Jump to content
Juoksufoorumi.fi


zero_

Jäsenet
 • Content Count

  48
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. zero_

  Garmin Fenix 5

  Mulla toimi bose soundsport kuulokkeet moitteetta.
 2. Ostetaan otsikon mukainen kello tai vähintäänkin vastaava garmin. Tulee varsinaisen kelloni korvaajaksi huollon ajaksi ja tämän jälkeen vara kelloksi joten en maksa paljoa. Jos sinulla siis lojuu kaapissa ylimääräisenä jokin garminin kello ja haluat siitä eroon niin kirjoitteleppa yv.
 3. Mä oon kokeillu ihan astianpesu ainetta ja ei auttanu yhtään. Etikka vettä kokeilin ja sillä maku laimeni yhden käyttökerran ajaksi. Olisi kyllä kiva jos jollain olisi joku taikatemppu tiedossa millä vesi maistuisi vedelle näistä pulloista 😄
 4. Mitenkäs porukka käsittelee noi lötköpullot ja rakot ettei tule sivumakua veteen? Hommasin salomonin adv skin 5 (2019) liivin niin tuleekohan se rakko jotenkin kiinni sinne selkäpussiin? Kaiken maaliman lenksua ja klipsua on ympäri liiviä että en kyllä millään keksi mihin ne kaikki on tarkotettu, myös siis sielä selkäreppu osiossa on joitain kuminauhoja kiristysmahdollisuudella ja joitain lenksuja, mutta en äkkiseltään ole keksinyt miten niilläkään rakkoa kiini saisi..
 5. zero_

  Strava

  No joo, näinhän ne löytyi sieltä. Se että laite hälyyttelisi kun aletaan saapumaan segmentille taisi olla maksullinen lisäominaisuus?
 6. zero_

  Strava

  Vielä en hirveän pitkään ole tätä käyttänyt. Minkähän takia julkiseksi luomani segmentit eivät näy siinä segment etsimessä? Ja tästähän seuraa se etten ilmeisesti saa niitä ladattua kellooni kun ainakin puhelinsovellusten kautta kun yritän tätä tehdä niin se menee juurikin tuohon segment exporeriin ja siellä ei luomani segmentit näy. Olisikos tähän jotain keinoa miten saan segmentit kellooni ja vielä parempi jos ne näkyisi ihan tuossa segment explorerissa?
 7. Kiitos näistä. Täytyypä katsella myös tuota 880v8 kun näyttäs nb omilta sivuilta saavan kapealla lestillä tilattua. Toivottavasti ei ole hirveästi muuttunut. Katson läpi myös nuo vinkkaamasi mitä sattuu hyllyssä olemaan.
 8. Kenkäklinikka ainakin luonnehtii noita aika kiertolöysiksi suhteessa 880 paitsi ghostia jossa taas vierastan 12mm droppia... Täytyypä käydä ite vähän kääntelemässä noita mitä paikallisesta sattuu löytymään. Fyssarin suosituksesta en aivan kiertolöysiä enään käytä. Osaisiko joku luonnehtia solar gliden kierojäykkyyttä? Vielä parempi jos osaisi verrata suoraan tuohon 880v7.
 9. Osaisiko joku suositella seuraavaa kenkää kevyille ja pitkiksille nb 880v7 seuraajaksi. Muuten nuo kengät ovat toimineet hyvin ja olen niillä sen 800km mennytkin mutta ovat hieman liian leveät. Eli mikähän olisi vastaavan lainen kenkä kapeammalla lestillä. Etenkin tuon vaimennuksesta pidän. Olisiko esim addun solar glide lähelläkään? Brooks clycerin?
 10. zero_

  Garmin Connect

  Saako connectissa jotenkin yhteenvedon että kauanko on vietetty aikaa milläkin sykealueella harjoituksissa vaikkapa 4vk ajalta? Jos ei connectissa onnistu niin missä onnistuisi?
 11. En jostain syystä pysty muokkaamaan aloitusviestiä. Eli kello myyty!
 12. zero_

  Maastojuoksukengät

  Olisiko suosituksia toisiksi polkukengiksi salomonin slab ultrien kaveriksi lyhyemmille ja nopeammille lenkeille? Lestin pitäisi olla kapea ainakin keskeltä nilkkaan päin. Inov 8 kiinnostaisi kovasti mutta en oikein huonolla englannin taidollani pääse kunnolla perille heidän mallistostaan. Minulla on lievää päkiän pronaatiota, mutta juoksen neutraaleilla kengillä kaduilla kunhan eivät hirveän kiertolöysät ole. Tämä ei taida kuitenkaan poluilla merkitä mitään koska alusta on mitä on.
 13. Pudotellaan hinta kohdalleen. 150e + mahdollinen postitus. Kyseessä siis tuo uusi active versio josta juttua toisessa linkissä ylempänä.
 14. Hieno juttu että ajatukseni tekemisestä on oikean suuntaista. Tuohon tyyliin aloin tekemään viime kesänä. Ja silloin kymppi meni 44.xx minuuttiin kadulla ja nyt menee kadulla sinne 42 korville, hyvänä päivänä saattaisi alittuakkin. Väliin mahtuu 3kk totaali telakka kantapää vaivan vuoksi loppukesälle/syksylle ja nyt alkuvuodesta nilkan nyrjähdys jota lepuuteltiin se 2vk täysin juoksematta ja siitä hiljalleen taas juoksemaan kunnolla. Eli voinee sanoa että että jotain tapahtuu epäonnesta huolimatta. En tiedä olisiko jollain toisella tavalla kehittynyt paremmin mutta kyllä tämä jotenkin on toiminut.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy