Jump to content
Juoksufoorumi.fi


_figu

Jäsenet
 • Content Count

  186
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  6

_figu last won the day on July 4 2018

_figu had the most liked content!

Community Reputation

382 Excellent

Recent Profile Visitors

698 profile views
 1. Mahtava suoritus, isot onnittelut!
 2. Ei taida kovin yleistä tässä lajissa olla että noin pitkä letka kilpailijoita kasassa. Sijat 5-17 samassa kasassa. Minkälaista vauhtia nää hurjat herrat ja naiset pitävät Maratonilla?
 3. Feedi katkesi, mutta IRONMAN now fb sivun mukaan Part 2 kohta up E. Pätkiikö muilla lähetys?
 4. Ei tietoa, ne vaan ihmetteli sitä siinä kun vaihto kesti normaalia pidempäään. Itse täysin selostajien vastuulla, onneksi nykyään miltei aina lajissa kun lajissa siellä jengiä jotka tietää mistä puhuvat. Kaisa taitaa tehdä pientä nousua tällä hetkellä (14. 31mile). Tai kun katsoo noita avg paceja noihin edellä oleviin. Ryfin vauhti omaa luokkaa, mutta onhan tossa vielä sata kilsaa kärjellä.
 5. Juuri selostaja vahvisti, että meduusa käyny kiinni uintiosuudessa Daniela Ryfiin. Melkosta. Nyt kuitenkin kuljettaa pyörää kovaa kyytiä.
 6. Kiitos linkistä @villea, laitetaas koneelta sivusilmällä seurantaan. Täysin tuntematon laji itselle. Melkosta touhua toi kyllä huhhuh. Ja ne puhuu, että maratoonarit on hulluja.
 7. _figu

  Vantaan maraton 13.10.2018

  Jooo vähän ollu pähkäilemistä minkälaisella vaatetuksella sitä lähtisi. Shortsit ja lyhyet sukat riittänevät alakropalle muttei kiva jos alussa palelee ja kropan lämmittämiseen menee turhaan energiaa. Ajattelin että voisi tehdä niiin, että alkuroundeille ottaisi hanskat ja ohuen tuulitakin ja heittäisi ne sitten pois 1. tai 2. kierroksen kohdalla.
 8. _figu

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  Tuo 55km varmasti sopisi erinomaisesti ensimmäiseksi ultrajuoksuksi. Ajankohdankin pitäisi olla toimiva. Kuinka nopeasti toi on aiempina vuosina myynyt loppuun?
 9. Juuson vlogeja tullut youtubessa seurattua siitä asti, kun juoksuharrastuksen pariin päädyin. Sympattiselta ja aidolta vaikuttaa. Toivottavasti pystyisi paikat nyt kasassa ja pääsisi taas kunnolla harjoittelemaan.
 10. _figu

  Hoka One One

  Täältä ääni Cliftoneille. Erinomainen tossu. Noilla juossut kaikkea vk-lenkeistä pitkiksiin. Suurin osa kilometreistä juostu asfaltilla, mutta toiminyt hyvin myös hiekalla.
 11. McMillan antaisi tuolla kympin ajalla 1:34:00 eli varmasti täysin tehtävissä onnistuneella juoksulla.
 12. _figu

  Vantaan maraton 13.10.2018

  Mukana. Tulee olemaan oma 1. maraton! Piti jo viime vuonna juosta mutta onnistuin Rantapuolikkaan kaatosateessa hankkimaan ikävän sitkeän flunssan ja jätin väliin. Tänä vuonna entistä valmiimpana viivalle.
 13. Vähän kyseenalainen tuo HS:n artikkelin otsikointi aiheesta. Mennyt tuonkin sivuston otsikot vuosi vuodelta IS/IL suuntaiseksi klikkihuorailuksi. Tuolla 24 krt/kk tai yli 90min/kerta logiikalla siis kilpaurheilijoilla on keskimäärin heikompi mielenterveys kuin sohvaperunoilla? Selvä. 🤔 Tai jokaisella golffia harrastavalla. 😄 HS:n artikkelissa Anne Sarlen (Personal Trainer) kommentit aiheesta olivat suurimmaksi osaksi järkeviä ja totuuspohjaisia. Lähtökohtaisesti urheiluun pitäisi lähestyä ilon kautta ja omaa kehoa kuunnellen. Tosin en kyllä ymmärrä mikä siinä sateessa on niin pahaa ettei voi ulos poistua? Itse ainakin nautin sateessa juoksemisesta. Heikkojen tekosyitä ettei tarvitse kuntoilla, sanon minä. Ja vaikka tavoitteellisesti harjoitteleekin ei se tarkoita sitä ettei urheilusta voisi/tulisi nauttia. Juoksufoorumilla kun ollaan tästä esimerkkinä Kipchogen haastattelu ennen Lontoon Maratonia: https://www.youtube.com/watch?v=En95jEVa0f0 "I hope to run a very beautiful race." "What does a beautiful race mean to you?" "It means where all the fans will be satisfied and I, myself, will be happy." Kaunis ajattelutapa. Ja uskoisin, että suurin osa ammattiurhelijoista lähtökohtaisesti harjoittelee, koska rakastaa lajiaan. Muu tulee sitten kylkiäisinä, jos on tullakseen. Vähän menee ohi aiheesta, mutta tässä kiinnostuneille lisää herran ajatuksia yleisesti elämästä ja juoksusta: https://www.youtube.com/watch?v=Tc00mDtzIJU Kotikoneelta en saanut tutkimusta auki. Mutta näin se ainakin omalla kohdallani on. Ja varmasti monella muullakin. Urheilu on se henkireikä, jolla arjen saa hetkeksi unohtumaan ja tuo elämään sitä hyvää oloa. Aika vaikea olla alakuloinen/masentenut, kun juoksee. Tai ihan sama mitä harrastaakin. Jep. Täällä yksi. Kyllä ainakin itse ajauduin juoksun pariin silloin kun oli rankimpia aikoja elämässä. Nopeasti lipesi sitten ylikuntoon. Kuitenkin kokonaisuutena juoksuharrastuksen ansiosta elämänlaatu parantunut merkittävästi, jota ei voi kovin suurella todennäköisyydellä sanoa, jos nämä elämän aukot tai artikkelissa mainittu "halu näyttää" tai "jonkin pakeneminen" olisi kohdistettu esimerkiksi tarttumalla pulloon tai pelaamalla videopelejä.
 14. Onnittelut onnistuneesta suorituksesta @kiljander! Kova veto kaikilta urakasta maaliin suoriutuneilta.
 15. _figu

  Alelaari

  Nike Air Zoom Pegasus 34 69,90€ (ovh 119€) https://www.intersport.fi/fi/tuote/nike-air-zoom-pegasus-34-m-juoksukenka-56484769/ Hetki sitten enää hajapareja värillisinä, mustana useampaa kokoa jäljellä. En oo noita kenkiä ikinä itse kokeillut, mutta tuohon hintaan otetaan testiin.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy