Jump to content
Juoksufoorumi.fi


zero_

Jäsenet
 • Content Count

  28
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. zero_

  Garmin Fenix 5

  Vaikuttaakohan tämän mittarin kanssa tuo connectista asetettava aktiivisuusluokka mihinkään? Minulla on siinä nyt että ei mitään niin mihin se vaikuttaa jos laitan sen esim 7?
 2. Löytyipä kaapeista näytönsuojakalvokin joten sen saa toki mukaan. Pudotan hieman myös hintapyyntiä. Hp.70e
 3. Vain urheilukäytössä ollut, hyvä kuntoinen kello. Ei juuri uutta häpeä. Minkäänlaisia toiminnallisia ongelmia ei ole ollut. Myyn uuden tieltä pois. Mukaan latauskaapeli ja enköhän alkuperäisen pakkauksenkin löydä jos tarvis. Hp.100e Postitus tai nouto. Kulkee lahti heinola väliä tarvittaessa. Yv:llä tavoittaa.
 4. zero_

  Garmin Fenix 5

  Pitäisikö tuo lähteä niin että vaikka reitin aloittaa parin kilsan päässä reitin aloituspisteestä niin kello opastaa ensin aloituspisteelle ja siitä opastaa reitti läpi? Huomasin polkujuoksuasetuksissa jonkun climbpro ominaisuuden joka oli oletuksena päällä. Tämä ilmeisesti näyttää etäisyyksiä nousuihin tai jotain sellaista ja tämä saattoi olla syynä sekoiluuni.
 5. Sarvoilla juostu viimetalvena yksi lenkki ja todettu ettei sovi lesti minulle. Hp 75e Adidaksilla juostu kesällä n. 40km ja todettu liian löysiksi itselle. Nämä ilman pohjallisia koska koira söi ne toisista kengistä.😒 Hp 35e Postitus tai nouto. Kulkee lahti heinola väliä tarvittaessa. yv:llä tavoittaa.
 6. zero_

  Garmin Fenix 5

  Mikähän meni valmiin reitin alotuksessa pieleen. Otin netistä valmiin gpx reitin 17km polusta. Ajattelin juosta sen edestakas joten muokkasin connectissa reitin "edes ja takas" toiminnolla jolloin pituudeksi tuli 34km ja lähetin sen laitteeseen. Laitteessa reitti näkyy myös saman mittaisena, muttakun pääsin lähelle lähtöpaikkaa ja käynnistin polkujuoksun ja valitsin reitiksi ko reitin niin kello näytti matkaa reilu 5km. No ajattelin että kyseessä on joku reittipiste juttu ja lähdin juoksemaan. Noin 2km jälkeen kello kertoikin että pitäs mennä 20metriä takaspäin. No tässä vaiheessa sammutin harjoituksen ja aloitin uuden ilman tuota navigointia ja juoksin lenkin loppuun näin. Eli miten tuo valmiille reitille lähtö oikein tapahtuu niin että homma toimii?
 7. zero_

  Garmin Fenix 5

  Kuinkas ootte hoitanut nämä polkureititykset? Kellon Omassa kartassa ei näy läheskään kaikki polut, vain jokunen virallinen ulkoilureitti muttei niistäkään lähellekkään kaikki. Garmin connectilla meinasin luoda reitin mutta sielä ei taas ole kuin google maps karttapohjana jossa ei siis näy yksikään polku. Eli miten voin suunnitella ja luoda polkujuoksureittejä ja siirtää ne sitten kelloon navigoidakseni ne?
 8. zero_

  Maastojuoksukengät

  https://varuste.net/Inov-8+Terraultra+G+260+(Unisex)?_tu=89309
 9. zero_

  Maastojuoksukengät

  Vaikeamman kautta meni itsellä eli tilasin normaalin kokoni tuosta ultrasta mutta iso oli. Puolinumeroa pienempi ok. Lauantaina ekat testit kengillä.
 10. zero_

  Garmin Fenix 5

  Uuden kellon hankinta mietityttää. Poluilla voisi olla käyttöä navigointi ja kartta ominaisuuksilla. Näistä ominaisuuksista ei kuitenkaan juuri kokemusta ole eikä termistö ole tuttua joten kysyn: Mitä eroa on fenix 5 ja 935 navigointi/kartta ominaisuuksilla käytännössä? polkujuoksu käytössä? Olen kyllä sepon arvostelun lukenut mutta eipä mulle juuri mitään kerro termit "Navigoinnissa ei reittipisteiden tallennusta, jälkilokia tai sijainnin tallennusta" Saako molempiin esim. suunniteltua reitin etukäteen? Onko näissä siis ihan kunnon kartat joissa näkyy polut sun muut, eli maastokartat? 935 kiinnostaisi huomattavasti enemmän painonsa puolesta. Kello tulisi vain urheilukäyttöön eli vain urheillessa ranteessa.
 11. zero_

  Maastojuoksukengät

  Kuinka tuon salomonin koot suhteutuvat muiden merkkien kokoihin? Minulla kaikki muut kengät 42,5 paitsi sarva xero4 on kokoa 42. Tuota kenkää ei pääse täällä missään sovittamaan, ei pikaisella selaillulla löydy xxl, stadium eikä intersportin valikoimista joten pakko tehdä vaikeimman kautta ja tilata kotiin sovitettavaksi.
 12. zero_

  Maastojuoksukengät

  Moi, On herännyt kiinnostus lähteä polkuja juoksemaan. Maastojuoksu kengät ovat vain täysin vieraita minulle. Tarkoitus olisi hankkia yksi pari kenkiä jotka olisivat kompromissi kaikkiin olosuhteisiin ja kaikenlaisille poluille ja vain poluille (joskus voi vähän umpimetsää mahtua reitille). Pururadat juoksen normi tennareilla. Kuten sanottu en tiedä tämän alan kengistä juuri mitään joten kyselenpä teiltä suosituksia että mitkä olisivat hyvät ensikengät poluille? Vaimennuksen tarpeellisuus? Sen vähän mitä tietoa kengistä löytyy niin aika vähän on vaimennusta maastokengissä (esim. inov8 ja samolon. Pisin polkulenkki varmaan tulee olemaan siinä 18km hujakoilla. Juoksutaustaa kaduilta jokunen vuosi ja perustennarit minulla ei ainakaan saa kovin kiertolöysät olla ja dropit siinä 6-10mm. lestini on kapeahko etenkin keskeltä nilkkaan päin.
 13. zero_

  Forerunner 235

  Noniin, tämähän tuli tällä kuntoon. Enpä ole moista hoksannut
 14. zero_

  Forerunner 235

  Aivan, kiitoksia. Itsellä tosiaan nuo automaattiset kierrokset olleet aina päällä. Edelleen taitaa jäädä vk osuuden keskisyke uupumaan. Ainakaan kierrokset välilehti ei näytä kierroksen keskisykettä?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy