Jump to content
Juoksufoorumi.fi


juusok

Jäsenet
 • Content Count

  577
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  4

juusok last won the day on March 20

juusok had the most liked content!

Community Reputation

473 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tästä pitää jokaisen muodostaa oma mielipide, mutta koukuttaminen ja mm. alaikäisten heikkouksien hyödyntäminen rahanansaintamielessä noin aluksi. Ei Supercell tietysti yksin tämän kanssa ole. Aloittaa voi googlella tai vaikka HS:n artikkelista: https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006003437.html Kuvaavaa on, että Las Vegasin kasinot ja pelifirmat käyttävät hyvistä asiakkaista samaa termiä: valas.
 2. Supercellissä ongelmana on ansaintamalli, joka ei kestä päivänvaloa. Rehellistä tai ei, on katsojan silmissä. Mutta firmana ja yrittäjinä he ovat kyllä onnistuneet, sitä ei käy kiistäminen.
 3. "Vaurautta ja hyvinvointia voisi syntyä ilman rahamotiiviakin."
 4. Itseäni en lähde tässä nimeämään, kun en kehtaa, mutta katso vaikka Vuoden Yrittäjä -palkinnon saaneiden listaa läpi. Voit poimia sieltä monta, ihan kotimaasta. Toiseen kohtaan paras vastaus on herra Musk.
 5. Yleensä (*) isot rahat kerätään kovan työn hedelmänä, enkä pidä sellaisen toiminnan kategorista demonisointia kauhean hyvänä. * Ei aina, mutta _mitään_ vaurautta ja hyvinvointia ei olisi syntynyt ilman työtä ja/tai sivurajalta huudellen.
 6. No sitten olet pitänyt silmäsi hyvin auki. Asuin itse useamman vuoden siinä rajanaapurissa, ehkä perspektiivini oli sitten värittynyt naapurimaasta käsin. Mitä nyt laittoivat omia kansalaisiaan, vieläpä vanhoja eläkeläisiä linnaan, kun heidän vuokralaisensa jolla kaikki työluvat jne kunnossa tavattiin vuokratussa asunnossa (ilman työlupaa) maassa vierailleen perheensä kanssa, sehän nyt on kohtuullista ja vuokranantajan vastuulla kytätä kuka asunnossa vierailee. Siirtolaisia tietenkin saa kohdella miten vaan, se on selviö. Vastaavia ylilyöntejä voisin listata loputtomasti. Amnestyn lista on myös karua luettavaa ja omakohtaisesti kokeneena varmuudella varsin todenmukaista. Ja sananvapaus on maassa hoidettu kanssa mallikkaasti. Hong Lim Park on melko hiljaiseksi vetävä paikka. No ei siellä toki moni turisti käykään - näemmä nähtävyytenä sijalla #517 mikä kertoo paljon kävijöistä yleensä. Mutta kuten sanottu, rikkaille hyvä maa.
 7. Käyn väärässä paikassa lenkillä, selvästi 🙂 🙂 On siellä varmaan jossain päin, mutten ole koskaan törmännyt mihinkään keskustelussa mainittuun ilmiöön paitsi juoppoihin, juoksen varmaan vääriä polkuja. No en toisaalta ole tuolla juossut kuin jotain ehkä 5000 km yhteensä, pintaraapaisu siis.
 8. Kommentoimatta asiaa enempää, olet varmaan käynyt Singaporessa? Tutustunut vähän pintaa syvemmältä? Voin kertoa, että kyseessä on todella kierolla tavalla vinksahtanut maa. Kannattaa mm. tutustua mistä rikkeistä ko. loistomaassa ihmisiä istuu linnassa. FTFY.
 9. Voimia, koita kestää, aika kyllä korjaa aikanaan tuon tilanteen. Nämä metsäläiset voivat muuten mahdollisesti olla sitä samaa marmeladit rohmuavaa pajupillin puhaltelijaporukkaa, jota on bongattu noissa pohjoisen karkeloissa? Tuskin ainakaan sokeroheteroista on kyse... Tai Hokat tai NB:t. Ainoastaan siellä missä kaikki vetää Swoosheilla voi olla varmasti turvassa. Käyn väärässä paikassa lenkillä, selvästi 🙂
 10. Itse asiassa taitaa tuo Bivystick tarvita älypuhelinta aivan kaikkeen, myös SOS-toimintoon -> kategorisesti ei jatkoon. Lisäksi se on aika jumalattoman suuri kalikka. Kyllä noista vehkeistä ainakin toistaiseksi näyttäisi tuo inReach mini olevan ainoa realistinen vaihtoehto. Sen saa näköjään vuokralle, täytynee vuokrata ja kokeilla ennen hankintapäätöstä.
 11. Että pajupillin soittaja... Perun sokeriheterolle myönnetyn vuoden kielikuva kunniamerkin, tämä menee senkin edelle 🙂 Eskeliselle "pajupillin soittaja" T-paita seuraaviin kisoihin päälle, kuka tuntee hänet voisi järjestää 🙂 Onhan noita kilpailijoita, mutta ei mielestäni yhtä hyvää pakettia. Bivystick on lopulta aika sama malli, ainoa että voi ottaa kuukauden kerrallaan ilman aktivointimaksuja jne. Tuossa vaan puuttuu se oleellinen eli näyttö? Eli ilman puhelinta pelkkä trackeri / SOS?
 12. Minusta tuo edullisin 15 eur/kk ei ole aivan mahdoton, käyttäisin tuota kyllä sillä sitten bout joka päivä. Ne preset-viestithän ovat ilmaisia ja sisältävät sijainnin. Jos jenkkiluottokortti, ei hinta mutuen ole kuin n. 10 eur / kk.
 13. Garminilla on Livetrack tähän ja sama kai Stravassakin. Ongelma on, että ne kännykän katveet on tietyissä paikoissa aika isoja. Siellä olisi mukava tuollainen satelliittipohjainen, missä ei katveita ole pl jyrkät kanjonit jne hetkelliset haasteet.
 14. Ei niissä kai lihaakaan ole eikä oletettavasti sitten liivatettakaan? Tuo "sokerinen heteromies" on kyllä.... vuoden kielikuva 🙂
 15. https://www.dcrainmaker.com/2018/05/garmin-inreach-mini-satellite-tracker-in-depth-review.html Ja onnistuu näemmä kellon kautta ohjaus, niin voi pitää laitetta koko ajan repussa, eikä tarvitse kaivella joka kannon nokassa:
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy