Jump to content
Juoksufoorumi.fi


jraf

Jäsenet
 • Content Count

  13
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. jraf

  AMAZFIT GTR

  Itsellä kokemusta Huawei watch GT kellosta. Olen verrannut huaweita Garmin Fenix 5 kelloon ja yllätyin positiivisesti huaweista. Huawei Watch GT:ssä on Firstbeat toimintoja mukana, esim. Harjoituksen tila, VO2MAX, palautuminen..jnejne. Akun kesto on yllättävän hyvä, viikko menee omalla käytöllä helposti. Rannesyke toimii loistavasti juoksussa ja jopa pienissä vedoissa pysyy mukana, GPS laahaa Garminiin verrattuna n.100m jäljessä, joskus menee ihan yhteen Garminin kanssa joskus taas tapahtuu tätä laahaamista. Huonoja puolia on ettei saa ulkoista sykevyötä liitettyä, ainakaan toistaiseksi, sekä suoritteiden määrä. Itse tykkäsin kyllä, jos kello tulee esim, pelkkään juoksuun, niin minusta ihan käypä vaihtoehto.
 2. Jaa-a, Garmin kelloissa on eniten FirstBeat tekniikkaa, esim. Harjoittelun tila kertoo harjoituskuorman. Polarin kelloissa, esim. Vantage V:ssä on ortostaattinen testi, jolla tehdään kuorman seurantaa tai enemmänkin palautusta. Ortostaattinen testi appeja on olemassa puhelimille, joka ajaa saman asian. Yllättävän typeriä nämä kellot kuitenkin ovat, niinkuin @Seppo joskus jossain testissä totesi, niin kellojen eri toiminnot eivät keskustele keskenään, esimerkiksi uni ei kerro harjoittelun tilalle, että nukuit huonosti, vaan perustuu aikaan sekä suoritteisiin. Henk.Koht pidän Garminin Harjoittelun tilaa parhaana.
 3. Sama homma, omat kokemukset Polar asiakaspalvelusta aika huonot, vastaukset on ollut, "voivoi, harmi kun sinulla on ollut ongelmia" eikä mitään ehdotusta miten edetään, että homma saadaan toimimaan. Mulla on mennyt vähän toisinpäin, mitä enemmän käytän Vantagea, niin sitä enemmän Garmin vetää takaisin puoleensa. On tässä hyvääkin, rannesyke toimii juoksulenkeillä itselläni loistavasti. Jatkuvaa jaakopin painia itsensä kanssa, lähteekö Vantage myyntiin vai ei.
 4. Onko muilla ollut sellaista, että kello lakkaa keräämästä aktiivisuutta, jos tuo aktiivisuuden keruu ongelma tulee, niin samalla tekee sen, että harjoituksessa jättää kalorit laskematta. Nyt muutaman kerran tehnyt ja yleensä siitä pääsee kellon resetoinnilla.
 5. Onkohan tämä minun yksilö ihan täysissä voimissa, nyt on useamman päivän kellossa ollut mittari punaisella, ylikuomittava tapissa, polarflow:ssa harjoittelu osiossa näyttää ylläpitävä. Aktiivisuuden mittaus lopetti toimintansa eilen, mittaa kyllä askelia, mutta prosentit pysyy 0%. Vantage rannesyke toimi tänään loistavasti, jälleen oli Fenix 5 & Vantage matkassa, täsmälleen samat keskilukemat ja max hr:t, kuin sykevyöllisessä Garminissa. Vantage tosin näyttää 10km lenkin jälkeen kalorinkulutukseksi 167 kaloria, ja aktiivisuus mittari on noussut 2% 🙂 Täytyy maanantaina olla Polariin yhteydessä.. Miten muilla, alkaako kello asettua?
 6. Laita infoa miten se tuohon 935 verrattuna näyttää, kun saat testattua.
 7. Vertailin myös tällä viikolla kadenssia Fenix 5 & Vantage V:n välillä, ja minulla näyttäisi toimivan ihan ok. Tuo Garmin laskee matkaa hieman enemmän, Polar näytti matkaksi : 10.05km ja Garmin : 10:25. Itse tässä pyöritellyt mitä tekisi Vantagen kanssa, pistääkö takaisin vai laitaako Garminin myyntiin. Tökkii Polarin keskeneräisyys, mutta samalla mieli on odottava tulevien päivitysten suhteen, josko tästä tulisikin huippukello vielä..En tiedä..
 8. Sama juttu, kellossa en ole nähnyt lainkaan unitietoja, kuuluuko ne näkyä siellä myös? Polar Flow ohjelmaan ei myöskään tule uni osioon tietoja, poikkeuksena ensimmäinen yö, sen jälkeen ei uni tietoja ole näkynyt. Aktiivisuus puolelle uni tiedot ovat kyllä tulleet. Ortostaattiseen testiin näyttää kelpaavan myös suunnon smart sykevyö.
 9. jraf

  Garmin Fenix 5

  Sama homma, minulla näyttää mitä sattuu ja olen huomannut, kun aamulla synkkaan unitiedot, niin päivällä kun käyn katsomassa unitietoja uudestaan, niin nukahtamis ajat ovat muuttuneet. Tätä ei tapahdu aina, mutta joskus. Minulla oli viikon verran testissä / lainassa Polar M430, ja se näytti selvästi paremmin unenkeston ja katkonaisuuden, tykkäsin myös m430:ssa siitä, kun näytti unenaikaisen matalimman sykkeen, sekä päivän matalimman, sekä korkeimman syke tiedon. Itse olen lakannut seuraamasta tuota Garminin unitietoja, koska siihen ei voi luottaa. Jos taas otetaan askelmittari, niin se toimii Garmin Fenix:ssa taas hienosti, jos verrataan esim, Suuntoon..Nämähän ei ole mitenkään sellaisia toimintoja mitä urheilussa varsinaisesti tarvitsee, mutta itseäni ainakin häiritsee se, että nämä eivät ole mitään halpoja laitteita, ja jos ominaisuuksia niissä on ja niitä mainostetaan, niin odotan niiden myös toimivan.
 10. Samoja ongelmia, eilen pyöräilyssä näytti keskisykkeeksi 68 bpm, matkalla oli jyrkkiä mäkiä ja olin aivan lopussa mäen päälle päästyäni. Nyt kahtena viime päivänä on ollut ongelmia sykkeenmittauksessa, sekä kalorin laskennassa, onnistuneita mittauksia on tietysti myös. Itsellä alkaa jostain syystä rannetta särkemään, en tiedä tekeekö tuo pieni uloke mistä sykemittaus tapahtuu sen vai mikä aiheuttaa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy