Jump to content
Juoksufoorumi.fi


jartukka

Jäsenet
 • Content Count

  86
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

104 Excellent

About jartukka

 • Syntymäpäivä 31.01.1977

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Laitila
 • Interests
  Frisbeegolf, juoksu

Converted

 • 10km
  54.05
 • Puolimaraton
  2.07
 • Maraton
  4.59
 • Tavoite
  Mara alle 4.30 ja puolikas alle 2.00

Recent Profile Visitors

516 profile views
 1. jartukka

  Hoka One One

  Jännää, ku itsellä Rinconit tuntuvat kapeammalta kuin Cliftonit. Ja onhan cliftonit aika kiikkukengät, mut niihin tottuu aika pian.
 2. jartukka

  Garmin Forerunner 935

  Tosiaan viime vuoden maralla keskisyke oli 169.... Tänä vuonna sama reitti 10min nopeampi aika ja keskisyke 159.
 3. https://rantakerttu.fi/ruokalista/ En muista oliko kasvispihvejä tai kanapihvejä, mut listalta ainakin saa vegeburgerin Itse kans tulossa maralle upeisiin maisemiin.
 4. jartukka

  Hoka One One

  Tänään oli ekaa kertaa uudet Clifton 6:set jalassa lyhyellä 5km lenkillä. On kyl tosi pehmeä tuntuiset, ehkä jopa aavistuksen liikaa vaimennusta. Aluksi tuntui, että holvikaaren tuli on liian takana, mut kilometrin jälkeen sitä ei enää huomannut. Tossut myös tuntui aluksi vähän painavilta, mutta tietty ku on tottunut Tracer2:siin ja Rincoihin viime kuukausina. Mutta varmasti loistavat tossut pitkikselle, sitä en sit vielä tiedä kummat laitan jalkaan 4 viikon päästä Maralle... Rinconit vai Cliftonit ?
 5. jartukka

  Hoka One One

  Nyt tuli vielä ostettua Clifton6:set pitkiksille ja jännä, että piti ottaa puoli nroa isommat kuin kuukausi sitten ostetut Rinconit.
 6. jartukka

  Garmin Forerunner 935

  Kyl mulla löytyy Garminin sykevyö, mut sen takia just ostin rannesykemittarin, ettei tarvitse enää käyttää vyötä. Jotenkin tuntuu vaa ahdistavalta juosta vyön kanssa. Ehkäpä sitä vyötä tarttis sit taas alkaa käyttämään...
 7. jartukka

  Garmin Forerunner 935

  Rannemittarilla, mut tosiaan toi 10km lenkki tehty tänä vuonna, muut vuosi sitten ja kunto aika paljon noussut viime vuodesta.
 8. jartukka

  Hoka One One

  Onko muilla kuluneet noi Rinconit siitä juuri ennen kuin päkiän kulutuspinta alkaa ( itselläni mustan väriset ) Mulla pohja näyttää, että olisi enemmänkin juostu, mutta ehkä noin 150-200km niillä menty. Onkohan mun askel niin keskipainoinen, että se kuluttaa tuota kohtaa voimakkaasti ?
 9. jartukka

  Garmin Forerunner 935

  Sitä tässä olen alkanut miettimään, että alisuoritanko todella paljon. Katsoin viime vuoden puolikkaan ja maran tuloksia, niin niissä mun keskisyke ollut Maralla 169 ja puolikkaalla 163. Treenihistoriasta lyhyesti, 6 vuotta sitten aloitin juoksun lähes nollasta. Kahta kilometriä en jaksanut juosta yhteen menoon. Siitä viikkokilometrit nousseet noin 10km per vuosi. Ja nyt mennään siellä 40-50 viikkokilometreissä. Eka puolikas juostu 2017 2.16 aikaan ja viime kesänä ensimmäinen mara aikaan 5.10 Mut sanotaan, että jaloissa alkaa jollain lailla hapot tuntumaan kun pulssi alkaa olemaan päälle 165.
 10. jartukka

  Garmin Forerunner 935

  Nyt kun laitoin tuohon z4 viimeeks juostun testikympin keskisykkeen 149, ni kisaennusteet laski vielä enemmän 😄 Kellon mukaan mun VO2 max näyttää 50.
 11. jartukka

  Garmin Forerunner 935

  Sitä itekkin mietin, ku mulla aika korkea max syke, mut sen saamiseks tarttee juosta täysillä ylämäkeen. Max syke laskettu viime vuonna 205 ja jos halun sykkeen nousevan lenkillä yli 180, ni tarttee juosta alle 4min/km vauhtia, mikä on mulle todella railakasta menoa. Olen asettunut tosiaan max sykkeeksi eli zone5 205. Mikä on varmaankin liian korkea. Niinkuin tuossa edellä mainitsin max syke mulla aika korkea, mut siihen päästäkseen tarvii vetää kohtuu jyrkkää ylämäkeä täysillä. Muuta tuota max sykettä tuohon 10km keskisykkeeseen ja katotaan mitä se sitten antaa.
 12. jartukka

  Garmin Forerunner 935

  Eli 3-4 vuodessa ei ole kestävyys vielä tarpeeksi kehittynyt ?
 13. jartukka

  Garmin Forerunner 935

  Treeniohjelmani painottuu nimenomaan kestävyystreeneihin ja mukana on vain muutama vauhtitreeni kuukaudessa. Pääsääntöisesti 3x PK + pitkis tai 2xPK+VK+pitkis.
 14. jartukka

  Garmin Forerunner 935

  Kirjoitetaan nyt tänne, kun kyseessä 935 kello, mutta sama juttu oli edellisessä 235 kellossa. Eli ihmettelen, miten kello laskee nuo ennustetut ajat eri matkoille? Itselläni esim kello näyttää Maralla 3.23 , puolikkaalle 1.37, Kympille 44min ja vitoselle 21.16 Omat ennätykseni oikeasti ovat Mara 5.10, puolikas 2.09, kymppi 53min ja vitonen 25min. Eli aika paljon mitä ennusteet ovat. Kello ollut käytössä reilu vuoden, että ei ole siitä kiinni, että kello olisi uusi. Alisuoritanko todella näin paljon vai mistä johtuu näin suuret erot ?
 15. jartukka

  Hoka One One

  Niitä Cliftoneita itsekkin mietin pitkiksille, mut Rinconeilla ei ainakaan 25km lenkki väsyttänyt jalkoja...
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy