Jump to content
Juoksufoorumi.fihenok

Jäsenet
 • Content Count

  571
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

henok last won the day on May 3 2020

henok had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Yskä alkaa helpottaa. Olen juossut sunnuntaista asti. Kovempia treenejä en ole vielä tehnyt, mahdollisesti tänään matolla vähän kilttiä kynnystä.
 2. Tsemppiä! Helpottavaa, että syy ongelmille alkaa löytyä. Entistä kovempana takaisin.
 3. Raitanen tekee kerta toisensa jälkeen fiksuja ratkaisuja urheilu edellä. Poikkeuksellinen urheilija siinäkin mielessä.
 4. No, päätin sitten kuitenkin ottaa pari päivää lepoa, koska yskä ärsytti niin paljon että juoksusta poistui kaikki nautinto. Varovaisen positiivisesti voisin ajatella, että yskä on menossa vähän parempaan suuntaan. Tämähän on muutenkin sopiva hetki pitää vähän lepotaukoa, kun kelit eivät ole otollisimmat ulkona juoksemiselle. Ensi viikolla toivottavasti pääsen taas täysipainoisen harjoittelun pariin.
 5. Älkää huolehtiko, olen minä juossut, joka päivä. Takana kaksi 100 kilometrin viikkoa, tälle viikolle pitäisi saada vielä sama määrä. Ensi viikko vähän helpommin ja sitten sama uudestaan. Laadukkaita harjoituksia on ollut aika vähän, väsynyttä löntystelyä sitäkin enemmän. Aion kuitenkin totutella tähän määrään, vaikka se vaikeuttaisikin kovien treenien toteuttamista. Pari pientä murhetta: Vasemmassa jalkapohjassa on pientä kipua kävellessä ja juostessa. Olen googlaillut metatarsalgiaa ja ymmärtänyt, että "metatarsalgia" on oikeastaan vain yleisnimitys jalkapohjan kivuil
 6. henok

  Adidas Supernova

  Heräteostin tänään vaimolle joululahjaa etsiskellessä itselleni Supernovat, kun intersportista sai 70 eurolla. Edit: Jaha, alennusmyyntien myötä tuota saisi vieläkin halvemmalla eri paikoista.
 7. Tonnit ei varsinaisesti paukkunut, mutta eilen tuli täyteen tämän vuoden kilometritavoite 3 500 km.
 8. Eilen ensimmäistä kertaa lenkillä tiistain jälkeen. Kulku oli hyvää. Varmaan olisin voinut juosta tämänkin flunssan läpi, se olisi tuskin edes vaikuttanut toipumisaikaan. Pitäydyn suunnitelmassani juosta tämä viikko kevyttä määrää. Viedään vuosi loppuun peruskuntourheilun merkeissä.
 9. Ei tullut 100 kilometrin viikkoa, tuli flunssaviikko. Johan nyt on kumma, kun flunssa iski jo toista kertaa tälle syksylle. Sitä ennen olin yli vuoden putkeen terveenä.
 10. Itse olen keksinyt tänä syksynä/talvena ensimmäistä kertaa käydä juoksemassa kovavauhtisemmat treenit yu-kentän mondolla! Suosittelen, se ei ole liukas sateellakaan eikä jäädykään ihan äkkiä.
 11. Flunssa pahalainen taitaa hiipiä päälle... Meinasin jättää kynnystreenin tekemättä, mutta ajattelin, että jos nyt kuitenkin sairastun niin onpahan yksi treeni enemmän tehtynä ennen pakkolepoa. Kulku oli erittäin hyvää, monesti juuri ennen flunssaa on kroppa jotenkin herkkä. Sama juttu on muuten laulamisessa: milloinkaan ei ole ääni auki niin hyvin kuin päivää ennen sairastumista.
 12. Jatka puhumista, pidän kuulemastani... strydissä taitaisi olla sekin hyvä puoli, että sen avulla saisi matolla juostun matkan oikein. Mutta onhan se pahuksen kallis.
 13. Viime viikko oli raskas, mutta onnistunut. Sain tehtyä kaksi treeniä, yhden salitreenin ja vieläpä ihan kunnon pitkiksen (2h). Kilometrejä tuli 93. Tämän viikon vielä kiristän ruuvia, yritän päästä 100 viikkokilometriin. Jouluviikolle sitten nopeusrajoitin jonnekin 5:00 min/km tietämiin ja rauhallista juoksua tunti päivässä. Ma ap 7 km @5:01 Ma ilta 6 km @5:25 Ti ilta 14 km sis. 7x3 minuuttia kynnyksellä. Kiltti kynnystreeni, vetojen keskivauhdit 3:56, 3:55, 3:51, 3:49, 3:51, 3:53 ja 3:52. Tuli erittäin helposti. Ke ap 9 km @5:18 Ke ilta 6 km @5:27
 14. Ehkä itselläni on termit hukassa, mutta "tupla-vk" kuulostaa omaan korvaani siltä kuin olisi kaksi kovaa treeniä samana päivänä. Ruotsiksi sanotaan "dubbeltröskel", eli tuplakynnys. Ja nimenomaan kynnyksen alapuolella tehdään treenit, niin kuin artikkelista kyllä kävi ilmi. Sitä ei kerrottu, mittaileeko Topi laktaatteja kuinka aktiivisesti. Ingebrigtsenithän vetävät millimoolin tarkkuudella ja ovat käytännössä koko ajan piikki sormessa. Enkä tarkoita nyt mitään epo-piikkiä...
 15. henok

  Adidas Supernova

  Onko kukaan hankkinut Adidaksen uutta Supernova-kenkää? Kyseessä siis tämän vuoden malli, jolla ei ilmeisesti ole mitään tekemistä aiemmin olemassa olleen samannimisen kengän kanssa. Kuvien perusteella näyttäisi hyvältä peruskengältä, ja hinta on kohdallaan (82 e XXL:ssä)! Tuo on mielestäni sellainen hinta, joka pk-sämpylöistä kannattaa maksaa. Omalle jalalleni Adidakset sopivat yleensä hyvin, joten voipi olla että raapaisen itselleni supernovat. Edit: https://www.xxl.fi/adidas-supernova-miesten-juoksukengat-harmaa/p/1172634_1_style
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy