimennus on erinomainen. Kyllä tällä ihan mielellään kilsoja keräilee.
 13. hoppana

  Helsinki Marathon 25.8.2018

  Tällaisessa tapahtumassa missä samanaikaisesti juostaan kahta eri matkaa samalla lenkuralla täytyy aina olla hereillä. Itse olin etukäteen katsonut miten tuo reitti kulkee ja painanut mieleen tuon kympin maaliintulon. Tosiasia on kuitenkin se että näissä ei saisi olla epäselvyyksiä, muistaakseni siinä ei ollut kuin tuo yksi kyltti tuossa lopussa missä tuo kävi selväksi, väsyneenä tuollainen voi helposti jäädä huomaamatta. Ehdin jo aikaisemmin miettiä että olikohan ajanoton kanssa ongelmia. Ohitin lopussa yhden KU-58 juoksijan ja maalissa hänen nimensä puuttui kokonaan listoilta, kyseessä oli kuitenkin kympin juoksija. Ei tuollaisia kömmähdyksiä saa tapahtua tämän kokoluokan kilpailuissa. Itselleni tapahtui vähän samantapainen juttu Turussa muutama viikko takaperin. Ilmoittauduin myöhään 10k matkalle, vaihtoehtoina löytyi sekä yleinen sarja että ikämiessarja, valitsin sieltä ikämiessarjan koska se tuntui loogiselta. Myöhemmin tajusin että 10k kisassa oli olemassa ainoastaan yleinen sarja. Lopputulema oli se että juoksin oman ennätyksen, nimi näkyy kisan tuloslistoilla, mutta ilman sarjaa. Tästä syystä tulos ei ilmeisesti ole tilastokelpoinen ja puuttuu tilastopajan sivuilta, yleisen sarjan juoksijoiden tulokset kyllä päivittyivät. Onneksi paransin tuota enkkaa viikkoa myöhemmin tässä kaivarin kilpailussa, muuten tuo järjestäjien kömmähdys olisi jäänyt harmittamaan pidemmäksi aikaa.
 14. hoppana

  Espoo Rantapuolikas 15.9.2018

  Tähän puolimaratoniin olisi ihan mukava joskus osallistua, mutta nyt täytyy kyllä ääneen todeta että tämä on yksi niistä tapahtumista missä omasta mielestäni ilmoittautumismaksut ovat karanneet ihan käsistä.. Jo 2,5kk ennen tapahtumaa puolimaratonin hinta on peräti 65euroa, onhan tämä nyt aivan liikaa vai olenko ihan yksin näitten ajatuksien kanssa?
 15. hoppana

  Altra juoksukengät

  Tuli sit tilattua Torin Knit 3,5 kun XXL:stä sai yöhintaan 99.90e , innolla odotan että pääsen kokeilemaan. Omistan nyt Torin 3, Altra One 2,5 sekä Altra Duot. Duot ovat noista heikoimmat. Niilläkin on äärimmäisen mukava juosta, mutta kestävyys on ihan surkea, nyt on alla noin 400km ja pohjat ovat kuluneet aika huolella. Jää nähtäväksi saako kasaan toiset neljäsataa. Olen joutunut paikkaamaan kenkiä myös kangaspaikoilla koska päällinen on mennyt rikki monesta paikasta. Torin 3:sta ei löydy muuta kuin hyvää kerrottavaa, tuo on ollut yksi parhaista kengistä mitä olen ikinä omistanut, noillakin on kertynyt n. 400km ja näillä näkymin tonnin saa varmasti täyteen. One 2.5 on kevyt ja nopea. Näitä tulen jatkossa käyttämään lähinnä vetoihin ja asfalttikisoihin.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy