Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Tracey

Juoksufoorumi VIP
 • Content Count

  215
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

50 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Female

Converted

 • Tavoite
  Feeling good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vettä tulee kaatamalla eikä mikää päivä ylity 12c. Aamusin voi olla nolla tai kolme plussaa. Mikä helkkarin kesä? Juhannuksena saa sit sataa lunta, ei käy kateeks festariördääjiä ku ite nauttii lämmöstä ja hyvist leffoista himassa eikä tuu paha olo <3
 2. Tracey

  Kevätseuranta

  Leskenlehdet ojan pientareilla 11,.5 ja 50m päässä siitä koivut lähes täydessä lehdessä. 100m päässä koivikko täynnä valkovuokkoja ja koivut tuskin edes hiirenkorvilla.... Mikä vuodenaika?
 3. ihana, helkkarin kylmä ja sateinen kesä tulossa. Mitä muuta voi kesältä haluta ku villasukkia ja peiton alle hytisemää menemistä iltaisin?
 4. Mä saan kanssa palautusta reilun huntin elokuussa.
 5. Tracey

  Kevätseuranta

  Täys talvi. Harmaata, yöpakkasia, päivällä enintää 2c ja tuulee jäätävästi. Alkuviikosta tuli lunta joka pysy maassa neljä päivää ja nyt ne on sulaneet mutta kylmyys ja harmaus jäi.
 6. Tracey

  Kevätseuranta

  Ei oo leskenlehtii eikä muitakaa rehuja, mutta eka lämmin ilta ja jostain naapurista tulee grillikyljysten tuoksut.. Se riittää mulle kevään merkiks.
 7. Tracey

  "Telakalla"

  Polvi vaivaa. Ei anna juosta, ku patella luksaatiolla uhkailee. Ei edes kevyitä askelia tahdo jaksaa. Tosi ärsyttävää, koska kävellen ei niin juoksukuntoo paljoo kohotella. Talven aikaa saanu ihan tarpeeksi hitto vie kävellä❗
 8. Tracey

  Kevätseuranta

  Joutsenia pellolla lepuuttamas. Mutta aamulla 4c pakkasta. Eikä päivälämmötkää auringonka voimalla juuri nollasta nouse. Tuuli on kova ja kylmä. Ensyöks lupaavat -10c ja nollaa päiväksikin.
 9. Miksi maksaa siitä, jota voi puuhastella ilmankin? Turha moralisoida ihmistä, joka käy 1x/ 10v yhtää missään ulkona minkää vuoks.
 10. Hvnk Pnkrck 26.-27.4 kiikarissa. Vaikka kattaus onkin lähinnä nii nolo, että meinaako kehdata siellä seassa naamaansa näyttää, niin ei tässä parempaaka tekemist oo, ku otin jo vapaata töistä tolle.
 11. Tracey

  Kevätseuranta

  Aamuiset auringonsäteet näytti kauniilta. Nyt puskee lunta siihe malii, että illalla on taas hanki maassa :⏳
 12. Vielä herran vuonna 2019 meillä kaupunki on täyttänyt katujen varret perinteisillä vaalimainosteilineillä. Vain KD on mainostanut toistaiseksi itseään fraasilla " Suomi, johon voit luottaa!" No enpäs voikaan :D
 13. Tracey

  Kevätseuranta

  Tiet on lähes lumettomia ja osittain kuivia.Valuma-alueilla pelkkää jäätä etenki iltasi ja aamuisin. Yöt pakkasella, joka päivä sataa vettä/ lunta/ räntää ja tänää vielä kaiken lisäks, että on 2h aurinkoista, tuulee nii, ettei sitä tuulta vasten meinaa jaksaa edes kävellä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy