Jump to content
Juoksufoorumi.fiTracey

Juoksufoorumi VIP
 • Content Count

  230
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

52 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Female

Converted

 • Tavoite
  Feeling good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Flunssainen olo. Sanoivat aamulla kalpeeks. Toivottavasti tää menee ohi vkloppuna, ni ei tartte ottaa saikkua.
 2. Mulla on pf vasemmassa jalassa. Ei oireile muuten kuin repivänä ( tuntuu, että repee kaikki irti kantaluusta) aina kumartuessa ennenku vertyy kunnolla. Venytellä ei voi juurikaan, kipu iskee todella kovaa todella pienestäki venyttelystä. Lämpö/ kylmähaude ei mitään. Juokse en, kävely pahentaa entisestään. Kipu on pahin kantaluun sisäkulmassa, eikä muuten kosketettaessa aro, ellei pahasti satu venymään.
 3. Jaa, että ilta punaviinin parissa? Hmm. Vielä peräti kahden erilaisen.. Apothic Dark onkin jo tuttu juoma, mutta Apothic Inferno ei.
 4. Helkkari soikoo, ku koko päivän on leikkurit ja sahat ja imurit huutaneet talossa ja sen ympärillä ja sihen vielä päiväkodin kakarat päälle kiljumaan. Yritä siinä sitten viettää ihanan viileää vapaa-aamua parvekkeella rauhassa tai edes nukkua helteen uuvuttamana ja valvottujen öiden univelkoja takasi yhtää minuuttia!!
 5. Musiikin voimassa on parasta se, että se tahdittaa askeleet kaikkii vauhteihin. On hidasta, on kovaa ja kaikkea siltä väliltä.
 6. Nyt on liian kuuma millekää. Ei käy sääliks ulkoduunareita eikä puutarhureita/ peltomiehiä- ja naisia. Nukkua pitäis, mutta uni ei tuu eikä oo tullu kunnolla viikkoo, ei oo maistunu ruoka ja elämä lähinnä vituttaa.
 7. Tracey

  Sut on nähty

  Enpä voinu vastustaa tahdittamista tänää herran mennessä musta Eteläisellä Kehäkadulla ohi. Katto vielä, että mitäs hittoa ku läpyttää nii helkkaristi hänen takanaa Oli kivaa juosta hetki mukana, mutta en viittiny enempää kiusaa, ku tuntu häiritsevän
 8. Tracey

  Juoksutakit

  Puman juoksutakki, jossa selkä reikäkangasta ja edessä tuulenpitävä. Vuoriton.Mutta ovatpa saaneet moisee rättii laitettua raskaan vetoketjun! Ei ihme jos hajoaa vielä äkkiä ton takia.
 9. Eipä se juoksuinto kestänytkää jengillä kauaa. Lakkas sen ahkeran markkinoinnin jälkeen menemästä mitää kaupaks.Ei myydä kunnon juoksusukkiakaa enää marketeissa eikä vaatemallistot vaihdu juurikaan. Samat kesätrikoot on toista vuotta hyllyssä.
 10. Julkinen myyminen on rikos, pojat!
 11. Entäs sit ku on jo liian hyvännäköinen juoksemaan?
 12. Tracey

  Nuoriso ...

  Nuoriso, eli paikalliset yläkoulun sankarit soittaa iltasin ghettoblasterilla EpPu NorMaaleja ja jotai iskelmää nii, että koko kortteli raikaa. Sitten tulee vartija ja joka kerta tulee häätö.
 13. Oli... kuinkas monta päivää kuuma ja kaunista, 2 viikkoa? Ja nyt on seuraavat 2 viikkoa joka päivä sadetta ja enintää 10c. No, kerkesin viimeviikolla sentäää 2 kertaa käymää lenkillä ja olin ihan tyytyväinen omaan kuntoonikin.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy