Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Tracey

Jäsenet
 • Content Count

  323
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

92 Excellent

Converted

 • Tavoite
  Feeling good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tracey

  Kevätseuranta

  Tuolla on -5°c, ei keväällä ole pakkasia yötä päivää!
 2. Tracey

  Kevätseuranta

  Eilen lenteli hyönteiset auringon alla, tänään on -3°c ja enintään 1°c. Lupaavat ensiyöksi -7°c ja lumisateita kaveriksi. Ahdistavaa käyttää talvijuoksuvaatteita vieläkin🤪
 3. Tracey

  Kevätseuranta

  Tänää oli 10c ja kova tuuli, mutta kyllä selvää kevättä ilmassa. Sitä harmaan aamun jälkeen oikeen janosi aurinkoa joka malttoi sitten tulla kuitenkin esiin pilvien takaa. Lunta ja pakkasöitä lupaavat Ilmatieteen laitokselta seuraaville päiville, että tullisko se kesä sit sen jälkeen? Ja semmoset sateet sitten kanssa, että toi järjetön pöly katoais, koska mä en kyllä muista ikinä yskineeni ja poteneeni keväisin mitää allergia/yskänuhaa ulkona kuten nyt vai oonko vaa tullu vanhaks? 🤧
 4. Nonii, welcome the Holy New World Order
 5. Ei saa nukkua, ei saa olla rauhassa. Töissä pitäis sdua aina, palkkaki uhataa viedä ja jollai pitäis elää... Mitään kivaa ei saa tehdä vaikka koko vitun maa on kii ja kesäki peruttu!!!
 6. Aamujuoksu 15min korttelin ympäri kiska 2 edellistä päivää meni pitemmillä lenkeillä. En vasn voi olla lenkkeilemättä, jos kelit edes sen 15min siihen suo. Vesisateet kun ei nät loppuvan niin perkeleen millään.
 7. Lämmin loppukuu? -7°c öisin ja på päivälläkää ku 2°c. Lunta ja vettä tulee enemmän kuin tarpeeksi joka päivä.
 8. Tracey

  Kevätseuranta

  -7°c yöllä, 2°c päivällä, sataa lunta ja vettä. Lyhyen muistini mukaan tämä ei ole kevät, koska kevät ei käyttäydy näin. Näillä näkymin näillä merkeillä tulossa kylmin "kesä" aikoihin.
 9. Tracey

  Kevätseuranta

  Kuu kiurusta kesään, pääskysestä ei päivääkään?
 10. YYh, ääh, miten ihanaa oli tehdä hyvin sujunut juoksulenkki tuossa ihanassa auringossa ja kuunnellen joella huutelevien joutsenten juttuja..
 11. Tracey

  Kevätseuranta

  EI NYT OO MIKÄÄ KEVÄT!
 12. Tracey

  Kevätseuranta

  Nollakeli, harmaata ja lumihuitaleita tipahtelee taivaalta.
 13. Tracey

  Tunnustan...

  Ihihih, olin salaa niin tyytyväinen kun kaupan kassajonosa nostelin yhdellä kädellä 8,5kg ( 10litraa) kissanhiekkasäkkiä ja mun takana oli vatsakas vanhempi mies joka osti jotain muutakin ei niin terveellistä jättimäisen valmispizzan lisäksi ja katteli vähä mun menoa että juu.. ( itselläni oli ostoksina kissanhiekan lisäks tomaatteja, salaattipussi ja kurkkua). Joskus tullu vastaa miehii, jotka ei jaksa kassahihnalla edes kaksin käsin tuota säkkiä pyörittää vaikka niiden ulkomuoto vois olettaa antaa ymmärtää et pystyis kyllä...🙃
 14. Ei ne 2 päivää oikeesti auta nollakaloreilla ollessa paljon yhtää mihinkään. Nälkä on aivan sanoinkuvamaton, paha olo siitä johtuen kanssa Eiks diettaa pitäis sit koko ajan jos tavoittelee jotai tulosta, eikä leikkiä ettei parina päivänä syö ( ne syö nii herkäsi takas sit nälän takia seuraavina päivinä).
 15. Mulle tämmöine pelleily ei toiminu ollenkaan.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy