Jump to content
Juoksufoorumi.fi

juusok

Jäsenet
 • Posts

  1 302
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  4

juusok last won the day on March 20 2019

juusok had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. juusok

  Garmin Fenix 6

  Niin, aivan 100% varmasti tulee uutta mallia ulos piakkoin, mutta kysymys onkin, onko se F6+ vai F7?
 2. juusok

  Garmin Fenix 6

  Villi veikkaus: Seiska oli tulollaan, mutta Vertix 2 julkistus monitaajuus ja -konstellaatiovastaanottimineen sai Garminin miettimään hommaa uudemman kerran, ja nimeämään alkuperäisen seiskan kutos plussaksi? Alkuperäisestä kasista tulee sitten seiska, aikanaan? Voin tietysti olla täysin väärässä ja seiska tulee huomenna, se vaara spekuloinnissa aina on.
 3. juusok

  Garmin 945

  Kannattaa toki jos takuuta jäljellä.
 4. juusok

  Garmin 945

  hw-vika? Kyllä täysreset on pakko, jos ei muuten tokeennu, jos ei sekään -> huoltoon.
 5. Helppo homma! 5h30min Valtavaaralle eli joku 6h00min maaliin (?) ei edellytä edes ennätysvauhtia, vaan ehtii ihan tuollaista leppoisaa 6 min kilsavauhtia hölkkäillä ja nauttia maisemista - aikaa jää vielä syödä banaani toisessa huollossa, muttei molemmissa 🙂
 6. Toinen rokote on bongata jostain Tokmannin avajaiset, ja mennä ämpärijonoon paria tuntia ennen avaamista. Kokemus on sama kuin KK:n silloilla, paitsi että ei välttämättä ole kylmä ja saa sen ämpärin.
 7. Tähän saa joku tehoharjoitteluun enemmän paneutunut kommentoida, mutta käsittääkseni eikai teho ole kenkäpariin sidoksissa (mitenkään)?
 8. Stryd on todella tarkka juostessa, oman kokemuksen mukaan selvästi/paljon GPS:ää tarkempi, ainakin minun lenkeillä. Ts. Sryd antaa saman tuloksen samalla lenkillä ja toisaalta saman tuloksen kuin tarkkuus-GNSS. Kävellessä Stryd ei toimi oikein hirveän hyvin vieläkään, vaikka valmistaja on siihen lupaillut parannusta. Ilmeisesti herkkyys ei riitä, kun puuttuu juoksun terävän iskutuksen tuoma referenssi kiihtyvyysmittaukseen. Tämä oma teoria.
 9. Aina voi tehdä myös itse: 🙂 https://treadmillsensor.blogspot.com/
 10. juusok

  Juoksuun kello?

  FR945 on enimmäkseen muovia, sanoisin kättä koskettavasta osasta ainoastaan rannekkeen solki on kysymysmerkki, mutta rannekkeen voi vapaasti vaihtaa ja etsiä itselleen sopivan. Latauspinnit ovat myös käden puolella, ne eivät toki kosketa kättä, mutta ehkä superhikiliikunnassa siihen voisi askarrella jonkin kumitutin väliin tai teipata umpeen? Niin ha GPS kestää 36h, sisältä ja ominaisuuksiltaan 100% sama kuin Fenix 6 Pro. Tai no 99%, koska näytön resoluutiossa hiuksenhieno ero, mutta samat asiat siinä näytetään. Muovisuuden etuna on Fenix kutosta yli kilon kevyempi paino, ja sitä kautta 6.8x parempi rannesykemittauksen toimivuus 🙂
 11. En tiedä onko muuttuneet, mutta ulkomuistista jos ovat säilyneet samana: - 1. laskettelumäen päällä. Tämä tulee äkkiä, ei ole vielä herännyt edes kunnolla kun on jo eka huolto - 2. Velskolan leirikeskuksen tiellä, ensimmäisellä lisälenkillä. Tämäkin tulee ennenpitkää suht äkkiä, tuossa vaiheessa matka ei vielä tunnu. Hieman pidempi väli jo - 3. Tämä tuntui jo pidemmältä huoltoväliltä, juuri ennen Cut-Offia Iso-Antias -järven valokuvaamon jälkeen. Mutta ei paha tämäkään väli - 4. tämä on kakkoslisälenkin huolto jossain Veikkolan puolella puistoa, ja tämä ainakin itselle tuntui aivan älyttömän pitkältä väliltä, tuntui ettei huolto tullut ikinä. Tässä vaiheessa söin myös energiavajeissani sellaiset keksi- ja suklaaöverit, ettei ollut laatoitus kaukana. - 5. jälleen yhteishuolto pikamatkan kanssa, juuri ennen maalia. Oikeasti tuntui että tästä meni joku 15 min maaliin, mutta menihän se oikeasti enemmän. Eli minusta tuo 3-4 oli subjektiivisesti ainoa pitkältä tuntunut huoltoväli. Toisaalta, vesi loppui ainoan kerran 4-5 välillä, joten en tiedä varmaksi 🙂
 12. juusok

  Garmin Fenix 6

  Ja tämän parantuminen softapäivitysten myötä on hyvin todennäköistä. Akussahan on mitä käyttää, virrankulutusta on mahdollista lisätä vaikka tuplaksi tai triplaksi nykyisestä johinkin "high definition" -moodiin, ja silti akku kestää pitkänkin suorituksen. Toinen mielenkiintoinen mahdollisuus olisi jälkilaskenta, gps voisi tallentaa raw-arvot ja tarkka kuljettu reitti ja etäisyys / vauhti jne voitaisiin laskea jälkikäteen vähintään 10x reaaliaikaista suuremmalla tarkkuudella. En tiedä tukeeko käytetty gps-chippi tätä, mutta aika monet jo tukevat.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy