Jump to content
Juoksufoorumi.fi


juusok

Jäsenet
 • Posts

  1 282
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  4

juusok last won the day on March 20 2019

juusok had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. juusok

  Uutuus Suunnolta

  Oleellisin lainaus: "At the moment Suunto is at an intersection." Näinpä.
 2. Ja rivien välistä lukien seuraavan sukupolven solar-vehkeissä pitäisi lisäakunkeston olla merkittävästi... merkittävämpi.
 3. Jos karttoja oltava, niin vaihtoehdot lienee F6-S ja F6X-S? Itse en ole täysin vakuuttunut, onko lisähinnan väärti, vs. erillinen powerbank tms. Sanoisin, että FR945 + 100g painava ultrakevyt powerbank antanee parhaan käyttöajan painoa kohden (kellon lataa moneen kertaan tuolla a 36h per lataus), ja hintakin jäänee yhteensä solar-mallien alle. Eikä vaadi auringonpaistetta. YMMV. Esim. "PowerAdd EnergyCell 5000": painaa 99g ja maksaa kokonaista 11.95 usd, ja lupaa ladata 15Wh Iphone 11 pro maxin kerran täyteen. FR945 akku on n. 1.5Wh, joten sen lataa 10 kertaa -> 36h + 360h suoritusaikaa. Pidemmälle reissulle dropbagiin toinen tuollainen 10 eur investointi?
 4. juusok

  Polar Grit X

  Akun kannalta tuollainen syvä, toistuva sykli on käyttöiän kannalta epäedullisin. Akku kestää vähemmän syviä mikrosyklejä merkittävästi eli moninkymmenkertaisesti enemmän käyttötunneiksi muutettunakin, ja toisaalta litiumakulle on myrkkyä viettää aikaa latauksen yläkvartaalissa. Siksi lataus ennen kuin tippuu alle 30% ja latauksen lopetus ennenkuin nousee yli 80% lisää akun käyttöikää todella merkittävästi. Lisäksi kun vielä välttää säilyttämistä kuumassa ja/tai auringossa, niin akku kestää moninkertaisesti pidempään.
 5. juusok

  NUTS 300 2021

  Joo pitäis varmaan olla noita märkiä pätkiä varten jotkut paljasjalkajuoksukengät/sukat tms ja sitten suosiolla istua se minuutti paikallaan vaihtamassa kuivat juoksukengät sukkineen, kun on pidempää kuivaa pätkää tiedossa. Ja säämiskäpyyhe tms millä saa jalat kuiviksi eikä paina mitään. Kyllä pitäisi varmaan tuota myös ihan harjoitella, tri-miesten vaihtoharjoitusten tapaan. Oma lajinsa, tuollainen vaellusjuoksu.
 6. juusok

  NUTS 300 2021

  Nättiä maisemaa videossa! Tässä toinen, saattaapi jopa tältä palstaltakin joku vilahtaa tuossa videossa:
 7. juusok

  NUTS 300 2021

  Kyllä esim F6X tai Endurossa akkua kestää sykemittauksellakin "muutamaksi vuorokaudeksi".
 8. juusok

  NUTS 300 2021

  Pikkuhiljaa varisee porukkaa maaliin. Seuraavaan editioon toivomuslistalle web-kamera maaliviivalle?
 9. juusok

  NUTS 300 2021

  On kyllä nopea palautuminen. Uskomatonta.
 10. juusok

  NUTS 300 2021

  Suuronnittelut maaliin päässeille - ja kyllä ihan kaikille lähtölinjalle uskaltautuneillekin! Oma veikkaus voittoajasta 55h +-5h osui lopulta melko hyvin. Jos keli kohdallaan, niin seuraavan - tai sitä seuraavan - kisan voittoaika 55h pintaan tai jopa alle, veikkaan jo nyt. Kärkipää olisi mennyt tuohon ilman keskeytyksiä tänäkin vuonna, ja ensi kerralla käytettävissä tämän kisan opit jalkahuoltojen osalta....
 11. juusok

  NUTS 300 2021

  Onko näistä tietoa jossain? Palluran mukaan yksi on vielä Hetassa, sieltähän saa vielä jatkaa reilut puolitoista tuntia? Tuossa kohtaa kunnon lepo voisi auttaa maaliinpääsyä, kun sijoista ei enää kamppailla...
 12. juusok

  NUTS 300 2021

  Näinpä. Paradoksaalisesti voisi hyvin olla, että huonommassa kunnossa voisi jopa päästä pidemmälle tällaisessa jalkojen kannalta vaikeassa kelissä/reitillä, kun on pakko pitää taukoja ja enemmän aikaa huoltaa jalkoja jne. Aiemmin mainitun mukaisesti, vaihtaisi sukkia tiheään jne. Ajan puolestahan tuon reitin kyllä kävelisi läpi cut-off:ien puitteissa. Intissä vedettiin partiotaitokilpailussa 100km 24h ilman yhtään juoksuaskelta, ja siinä oli lyhyitä rastejakin välissä - toki unta ei tuohon myöskään mahtunut silmäystäkään, ja silloin oltiin toki nuoria ja voittamattomia. Mutta on aivan valtava ero vauhdissa, vetääkö 24h aikana 100 kilometriä vai mailia. Aikaa on 126h, matkaa 326km. 20min/km kävelyllä lepoon ja huoltoihin jäisi 17h+, 15min/km tahdilla 44.5h. 15min/km keskitahti voi olla teknisissä paikoissa kova pitää kävelemällä yllä, mutta 20min/km pitäisi tuolla reitillä mennä suurin osa matkasta. Varmaan jossain tiellä tms nopeissa paikoissa pääsisi 12min/km tahtiakin pitkiä pätkiä. Kävelemällä ei tietenkään taisteltaisi sijoista, ja juoksukilpailu kuitenkin kyseessä, mutta perspektiivinä. Ja hypoteettisena, koska ainakaan itse en lähtisi tuonne kävelytahdilla itikoita uhmaamaan 🙂
 13. juusok

  NUTS 300 2021

  edit. kartta hämäsi. Tilanne ennallaan... Miksi pitää sotkea samaan seurantaan/tapahtumaan eri lajeja 🙂
 14. juusok

  NUTS 300 2021

  Varmaan sijoitus repussa, antenni avaruuslakanaa vasten tms.
 15. juusok

  NUTS 300 2021

  Aika harvoin kukaan kai aivan liian hitaasti lähtee näihin matkoihin, ts. ainakaan merkittävästi häviää sijoituksia nimenomaan liian hitaan startin vuoksi. Pikamatkat sitten erikseen.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy