Jump to content
Juoksufoorumi.fithompson75

Jäsenet
 • Content Count

  32
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

23 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Itellä sama, kuin @ForrestGllä. Sanoin työpaikan lounaspöydässä, että maratonin ME:tä ei uhkaa kukaan muu kuin Kipchoge lähivuosina...mitehän sitä kehtaa mennä töihin huomenna? Ei mitään Kipchogea vastaan mutta ois ollu siistiä, kun Bekele ois ainaki hetkeksi vieny ennätyksen omiin nimiin.
 2. thompson75

  Nike Air Zoom Vomero

  Tuo uus malli (14) ois voitu nimetä Vomero Turboksi ja jatkaa 13 mallia selvästi pienemmillä muutoksilla. Silloin minullakin ois uudet Vomerot ollu jo pitkään. Voi olla, että hankin tuon 14 mutta se on taas arpapeliä sen kanssa. 13 mallia minun koossa ei löydy mistään.
 3. Onko @Pottonen:sen sukat Adidakset? Hienot mutta eikö se oo alunperin saksalainen.
 4. Miten ja missä kilpailijat tyypillisesti nukkuu kisan aikana? Looppien välissä? Kuinka pitkiä pätkiä?
 5. thompson75

  Nike Air Zoom Vomero

  Minulla on kesästä asti ollu 13 versio ja oon tykänny siitä. Jalkavaivoja ei oo juuri ollu. Sanoisin, että säästää jalkoja. Kuumat ne on. Päällinen ei ole niin ilmava kuin NB:n kengissä. Talvella ja syksyllä tietysti etu. Seuraavat kengät on varmaankin nuo 14. Näyttää tosi hyvältä ja jos on lähellekkään yhtä hyvä vaimennus, kuin 13:ssa, niin on just parraimmillaan. Pitääpä kattoa, paljonko on keventyny.
 6. Allsprite, kiitos @Snakster ja @hoppana. Näitä tietoja ei ole helppo kaivaa mistään muualta. Edit: Kiitos myös @hatapa. En hoksannu vastausta ku oli eri sivulla selaimessa. Samoin muille kommentoineille. Muiltakin ois mukava kuulla vastaavia lukuja. Mutta vähän oli ajatus itselläkin, että 2000 vuosikilsoilla vois olla 1:30 otettavissa. Tänä vuonna tulee 1500 mutta toisaalta jäi 1:35 alittamatta. Arvioisin että 1:37 kunnossa olin. Ei kai muuta kuin eteenpäin ja tossua toisen eteen.
 7. Minkä verran pitää olla vuodessa tai viikossa juoksukilometrejä, että 1:30 alittuu? Tiedän, että on yksilöllistä ja että pyöräily/uinti/hiihto toimii pk treeninä. Mutta jos pääosin juoksentelee, niin mitä teillä alittajilla tulee/tuli vuodessa mittariin?
 8. Eihän se ole kuin juosta pois @I_K mulla sama tavote mutta kymppi menee nuhasesti alle 44min. Jotenka tavoite tuskin täyttyy.
 9. Minusta tuossa Ingebrigtsenien tapauksessa on kyse siitä, että he ovat tehneet asiat vähän erilailla ja pojat ovat kestäneet leikin fyysisesti ja ehkä henkisestikkin. Monet muutkin ovat tuota kokeilleet mutta kaikki ei sitä kestä. Silläkin on varmaan vaikutusta, että kaikki tapahtuu perhepiirissä. Sekään ei tosin ole mitään uniikkia. Tässä tapauksessa se on ollu etu mutta monissa muissa tapauksissa se on ollu lopulta taakka.
 10. thompson75

  Polar V800

  Ämpöliivapul, sehän alko synkkaan ku käynnisti iphonen uusiksi. Iphone on uus windows? Kiitti @Arsi 69 !
 11. thompson75

  Polar V800

  V800 ei enää suostu synkkaamaan iphoneen. Olettaisin, että liittyy tuohon uuteen flow appiin, joka päivittyi versioon 3.7.5. Onko muilla vastaavia ongelmia?
 12. Tuossa ajassa 2:22 alkaen aiheesta demo uudella tekniikalla (LTE-M/NB-IoT). Luulis, että joku valmistaja laittaa tämmösen sykemittariin...ööö...vuoden tai viimeistään parin vuoden päästä. En minä tosin mikään ennustaja ole, minä oon insinööri.
 13. Ei tuo vaadi 5g:tä. Sais toimimaan ihan nykyisellä tekniikallakin. ”Sim kortin” lisäksi vaatii 2g/3g/4g lähetinvastaanottimen. Se taas tarvii akulta jonku verran virtaa. Akku noissa nykyisissä mötiköissä taitaa eniten painaa/tuoda kokoa. Uudet tekniikat auttaa tähän, kuluttaa vähemmän virtaa. Verkon kapasiteetin luulisin riittävän.
 14. thompson75

  Polar V800

  Kiitos! Odotin, että pitää saada Polarilta joku tekninen tuki korjaamaan tuo. Huh, nyt ollaan universumin kans taas sujut. Päivityyköhän se tähän kännykän appiin oikeaksi koskaan?
 15. thompson75

  Polar V800

  Semmonen kysymys, koskee kyllä enemmän PolarFlowta kuin V800:sta, kun menin sähläämään eilisellä hiihtolenkillä ja harjoitus tallentui juoksuna. Saako harjoituksen lajia vaihdettua jälkikäteen? Kaikki varmaan ymmärtää, että mistään pikkujutusta ei ole kyse, vaan tämä on vakava paikka.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy