Jump to content
Juoksufoorumi.fijuusok

Jäsenet
 • Content Count

  1 183
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  4

juusok last won the day on March 20 2019

juusok had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Taloudellisesti tapahtuman tuoton kannalta lyhin matka lienee melkoinen tukijalka.
 2. juusok

  Hoka One One

  Myönnän että tiedätte paremmin, ja että oon hidas 🙂 Mutta tapahtumissa saa aina enemmän vastinetta osallistumismaksulle, kun kolkuttelee cutoffeja 🙂
 3. Mun kunnolla sitä ei juosta missään tapauksessa muutenkaan, kun joutuu siitä Konttaisten huollosta lähtiessä jonkun metrin kävelemään, ei vaan kunto anna myöten 🙂 Mutta joo oikea päätös ois nyt perua vaan suosiolla, ei ehdi kohderyhmä mitenkään rokotuttamaan mitenkään laajasti ennen starttia ja herkkä tilanne kokonaisuudessaan. maskipakko riippusillan ruuhkaan? Kaikki muu vielä onnistuisi, mutta tuo on vähän haastava. Varmasti on, muttei kymmentätuhatta jonottamassa samalle sillalle.
 4. juusok

  Hoka One One

  https://fellrnr.com/wiki/Shoe_Modifications
 5. juusok

  Hoka One One

  Oisko ihan pertsa Clifton? Hoka tuskin koskaan virhe, paitsi ehkä jos on jo Altrat 🙂
 6. juusok

  Garmin 945

  Itse olen huomannut, että toimii 10x paremmin kun _ei_ ole paritettuna puhelimeen ollenkaan. Wifillä menee kaikki synkkaukset.
 7. juusok

  Garmin 945

  Synkkaako lenkit normaalisti? Jos niin vika muualla kuin wifissä, ja toisinpäin. Minulla toiminut alusta alkaen kuin VR:n losetti.
 8. Aivan hyvin voi jättää pois - jos kerran ainoa sisätila, niin pienellä vaivalla tapahtumasta tulee 99% -> 100% turvallinen? Jos ei onnistu pukeutuminen omassa autossa, niin vetää reitin sitten vaikka kommandona 🙂
 9. Tosi paljon muuten vaikuttaa almanakka jne avustustiedot. Kun synkkaa wifi:llä kenkiä jalkaan laittaessa sisällä, nopeutuu fixi olennaisesti.
 10. Luulen että FR945 on hieman tarkempi kuin F6, samoissa olosuhteissa. Sama hardis, mutta muovikotelo on vastaanoton kannalta edullisempi.
 11. - "How long the race really is?" - "It's probably a hair over a hundred." - Gary Cantrell, 4.4.1997 Tuon jälkeen(kin) reittiä on pidennetty n kertaa. Toinen anekdootti on kun katsoo vaikka Jared Campbellin "voittoaikojen" kehitystä: 56:00:16 57:53:20 59:32:30 Toki vuosilla ja kelillä on eroa, mutta merkittävästi myös reitillä, jota on aina vaan pidennetty ja vaikeutettu, napsu kerrallaan.
 12. Aivan. Reitti on 20 mailia, joku läpäisee sen, reittiin tulee yksi mäki ja ketunlenkki lisää, lisämatkaa tulee maili tai kaksi, mutta reitti on edelleen 20 mailia. Ns. Tennesseen matematiikkaa. Kyllä tuo arvio yhdestä kierroksesta suunnilleen maran mittaisena on varmaan oikeansuuntainen, vaikka lopulta ei sitäkään oikein voi verrata, kun reitti on niin verttivoittoinen. Lisäksi reitistä on tarkoituksella karsittu liki kaikki perinteisten polku-ultrien ns. CAT(*) pois. Tämä hidastaa matkantekoa oleellisesti, polun sijasta on tarjolla piikkilankaa pahempia ohd
 13. "satamailinen" oikeasti lienee merkittävästi enemmän. Joku 130-140 mailia lienee hyvä veikkaus.
 14. "The best description of the course I’ve heard? Someone told me that every ultra has its signature hill, the nasty one that’s totally unreasonable and makes or breaks the race—the Barkley is like all those hills just put end on end."
 15. Jared ja Luke saivat kuitenkin suorituspisteen hupihölkän suorittamisesta, kolme kierrosta viidestä. Itra-pisteitä ei radan huomattavan suuresta neulasbaanan määrästä johtuen ole jaossa, mutta jaossa olevat runsaat palkinnot kompensoivat tämän moninkertaisesti.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy