Jump to content
Juoksufoorumi.fihenok

Jäsenet
 • Content Count

  268
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

317 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. henok

  Ooppera

  Sellainen tarkennus, että mezzosopraano on matalampi ääniala kuin sopraano. Korkeaa sopraanoa sanotaan koloratuurisopraanoksi. Esim. ns. vanhassa musiikissa, esim. Bachin passioissa, mezzoa käytetään usein laulamaan alttoaariat. Kotimainen hyvä mezzosopraano on Monica Groop.
 2. Näitä suosituksia pidän hyvinä. Toisaalta hyötyliikunta on monelle myös tekosyy olla harrastamatta "oikeaa liikuntaa". Esim. äitini pyöräilee töihin ja tekee paljon pihatöitä. Hän myös tuo sen esille aina kun totean, että esim. lihaskuntoliikunta olisi hyväksi hänen vanhenevalle keholleen. Eikä hän todellakaan ole hyvässä kunnossa, vaikkei myöskään ole sairaalloisen ylipainoinen tms. Kas näin. Onnistuin pitämään kaksi ajatusta päässä yhtä aikaa.
 3. henok

  Yleisurheilukausi 2019

  Tuossa oli vielä joku sellainen sekaannus, että Jakob myöhästyi tai lähes myöhästyi startista. On se ihme poika.
 4. Kyllä nuo saavat varmaan käydä isäsuhdetta läpi pitkässä terapiassa vielä tulevaisuudessa. Sen verran narsistinen tuo Gjert, ja pitänyt varsinkin urheilevia lapsiaan totaalikontrollissa pienestä asti. Taisi olla ohjelman ykköskaudella kun pojat kisamatkalla "kapinoivat" ja ostivat mäkkäristä juustohampurilaiset. Laittoivat kuvan siitä Gjertille joka soitti heti perään ja haukkui pojat pystyyn. Poikien (miesten) ilmeistä näki, että tässä ei ole ihan tasapainoisesta suhteesta isän ja poikien välillä kyse.
 5. henok

  Jalkapallon EM 2020

  Ei kyllä uskalla edes puhua lippujen ostamisesta yms. ennen Liechtenstein-peliä, vaikka kisat mielessä pyöriikin. Sen verran on huonoja kokemuksia arvokisakarsinnoista. Om
 6. Kiitos, itselläni oli faktat päin seiniä. Toisaalta en ollut tuolloin vielä syntynyt, joten se sallittaneen.
 7. Tämä sääntö ei ollut ilmeisesti olemassa vielä 90-luvun lopulla, en muista tarkkaa vuotta, kun "Janne Holmenin lankomies" Khalid Ska voitti 10 000 m MM(?)-kultaa. Toinen Marokkolainen, joka oli jo väsähtänyt, alkoi kierroksella ohitetuksi tullessaan yhtäkkiä kirittää maanmiestään. Yleisö oli ihan raivona.
 8. No pahus. Minä ihmettelin siinä juoksuun aikana että mikä noissa on erilaista. Toki tyylikkäämpien vaatteiden lisäksi erona oli myös se etteivät tönineet muita ja astuneet kantapäille.
 9. henok

  Vantaan maraton 12.10.2019

  Seppo tekee rumaa jälkeä, nyt saa sipatakin ja menee alle kolmen.
 10. Tuota blogia lukiessa kävi selväksi se, mitä olen aiemminkin epäillyt: Baltsu ei lue muiden kirjoittamia viestejä oikeastaan ollenkaan vaan käy vaan itse suoltamassa tänne hirveitä määriä tekstejä. Jos lukisi, hän ymmärtäisi miten tuo moderointijono toimii, eikä tarvitsisi epäillä jotakin valtavaa salaliittoa. Olen ennenkin ihmetellyt, esim. hänen päiväkirjaketjussaan, kuinka hän puhuu jotenkin oudosti koko ajan ohi siitä mitä muut puhuvat. Hän ei käytä foorumia kaksi- vaan yksisuuntaisena viestintäkanavana. Sen tahdon vielä sanoa, että usein Baltsun viestejä luki myös ihan mielellään. Hän oli innostunut juolsusta ja tiesikin siitä todella paljon. Kärjekkyyskin oli joskus ihan tervetullutta. Mutta toki nuo maanisemmat kirjoitukset alkoivat olla jo vähän pelottavia.
 11. Käsittääkseni optimaalinen lämpötila olisi 3-4 C, ei sen lämpimämpi. Noin kovaa juostessa juoksija tuottaa niin paljon lämpöä että on hyvä jos ilma viilentää.
 12. Duplantis siirtyi ammattilaiseksi tänä keväänä. Muistaakseni vuosi tai pari olisi ollut yliopistouraa jäljellä, mutta kn menestystä tulee jo nyt isoissa kisoissa, kannattaa ottaa rahakas sopimus vastaan. Ei sitä koskaan tiedä, jos hän vaikka loukkaantuu ja tämä jää uran parhaaksi vuodeksi.
 13. Moona vaikuttaa hienolta juoksijalta, mutta olen silti vähän nyreissäni tämän ketjun nimestä. Nämä on tavattu nimetä "N N:n vauhti kiihtyy..." Eikö mikään ole enää pyhää?
 14. Ettäkö uutisoinnin pitäisi olla niin neutraalia, ettei edes länsimaisen yhteiskunnan arvopohjaa voi tuoda esille?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy