Jump to content
Juoksufoorumi.fi


juusok

Jäsenet
 • Content Count

  471
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  4

juusok last won the day on March 20

juusok had the most liked content!

Community Reputation

403 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. juusok

  Hoka One One

  Joo on noi niin karseen skeidaiset, että itse en kehtaisi julkiselle paikalle, ei itsetunto riitä. Pitäis varmaan pestä noi ATR:t, muuttuisi mustasta takaisin oranssiksi.
 2. juusok

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  Armon nimissä, 85 riittää mielestäni 🙂 Palautteen johdosta ovat järjestäneet lauantaille ensimmäisen vesipisaran. On pojilla suhdetoiminta kunnossa!
 3. juusok

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  Foreca lupaa että ei käy enää kertaakaan pakkasella eikä tule vettä ennen kisaa. Kisa käydään ihanteellisesti +1C - +9C, kuivissa olosuhteissa. Voiko parempaa toivoa?
 4. juusok

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  Nysse joki tulvi ja karhunkierros meni poikki - mutta laskee kyllä ajoissa. Toivottavasti ei toki mene siltoja mukana, tällä kertaa!
 5. juusok

  Hoka One One

  Touche. Aivan ehdotonta t-paita materiaalia - Ehdota Nutsilaisille, että tekevät kyseisestä lausahduksesta kuvallasi varustetun treenipaidan, ne ennakkomyydään nopeammin kuin provikat ehtivät tilillesi! Tai Salomonille, kuka niitä samoja Kilianin tai Courtneyn kuvia jaksaa aina tuijottaa. Itse asiassa, ketjun aiheeseen liittyen, jos tässä ei ole Hokan seuraava mainosslogan, niin minä ostan seuraavaksi jotkin muut!
 6. juusok

  Hoka One One

  Bodomilla pahoitin mieleni ja vieläkin harmittaa kun ihan uudet ATR:t jalassa ja jo toisen kierroksen puolivälissä niihin tuli mutatahra ja kuraläikkä, onneksi vain toiseen kenkään ja sisäpuolelle. Onneksi neulaset sai sentään pois, mutta melkeinpä pilalle menivät. Sukatkin kastuivat ja ei edes pesussa lähtenyt kaikki se musta mönjä ja veritahrakin taisi jäädä kun risu raapaisi. Miksei noita voi järjestää jossain, missä kamat pysyisivät puhtaana? Miksei katkottujen risujen päitä ole vaikka teipattu turvallisiksi tai vaikka vain hiottu ei-teräviksi? Miksi polulle oli jätetty kantoja ja irtonaisia kiviä? Järkeä niitä jossain metsässä järjestää, ja luntakin alkoi satamaan. Paska kisa. Jo etukäteen pelottaa KK, jos taas likaantuu kengät niin se on sitten tässä nämä tämän vuoden polkulenkit.
 7. juusok

  Hoka One One

  Tosiaan kurja kun likaantuvat. Mikään ei maailmassa harmita enempää. Protip: juoksee vanhoilla ja jättää uudet kauppaan, niin pysyvät puhtaina!
 8. + logistiikka. Usa:n 50 osavaltiota kun eivät ole ihan vierekkäin, matkaa tulee hyvälläkin suunnittelulla monta sataa kilometriä 🙂
 9. juusok

  Tapaus Lemmenjoki

  Google maps tai Wikipedia osaa kertoa sinulle tarkasti. Haastoivathan he ukon oikeuteen. Minusta se on >> ei tehnyt mitään. Nuo paikalla olleet yritysjohtajat ovat varmaan päässeet asemaansa osittain siksi, että näkevät parempia tapoja ratkaista konflikti kuin välitöttömään väkivaltaan turvautuminen. Voisiko olla? Puheesi on ihan uskomatonta. Melko lailla luolamiehen tasolla alkaa fantasioida jollain riepottelemisella. Ei ehkä kannattaisi, julkisella foorumilla. Sinäpä sen sanoit.
 10. juusok

  Tulossa Garmin 945

  No jossain vaiheessa se tulee varmasti, nyt kun alkaa noita monikanavaisesti lähettäviä GPS-satelliitteja olemaan mukava määrä. Senttimetritarkkuus mullistaisi tuon tarkkuuden nykyiseen verrattuna ja mahdollistaisi analyysejä, joita ei nyt tarkkuuden vaatimattomuuden takia pysty tekemään, mm. tarkemman hetkellisen nopeusmittauksen muodossa. Ehkä sitten Fenix 7? Broadcomillahan tuo vastaanotin on jo valmiina ja älypuhelimista esim Xiaomi Mi 8 on se jo sisällä: CF = taajuus, esim #1 satelliitti näkyy L1 + L5. Huomattavaa on myös tuo, että seuraa GPS + Glonass + Galileo, kaikkia samaan aikaan. Auttaisi oleellisesti meillä korkealla latitudillla metsässä juostessa... Ko. chippi, Broadcom BCM47755, tukee seuraavia taajuuksia ja käsittääkseni samaan aikaan: BeiDou B1 (China) Galileo E1 (Europe) Galileo E5a GLONASS L1 (Russia) GPS L1 C/A (USA) GPS L5 QZSS L1 (Japan) QZSS L5
 11. juusok

  Tulossa Garmin 945

  Tarkempi (cm) GPS?
 12. juusok

  Tulossa Garmin 945

  Argumentti sekin, urheilukellon valintaan. Minulla on Gshockissa halvan näköinen ranneke, mutta erittäin mukava. Tuossa AP:ssa ranneke on arvokkaamman näköinen, mutta ei niin mukava - ei sitä aina voi ulkonäöstä veikata.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy