Jump to content
Juoksufoorumi.fi

akik

Jäsenet
 • Content Count

  25
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

49 Excellent

Recent Profile Visitors

170 profile views
 1. akik

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  Hyvä homma, se katsomani video oli varmaan fake news 🙂
 2. akik

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  Kovasti KK:n viisvitonen, tai vielä enemmän kasikymppinen kiinnostaisi ensi kevääksi jos aikataulut sallii. Massajuoksuissa on hohtonsa, mutta itselleni liika on liikaa. Katselin kauhulla jotain livevideota tältä vuodelta jossa porukka jonotti huoltoon (muistaakseni Juumassa) aika pitkässä jonossa. KK:lla juosseiden, ja ennen kaikkea ei ihan kärkipäässä juosseiden kokemukset noista huoltoruuhkista kiinnostaa. Saako huolloissa vesipullonsa täytettyä kohtuudella, vai joutuuko helposti jonottelemaan? NUTSillahan ne pöydät taitaa notkua monenlaista herkkua eikä siis ihme jos niihin jää juoksijoita pyörimään, mutta onko vesipisteitä huolloissa riittävästi rivakkaan huoltoon? Ei sillä että siellä varsinaisesti niin kiirus olisi, mutta mua ottaa kaupassakin jonottaminen aina kupoliin 🙂
 3. akik

  Vaarojen maraton 2018

  Nyt näkyy Eskelisen Jaakko olevan pallukkaseurannan perusteella autokyydissä, eli keskeytys. Harmitus on varmasti kova kahden loistavasti menneen UTTF-kisan jälkeen. Harmin paikka.
 4. akik

  Wolf's Trail 2019

  Peltsi taisi hölkätä Karhunpolkua Teljosta eli Kuhmon ja Lieksan rajalta etelään kovassa vuodessaan. Karhunpolun jatkona pohjoispäässä on vielä Kuhmon puolen Petranpolku (n. 45km. ), josta etenkin Jonkerinsalon ja Jämäsvaaran osueet todella hienoja, välissä vähän tylsempää talousmetsäpätkää. Hienoa pitkää reittiä tuossa kyllä riittää, itselleni on tuttua vain tuo Petranpolku ja Karhunpolku Teljosta Ruunaalle, mutta täytyy käydä joskus tuo Karhunpolun eteläosa ja Susitaival hölkkäämässä. Todennäköisesti itsekin omatoimiretkenä, ellei sitten tuohon kisan aikaan satu sopivaa vapaata väliä.
 5. akik

  Vaarojen maraton 130km v.2017

  Kärki teki taas pienen koukun! Nyt jo takaisin oikealla reitillä.
 6. akik

  Vaarojen Maraton 7.10.2017

  Vaarojen maratonin facessa joku asiaa kyseli ja tällainen vastaus tuli järjestäjältä: "Meillä on yksi ehjä gpx-jälki uudelta reitiltä ja se antaa nousua niinkin paljon kuin 1821 m!"
 7. akik

  Altra juoksukengät

  Ketjussa aiemmin mainittujen lisäksi partioaitta myy noita maastomalleja (superior ja lone peak)
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy