Jump to content
Juoksufoorumi.fi


zero_

Jäsenet
 • Content Count

  35
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. zero_

  Maastojuoksukengät

  Olisiko suosituksia toisiksi polkukengiksi salomonin slab ultrien kaveriksi lyhyemmille ja nopeammille lenkeille? Lestin pitäisi olla kapea ainakin keskeltä nilkkaan päin. Inov 8 kiinnostaisi kovasti mutta en oikein huonolla englannin taidollani pääse kunnolla perille heidän mallistostaan. Minulla on lievää päkiän pronaatiota, mutta juoksen neutraaleilla kengillä kaduilla kunhan eivät hirveän kiertolöysät ole. Tämä ei taida kuitenkaan poluilla merkitä mitään koska alusta on mitä on.
 2. Pudotellaan hinta kohdalleen. 150e + mahdollinen postitus. Kyseessä siis tuo uusi active versio josta juttua toisessa linkissä ylempänä.
 3. Hieno juttu että ajatukseni tekemisestä on oikean suuntaista. Tuohon tyyliin aloin tekemään viime kesänä. Ja silloin kymppi meni 44.xx minuuttiin kadulla ja nyt menee kadulla sinne 42 korville, hyvänä päivänä saattaisi alittuakkin. Väliin mahtuu 3kk totaali telakka kantapää vaivan vuoksi loppukesälle/syksylle ja nyt alkuvuodesta nilkan nyrjähdys jota lepuuteltiin se 2vk täysin juoksematta ja siitä hiljalleen taas juoksemaan kunnolla. Eli voinee sanoa että että jotain tapahtuu epäonnesta huolimatta. En tiedä olisiko jollain toisella tavalla kehittynyt paremmin mutta kyllä tämä jotenkin on toiminut.
 4. Otsikon mukainen kello joutilaana. Uusi ja avaamattomassa pakkauksessa. Hp.175e Tuolta tietoa: https://consumer.huawei.com/fi/wearables/watch-gt/ https://mobiili.fi/2019/04/10/huawei-watch-gtn-uudet-active-tyyliversiot-ja-band-3-pro-aktiivisuusranneke-myyntiin-suomessa/ Postitus tai nouto. Kulkee tarvittaessa Lahti-Heinola väliä. Yv:llä tavoittaa.
 5. Kirjoitanpa tähän vähän omaa tilannetta kun otsikko sivuaa omia ksymyksiä. Haluaisin kysellä ajatuksia omasta tekemisestäni koskien vk harjoittelua. Olen 30v mies ja ihan ns. sunnuntai hölköttelijä joten oletan että vielä voidaan mennä niinsanotulla pk kaudella koko vuosi. Tämän kesän realistiset tavoitteet ovat 10km 41min jommallekummalle puolelle puokki menee varmasti alle 1:40 ja maraa syksyllä yritetään 3:30. Olen jakanut harjoittelun kolmeen viikkoon jossa: 1.viikolla tehään tv kova eli vk2 alueella ja vähän ylikin saatetaan mennä jos innostuu 2. viikolla sitten vetoja. Olen nyt tehnyt 800m vetoja siten että seuraava aina entistä kovempi alkaen vk1 sykkeiltä ja viimesellä vedolla käydään sitten jo mk alueella 3. viikolla sitten tv vk1 alueella Sitten vaan kierros alusta... Se mitä mietin on että onko ok sahata tuota ylärekisteriä tolleen tasasesti läpi vai pitäisikö tota kuitenkin koettaa jaksottaa jotenkin että painottaisi tiettyä aluetta aina kerrallaan. Entä mitä palasia tossa sitten välillä liikuttelisi jottei homma junnaa samaa ja kehitys hyydy? Muutoin viikot menee aikalailla niin että tuon vk treenin lisäksi on viikonloppuna pitkis ja loput pk1 nylkkyä (joskus johonkin väliin teen pk2 lenkin tuntemusten mukaan) lenkkejä tulee viikossa 5-6 ja kilsoja reilu 60. Mitä ajatuksia kokeneemmilla? ollaanko ihan metsässä?
 6. zero_

  Garmin Fenix 5

  Tuli puhelin hankittua ja kello toiminut sen kanssa moitteetta nyt ainakin paripäivää.
 7. zero_

  Garmin Fenix 5

  Mitenkäs tämä kello nykyään toimii huawein puhelimien kanssa? Melkein on ostohousut jalassa uuden huawein p30 pron ostoon mutta omistan fenix5 plus kellon ja olen lukenut jonkinverran ongelmista garminin ja huawein välillä.
 8. zero_

  Garmin Fenix 5

  Vaikuttaakohan tämän mittarin kanssa tuo connectista asetettava aktiivisuusluokka mihinkään? Minulla on siinä nyt että ei mitään niin mihin se vaikuttaa jos laitan sen esim 7?
 9. Löytyipä kaapeista näytönsuojakalvokin joten sen saa toki mukaan. Pudotan hieman myös hintapyyntiä. Hp.70e
 10. Vain urheilukäytössä ollut, hyvä kuntoinen kello. Ei juuri uutta häpeä. Minkäänlaisia toiminnallisia ongelmia ei ole ollut. Myyn uuden tieltä pois. Mukaan latauskaapeli ja enköhän alkuperäisen pakkauksenkin löydä jos tarvis. Hp.100e Postitus tai nouto. Kulkee lahti heinola väliä tarvittaessa. Yv:llä tavoittaa.
 11. zero_

  Garmin Fenix 5

  Pitäisikö tuo lähteä niin että vaikka reitin aloittaa parin kilsan päässä reitin aloituspisteestä niin kello opastaa ensin aloituspisteelle ja siitä opastaa reitti läpi? Huomasin polkujuoksuasetuksissa jonkun climbpro ominaisuuden joka oli oletuksena päällä. Tämä ilmeisesti näyttää etäisyyksiä nousuihin tai jotain sellaista ja tämä saattoi olla syynä sekoiluuni.
 12. Sarvoilla juostu viimetalvena yksi lenkki ja todettu ettei sovi lesti minulle. Hp 75e Adidaksilla juostu kesällä n. 40km ja todettu liian löysiksi itselle. Nämä ilman pohjallisia koska koira söi ne toisista kengistä.😒 Hp 35e Postitus tai nouto. Kulkee lahti heinola väliä tarvittaessa. yv:llä tavoittaa.
 13. zero_

  Garmin Fenix 5

  Mikähän meni valmiin reitin alotuksessa pieleen. Otin netistä valmiin gpx reitin 17km polusta. Ajattelin juosta sen edestakas joten muokkasin connectissa reitin "edes ja takas" toiminnolla jolloin pituudeksi tuli 34km ja lähetin sen laitteeseen. Laitteessa reitti näkyy myös saman mittaisena, muttakun pääsin lähelle lähtöpaikkaa ja käynnistin polkujuoksun ja valitsin reitiksi ko reitin niin kello näytti matkaa reilu 5km. No ajattelin että kyseessä on joku reittipiste juttu ja lähdin juoksemaan. Noin 2km jälkeen kello kertoikin että pitäs mennä 20metriä takaspäin. No tässä vaiheessa sammutin harjoituksen ja aloitin uuden ilman tuota navigointia ja juoksin lenkin loppuun näin. Eli miten tuo valmiille reitille lähtö oikein tapahtuu niin että homma toimii?
 14. zero_

  Garmin Fenix 5

  Kuinkas ootte hoitanut nämä polkureititykset? Kellon Omassa kartassa ei näy läheskään kaikki polut, vain jokunen virallinen ulkoilureitti muttei niistäkään lähellekkään kaikki. Garmin connectilla meinasin luoda reitin mutta sielä ei taas ole kuin google maps karttapohjana jossa ei siis näy yksikään polku. Eli miten voin suunnitella ja luoda polkujuoksureittejä ja siirtää ne sitten kelloon navigoidakseni ne?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy