Jump to content
Juoksufoorumi.fi


juusok

Jäsenet
 • Content Count

  337
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  2

juusok last won the day on April 5 2018

juusok had the most liked content!

Community Reputation

227 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. juusok

  Eduskuntavaalit 14/4 2019

  Sähkönsiirto on esimerkki toimialasta, jolle on vaikea kuvitella toimivaa yksityistä markkinaa. Yhtään monopolia ei tulisi yksityistää. Vrt Digita.
 2. juusok

  Otsalamppu lumisateessa

  Toimii kyllä aukealla paikalla, mutta tiheämmässä pusikossa tahtoo kaivata hieman tilannekuvaa ainakin siitä neljännestä oksaniskusta ja kuudennesta juureen kompastumisesta toipuessa. Samoiten lumisateessa tuntuu että pienemmät kuopat tuntuvat hukkuvan aika tehokkaasti tuoreen lumen sekaan vähänkään varjoisammassa paikassa ihan tasaisemmallakin juostessa... Ja onhan se nyt vaan ihan priceless fiilis juosta pimeässä metsässä omassa pienessä valokuplassa 🙂
 3. juusok

  Eduskuntavaalit 14/4 2019

  Olen kerrankin 100% samaa mieltä (*). Rasti seinään! * koskee rajatusti ylläolevaa lainattua lausetta, eikä ole kannaotto suuntaan tai toiseen ko. lauseen ulkopuolella. Selvyyden vuoksi.
 4. juusok

  Otsalamppu lumisateessa

  Ihan mielenkiinnosta, mikä on tämä maaginen sumuvalo-ominaisuus? Häikäisee tehokkaasti vastaantulijoita valaisten tasan ei-yhtään? Ketjun aiheeseen, olen itse huomannut, että kovassa pyryssä ja pimeässä otsalamppua on melkein parempi pitää kädessä ja valaista metrin pari kengänkärjistä eteenpäin. Näkeepähän ainakin ennalta sen juuren mihin kompastuu...
 5. juusok

  Baltsu 8K

  Oikea juoksijat tietävät, että ainoastaan Karhunkierroksen pidempi, epävirallinen muunnos kulkee Pakilan läpi. Virallinen reitti nimittäin kiertää Tuusulajärven toiselta puolelta. Mutta ketjun aiheeseen, yhtään uhoamatta lupaan juosta tuolle pätkälle pohja-ajaksi alle tunnin. Koittakaa pistää paremmaksi! Taitaa olla aika hiljaista porukkaa täällä tuon pohjan jälkeen.
 6. juusok

  Garmin Fenix 5

  Tuo näyttää aika hyvin fiiliksen myös lenkin aikana, joten se kannattaa laittaa näkyviin jollekin sivulle. +5: nyt on lääkitys kohdallaan +3: hyvin menee 0: hyvin menee -3: hyvin menee, vaikka vähän alkaa jo jalka painaa -5: hyvä lenkki takana, ja hyvä aika lopettaa -10: nyt kannattaa jo viimeistään lopettaa ja vaihtaa lajia, sen verran alkaa suksi luistaa... -15: ...siihen auttaa neliveto -> Alkon kautta
 7. juusok

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Lisäksi pyöräillessä pyörämittarissa antenni on oleellisesti paremmassa paikassa ja rannemittarissakin käsi on tasaisesti ylempänä kuin juostessa, vastaanotto ja satelliittinäkyvyys on siis oleellisesti helpompaa.
 8. Samaan on syytä todeta, että on hyvä pitää lepopäivä esim. kerran viikossa/kuukaudessa/vuodessa, mutta on mielestäni hullua jos sen pitää joka päivä... Ei ihminen kestä ilman huilia sen paremmin kuin liikkumattakaan, varmaan jopa päinvastoin. Tämä siis henkilökohtainen mielipide. Saa vapaasti ihannoidakin tuollaista toimintaa.
 9. juusok

  Joensuu Night Run 12h ja 6h 17.11.2018

  Hyvää kisaa kaikille mukaan lähtijöille! Ihan mielenkiinnosta, miten vältätte jalkojen kipeytymisen noin pitkässä sisäratajuoksussa - onko kyse tekniikasta vai tottumuksesta? Itsellä kun tulee sisällä rataa kiertäessä polvet ja lonkat kipeiksi jo reilussa tunnissa, en oikein uskaltaisi edes 6h yrittää, ulkona juostessa ei vastaavaa esiinny.
 10. Mikä laitetaan rajaksi perusterveelle pyörätuolipotilaalle? Puolitoista vai kaksi tuntia? 3h aikaan saa pyörätuolilla pysähtyä mäkkärissä jo toiseenkin kertaan. Kuvan kaveri muuten taittaa täyden matkan nopeammin kuin kovin moni täällä puolikkaan.
 11. juusok

  Big's Backyard Ultra

  Loistava kirjoitelma kisasta: https://deadspin.com/ultrarunner-courtney-dauwalter-takes-on-the-worlds-most-1830136537
 12. Tästä odotan raporttia mielenkiinnolla, oikeasti! Taksi on vielä parempi. Saa vetää baarissa surutta keittoa, pääsee oikeasti perille oven eteen ja ei tarvitse miettiä parkkia tai rengasrulettia. Mutta vakavissaan, yhden auton ymmärrän, mutta pitääkö niitä olla aivan välttämättä perheessä useampi ja vielä ihan jokaiselle? Harvinaisen hyvin kiteytetty!
 13. juusok

  Pitkät lenkit, onko pakko?

  Menee se pakkasella juoksu ilman pipoakin, mutta onhan se nyt vaan mukavampi juosta kun ei päätä palella. Oma pullo mukana ja hörppy aina kellon piipatessa piristää kummasti ja onhan se nyt vaan mukavampaa juosta kun ei ole jano. Itse en nykyään mielellään lähde yli kympille ilman.
 14. juusok

  Synkkä syysunelma 2018

  Kiitos mainiosta raportista ja myös hauskasta kisasta sohvalta suoritetun GPS-seurannan muodossa! Tuossa maastossa paljon liikkuneena sanoisin että pyörällä pääsee monessa paikassa aika paljon nopeammin kun tossuilla, mutta tämä vaatii jonkin tarkempaa reittisuunnittelua. Lisäksi maastossa on paljon metsäteitä ja uria, joita ei kartassa ole, toisaalta moni karttaan merkitty polku päättyykin kesken metsään tai täydellisen läpipääsemättömälle hakkuaukealle - tyyppiä 2 metrin paksuudelta melkein mutta ei aivan kantavaa risua ristissä ja kilometrin aukea. Silti mitä seurasin niin pyöräilijöillä oli aika kummallisia reittivalintoja välillä, esim rasti 19:lla saavuttiin vaikka mistä kautta todella huonoa louhikkoista polkua tai jopa metsän läpi kun metsästysmajan kautta pääsisi hyvää helposti 35 kmh ajokelpoista tietä ja rastilta lähdettiin ties minne vaikka alla kulkevalle Leikontielle on lyhyt ja selkeä suora ainakin maastopyörälle helposti mentävä leveä ja vain muutaman sadan metrin mittainen polku. Toisena esimerkkinä vaikka Vaaksijärvi, itäpuolelta kulkee suora ja päällystetty nopea tie melkein perille rastille, mutta silti valtaosa valitsi länsipuolen - no toki siinä se polkuosuus lopussa on hieman lyhyempi, mutta maasturilla olisin itse valinnut itäpuolen. Mutta ei näitä kaikkia voi tietysti tietää tuntematta maastoa ja siinähän on suuri osa kisan viehätystä! Olitte kyllä onnekkaita hakkuuraiskioiden suhteen! Tuolla välillä metsässä tuntuu ettei siellä muuta olekaan, metsää kun on kaadettu viimeisen 5v aikana suhteellisen valtavasti erityisesti Hanko-Hyvinkää tien eteläpuolella.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy