Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Lurgi

Jäsenet
 • Content Count

  10
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Oulu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lurgi

  NUTS Ylläs-Pallas 2018

  Näyttäisi viimeisimmän ennustuksen mukaan perjantai olevan helteinen ja tuulta ei juurikaan ole. Lauantaille lupailee jopa sadetta joka voisi jäähdyttää keliä. Ei auta - näillä mennään ja juomaa pitää varata enemmän mukaan haasteeseen. Nokka kohti pohjoista ja kisapaikkaa kohden...
 2. Lurgi

  NUTS Ylläs-Pallas 2018

  Näyttäisi tämän hetken arvion mukaan tulevan kuuma kisaviikonloppu ainakin kelien puolesta. Saa juoda melko monta litraa nestettä 134km matkalla. Onkohan reitillä ollenkaan märkiä kohtia missä "sukka voisi kastua"? Tai onko reitillä purojen ylityksiä mistä saisi tankattua vettä?
 3. Pitänee yrittää tuohon junaan matkaan pienellä riskillä. Jos pääsis jopa alle 3h Oulankaan
 4. Lauantain sääennuste on hieman haastava, kun aamulla startissa lupailee +7C ja päivällä sitten jo15C. Karhunkierroksesta poiketen nyt ei onneksi tarvitse jännittää lumitilannetta 😁 Järjestäjä lähetti osallistumisohjeet, josta silmään sattui lähtöpaikalle siirtyminen n.10min. Oliko aikaisempina vuosina sama ja miten toimi? Tarviko värjötellä pitkään vai oliko lähtö heti siirtymisen jälkeen? Voisiko joku kokenut neuvoa ensikertalaista? Lisäksi kuinka tarkka on aikaisempina vuosina ollut pakollisten varusteiden tarkistaminen? Lähinnä tuota otsalamppua lisäpattereilla mietin, että miten sen kanssa tekisi.
 5. Monta päivää on jo Vuokatin 100 ollut päälimmäisenä mielessä ja varusteita kovasti testattu. Vielä kun malttaisi olla tekemättä mitään tyhmyyksiä viimeisellä viikolla 😉 Minulla tämä on vasta toinen ultra-startti ja matkana pisin. Eiköhän se maali ole mahdollinen, jos ei mitään haavereita satu eikä paikat rikkoonnu. Varsinkin jos malttaa lähtä rauhallisella vauhdilla. Karhunkierros 80km meni varsin "helposti" läpi, kun vauhti oli hidas. Tsemppiä kaikille starttaajille! Kisakokemuksia vain jakoon, niitä on mukava lukea ja niistä on iso apu ensikertalaisille.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy