Jump to content
Juoksufoorumi.fi


jraf

Jäsenet
 • Content Count

  8
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral
 1. jraf

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Sama homma, omat kokemukset Polar asiakaspalvelusta aika huonot, vastaukset on ollut, "voivoi, harmi kun sinulla on ollut ongelmia" eikä mitään ehdotusta miten edetään, että homma saadaan toimimaan. Mulla on mennyt vähän toisinpäin, mitä enemmän käytän Vantagea, niin sitä enemmän Garmin vetää takaisin puoleensa. On tässä hyvääkin, rannesyke toimii juoksulenkeillä itselläni loistavasti. Jatkuvaa jaakopin painia itsensä kanssa, lähteekö Vantage myyntiin vai ei.
 2. jraf

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Onko muilla ollut sellaista, että kello lakkaa keräämästä aktiivisuutta, jos tuo aktiivisuuden keruu ongelma tulee, niin samalla tekee sen, että harjoituksessa jättää kalorit laskematta. Nyt muutaman kerran tehnyt ja yleensä siitä pääsee kellon resetoinnilla.
 3. jraf

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Onkohan tämä minun yksilö ihan täysissä voimissa, nyt on useamman päivän kellossa ollut mittari punaisella, ylikuomittava tapissa, polarflow:ssa harjoittelu osiossa näyttää ylläpitävä. Aktiivisuuden mittaus lopetti toimintansa eilen, mittaa kyllä askelia, mutta prosentit pysyy 0%. Vantage rannesyke toimi tänään loistavasti, jälleen oli Fenix 5 & Vantage matkassa, täsmälleen samat keskilukemat ja max hr:t, kuin sykevyöllisessä Garminissa. Vantage tosin näyttää 10km lenkin jälkeen kalorinkulutukseksi 167 kaloria, ja aktiivisuus mittari on noussut 2% 🙂 Täytyy maanantaina olla Polariin yhteydessä.. Miten muilla, alkaako kello asettua?
 4. jraf

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Laita infoa miten se tuohon 935 verrattuna näyttää, kun saat testattua.
 5. jraf

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Vertailin myös tällä viikolla kadenssia Fenix 5 & Vantage V:n välillä, ja minulla näyttäisi toimivan ihan ok. Tuo Garmin laskee matkaa hieman enemmän, Polar näytti matkaksi : 10.05km ja Garmin : 10:25. Itse tässä pyöritellyt mitä tekisi Vantagen kanssa, pistääkö takaisin vai laitaako Garminin myyntiin. Tökkii Polarin keskeneräisyys, mutta samalla mieli on odottava tulevien päivitysten suhteen, josko tästä tulisikin huippukello vielä..En tiedä..
 6. jraf

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Sama juttu, kellossa en ole nähnyt lainkaan unitietoja, kuuluuko ne näkyä siellä myös? Polar Flow ohjelmaan ei myöskään tule uni osioon tietoja, poikkeuksena ensimmäinen yö, sen jälkeen ei uni tietoja ole näkynyt. Aktiivisuus puolelle uni tiedot ovat kyllä tulleet. Ortostaattiseen testiin näyttää kelpaavan myös suunnon smart sykevyö.
 7. jraf

  Garmin Fenix 5

  Sama homma, minulla näyttää mitä sattuu ja olen huomannut, kun aamulla synkkaan unitiedot, niin päivällä kun käyn katsomassa unitietoja uudestaan, niin nukahtamis ajat ovat muuttuneet. Tätä ei tapahdu aina, mutta joskus. Minulla oli viikon verran testissä / lainassa Polar M430, ja se näytti selvästi paremmin unenkeston ja katkonaisuuden, tykkäsin myös m430:ssa siitä, kun näytti unenaikaisen matalimman sykkeen, sekä päivän matalimman, sekä korkeimman syke tiedon. Itse olen lakannut seuraamasta tuota Garminin unitietoja, koska siihen ei voi luottaa. Jos taas otetaan askelmittari, niin se toimii Garmin Fenix:ssa taas hienosti, jos verrataan esim, Suuntoon..Nämähän ei ole mitenkään sellaisia toimintoja mitä urheilussa varsinaisesti tarvitsee, mutta itseäni ainakin häiritsee se, että nämä eivät ole mitään halpoja laitteita, ja jos ominaisuuksia niissä on ja niitä mainostetaan, niin odotan niiden myös toimivan.
 8. jraf

  Suunto Spartan Trainer Wrist HR

  Samoja ongelmia, eilen pyöräilyssä näytti keskisykkeeksi 68 bpm, matkalla oli jyrkkiä mäkiä ja olin aivan lopussa mäen päälle päästyäni. Nyt kahtena viime päivänä on ollut ongelmia sykkeenmittauksessa, sekä kalorin laskennassa, onnistuneita mittauksia on tietysti myös. Itsellä alkaa jostain syystä rannetta särkemään, en tiedä tekeekö tuo pieni uloke mistä sykemittaus tapahtuu sen vai mikä aiheuttaa.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy