Jump to content
Juoksufoorumi.fi


henok

Jäsenet
 • Content Count

  104
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

51 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pyrin tietysti juuri tuohon. Ylipäätään yritän pitää omaa erinomaisuuttani esillä aina kun mahdollista... Ehkä kyseessä ei ole niin haudanvakava aihe, että siitä kannattaisi loukkaantua, paitsi jos on kovin epävarma oman tekemisensä suhteen. Olen tainnut tällä viikolla myös julistaa splittishortsit ainoiksi oikeiksi juoksuhousuiksi, mutta siitä ei kukaan 3/4-trikoita käyttävä pahoittanut mieltään ja väittänyt minun pitävän itseäni oikeampana tai parempana juoksijana kuin muut.
 2. Olin tosissani. Kuulokkeiden käyttö ei kuulu kilpajuoksuun. Harrastelijoilta en tietenkään kieltäisi kuulokkeita, mutta on niiden käyttö kuitenkin noloa. Jos ei muutamaa tuntia pärjää omien ajatustensa kanssa, kärsii hengen köyhyydestä.
 3. Olisi mahtavaa, jos Honkala diskattaisiin tuon takia. Mun mielestä tosin kuulokkeiden käytöstä pitäisi diskata harjoituslenkilläkin.
 4. Käsi sydämellä nyt: Jos edessäsi ajaa pyöräilijä, jonka ainoa tehtävä on ohjata sinua reitillä, alatko kyseenalaistamaan tämän reittivalintoja? Etenkin, kun juokset 3:15 -vauhtia?
 5. Onpa kyllä älyttömän noloa toimintaa järjestäjiltä. Mielenkiintoista olisi ollut nähdä Iivon loppuaika ilman eksy(ttä)mistä.
 6. Tuo pieni järkytys, kun huomaa juosseensa kaikki lenkit liian lujaa, tulee jossakin vaiheessa eteen kaikilla. Se on yleensä myös käännekohta, jonka jälkeen treeni alkaa purra paremmin. Tylsää pk-vauhtia täytyy vaan oppia sietämään. Kunnon kohotessa alkaa kyllä sitten pk-lenkeilläkin maisema vaihtua!
 7. henok

  Lontoon maraton 2019

  Kiphoge ylivoimaisesti kaikkien aikojen paras. Kolmen ensimmäisen ajat käsittämättömän kovat. Todella rumalla juoksutekniikallakin pystyy juoksemaan lujaa, esimerkkinä vaikka tuo Rachik.
 8. henok

  Lontoon maraton 2019

  Nyt onnistui! VPN:ään sijainniksi USA ja NSBC:n Olympic Channel näyttää. Tulee toki mainoksia yms mutta hyvälaatuista ja selostettua kuvaa.
 9. henok

  Lontoon maraton 2019

  Hermot menee. En onnistunut vpn:n avulla saamaan BBC 1:stä näkymään, vaikka kuinka yritin. Olisi pitänyt jo eilen tsekata kaikki valmiiksi. Nyt katson jotakin huonolaatuista ja pätkivää striimiä. Nautinto on aika vähissä. Voisin maksaakin jostakin hyvälaatuisesta lähetyksestä
 10. henok

  Lontoon maraton 2019

  Niin, Eurosportilla on oikeudet, mutta näyttävät mieluummin jotain snookeria.
 11. henok

  Lontoon maraton 2019

  Tulee aina hirveän epävarma olo näiden aikaerojen, kesäaikojen yms kanssa, mutta siihen olen päätynyt, että kisa alkaa klo 11 Suomen aikaa.
 12. henok

  New Balance

  Minä käytän Nikeissä, New Balanceissa ja Asicsissa kokoa UK 9/eur 44.
 13. henok

  Lontoon maraton 2019

  Odotan kisaa innosta pinkeänä! Itselläni on kova luotto siihen, että Eliud Kiphoge edelleen näyttää Molle, kuka käskee. Mo Farah on aiemminkin ollut vähän rasittavan oloinen, mutta tuota Gebrselassie-biiffiä seuratessa on tullut sellainen olo, että kyseessä on täysi mulkku, jolla on kusi noussut päähän. Tätä voi sitten verrata Kipchogeen, joka on uskomattoman nöyrä ja kohtelias, asuu viikot harjoituspaikassa jossa huone jaetaan toisen juoksijan kanssa ja kaikilla on mm. vessansiivousvuorot. Ei ole vaikea valita, kumman puolia pitää.
 14. Onkohan se just Daniels, joka on kova Easy Pacen puolestapuhuja. Joltakin hänen videoltaan muistan sen, että sydän tekee jo 60 %:ssa maksimisykkeestä yhtä paljon töitä ja siis kehittyy yhtä paljon kuin täysillä vetäessä. Jotenkin noin. Nyt kun kirjoitin tuon niin kuulostaa kyllä vähän oudolta.
 15. Mikä on teidän viikon toiseksi pisin harjoitus - ajallisesti - pitkiksen jälkeen? Tunnin pk-nylkky?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy