Jump to content
Juoksufoorumi.fijuusok

Jäsenet
 • Content Count

  842
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  4

juusok last won the day on March 20

juusok had the most liked content!

Community Reputation

669 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. juusok

  Garmin Fenix 6

  Makuasioita, mutta minulla ei vaikuttanut tämä hankintapäätökseen 🙂 Onhan tuo isompi näyttö F6:ssa jopa pikseleinä, mutta ei siitä paljon ole iloa kun sisältö on kuitenkin sama, ts. parempaa resoluutiota ei hyödynnetä mitenkään oleellisesti. Lisäksi koko urheilukellon ulkonäkö on minulle henkilökohtaisesti aika sama, koska en halua leimautua Stubilaiseksi vaan käytän oikeaa kelloa arkikäytössä 🙂
 2. juusok

  Garmin Fenix 6

  En muuten itse tajunnut että vaaditaan pro-malli jos haluaa kartat. Olisihan se kyllä aika hassua hankkia F6 _ilman_ karttoja, ovat ne aika kätevät nyt kun niihin on tottunut, vaikka ilmankin on tietysti tultu vuosia toimeen... Pron wifi on vain mukava bonus ja musiikki on musiikkia, jos sitä kuuntelee lenkillä niin varmaan arvostaa. No kai sitä voisi jossain harvoin mattojuostessa jotain äänikirjaa kuunnella... Silloin FR945 ei olekaan F6 muovikuoressa kuten virheellisesti luulin, vaan pikemminkin F6 pro. Silloin näkisin että valittavina on perustellusti joko kevyt ja hieman edullisempi FR945 tai F6X pro lähinnä pitkän akkukeston vuoksi, muissa malleissa en näe oikein mitään järkeä tällä hetkellä. Sitten jos ulkonäkö kiinnostaa niin mielummin oikea kello.
 3. juusok

  Garmin Fenix 6

  Eikös nuo pitkälti samat virrankäytöt saa kuitenkin "käsin" rukattua myös 945:ssa? Valikko nyt on... valikko.
 4. juusok

  Garmin Fenix 6

  Pienempi, painavampi, kalliimpi, merkittävästi vaatimattomampi akunkesto? FR945 on pitkälti F6 perusmalli mukavan kevyessä muovikuoressa ja ilman pikavaihtoranneketta - jonka siihen voi hankkia kyllä jälkikäteen. En heti keksi mitään merkittävää toiminnallista eroa noiden välillä. F6X:ään on sitten merkittävästi parempi akunkesto ja siihen saa kahdeksan dataa ruutuun samanaikaisesti, muihin (F6, F6s, FR945) saa kaiketi samat kuusi, mutta vastaavasti 6X on niin iso (ja painava) että ei mahdu kapeammalla polulla puiden välistä.
 5. Ennen kisaa (pistokoe) näyte pohjasta sopivalla pyyhkäisypaperilla, samanlaisella kuin lentokenttien turvatarkastuksessa. Se labraan massaspektrometriin. Mahdollisesti voisi olla joku helppo pikatestikin. Voisi näkyä myös sopivalla hyperspektrikameralla tms. Mahdollisuuksia on monia, jos on kielto niin jotenkin sitä pitää valvoa. Rikkojille samat rangaistukset kuin dopingista, niin pelote on tuntuva. Kannatettava kielto. Joskus käynyt mielessä, että mitä jos koko lajissa olisi järjestäjän toimesta toimitetut sukset kaikille, niin kärsisikö urheilullisuus mitenkään? Tai sitten pari suksifirmaa, jotka toimittaisivat tietyt vakiosukset kaikille, mistä valita?
 6. Kävelyyn saa kivasti tehoa, kun kipuaa pari kertaa jollekin kukkulalle. Harmi kun meillä kukkulat matalia, niin tulee pakkotoistoa, mutta jossain alpeilla on mukava reippailla sellainen puolentoista Vertin kävely, tuntee jopa jaloissa ihan liikkuneensa.
 7. juusok

  Garmin 945

  No menipä sitä sähköä aika runsaalla poltolla, tuolla kulutuksella sinulle tulee kiire KK:lla! 🙂 En ole nyt pariin päivitykseen kokeillut, mutta olisi taas tuossa joulukuussa yksi 15h kilpailu niin raportoin viimeistään sen jälkeen!
 8. Auttaisi varmaan speksata vähän tarkemmin... Muuten uusia mm FR35, FR45, FR235, FR735 saa alle 300 ja nyt Black Friday -alennuksissa saanee jotain hifinpääkin mallia.
 9. juusok

  Garmin 945

  Hyvä homma. Isoimmat luvatut ominaisuudet alkavat sitten olla tässä. En tiedä onko Fenix 6 tyyppiset valikot jne hienosäätö tulossa joka paikkaan, mutta minusta aivan sama. Tämä toimii nyt hyvin ja tällä mennään ja ei mitään perustetta mielestäni oikein edes harkita F6-sarjaa tähän verrattuna. Jos vanhat merkit pitää paikkaansa, tällä mennään FR955 malli suosiolla ohittaen ja seuraava päivitys on sitten FR965 tai 975 , jossa mukana ainakin monitaajuus-gps, LTE-modeemi (silloin ehkä 5G) ja action-kamera rannekkeessa 🙂
 10. juusok

  Garmin 945

  Activities & apps -> Run -> Run settings -> Data Screens -> Layout -> ja siitä muutat layout:ksi "6 Fields", ts. scrollaat listan viimeiseen vaihtoehtoon. Onnistuiko? Joo Garminin "korjaus" on aina ollut aivan ja täysin päin peetä. Pitää manuaalisesti ladata kelloon, sitten toimii. En tiedä onnistuuko tämä sitten Pacepron kanssa.
 11. juusok

  Garmin 945

  En jaksanut odottaa päivityslottoa, joten asensin manuaalisesti 3.15 beta SW-version: https://forums.garmin.com/sports-fitness/running-multisport/f/forerunner-945/204119/forerunner-945-software-version-3-15-beta Kuuden datakentän näyttö on kätevä, näyttöön mahtuu nyt helposti kaikki tarvittava kerralla ja ei tarvitse selailla sivujen välillä. Pitää seuraavaksi kokeilla tuota Pacepro:ta.
 12. Katsotaan miten tuo rintama osuu. Osassa ennustuksista vesisade sulattaisi lunta reilusti pois koko maassa, mutta ollaan niin lähellä nollaa että asteen muutos säässä voi muuttaa vesisateen lumituiskuksi... Joka tapauksessa lumitilanteen ennustaminen on vielä tässä vaiheessa pitkälti akateemistä, helmi-maaliskuussa voi alkaa jo valistuneemmin arvailemaan 🙂
 13. The Reittiennätys on Eskelisen Jaakon 18:04:19 sinne ja takaisin, muut ovat "vain" reittiennätyksiä 🙂 Lumi 35cm, mutta kohta sulaa pois 🙂
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy