Jump to content
Juoksufoorumi.fi


henok

Jäsenet
 • Content Count

  143
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

89 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ei ollut tarkoitus vähätellä, toivon vilpittömästi Camillalle kaikkea hyvää. Yksi lempiurheilijoitani. Lähinnä yritin korostaa sitä, kuinka kovaa kilpailu on.
 2. Oman mutun perusteella jos tekee puntin ja juoksun kiinni toisissaan, järjestyksellä ei ole niin väliä. Mutta jos tulee useita tunteja treenien väliin, tekisin juoksun ensin ja puntin sitten.
 3. Kaikkien aikojen tilastossa tuolla ajalla mennään tiukasti sijalle 1735. http://www.alltime-athletics.com/w3000hok.htm Kyllä kärki on kaukana.
 4. henok

  Yleisurheilukausi 2019

  Tämä on tietysti olennaisuudessaan ihan Baltsuluokkaa oleva kommentti, mutta minua ärsyttää suunnattomasti että Ingebrigtsenin veljekset juoksevat tuollaisissa ns. track suiteissa. Kestävyysmatkat juostaan hihattomassa ja splittishortseissa, piste.
 5. henok

  Yleisurheilukausi 2019

  Tämä oli hauska kommentti, vaikka itse asiassa olenkin enemmän Snaksterin linjoilla.
 6. Onko tuo maratonin MM-tulosraja 2:37:00 käsittämättömän alhainen - tai siis ylhäinen... no, siis, "helppo"? Tämä ei ole mielipide vaan rehellinen kysymys. Alisankin aika on kuitenkin lähes kolme minuuttia parempi, eikä se mikään maailmanluokan aika ole vaikka hyvä aika onkin.
 7. Salossa oli ainakin vielä 2017 mukava Salon sillat -tapahtuma elokuun lopussa, 5/10km. Reitti oli kiva ja järjestelyt erinomaiset. Järjestettiin ilmeisesti myös talviversiona. Nyt kuitenkin kun googlaa Salon sillat niin Salo Marathon Clubin sivulle johtava linkki viekin jollekin kiinalaiselle pehmopornosivustolle.
 8. henok

  Läskikerho

  Kerro toki mitä teit, vaikka vastaus taitaakin valitettavasti olla se tylsä ja tavallinen: monipuolinen mutta vähempi syöminen.
 9. Haile Gebrselassien elämästä ja urasta kertova elokuva Endurance. Kannattaa katsoa ihan jo noiden alkutekstien takia, siinä on juoksun hurmaa ja huumaa. https://youtu.be/lBNpR970whs
 10. On ollut jo pidemmän aikaa tarkoituksena aloittaa ketju, johon kerätään inspiroivia juoksuun liittyviä videoita (miksei myös tekstejä tai vaikkapa podcasteja). Itselläni ainakin on tapana hakea motivaatiota lenkille lähtemiseen katsomalla juoksuvideoita netistä. Minulla on montakin suosikkivideota, mutta laitetaan nyt aluksi tällainen minulle uusi tuttavuus: https://www.nzonscreen.com/title/on-the-run-1979 Uusiseelantilaista juoksua 1970-luvulta, mukana myös Arthur Lydiard. Etenkin Jack Fosterin vaivatonta juoksua noissa kauniissa maisemissa katsellessa aivan herkistyy.
 11. https://yle.fi/urheilu/3-10826909 Olympiaraja 8.22,00 alittui todella myös. Hieno juttu.
 12. henok

  Yleisurheilukausi 2019

  Jes, Raitanen juoksi hienosti. Näytti siltä että enemmänkin on annettavaa.
 13. henok

  Yleisurheilukausi 2019

  Ei kai nuo Suomen paljon puhutut kävelijät voi joka kisoissa epäonnistua? Ehkä Dohassa vihdoin osuu. Se on sitten eri asia, paljonko kävelymitali lohduttaisi.
 14. Luuletko todella, että syyttäjän palkkaan vaikuttaa, valittaako hän tuomiosta?
 15. henok

  Comrades Marathon

  Walmsleystä en tiedä, mutta monen YouTubesta tuntema Sage Canaday on mukana ja uskoi itse kovaan sijoitukseen.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy