Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Ffflamingo

Jäsenet
 • Content Count

  30
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kahden lapsen pyöränperäkärry joka muuntuu juoksukärryksi. Varsinais-suomen alueelta tai Helsingin liepeiltä pystyn noutamaan.
 2. Ostaisin naisten märkäpuvun M/L koko riippuen mallista. Pitkät hihat ja lahkeet. Minun pituus 161cm Rinnan ymp. 93-95cm Lantio ymp. 106-108c Mieluusti edullinen hinta, käyttökerroista ei ole takuita. 🙈 Ensimmäinen triatlon kokeilu ensi kuussa 🙂
 3. Itsellä oli ylirasitustila viitisen vuotta sitten. Harrastin kamppailulajeja silloin ja kävin crossfitissä. Olin sitä pitkään ruokkinut (vuoden verran?) usealla kovalla treenillä viikossa, palauttavasta treenistä ei tietoakaan ja lopulta pohkeet sanoivat itsensä irti. Muutama porraskin oli liikaa jonkun aikaa. Vuoden toipuilin kevyiden treenien kanssa ja sanoisin että vaikka nyt jo nelisen vuotta voinut taas treenailla, vieläkin liian kovaa ja liikaa on pohkeille ajoittain ongelma. Ei siis kannata vetää övereitä, jollei oo hyvää suunnitelmaa ja palauttavaakin oheissa. Kropan kuuntelu (jota en ennen osannut) on kyllä tärkeää :)
 4. Kiitos vastauksesta! Tämä avasi ne epäilyksen solmut mitkä ovat mietityttäneet! Asuvalintaa vielä punniten mutta kohti sprinttiä sitten! :)
 5. Moikka! Peruslenkkeilijällä olisi kysyttävää.. Eli ei ole kokemusta triatlonista, mutta Lohjan kesäkuun kisa kiinnostaisi. Kaikki sprinttimatkan osiot menee kyllä yksinään helposti, mutta kokemusta ei ole yhdistää noita uintia, pyöräilyä ja juoksua. 1) märkäpuku ei ilmeisesti ole pakollinen, mutta toimiiko kisaaminen perus uimapuvulla.. eli jos se ilmeisesti pitää jättää märkänä vaatteiden alle niin varmaan hankaa ikävästi pyöräillessä/juostessa? 2) mielipidettä matkavalintaan. sprinttiä olin suunnitellut, mutta huomasin että tuolla olisi pikamatkan mahdollisuus. kunto ei ole peruslenkkeilijää kummempi (5km hölkäten menee kivasti, mutta sen jälkeen alkaa hapottamaan), niin vaikka olisi tässä puoli vuotta aikaa treenata, niin kannattaisiko testata eka triathlon tolla helpolta kuulostavalla pikamatkalla vai uskaltaisinko puskea sprintin läpi? ..mielipiteitä? :)
 6. Olisiko kenelläkään Turussa (tai lähialueella) vuokrata traineria päiväksi? Tarve olisi muutaman kuukauden päästä..
 7. Hei, Otin jo yhteyttä herra Tomppoon, kiitos kuitenkin viestistä 😊
 8. Ffflamingo

  PNM Trail 5.8.2017

  Okei! Kiitos vastauksesta!:) ..kohti Maariaa siis, oli sen verran mielenkiintoista!
 9. Ffflamingo

  PNM Trail 5.8.2017

  Heippis. Onko täällä ketään joka osallistui tänään tähän 10km matkalle? Olin ekaa kertaa polkujuoksussa mukana ja haluaisin tietää että onko maasto aina yhtä haastavaa? Tiesin että olisi tietty haastavampaa kuin perusmaasto, mutta ihmettelin että aina ei edes ollut sitä polkuakaan ja aina ei pystynyt edes pysymään juoksuvauhdissa, vaan piti ottaa varovasti ettei kaatua märällä sammaleisella kalliolla. Että tällaiselle aloittelevalle tyypille oli oikeastaan aika rankkakin, etenkin loppu osuus.. Hyvä fiilis kyllä jäi, ei sillä. Tuli haastettua itsensä ja ensi vuonna uusiksi ?
 10. Hei, Osaako kukaan suositella Turussa tai lähialueella joko personal traineriä tai ihan juoksukoulua, johon kannattaisi olla yhteydessä. Tarvitsisin osaavan henkilön korjaamaan juoksuasentoani. Tunnen, että se on p***a, mutta en oikein itse osaa korjata sitä paremmaksi. Alaselkää alkaa usein koskemaan hyvinkin pian, mutta helpottaa heti, kun kävelee hetken. Varmasti coren treenaus auttaisi myös, mutta hyvä juoksuasento olisi pelastus muutenkin. Kaikenlaisia trainereitä tosiaan löytyy netin syövereistä.. Jos jollain on kokemusta hyvästä, olen kiitollinen!
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy