Jump to content
Juoksufoorumi.fihenok

Jäsenet
 • Content Count

  640
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by henok

 1. En usko, että tarvitsen 5000 kilometriä juostakseni otsikon aikatavoitteet tänä vuonna, mutta uskon tarvitsevani ne pohjalle juostakseni paljon kovempia aikoja tulevaisuudessa. Simple as that.
 2. @Seppojos vaihdat otsikon tavoitteessa 5000 kilometrin tilalle 4000, tuo aiempi tavoite karkasi kyllä koronan myötä tavoittamattomiin. Kiitos!
 3. Tänään mäkitreeni, 10x 1 minuutin loiva ylämäki. Keskivauhti vaihteli vetojen välillä suht paljon, en tiedä mistä se kertoo. Melko raskasta oli tänäänkin, ensi viikolla on kyllä parempi keventää huolella.
 4. Aikataulusyistä meni noin päin, ei varmasti ainakaan lisännyt juoksun herkkyyttä tuo aamupäivän lihastreeni. Hyvin vaatimattomasta kehonpainoharjoittelusta kylläkin kyse.
 5. Olipa eilen pitkästä aikaa erittäin huono kulku tehotreenissä. Ohjelmassa oli 10x 3 minuuttia kynnyksellä. Muutaman ensimmäisen vedon aikana pohdin jopa, että jättäisin leikin sikseen viiden tai seitsemän vedon jälkeen, mutta sain ryhdistäydyttyä. No, ei se ole ihmekään että treenikuorma tuntuu välillä, ei aina voi olla freesi. Vedot menivät sitä paitsi ihan hyvin huonosta tuntumasta huolimatta, keskivauhdit välillä 3:35-3:45. Ehkä napsun hitaammin olisi voinut juosta, jos olisin mitannut laktaatteja niin voi olla että olisivat olleet hitusen liian korkeita. No, samapa tuo.
 6. En ole rekisteröitynyt, mutta uskoisin että on. Minulle se on kyllä osa viehätystä.
 7. Tästä lukemista muutamaksi tunniksi. https://www.letsrun.com/forum/flat_read.php?thread=10547746 Kommentoimassa mm. Tinmanin vaimo Tammy Schwartz.
 8. Ootko seurannut draamaa TME:n ympärillä viime viikkoina, antoivat Tinmanille potkut. Letsrunissa paljon juttua aiheesta.
 9. Tommya minäkin mietin aina kun alkaa treenikuorma painaa: "mä oon niin VÄSYNY tähän juoksemiseen! Aina pitää olla lenkillä!"
 10. Nyt on muuten kuusi viikkoa ensimmäiseen kisaan, joka on Aurajoen yöjuoksun 10 km 18.6. En jaksa uskoa, että tuo enää peruuntuisi. Siellä siis alle 37 minuutin! Ravistin hihasta sellaisen suunnitelman, että juoksen toukokuun ajan kerran viikossa (mahdollisesti kylläkin kahden harjoituksen päivänä) hyväksi havaittuja kynnysvetoja ja kerran viikossa mäkitreenin vaihtelevan pituiseen mäkeen. Sitten kesäkuun koittaessa korvaan mäkitreenit vo2-intervalleilla, jotta saan vähän nopeutta ja ylivauhtia mukaan. Jos pysyn terveenä, ehdin saada kolme kovaa intervallitreeniä ennen kisaa.
 11. Tänään 7+10 kilometriä ja 100 viikkokilsaa täyteen aika helpon tuntuisesti.
 12. Tämä on tullut itse asiassa itsellekin mieleen! Olen syönyt Deetä aika epäsäännöllisesti, joten sielä voisi hyvinkin olla vajausta. Pitää kiinnittää ensi talvena enemmän huomiota, nyt sitä alkaa saada jo auringostakin. Jäi eilen mäkitreeni vetämättä, mutta ehkä se oli hyvä, sillä tänään oli varmaan kaikkien aikojen paras pitkis! Kaksi tuntia pelkkää nautintoa, mitä nyt välillä pieni vastatuuli vähän kiusasi. Jalka nousi kevyesti ja tuntui että olisi voinut juosta pidempäänkin, mikä ei todellakaan ole tavallinen tunne pitkiksillä minulle. Juoksua 24 km, eli 5 minuutin vauhtia. Loppu
 13. Synkissä mietteissä olin viimeksi tänne kirjoittaessani. Tuo viimeisin flunssa meni lopulta nopeasti ohi, mikä ei kylläkään poista asiaan liittyvää murhetta. No, seuraava flunssa alkanee n. 12. toukokuuta, jos katsoo vähän kalenteria taaksepäin. Olen saanut juoksenteluja käyntiin ihan ok:sti. Laitetaanpa tähän tämä ja viime viikko: Vko 16: Ma ap 3 km Ma ip 11,5 km Ti ap lihaspainotreeniä 20 min (Näitä on muitakin, mutta tämän olin jostakin syystä oikein tallentanut juoksukellolla, joten laitetaan näkyviin. Olen jumppaillut jonkin verran päivittäin ja tehn
 14. Juoksijoilta ei voi odottaa edes pistesijoja, mutta kestävyysurheilun kannalta olisi hienoa, jos Lotta Henttala ottaisi mitalin. En kyllä osaa arvioida, millaiset mahdollisuudet hänellä siihen olisi.
 15. henok

  Brooks

  Kiitos kaikille. Tilasin Launchit. Kokeilin tänään joitakin Brooksin malleja kaupassa ja niiden lesti tuntui sopivan jalkaan erinomaisesti. Siitä tämä. Brooksit ovat kyllä kiinnostaneet jo aiemminkin. Kiva kokeilla uusia merkkejä. Ps. Stadiumissa on jäsenille (myös uusille) 25 %:n alennus 26.4. saakka. Kengät maksavat sen verran nykyään, että tuo on jo ihan merkittävä alennus.
 16. henok

  Brooks

  Mikäs Brooksin kengistä on oikein perusperus pk-tossu, joka vertautuu vaikka Pegasuksiin ja Supernoviin?
 17. Sivistysmaassa tuolta olisi striimi saatavilla.
 18. Uskoo ken tahtoo. Erikssonin tapaista on juosta hyvin kauden alla merkityksettömissä kisoissa, mutta alisuorittaa koko kausi surkeasti.
 19. Jaa-ha. Kävin läpi tätä omaa päikkyäni viime syyskuun alusta asti ja löysin seuraavat merkinnät: Ja nyt, 14.4., olen taas flunssassa. Toisin sanoen olen marraskuusta lähtien joka kuukausi sairastunut flunssaan, yleensä kuukauden puolivälissä. Helmikuu oli ilmeisesti poikkeus, en ainakaan ole tänne kirjannut mainintaa flunssasta, mutta toisaalta maaliskuun flunssa tulikin sitten heti alkukuusta, jatkui pitkään ja muuntui koronaksi, joten ehkä helmikuu oli vain tyyntä myrskyn edellä. Oikeasti ei paljon naurata. En ymmärrä, mitä teen väärin. Syön monip
 20. Tälle viikolle 50 juoksukilometriä. Detskuja on tuon mäkitreenin lisäksi turha kirjata tänne. Pisin lenkki 12 km.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy