Jump to content
Juoksufoorumi.fi


hoppana

Jäsenet
 • Content Count

  144
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

hoppana last won the day on June 10 2018

hoppana had the most liked content!

Community Reputation

284 Excellent

Recent Profile Visitors

501 profile views
 1. Kiitos @Snakster. Onko tämä varma tieto jota olet itse kokeillut onnistuneesti vaiko pelkkä mutu?
 2. Olen usein miettinyt miten ulkomailla juostu enkka joka on tehty virallisesti mitatulla reitillä voisi saada tilastopajan sivuille, onko kenellekään tietoa miten tuo toimii? Tukholma, Frankfurt, Haspa tai vastaava näyttää päivittyvän automaattisesti(?), mutta pienemmät kisat jotka kuitenkin ovat virallisesti mitatut ja hyväksytyt reitit tai AIMS:in listalla oleva juoksu, miten tällaisen tulokset saa tilastoihin?
 3. hoppana

  Juoksukengät leveä lesti

  Superior on erinomainen kenkä, itse hankin ne viime syksynä ja tuolla on tullut juostua jokunen polkujuoksukisa ja olen myös käyttänyt kitkakenkänä sellaisissa talvikeleissä missä pärjää ilman nastoja. XXL:ssä Superior taitaa olla alle satasen tällä hetkellä, toinen erinomainen kenkä on Torin 3 josta löytyy hajakokoja edelleen Bikesterin sivuilta 75e hintaan. Escalantesta olen kuullut pelkkää hyvää, vaikka ei löydy omasta Altrakokoelmasta (ainakaan vielä).
 4. hoppana

  Juoksukengät leveä lesti

  Oma ääni lähtee ehdottomasti Altralle jos leveälle lestille on tarve. Mizunoista monet mallit ovat lähtökohtaisesti myös kohtuullisen tilavat. Jokeriksi ehdotan Feetin lenkkareita, itse ostin tuon Evolution mallin 39 eurolla enkä oikein tuostakaan löydä pahaa sanottavaa. Evolution ei näytä kovinkaan tilavalta, mutta tilaa on poikkeuksellisen paljon.
 5. hoppana

  Kenkäalennukset

  Mikäli nolladropit kiinnostaa niin tänään XXL:n Freaky Fridayssa Altran Superior 3.5 hintaan 89,90e. Siinä on hyvät kitkat tulevalle talvelle ja poluillakin noilla pärjää kohtuu hyvin joskaan pito ei ole ihan Irockin luokkaa.
 6. 1:30 meni puhki ensimmäistä kertaa siten että tätä juoksua edeltävä 12kk:n jakso kilsoja kertyi 2088. 1:25 puolestaan alittui ekaa kertaa 2719km juoksumäärällä edeltävän 12kk:n aikana.
 7. Ei ongelmia, käyn usein itse viikonloppuisin vetämässä 15km aamulenkin ihan tyhjällä mahalla. Tuo on ihan tottumiskysymys.
 8. hoppana

  New Balance Vazee Pace

  Minun molemmat Vazee Pacet puolestaan Made in China, muistaakseni XXL:stä ostettu molemmat.
 9. hoppana

  Talvijuoksukengät ?

  Yhdet laadukkaat nastakengät on hyvä omistaa, ne kestävät vuosia käytössä ja eipähän enää tarvi miettiä liukkailla keleillä kannattaako lähteä ollenkaan. Sarvan Xero kolmosilla olen juossut kolme talvea kelien niin vaatiessa. Yhtään en osaa sanoa kuinka paljon kilsoja noissa on koska silloin aikoinaan kun ne ostin en vielä pitänyt kirjaa, arvioisin että +500km ainakin. Ihmeen hyvin ovat kestäneet, viime talvena pari nastaa ruvennut vähän kääntymään, mutta noilla paahtaa menemään vielä pari talvea.
 10. hoppana

  New Balance Vazee Pace

  Itse pidin myös alkuperäisestä Vazee Pacesta ja ehdin muutamat tossuparit hankkia. Vazee Pace 2 ei toiminut lainkaan, liian ahdas. Kaksi vaihtoehtoa löytyy: Kuten SannaK mainitsi Fuel core Sonic muistuttaa juoksutuntumaltaan aika lailla alkuperäistä Vazee Pacea, itselläni on myös tuo tossupari kierrossa. Omasta mielestä Fuel core Sonic olisi toiminut vielä paremmin jos siinä olisi ollut nauhat koska Boa kiinnitys on mielestäni liian korkealla ja tämän takia jalkaterä pääsee liikkumaan liikaa mitä taas ei tapahdu jos nahoitus olisi jatkunut vähän alemmas. Plussaa kuitenkin siitä että tuohon kenkään mahtuu isompikin räpylä. Aika vähälle käytölle tämä pari on minulta jäänyt vaikka rotaatiossa löytyy. NB Urge 2 on toinen tossupari mikä mielestäni osuu aika lähelle korvaavaa kenkäparia. Tuota paria näkee aika usein tarjouksessa 49-59e hintaan ja kannattaa oikeasti käydä kokeilemassa miltä tuntuu jalkaan. Hinta laatusuhteelta tuo on omasta mielestä todella hyvä kenkä jos/kun löytyy alennuksessa.
 11. Tällä linjalla olen itsekin. Mitä koskee ihmisten omia blogeja niin näitä taas kukaan ei pakota lukemaan ja mielestäni jokaisella on oikeus niissä olla mitä mieltä tahansa, toiset pitävät toiset ei. Se taas on ihan eri asia jos joku haluaa polkea ja väheksyä minun henkilökohtaisia saavutuksia tuulettamalla omilla saavutuksilla.
 12. hoppana

  Paljonko hiilareita?

  En minä sitä huomaa hengityksestä kuin vasta lenkin jälkeen, tosin joskus lenkin aikana voi tulla jonkun näköinen tuntemus siitä että rasvojen käyttö nytkähtää käyntiin. Sitä taas en ole ymmärtänyt että joskus huomaan päätyneeni ketoosiin vaikka en ole erityisen vähän syönytkään, eli tila voi joskus tulla vähän yllättäenkin.
 13. hoppana

  Paljonko hiilareita?

  Minulle tapahtuu tätä aina joskus pidempien lenkin yhteydessä, mutta en kiinnitä siihen erityistä huomiota. Itse olen aina nähnyt asian niin että on pelkästään hyvä asia että kehoa satunnaisesti muistutetaan miltä tuntuu käyttää rasvoja energianlähteenä.
 14. hoppana

  Kenkäalennukset

  Taas irtoaa tuo New Balancen Urge V2 naurettavan halvalla XXL:stä eli hintaan 49,90eur. Jos pidit Vazee Pacesta tai on tarvetta saada uusi kenkä kiertoon, niin tätä en voi kun suositella. Stadiumilla puolestaan ota 3 maksa 2 kamppanja.
 15. hoppana

  IRock2 - maastojuoksukenkä

  Katos vaan, tämä uutuus on jäänyt minulta täysin huomaamatta. Suurin ongelma itselleni Irock2:sen kanssa on ollut varvastila kuten tuossa n. vuosi takaperin kirjoitin. Tämän takia olen joutunut ottamaan pois pohjallisen jotta saisin muutaman millin lisää tilaa, tämä taas tarkoittaa sitä että iskut tuntuvat enemmän läpi. Mikäli pitää paikkansa että tässä on kaikki Irockin ominaisuudet, mutta pikaksen enemmän varvastilaa sekä rockplate niin täydelliseltähän tämä kuulostaa.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy