Jump to content
Juoksufoorumi.fi


r

henok

Jäsenet
 • Content Count

  187
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

175 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nyt nostalgikot ja muut ilveilijät CAMOON! SM-maastojen näyttäminen tv:ssä on niin hieno juttu, ei pilata keskustelua epäolennaisuuksilla. Tämä on kyllä YLE:ltä suorastaan kulttuuriteko. Maastojuoksu on juoksua aidoimmillaan. Radan vaihtelevuuden lisäksi siihen tuo mielenkiintoa se, että juoksemassa ovat niin maratoonarit kuin keskimatkojen kaveritkin. Kevään MM-kisat Tanskassa olivat mahtava tapahtuma, vaikka suomalaisia ei sinne häpeällisesti lähetettykään.
 2. henok

  Helsinki Marathon 25.8.2018

  Se on hyvin todennäköistä. Lukekaapa esim. tämä juttu: https://www.yleisurheilu.fi/uutinen/tuloskatsaus-9-11-8-ole-halonen-juoksee-voitosta-voittoon/ Vaikuttavaa tekemistä, ns. sub-elite -tasolla jopa kansainvälisesti hyviä tuloksia. Jos olet Ole forumisti, niin olisi mahtavaa lukea harjoittelustasi.
 3. henok

  Helsinki Marathon 25.8.2018

  On tuo Ole Antti Halonen hurja mies. Juoksi viikko sitten Paavo Nurmi Marathonissa myös alle 2:30. Viikko riitti vissiin palautumiseen.
 4. Nuo gonzot on kyllä ihan järjettömän oloisia. Ainut puuttuva harjoitus on "1x10km kisavauhtia".
 5. henok

  Yleisurheilukausi 2019

  Tuon kanssa tulee vielä ongelmia. Kuvitelkaa tilanne, jossa esim. maratonin voittoon matkalla oleva juoksija otetaan pois radalta vaarallisen korkean ruumiinlämmön takia. Kuka uskaltaa tehdä sellaisen päätöksen? Urheilijoiden on varmasti vaikea sulattaa noita ratkaisuja. Tässä täytyy muistaa myös se, ettei huippu-urheilijan suoritus muutenkaan päästä kehoa kovin helpolla. Missä vaiheessa ei olla enää vain äärirajoilla vaan oikeasti vaarallisella alueella? Melko tarkat kriteerit saa olla.
 6. Kyllä sä tuon perusteella olet n. 40 minuutin, vähän allekin, kympin kunnossa. Itsellä on tuoretta dataa. Kaksi viikkoa ennen kisaa 6x1km vetojen keskarit välillä 3:49-3:58. Kisassa 40 min oli alle minuutin päässä.
 7. Eipä mennyt vieläkään alle 40 min, pirskatti. Lähellä toki oltiin. Ratkaisu on kuitenkin jo tiedossa: lisää määrää ja painoa alas.
 8. Expon pitäisi kelvata Baltsullekin. Ei varmaan koko maailmasta löydy monta hienompaa paikkaa maratonexpolle kuin Aarne Hytösen, Risto-Veikko Luukkosen ja Helmer Stenrosin suunnittelema Turun kaupunginteatteri. Numeron haku meni sujuvasti ainakin eilen perjantaina. Keli vaikuttaisi todella aika ihanteelliselta. Toivottavasti saadaan hyviä aikoja maratonilla. Itse olen ennätysjahdissa kympillä.
 9. henok

  Yleisurheilukausi 2019

  Ensi vuotta silmällä pitäen, Pariisin EM-kisojen tulosrajat on julkaistu. Kyllä noiden perusteella pitäisi saada suomalaisia mukaan melkein joka lajiin.
 10. Ingebrigtsenit nyt ainakin ovat pelkkä pr-temppu. Heitä parempia jäniksiä olisi afrikassa satamäärin. Huomaa, että taustalla on bisnesmies.
 11. henok

  Yleisurheilukausi 2019

  Sara Kuiviston harmittelu, että Suomessa ei ole riittävän kovaa vastusta, ei ollut turhaa uhoa. Nyt juoksi hienosti oman ennätyksensä Superliigassa.
 12. Kiitos tästä, en ollut katsonut ohjelmaa tarkasti ja olisin tänään illalla tyhmänä istunut vastaanottimen ääressä odottamassa kestävyysjuoksua.
 13. Camilla pääsee mukaan Timanttiliigan Birminghamin osakilpailuun! https://yle.fi/urheilu/3-10914065 Nämä ovat nykyään harvinaista herkkua.
 14. Kyllä minäkin olen sitä mieltä, että epäesteettisellä tekniikalla lujaa juosseet ja juoksevat supertähdet kuten vaikka Zatopek ja Sifan Hassan ovat juosseet lujaa huonosta tekniikastaan huolimatta, eivät sen ansiosta. Liian suuret äkkinäiset muutokset eivät toki myöskään ole hyväksi, mutta uskon kenen tahansa hyötyvän siitä, että tekniikkaa hiotaan parempaan suuntaan. Ja juoksutekniikan kanssa taitaa todella olla niin, että se mikä näyttää paremmalta, myös on parempaa.
 15. Kiitoksia. Vähän mietin itsekin tuota muotoilua, varmistamisesta/sellaisen viimeisen silauksen hakemisesta tässä onkin kyse. 🙂 Ennen kuin juoksin viimeksi kympin, jolloin tuli myös reilu ennätysparannus, tein viikkoa-paria ennen juuri tuollaisen 5km kisavauhtisen harjoituksen, ja se antoi hyvin itseluottamusta. Taidanpa ottaa neuvostasi vaarin ja tehdä tänään noita vähän lyhyempiä vetoja. Viikon päästä sitten 5km ja kisa 17.8.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy