Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Tracey

Juoksufoorumi VIP
 • Content Count

  228
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by Tracey

 1. Jaa, että ilta punaviinin parissa? Hmm. Vielä peräti kahden erilaisen.. Apothic Dark onkin jo tuttu juoma, mutta Apothic Inferno ei.
 2. Helkkari soikoo, ku koko päivän on leikkurit ja sahat ja imurit huutaneet talossa ja sen ympärillä ja sihen vielä päiväkodin kakarat päälle kiljumaan. Yritä siinä sitten viettää ihanan viileää vapaa-aamua parvekkeella rauhassa tai edes nukkua helteen uuvuttamana ja valvottujen öiden univelkoja takasi yhtää minuuttia!!
 3. Musiikin voimassa on parasta se, että se tahdittaa askeleet kaikkii vauhteihin. On hidasta, on kovaa ja kaikkea siltä väliltä.
 4. Nyt on liian kuuma millekää. Ei käy sääliks ulkoduunareita eikä puutarhureita/ peltomiehiä- ja naisia. Nukkua pitäis, mutta uni ei tuu eikä oo tullu kunnolla viikkoo, ei oo maistunu ruoka ja elämä lähinnä vituttaa.
 5. Tracey

  Sut on nähty

  Enpä voinu vastustaa tahdittamista tänää herran mennessä musta Eteläisellä Kehäkadulla ohi. Katto vielä, että mitäs hittoa ku läpyttää nii helkkaristi hänen takanaa Oli kivaa juosta hetki mukana, mutta en viittiny enempää kiusaa, ku tuntu häiritsevän
 6. Tracey

  Juoksutakit

  Puman juoksutakki, jossa selkä reikäkangasta ja edessä tuulenpitävä. Vuoriton.Mutta ovatpa saaneet moisee rättii laitettua raskaan vetoketjun! Ei ihme jos hajoaa vielä äkkiä ton takia.
 7. Eipä se juoksuinto kestänytkää jengillä kauaa. Lakkas sen ahkeran markkinoinnin jälkeen menemästä mitää kaupaks.Ei myydä kunnon juoksusukkiakaa enää marketeissa eikä vaatemallistot vaihdu juurikaan. Samat kesätrikoot on toista vuotta hyllyssä.
 8. Julkinen myyminen on rikos, pojat!
 9. Entäs sit ku on jo liian hyvännäköinen juoksemaan?
 10. Tracey

  Nuoriso ...

  Nuoriso, eli paikalliset yläkoulun sankarit soittaa iltasin ghettoblasterilla EpPu NorMaaleja ja jotai iskelmää nii, että koko kortteli raikaa. Sitten tulee vartija ja joka kerta tulee häätö.
 11. Oli... kuinkas monta päivää kuuma ja kaunista, 2 viikkoa? Ja nyt on seuraavat 2 viikkoa joka päivä sadetta ja enintää 10c. No, kerkesin viimeviikolla sentäää 2 kertaa käymää lenkillä ja olin ihan tyytyväinen omaan kuntoonikin.
 12. Vettä tulee kaatamalla eikä mikää päivä ylity 12c. Aamusin voi olla nolla tai kolme plussaa. Mikä helkkarin kesä? Juhannuksena saa sit sataa lunta, ei käy kateeks festariördääjiä ku ite nauttii lämmöstä ja hyvist leffoista himassa eikä tuu paha olo <3
 13. Tracey

  Kevätseuranta

  Leskenlehdet ojan pientareilla 11,.5 ja 50m päässä siitä koivut lähes täydessä lehdessä. 100m päässä koivikko täynnä valkovuokkoja ja koivut tuskin edes hiirenkorvilla.... Mikä vuodenaika?
 14. ihana, helkkarin kylmä ja sateinen kesä tulossa. Mitä muuta voi kesältä haluta ku villasukkia ja peiton alle hytisemää menemistä iltaisin?
 15. Mä saan kanssa palautusta reilun huntin elokuussa.
 16. Tracey

  Kevätseuranta

  Täys talvi. Harmaata, yöpakkasia, päivällä enintää 2c ja tuulee jäätävästi. Alkuviikosta tuli lunta joka pysy maassa neljä päivää ja nyt ne on sulaneet mutta kylmyys ja harmaus jäi.
 17. Tracey

  Kevätseuranta

  Ei oo leskenlehtii eikä muitakaa rehuja, mutta eka lämmin ilta ja jostain naapurista tulee grillikyljysten tuoksut.. Se riittää mulle kevään merkiks.
 18. Tracey

  "Telakalla"

  Polvi vaivaa. Ei anna juosta, ku patella luksaatiolla uhkailee. Ei edes kevyitä askelia tahdo jaksaa. Tosi ärsyttävää, koska kävellen ei niin juoksukuntoo paljoo kohotella. Talven aikaa saanu ihan tarpeeksi hitto vie kävellä❗
 19. Tracey

  Kevätseuranta

  Joutsenia pellolla lepuuttamas. Mutta aamulla 4c pakkasta. Eikä päivälämmötkää auringonka voimalla juuri nollasta nouse. Tuuli on kova ja kylmä. Ensyöks lupaavat -10c ja nollaa päiväksikin.
 20. Miksi maksaa siitä, jota voi puuhastella ilmankin? Turha moralisoida ihmistä, joka käy 1x/ 10v yhtää missään ulkona minkää vuoks.
 21. Hvnk Pnkrck 26.-27.4 kiikarissa. Vaikka kattaus onkin lähinnä nii nolo, että meinaako kehdata siellä seassa naamaansa näyttää, niin ei tässä parempaaka tekemist oo, ku otin jo vapaata töistä tolle.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy