Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Peke

Jäsenet
 • Content Count

  320
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Peke

 • Syntymäpäivä 10.07.1962
 1. Peke

  Parhaat nettikaupat

  Tuolta löytyy Sauconeitakin, jotka Suomessa tuntuvat olevan kiven alla tai jos löytyy, ovat liki tuplahintaisia. Triumphien kotiin toimitus kesti aika tarkkaan viikon ja hintataso on tuolla näkyvissä: http://www.sportsshoes.com/saucony-progrid-triumph/
 2. Peke

  New York City marathon 2011

  Minä tulen torstaina Finskillä.
 3. Pakastepussia on tuon ipodin kanssa tullut käytetty ja shufflehan on hyvä laittaa sillä nipsuttimella pakastepussin sisälle kiinni. Täysin tiivishän se ei ole tuon kuulokejohdon vuoksi, mutta toimii näköjään noinkin..
 4. Peke

  "Telakalla"

  Akilles tulehtunut ja flunssaa pukkaa => sairastellaan pois ja juostaan terveenä
 5. Juoksukamat on aina mukana lomamatkoillakin, se on todellakin erinomainen tapa tutustua lomaympäristöön. Jopa moottoripyörämatkoilla lenkkikamat on mukana, muusta sitten tingitään :)
 6. Peke

  Kokemuksia garmineista?

  Minulla on myös käytössä tuo Garminin 310 xt malli, ollut reilun vuoden. Sitä ennen oli juuri Polarin 300 ja gps-podi ja en palaa takaisin siihen. Tuo ladattava ja gps:n omaava laite on todella miellyttävä käyttää Polarin gps-podiin verrattuna, jossa piti yleensä olla varaparistot aina lenkillä mukana. Lisäksi tuo 310 on näin ikäjuoksijalle riittävän iso, jotta numerot näkyvät lenkillä kunnolla. Positiiviset on Garminista kokemukset.
 7. Peke

  Kenkien valinta edessä

  Liike on tosiaan Fysioteekki ja tuon Osmon luona minäkin olen käynyt koipeni näyttämässä. Ohessa linkki: http://www.fysioteekki.com/palvelut/askelklinikka
 8. Naisilla taitaa olla jo 140 korkea hb? Maito tosiaan estää (kalsium?) raudan imeytymistä, joten sitä vähemmäksi ja rautatabelettikuuri ja monipuolinen ruokavalio. Ei siis mitään uutta :D
 9. Peke

  New York City marathon 2011

  Myöskin New Yorkiin menossa..tosin valmismatkalle mutta kuitenkin. Ja vuoden alle 50:nä Tuo yhden hengen huoneen hinta on niin kova verrattuna 2-hengen huoneeseen, että kämppis olis kiva. Tarkoitus mennä torstaina ja tulla takaisin maanantaina. Jos kiinnostaa, laita yksäriä tulemaan.
 10. Peke

  Forerunner 310XT

  Satelliitin löytämisnopeus on tuossa omassani vaihdellut muutaman sekunnin ja löytämättömyyden välillä. Yleensä löytäminen kestää minulla max 3 minuuttia. Jos olet liikkunut vaikkapa reissullasi satoja kilometrejä ja lähdet uudella alueella lenkille, kestää satelliittien löytäminen pidempään. Alkuperäinen pehmyt sykevyö kesti minulla vajaat 2 kk, tilasin sitten englannista tämän kovan sykevyön, joka lienee sama kuin 405:ssa ja nyt homma pelittää mainiosti. Kyllä tuo joka tapauksessa todella hyvä mittari on, minullakin on aiemmin ollut monta Polaria.
 11. Suvun sydäntautirasite ja huomio siitä, että on jo hyvän matkaa yli 40 v ja sohvaperunaelämää liki 20 v takana
 12. Puolison selkäleikkaus tänään..pakko myöntää että jännittää. On sen verran iso leikkaus...
 13. Heh, toki saappaat on jalassa motskarilla ajaessa, mutta juoksu on hieno harrastus, kun nuo välineet kulkee helposti mukana :P
 14. Varpaat mullakin tuli kesällä Vomeroissa läpi. Näyttivät motskarireissussa vähän oudoilta ja em. asia oli syynä. Tosin yli 1000 km juostuissa tossuissa oli kyllä vaimennuskin finito, joten joka tapauksessa oli hyvä, että kengät tuli vaihdettua.
 15. Peke

  Berlin Marathon 2010

  Keltaiset jätesäkit päällä tuolla tosiaan viime vuonna oltiin. Ainakaan mieleen ei jäänyt, että olisi ollut erityisen kylmä sää ja hyvin tarkeni vaikka jätesäkin heittikin pois ennen lähtöä. Vaatteiden säilytys ja niiden hakeminen juoksun jälkeen sujui ok, ne oli helppo löytää...kunhan nyt oli ensin juonut pari palauttavaa olutta :)
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy