Jump to content
Juoksufoorumi.fixolo

Jäsenet
  • Content Count

    3
  • Liittyi

  • Last visited

Everything posted by xolo

  1. Samoissa painoissa puolikas tänään läpi aikaan 2.21. Loppukirin olisi voinut aloittaa aikaisemmin. Tuuli ja mäkiosuudet tuli vedettyä liian lujaa, mutta oppia ikä kaikki. Kohti uusia juoksuja ?
  2. Mulla on painoindeksi 33 (183cm ja 112kg). Olen juossut kerran puolikkaan 2h27min, ilman mitään sen kummempia treenaamisia. Nyt ensiviikolla olisi tarkoitus juosta uusi puolikas Jyväskylässä (6.5.) Olen hieman treenannut juoksua joka onkin yllättävän mukavaa kun pääsee alkuun. Polvi ongelmia tai muitakaan kipuja ei liiemmin ole ollut. Urheilutaustaa löytyy tatamilta, salilta ja viheriöiltä. Sen olen huomannut että kengät pitää olla hyvät ja hyvät juoksuhousut. Urheilukello on auttanut minua todella paljon koska menin alkuun aivan liian kovaa.
  3. Olen aikeissa osallistua tähän tapahtumaan ja tarkoituksena olis juosta puolikas. Hieman jännittää miten tulee käymään, kun juoksua olen "harrastanut" oikeastaan vasta tämän vuoden alusta. Helmikuussa tein kokeilumielessä puolikkaan ihan omaksi iloksi ja silloin loppuaika oli 2.25.
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy