Jump to content
Juoksufoorumi.fi

puusteri

Jäsenet
 • Content Count

  866
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About puusteri

 • Syntymäpäivä 10.01.1966

Converted

 • Coopperi
  3185 m -09 ja -10
 • 10km
  0:39:45 -11
 • Puolimaraton
  1:28:46 -09
 • Maraton
  3:06:50 -11
 • Tavoite
  N/A

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. puusteri

  "Telakalla"

  Kuntopohja säilyy juu ainankin sen 15 viikkoa MOT. Vuoden vaihteessa leikattiin polvi. Polvitoipilaana yritin pitää kuntoa yllä sisäsoudulla ja siintä sain sitten niskaan pahan välilevypullistuman. Pullistuma aiheutti sen laatuista hermosärkyä että jouduin suunnilleen makoilemaan kuola valuen lääketokkurassa kuukausitolkulla, ennenkuin välilevy poistettiin ja niska luudutettiin. Harkat aloitin pitkillä kävelylenkeillä sairaslomalla. Nyt olen hölkkäillyt jo viitisen viikkoa ja kunto on jo melkein viime syksyn tasolla. Ensin meinasin että saapi jäädä syksyn maratoonit nyt väliin kun PK kautta ei ollut talvella ollenkaan. Mutta nyt olen jo pyörtänyt meinaamiseni ja mainaankin ainankin kahdelle maratoonille syksyllä ponnistautua.
 2. TV kevyt/palauttava 45 min, n 8 km.
 3. Siis läskisoosihan on ihan syvältä, ihan vaan siksi kun se on liian hyvää ja tulee syötyä liikaa.
 4. Joskus olen käynyt ahkerastikin hierojalla, eli joka toinen viikko. Sit taas kuukausia etten ole käynyt. Hierontaan mulla on samanlainen suhde kun venyttelyynkin, joskus se tuntuu tärkeelle ja hyödylliselle, joskus taas rahan polttamiselle. Joku sanoikin että hieronta on rikkaiden venyttelyä??? Nyt en ole hierotuttanut enkä venytellyt, tosin molempia olen harkinnut, hieronta-ajankin meinasin jo tilata, mutta antaa nyt kuitenkin vielä olla!
 5. puusteri

  "Telakalla"

  Back in business. Polvi leikattiin vuodenvaihteessa ja maaliskuussa niskarangasta vaihdettiin välilevy titaaniin ja ruuvasivat sinne jonkun rautatangonkin. Nyt olen jo muutaman viikon hakenut juoksutuntumaa. Aluksi oli masentavaa todeta kuinka korkeella sykkeet huiteli vrt juoksutuntuma ja nopeus. Nyt on kuitenkin hienoa huomata kuinka nopeasti tuo juoksukunto palautuu, enää olen n 15 -30 sec per km jäljessä nopeudessa vrt viime syksy. Parissa viikossa olen nostanut nopetta n minuutilla. Nythän tuo nopeuden nosto hidastuu, mutta on tää kuitenkin mahtavaa aikaa.:joyous: Nytkun vielä ymmärtäisi kuunnella kroppaa, ettei heti ajaisi itseään telakalle.:uncomfortableness:
 6. Tää on ihan masokistitouhua lukea näitä teiän juoksumääriä kun ite oon telakalla. Mutta keskimmäinen nimenihän on masokisti. =) Mutta huomenna MRI kuvauksen jälkeen meinaan lääkärin luvalla kokeilla kevyttä parin kilsan hölkkää. :D
 7. Luulisin tuon johtuvan siitä että mph ja km/h on usein noissa matoissa sama, eli tuo todellinen min-per-km nopeus on noiden välissä.
 8. Oikeen kiva ja juostava reitti. Eikä se lopun ylämäkikään niin paha ole, se on jyrkkä mutta suht lyhyt, pahempi olis loiva ja pitkä. Tosin manoksissa vilahteleva lause: "soihduin valaistu reitti" on lievästi yliampuvaa.
 9. puusteri

  "Telakalla"

  Nivelkierukan repeämää epäilee, MRI on ens tiistaina ja sit ortopedi tutkii kuvat ja soittelee perään. Silleen hassua kun työpaikan lekuri sano että ei siellä mitään ole ja samalla määräs juoksutaukoa 3-4 viikkoa, niin ortopedi sano että nivelkierukan repeämä ja juoksutaukoa olis hyvä pitää n viikko.
 10. puusteri

  "Telakalla"

  Polvesta kuulu POKS eikä enään kestänyt painoa. Työpaikan lekuri sano ettei siellä mitään oo, anto kyynärsauvat ja määräs särkylääkettä. En usko, niinpä huomenna on aika ortopedille. Jos sekin sanoo ettei siellä mitään oo, nii sit olen tyytyväinen ja muutaman viikon juoksutauko korjannee polven. Mutta huomennahan sen sit kuulee...
 11. Varmaan helpompaa, mutta ei parempaa. Huomasin itsestäni kun muutama aika sitten harrastin kävelyä juoksun lomassa, että kun siihen oli annettu lupa, niin eikun kevelyksi heti kun hiukankin alkaa ahdistaa. Eli poittini on että jos tavoitteellisesti harjoittelee niin ei kävelyä, mutta jos vaan jolkottelee, niin mikä ettei.
 12. Ilman muuta tarkenee. Mutta pitkät sukat pitää olla huomisessa puoleen-sääreen-lumipöpperössä.
 13. Fore näytti 9,35 km, eli saman kuin viimevuonnakin.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy