Jump to content
Juoksufoorumi.fiLälläri

Jäsenet
  • Content Count

    4
  • Liittyi

  • Last visited

Everything posted by Lälläri

  1. Testeihin kun on 6kk aikaa niin pitäskö mun jaksottaa treenejä jotenkin? Esim. alkuun nyt peruskunto kautta ja sitten jotain muuta ja niin edelleen?
  2. Joo sori siis sitä tarkotin tottakai, että sen 2km lämmittelyn jälkeen 3km alle 14.30. Kohotan nyt eka peruskuntoa ja cooperi tulosta, reppujuoksun otan syksyllä varovasti mukaan, kun kuulemma voi rikkoa paikkoja. Hiihtoa tulee kuvioihin hetikun lunta maassa, mutta siihen asti panostus kestävyyden ja juoksun parantamisessa.
  3. Ja muuallakun olen kysellyt apuja niin on tyrmätty idea heti alkuun, kun olen maininnut tosta 2500m lähtötaso cooperista, kun se pitää selvästi saada siihen 3000 paikkeille, paremmalle puolelle jopa. Mutta aion tehdä täysillä töitä ja uskon itseeni.
  4. En tiedä laitanko tämän oikeaan paikkaan, mutta tavoitteena saada juostua 3000m 10kg reppu selässä vähintään aikaan 14min 30sec, mielellään vähän nopeammin. Pitää ottaa huomioon, että tossa on alla 2000m lämppärijuoksu, jonka jälkeen heti putkeen tulee toi 3km + samana päivänä tulee ennen tota lihaskutno testit ja sen jälkeen sitten 200m uinti ja lopuksi vielä 10km hiihto sotilassuksilla. Tarkotus oli vetää 2 koko kropan punttitreeniä kans viikossa ja jättää ne viimeistään talvella pois sittenkun pääsee hiihtämään, sekä tämän lisäksi käyn treenaamassa pari kertaa viikossa vapaauinnin tekniik
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy