Jump to content
Juoksufoorumi.fi

juusok

Jäsenet
 • Content Count

  909
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  4

juusok last won the day on March 20 2019

juusok had the most liked content!

Community Reputation

706 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. juusok

  Mikä mittari minulle?

  FR945 mielestäni on kaikin tavoin parempi, paitsi jos tarvitsee F6XXXL:n akunkestoa. Kannattaa vielä harkita FR945, ei mitään hajua hintaerosta, mutta kartat ja kaljakassa ranteessa osoittautuneet yllättävän käteviksi.
 2. Jos silloinkaan, ei voi tietää. Oma arvio 18kk - 24kk, kyllä siinä kestää.
 3. Valitettavasti en usko että saa, mutta olenkin aina ollut vähän kyyninen. Tämä epidemiahan on kuitenkin lopulta melko pientä, heikohko pikku amatööripöpö, ja nyt jo saa maailman polvilleen. Jos ja kun osuu aikuisten ammattisarjan (*) tauti kohdalle, niin sitten ollaan kusessa. Sama juttu kun ilmastonmuutos väistämättä etenee ja kastepistekuolemia tulee miljoonia tai satoja miljoonia, niin sitten vasta ehkä tajutaan pysähtyä. Ehkä. * isorokon tasoinen: korkea tarttuvuus, korkea kuolleisuus, pitkä itämisaika. Ja uutena tautina ei hoitoa tahi rokotetta.
 4. Ottamatta kantaa ajatukseen muuten, niin ei muuten ole aivan helppo rasti, jos laskee mukaan komponentit. Käytännössä lista mitä voi ostaa on tietyissä kategorioissa aika lyhyt.
 5. Näin se olisi, jos oltaisiin varmoja että tämän taudin sairastaminen luo immuniteetin pitkäksi aikaa. Nyt ei voida olla varmoja, jo ihan ns. kalenterilogistisista syistä. Sitten on vielä niitä pirulaisia kuten dengue, jotka toisella kierroksella ovat ensimmäistä _paljon_ vakavampia Mielummin GT?
 6. juusok

  Napapiiri-Jukola 2020

  Sama koskee kaikkia tapahtumia tuossa kesäkuun alussa. Esim. Karhunkierrosta, en ehkä lähtisi sinne nyt majoitusta ja matkoja juuri nyt varailemaan. Suoraselkäistä ja erityisesti urheilijoiden harjoittelun kannalta parasta olisi vuodella siirto. Koskee myös olympialaisia.
 7. Talvisodassa opittiin karvas opetus, että taistelu on käytännössä jo hävitty kun paskapaperi loppuu.
 8. 10vk, 4 x 100 mailia. Siitä voi laskea palautumisaikaa 🙂
 9. vaatii jonkinmoista pohjakuntoa ja myös melkoista riskinottoa ja onneakin välttää telakka tuolla reseptillä.
 10. Jos kokonaismatka/suorite kerran on sama, niin väittäisin että sen pilkkominen pienempiin osiin tuottaa aina väkisin paremman vasteen, myös kestävyyteen. Se kunto ei kuitenkaan siellä lenkillä nouse. Mutta tämä vain oma mielipide.
 11. Tulen kyllä joku ilta seuraksi ihan mielelläni. Olen siellä ollut monena iltana itsekseni, juttuseura ei haittaisi! Ilmoittele muutama päivä etukäteen!
 12. Mielestäni joku muu, ei jatkoon. Vaikka sitten ysi tarjouksesta, vaikka onkin vähän EOL.
 13. juusok

  Garmin Fenix 6

  Eihän tuolla pikkulenkillä niin väliä, mutta voi alkaa vähän hapottaa kun kellon näyttämä 470M kokonaisnousua onkin luonnossa 3150 metriä, niinkuin minulle tuossa eräällä joulukuisella näytti kun kopioin ihan kokeeksi ensin connectin kautta 🙂
 14. juusok

  Garmin Fenix 6

  Muuten noin mutta ei noin 🙂 GPX-tiedosto kannattaa kopioida ihan sellaisenaan "raakana" tiedostonhallinnan kautta kellon "NewFiles"-kansioon, niin toimii korkeudet oikein. Connectin kautta kopioiden sotkee korkeusdatan perusteellisesti ja Climbprot ja muut näyttää ihän mitä sattuu puutaheinää. Garminin vehkeissä tuo on melko uusi bugi/ominaisuus, ollut niissä jo 10+ vuotta.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy