Jump to content
Juoksufoorumi.fithompson75

Jäsenet
 • Content Count

  38
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

25 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. thompson75

  Mitä Vomeron tilalle?

  Kahden lenkin perusteella nämä korvaa täysin Vomero 13:t peruslenkkareina. Vomeroillakin juoksin kaikkea pk vauhdeista reiluun 4min/km asti. Näilläkin varmasti pystyy samaan. Puolikkaalle kisakenkinä ja vk-reeneihin mulla on Niken Zoom Fly flyknitit vaimikkälie hiilikuitulevylliset, joissa on Niken react pohja.
 2. thompson75

  Mitä Vomeron tilalle?

  Mulla on ollu Vomero 13 ja sille oon ettiny seuraajaa jo vuoden. Heräsin liian myöhään hamstraamaan noita 13:sia. Tänään ostin sille seiraajaksi NB 1080 v10. Passas hyvin jalkaan. Hoka ei vaan mulle sovi. Jos nämä osoittautuu hyviksi, meinaan hamstrata toisetkin.
 3. Onko hallitus todennu tämän? Hyvä, jos ovat mutta minulta se on mennyt ohi. Tätä exit strategian selkeää kommunikointia olen nimittäin kaivannut.
 4. No mitä mieltä olette, miten käy koroille (eurobor) nyt korona-keississä? Pientä nousua nyt näkynyt vaikka pakkasella vielä ovat.
 5. Kerrankin kysymys, josta minulla on henkilökohtaista kokemusta. Juoksin 3-4kk sitten puolikkaan piirun alle 1:37. Vuosikilsat 2018 oli 1500 ja 2019 1200. Tosin varmaan tuota 30km/vk tahtia vuonna 2019 tuohon puolikkaaseen mennessä. Sen jälkeen oon vähän löysäilly. Lisäksi kesällä juoksin enemmän, jotenka ennen maraa semmosia 40-50km/vk. Maksimissaan ”pitkis” 20km mutta yleensä vain 17-18km. Talvella juoksin vähemmän mutta höntsäiltyä tuli 2h/vk. Ja ikää oli 43v. Nyt jo kunnioitettavat 44v.
 6. Todella hullua mutta myös minulla polvet ja jalat yleensäkin pysyi tällä kaudella kunnossa kun lopetin kaiken muun venyttelyn paitsi pohkeitten. Ja pohkeitakin venyttelen ihan vähän vaan lenkin jälkeen.
 7. Itellä sama, kuin @ForrestGllä. Sanoin työpaikan lounaspöydässä, että maratonin ME:tä ei uhkaa kukaan muu kuin Kipchoge lähivuosina...mitehän sitä kehtaa mennä töihin huomenna? Ei mitään Kipchogea vastaan mutta ois ollu siistiä, kun Bekele ois ainaki hetkeksi vieny ennätyksen omiin nimiin.
 8. thompson75

  Nike Air Zoom Vomero

  Tuo uus malli (14) ois voitu nimetä Vomero Turboksi ja jatkaa 13 mallia selvästi pienemmillä muutoksilla. Silloin minullakin ois uudet Vomerot ollu jo pitkään. Voi olla, että hankin tuon 14 mutta se on taas arpapeliä sen kanssa. 13 mallia minun koossa ei löydy mistään.
 9. Baltsu on kyllä eettinen tai siis ennenkaikkea eeppinen hahmo. Tulee seurattua. Jodlaajan juttuihin kyllästyin, enkä ole enää viimeaikoina seurannu.
 10. Kerran olen lenkillä löytänyt maasta 5:n tai 10:n euron setelin. Sen pistin kaikessa hiljaisuudesa taskuuni. Sitten kerran löysin 40-45 euron edestä lounasseteleitä. Niistä kysyin poliisin löytötavaratoimistosta mutta sanoivat, että arvo on sen verran pieni, että voin pitää ne. Nyt en oo pariin vuoteen löytäny panttipulloa kummempaa, harmi. Joka viikko kun löytäs vitosen tai parieurosen, niin sais lenkkarikulut katettua. Terveyttä ja raastomieltä Sepolle ja muille!
 11. Se kiireinen perhearki on sitä, että ei voi suunnitella kaikkea reenaukseen liittyvää (treenejä, ruokailuja ja lepoa) omilla ehdoilla. Oikeasti se ei ole (ainakaan minulla) ”kiireellistä perhearkea”, se on vaan perhearkea. Tai saa niitä suunnitella mutta suunnitelmat kusee enemmän tai vähemmän, useammin tai harvemmin. Miks ne kusee? Syitä on kymmeniä mutta esim itse joudut ylitöihin, vaimo joutuu ylitöihin, lapsen joutuu yllättäen hakeen jostain, ku mopo menee rikki, joku oksentaa tai vääntää polven/nilkan... Sitten kun ne suunnitelmat kusee, tehään paikkoja: nukutaan vähemmän, käydään väsyneenä lenkillä yöllä ym. Näin se ainakin mulla menee.
 12. Minkä väristä paitaa guurilaisilla? Onko Hokan lippikset juostessaki päässä? Tsemppiä!
 13. Tuossa on lähinnä koivua. Pikkusen voi pilkistää pihlajan lehtiä myös jossaki kohtaa kuvaa.
 14. Minen kyllä oo mikkään asiantuntija noissa siitepölyasioissa mutta aurinko täällä paistaa. Tervetuloa Ouluun! Ruukaan juosta tuota maratonreittiä viikottain, en tosin koko matkaa mutta se on tasasta ja komiaa. Ja menee mun ikkunan alta.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy