Jump to content
Juoksufoorumi.fi


broot

Jäsenet
 • Content Count

  82
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

53 Excellent

Profile Information

 • Asuinpaikka
  Helsinki

Converted

 • Coopperi
  2670
 • 10km
  51.01
 • Puolimaraton
  2.03.23
 • Maraton
  5.27.39

Recent Profile Visitors

426 profile views
 1. broot

  Hoka One One

  Forumilla oli tuota mallia ja matkaan tuli otettua. 180€ hinta, clubilaiselle 25% pois. Myyjä sanoi että olivat saaneet 12 paria myyntiin joista nyt ainakin 1 kokoa 45 1/3 (11) on mennyt. 🙂
 2. Jos sen pitää riittävän löysällä niin ei ainakaan mua haittaa yhtään, toki jokaisella tuntuu erilaiselta tai tuntee asian eritavalla, joten ei se varmaan kaikille sovikkaan.
 3. broot

  München marathon Lokakuu

  Yksin puhelua mutta ei se mitään. 🙂 jos jotakuta kiinnostaa niin https://www.youtube.com/c/GENERALIMÜNCHENMARATHON/live tuolta tulee jonkunlainen livelähetys maratonilta.
 4. Viestin alkuosasta voin olla aikalailla samaa mieltä. mutta tuo vittuilu, tutussa piirissä vielä toimii, mutta jos joku foorumilta tai jostain missä ei liiemmin kaveria tunne alkaa vittuilemaan niin mulla menee estoon kaveri heti jos järjestelmä sen sallii. Tai jos teen itse typerästi ja alan kinaamaan tyypin kanssa, tuosta ei ole sitten kenellekään mitään kivaa sen jälkeen enää. 🙂
 5. Täytyy kyllä itsekin todeta että vaikka itsekin vedin B:n mukaan, kun en ole liiemmin täällä foorumilla kommenteista välittänyt suurelta osin. Mutta blogissa käydessäni (viimeisen kommenttini jälkeen tähän puuhun ennen tätä)ihmettelin monessa kohtaa että onko sama henkilö kyseessä. Ihan fiksun oloista juttua monessakin kohtaa. Toki bogissakin on noita ylimielisiä kohtia ja ymmärrän ettei asiasta pidetä. Ehkäpä itsekin turhan herkästi olen osista kommenteista ärsyyntynyt kun on jäänyt leuhkan miehen kuva ja jota itse ihmisessä vihaan eniten jos leuhkii eli toisinsanoen on ylimielinen.
 6. Ainakin m430 päivittyy puhelimenkin kautta. gps tiedot tosiaan vain koneen ja sen flowsyncin kautta.
 7. broot

  München marathon Lokakuu

  Sääennusteet senkun vaan lämpenee, nyt ennustellaan jo 22 sunnuntaille ja lähdön aikaankin jo 16.
 8. broot

  München marathon Lokakuu

  Avataanpa tällekkin ketju taas. Itselle ensimmäinen maraton tulee tuolla jos vaan terveenä pysytään. Vuosi sitten juoksin puolikkaan ja sinänsä tuttu tapahtumana siis. Suomalaisia maratonilla n. 50 kait mukana. Sää vaikuttaa aika lämpimältä https://www.foreca.fi/Germany/Munich/details/20181014 19 lämmintä ja riippuen ennustajasta puolipilvisestä täyteen auringon paisteeseen. No kelille ei mitään voi, on sitä kesä toki kuumaan kelin totuteltu täälläkin päin. Tsemppiä muille jos täällä olijoita on mukana 🙂 https://www.generalimuenchenmarathon.de/en/home/
 9. Niin kauan kun on omassa blogissaan niin senkun, mutta jos tulee yleiselle foorumille lesoilemaan niin on eriasia.
 10. Kaikissa harrastuksissa tai oikeastaan kaikkialla missä on ihmisiä niin löytyy näitä kaiken muka tietäviä "baltsuja". Ei heistä kannata välittää. Antaa räksyttää. Tosin ymmärrän kyllä että harmittaa tuollaiset, itsekin pyrin unohtamaan nuo heti, mutta kyllä niitä valitettavasti jää pohtimaan.
 11. Aikaisempi parempi koneella katsottuna, mutta toki jos enemmistö käy jo kännykällä niin ei sille minkään voi että kannattaa panostaa siihen sitten.
 12. Jos tekisi muuten suljetun foorumin kirjoittamisen puolesta, mutta olisi joku avoin paikka minne baltsu ja satunnaiset guestit voivat kirjoitella. Muuten näkymät suurimmaksi osaksi näkyviksi ja vaikka jos toteutus mahdollista niin jokainen saisi oman harjoituspäiväkirjansa lukittua vain kirjautuneille näkymään jos haluaa.
 13. Joo, ei tuo jaottelu kyllä toimi ei niin millään. Taitaa olla aika vähän ajanut foorumien ohi ja nyt ollaan Facebookissa ja twitterissä yms. sosiaalisenmedian paikoissa. Tuntuu ainakin että juoksufoorumin/kpk247 Facebook ryhmät ovat varsin aktiivisia. Sääli että menee kaikki sinne suuntaan, kun foorumilla on monia hyviä asioita vs Facebook.
 14. broot

  NUTS Ylläs-Pallas 2018

  Joo ei tulisi kyllä seurattua varmaan yhtään jos e gps-seurantaa olisi. Jälkeenpäin sitten ehkä tuloksia vilkaisisi, mutta ehdoton tämä gps-seuranta. Toki kaipaisin enemmän live lähetyksiä, mutta ehkä resursseja ei ole.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy