Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Tracey

Jäsenet
 • Content Count

  166
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by Tracey

 1. Tracey

  Kevätseuranta

  Joo, kevät indeed ku -17c ja lunta tulee.
 2. Tracey

  Aktiivisusrannekkeet

  Tuli ostettua aktiivisuusranneke, joka mittaa askeleita ja pulssia ( mutta tekniset tiedot kertoivat, että vain sykevyön kanssa). Sitten jonkun asiantuntijan mukaan sykkeen mittaus näillä vehkeillä on luotettavin ja paras vain tosiaan sen erillisen rintavyön kanssa ja askeleetkin on tarkempia määrältään. Mutta onko kellään vyö + ranneke-yhdistelmää ja kokemuksia pelkästä aktiivisuusrannekkeesta joka näyttäisi pulssin oikein?
 3. AI se oliki täyskuu..Ilmankos ei tullu uni parina edellisenä yönä eikä maittanu ruokakaan.
 4. Herää kuudelta, että ehit toisee kaupunkii kahdeksas aamulal töihin.Tule sitten takaisin äkkiä syömään jotain ja juomaan kupin kahvia ja kävele tunnin verran seuraavalle työpaikalle loppuillaks ja sieltä kävelet saman tunnin noilla jääteillä takasi kotia. Kello on yhdeksän illalla. Missä välissä ehtis syömää, nukkumaa, hoitaa kotia? ELÄÄ? saati miitää muutakaa?
 5. 10v sitten olin itse ärhäkkä ja turhamainen, huonossa suhteessa ja eksyksissä.
 6. Tracey

  Kevätseuranta

  Lupaavat talven tulevan takasi entistä pahemmin. Nytkin +4c ja erittäin harmaata. Tiet puhdasta jäätä eikä kevättä edes kartalla.
 7. Mulle tulee tätä nykyä kaikenmaailman kyselyitä, millon mistäkin. Kalastellaa usein myös koehiireks ties mille rokotuksille. Viimesin tutkimus oli siitä, miten minun taloudessani katsotaa ( jos katsotaan, eli täällä:ei) telkkaria tai muuta tv-viihdettä ja kuoressa oli palkkakin suoraan käteisenä. No, tottahan mä uhrasin sen 10min siihe, että laitan rastia ruutuu että en kato ku ei kiinnosta
 8. Miehellä on nännit niiku kollikissoillakin. Koska ne molemmat on nisäkkäitä, tietysti? Nii, kysyä kai piti? Millainen olit 10v sitten?
 9. Haluun jo sulat ja kuivat tiet. Jäätiköt/ lumihanget/ sateet/ pakkaset yms. ja niillä selviäminen kertakaikkiaan jo kyllästyttää!
 10. Foorumille ois kiva saada vaihdettava taustaväri/ teema. Ja mainokset piiloon.
 11. Voi hyvänen aika. Naiselliset miehet ja naiset ei usein mahdu samaan tilaankaan. Saati miehiset naiset ja naiset..
 12. Avoliitosta ulos heitetyks tultuani mua ie oo miehet kiinnostaneet ja tästä on jo reipas vuosi aikaa.. Joten unelmoikaa te pojat siitä että mun lähelle kukaa pääsis. No mut kun ei oo. Kakaroita en kasvata ja papata ettiköö ikäistänsä seuraa. Arvaa ikä?
 13. Ja mä ku oon niin onnellinen, että kukaan omantuntonsa voimissa rypevä alta kolmekymppinen ei saa multa mitään :D ( nyt ei saa kukaa, mutta alaikäsiä en edes kato!)
 14. Tracey

  Kirja-ketju

  The Witcher-sarja pitäis saada loppuu kunhan kahdeksaski kirja tulis.. Sitten on kesken muutama muu ja nyt menee Conn Iggulden: Darien- Suolan valtakunta
 15. Minkä helkkarin takia kaupunkien kävelyteitä ei hoideta? Joulun jälkeen lakkas hoito ihan kokonaan ja nyt tuskin käydää ottamas millää säällä edes kerran kahdessa viikossa. Autotki on pulas, eikä mitää tapahdu.. Ainii, kittäkäämme kilpailutusta.
 16. Tarvittaessa töihin kutsuttava ei tunne viikonloppuja ja lomia. Joten muun kansan viikonloput ovat meille aivan tavallisia arkipäiviä, mutta hyvin usein kuten tänäänkin: - Et voi maksa laskuja koska verkkopankit on ajettu alas ( lähes joka sunnuntai) jonkun huollon vuoks. - Et pääse apteekkii koska ne on kii tai liian kauakana että ehtisit poiketa. - ilmoituksia tilaamistasi tavaroista ei tuu vaikka pitäis ja ite saat ehtiä perää huutelee. - Keli venyttää työmatkan puolsta tunnista tuntii koska KATUJA EI HOIDETA!!! (Eilen tuli itku kun tuli vielä katuu tönäistyksi auton ovella..) Mutta töissä kuitenki pitää olla... Muullahan ei elämässä ollutkaan tunnetusti paskankaa väliä
 17. Asun paikkakunnalla jossa tämmöistä palvelua ei ole. Lisäksi noi kuljetusten hinnat on aika hirvittävät verrattuna siihe että mulla on 2 kauppaa parin sadan metrin päässä kotiovelta.
 18. Jos joku ei ymmärrä sua ja hermostuu, onko se sillon sun vai sen hermostujan ongelma? Tarviiko sun muuttua tai leikkiä jotain vain muita miellyttääksesi vai olisiko kauniimpaa jos molemmat vain kiltisti lähtisivät omiin suuntiinsa kun toine ei miellytä ja se siitä sitten? Kysymys kuului, onko oikein alkaa riehumaa nii, että kamat lentää ja pää on punaisena verestä jos ei vaan ymmärrä? Mä kysyin, miks pitäis? En mä useinkaan enää vaivaudu enkä tee mitää jos en tajua, saatan vaa vaihtaa maisemaa ja tuumia, että aha?
 19. Tuli eilen ansaitsematon aivan holtiton raivoava tyyppi saatua silmilleni ja miksikä? Siksi ku se hermostu siihen, ku se ei oo koskaa tajunnu mua ja sitten kaikki kuulemma mitä sanoin/ sanon on jotai ihan hirveetä paskaa mitä oksennan vaa sitä ärsyttääkseni. No, kai se oli kokemus tämäkin. En voi kuitenkaan millään tapaa unelmissanikaan romantisoida noin riehuvaa miestä suloiseksi kiukkupussiksi. Ei ei.
 20. Pahoittelen etukäteen, jos viestiin eksyy tahattomasti hieman kiistävä tunnelma, sillä ei ole tämän kanssa nyt mitää tekemistä mutta tässä kieltämättä eilisen turpaaansa sitä ansaitsematta - saamisen jälkeen kyllä on vaikeuksia puhua asiallisesti kellekään, mutta yritän. Siispä: Miksi kaikki eivät noudata tätä? Mutta odottavat muilta, vaikka eivt itse niin tee alkuunkaan? Lause lentää, yhä useammin sanojan suusta suoraan kaivoon.
 21. Netitön on miltei mahdoton toteuttaa, koska pankki jne pakolliset asiat. Mutta onko tää some? Anyway en oo missää instas, faces jne. Joten sinänsä somettomuus toteutui ja tulee olemaan pysyvä tila.
 22. Mä voin olla vuosia tipaton, mutta tänä vuonna en aio olla holiton ainakaa kahteen kertaan. Tänään on tavoite juoda 0,9 litraa...
 23. Miten määrittelet oman arvosi? Onko arvosi se, miten hyvin teet työsi, miten muut sinut näkevät ja mitä palautetta saat vai onko arvosi se, kuinka paljon mahdollinen arkkusi maksaa ja moniko tulee kuoppaamaan? Mikä on ihmisen arvo rahassa, valtiolle esim?
 24. Tracey

  off topic osa 1

  Mikrotettua kauraleipää voilla ja kermajuustolla herkkua tujun kahvin kanssa myrskyaamuna, vaikka muuten on ihan jees ja pirtee fiilis.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy