Jump to content
Juoksufoorumi.fijuusok

Jäsenet
 • Content Count

  1 119
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  4

juusok last won the day on March 20 2019

juusok had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Olisi kyllä normaalisti, mutta Brexit sotki tämänkin. Tässä kun tuli kolattua lenkin lisäksi 25t askelta kolan jatkeena, niin en olisi niin varma auringosta ja lämmöstä 🙂
 2. Kävin tässä koestamassa ja herkistelemässä tulevan kevään KK-keliä, umpihangessa tasaisella vauhdit jossain 10-11 min / km ja sykkeet tapissa, ylämäissä jopa 15 min / km. 15 km vedin ja tuntui kuin 30 km. Kovaa hommaa siellä kärjessä. Kakkosella jo oleellisesti helpompaa, siinähän voisi taktikoida kannoilla ja ohittaa viimeisessä laskussa 🙂 Vaan taitaa ne pitkämatkalaiset olla jo tasoittanut sen loppulaskun, jos ei tule uutta lunta kesken kisan.
 3. Sanoisin, että kyllä hänellä hyvän päivän sattuessa on potentiaalia päästä lähelle, mutta melkoista itsensä ylittämistä se vaatii. 50-60 sanoisi Masa.
 4. Tuo on kyllä vähän harmillinen. Eikös tuossa olisi voitu käydä kiertämässä Variskangas ja sitten samaa polkua Iso-Nimettömän rannasta takaisin? Tuskin 78 km sarjassa ruuhkaa tulisi siltikään vaikka mentäisiin pikkupätkä vasten. Tämä siis jos tuo Variskankaasta lähtevä on se tiepätkä...
 5. juusok

  Garmin Fenix 6

  Hinnoittelu on hieman hämmentävä, 6X on nyt näemmä halvempi kuin 6P. 6SP ja 945 ovat sitten jonkin verran näitä edullisempia. 6SP:ssä akunkesto 25h, jos riittää niin kaiketi sekin on vaihtoehto. Ei-pro kutosta en laittaisi, kun siitä puuttuu kartat.
 6. juusok

  Garmin Fenix 6

  Kunhan valitsee 6XP:n tai 945:n välillä - muut mallit eivät mielestäni ole oikein perusteltuja harkita. 6XP:tä saa nyt halvalla, ennen Brexitiä sai netistä tilaamalla alle 500 eur, en ole seurannut viimeistä hintaa.
 7. Ihan hyvä ja oikein että aletaan periä alvi samalla tavalla kaikista. Johtanut turhaan kikkailuun ja vääristää kilpailua, nykyinen järjestely.
 8. Eikös alvia ole aina kerätty, muutos vain tuo pikkuostosten vapautuksen poisto?
 9. Onko sellainen myös ranteessa ladattava malli, ja paljon maksoi?
 10. Olen joskus miettinyt että tuossa olisi hyvä olla joku suoja, mutta toisaalta kaikki kura on aina lähtenyt pesemällä pois. Vesitiivishän tuo on, ja ei tuo metalliseos mitä pikku-G (iso-G on toinen firma) käyttää ole kovin altista hapettumaan. Kiitos kuitenkin vinkistä, noita voisi ostaa pussillisen ja vaikka jakaa lahjaksi ihmisille, jolla on jo kaikkea 🙂
 11. Vahva tämä - vierestä olen nähnyt aivan liian monta telakointia, ja vauhtien (liiallinen) nostaminen on ainakin välillisesti aina ollut se pohjimmainen juurisyy. Määräähän kyllä kestää, kun vauhdissa on tolkku mukana ja palautuminen ja kehon tarkkailu riittävän herkän silmän alla.
 12. Yksi kierrosnapillinen vaihtoehto lisää, Venu SQ 149e. Itse en kyllä ole paljon manuaalikierroksia merkkaillut, kun kartalta näkee missä tahti vaihtui, mutta jossain radalla juostaessa tuo nappi on kyllä 10x kosketusnäyttöä kätevämpi! Ja IQ-sovelluksia tukevissa malleissa napilla saa kisassa synkattua kilsat järjestäjän merkkaamiin, mikä on kätevää. Siihen löytyy sovellus juuri tätä varten.
 13. + vuoristoisemmissa paikoissa sään vaihtelu vaikuttaa melkoisesti, kun ilmanpaine vaihtelee moneen kertaan saman suorituksen aikana, ja eri puolella kukkulaa. Kyllähän tuo vaikuttaa ihan olennaisesti tuohon reitin raskauteen, onko tonni vai kolme verttiä...
 14. Onko sonyssa muuten muuta "parempaa", kuin vähävirtaisuus? Tarkkuudessa se ei vieläkään oikein mitenkään pärjää vanhemmille. Toivoisin jopa, että Garmin toisi siihen lyhyemmille lenkeille enemmän kuluttavan high-res -tilan, niin saisi jotain tolkkua viivaan, välillä se on melkoista söhröä varsinkin metsässä mentäessä. Tällä 945:lla ainakin.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy