Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Kirsi

Jäsenet
 • Posts

  143
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  2

Kirsi last won the day on January 31

Kirsi had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kirsi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

535

Reputation

 1. Ehkä olen käynyt lenkillä, ehkä en. Tällä viikolla pari aamulenkkiä ja yksi pyöräily, tänään vielä uimaan ja vkl toiveissa pari pidempää lenkkiä. Latasin taas Polarin juoksuohjelman kalenteriin, saa nähdä saisinko kerrankin sitä edes vähän noudatettua. Muistin nyt syöttää myös omat sykerajat, nuo automaattiset kun on paaljon matalammat, kuin viime vuoden laktaattitestissä mitatut. Mittauksen sykerajojen sisällä saanee jopa ihan juostakin tuossa ohjelmassa. Karhunkierroksen 83 matkaan aika vähän aikaa. Koronatilanne ei kyllä lupaa hyvää, eikä oma treenailukaan.
 2. 50min pyöräily trainerilla ja 15min rennon reipasta juoksua matolla sen päälle.
 3. No niin, muutaman viikon sai tässä helmikuun alkupuolella treenailla ihan ok, joskin juoksua on tullut ihan todella vähän tavallisiin kilometreihin verrattuna. Hiihtoa ja pyöräilyä sen tilalla, jokusia uintitreenejäkin kyllä. Kulunut viikko on mennyt lepäillessä ja pieniä kevyitä kävelylenkkejä tehdessä - kuntoutusviikko pienen operaation jäljiltä. Ensi viikolla saisi jo hiljalleen urheilunkin pariin palailla, kevyesti kuitenkin. Karhunkierros pohdituttaa, näinköhän toteutuu koko tapahtuma ja mitenköhän tässä saisi siihen treenailtua. Heinäkuun loppupuoli, ja siellä häämöttävä Levi Extreme Triathlon on onneksi kuitenkin odottelemassa, josko silloin ainakin jo olisi koronahommat taas paremmassa jamassa.
 4. Viime viikko oli vähä löysä, mutta sen päätös vähemmän löysä. Ma yhdistelmätreeni: 50min pyöräilyä + 5km juoksumatolla rennosti. Ke uintitreenit, noin 2500m yhteensä ehkä? Sitten lepoa ja lauantaina kotirataultra 50km. Lumituiskussa ja osittain auratuilla kaduilla juostuna tämä oli aika raskas setti. 5h 7min meni yhteensä, mutta vessatauon ja vesipullojen täydennyksen ajaksi kello oli pysäytettynä. Su oletetusti lepoa, etenkin toinen jalka oli vähän kehnon tuntuinen. Tänään onneksi jo parempi, mutta eiköhän levon puolelle mene tämäkin päivä. Ehkä avannossa voisi käydä kastautumassa.
 5. Kirsi

  Kotirataultra 2021

  Tulihan se juostua, eilen jo. Ja tänään saa nauttia seurauksista. Sen verran raskasta oli lumisateessa ja lumisilla kaduilla, että montaa nautinnon hetkeä en kokenut. Ja nyt on melko haastavaa saada vasenta jalkaa suoraksi. 🤭 Järkitouhua!
 6. Kirsi

  Kotirataultra 2021

  Taidan ainakin yrittää. 🤔 Viime vuonnakin yhden omatoimi-50km juoksun tein.
 7. Uusi juoksumatto on saapunut, koottu ja jo muutamaan kertaan testattu. Oikein hyvä, parempi kuin edellinen. Aika kivasti luonnistuu harjoittelu nyt kovemmillakin pakkasilla, myös yhdistelmätreeni, kun samassa huoneessa on maantiepyörä traineriin viritettynä. Tuon edellisen kirjaukseni 35km juoksulenkin jälkivaivoina tuli ikävä kipu polvitaipeeseen/takareiteen. Tuntuu lihasperäiseltä, ja välillä oli jo vähän helpompana, mutta juoksusta ärtyy. Nyt on siis tullut juostua vähän lyhyempiä settejä ja etenkin tällä viikolla ajatuksena pääasiassa pyöräillä. Siinä ei niin paljon tuo joku tunne voimistu. Viime viikolla treeniä tuli reilu 8h: 2 alle tunnin juoksuaharjoitusta, toisessa 1min vetoja x10. pitkis, 2h 10min / noin 20km 2 pyöräilyä, toinen 50min, toinen 1h 20min 2 pilates/joogatreeniä. 1 uinti, noin 2km pk-vaparia Hyvä viikko siis.
 8. Huomaa harjoitushistoriasta, että viime viikko oli lomaviikko: -2 jooga/pilatesharjoitusta, -kaksi reilun tunnin sauvakävelyä, -yksi 35km juoksulenkki, -yksi reilun kympin juoksulenkki, -yksi uintitreeni (2700m) -yksi pyöräily trainerilla 3h 15min Tänään ansaittu lepo ja toki tietokoneen edessä jumittamista. Toivottavasti uusi juoksumatto saapuisi pian! Seurannan mukaan on jo laitettu kuljetusliikkeen huomaan, mutta etenemistä ei sittemmin tapahtunut..
 9. Joulukuu melkein jo loppuun hurahtanut, kuten tämä vuosi kokpnaisuudessaann. Nyt joululomalla on päässyt taas vähän paremmin liikkumaan, pari pitkistä juostu, 20km ja tänään 35km, lisäksi toissapäivänä pitkä pyöräily 2,5h trainerilla (oli tuskaisaa) ja jonkun lyhyemmänkin pyöräilyn olen ehtinyt tekemään. Lisäksi kävelylenkkejä. Reilussa viikossa melkoinen tehojen nosto. 😄 Uinti on valitettavasti nyt unohtunut kokonaan, mutta uudenvuoden lupauksena yritän pitää sen yhden uintitreenin viikossa. Uusi juoksumatto on tilattu, eihän se (uusi)vanha enää kuntoon tullut. Aika paskaa, että siitä maksettiin kuitenkin ihan kohtuullisesti ja hajosi kahden viikon jälkeen ja myyjän mielestä se on ihan ok. 🤬 No, näin nyt kävi, ei jaksa ryhtyä tappelmaan. Nyt tilattiin ihan uusi matto, ja vähän parempi, jospa kestäisi käyttöä. Juoksukilometrejä on muuten tällä vuodelle tullut tähän mennessä noin 2200km, ihan hyvin. Lisäksi kun on tullut pyöräiltyä ja uituakin jonkin verran. Ensi vuonna jos juoksussa pääsisi taas lähelle 2000km ja lisäksi saisi pyöräiltyä enemmän, se on tavoitteena. Hyvä liikuntavuosi kokonaisuudessaan, toivottavasti ensi vuosi olisi yhtä hyvä. Kisailuja on tiedossa, mutta niiltä eniten odotan mukavia elämyksiä, en isoja ennätyksiä.
 10. Kevyeksi jää treeni, mutta jääköön. Muutaman juoksulenkin on tällä viikolla ehtinyt käymään hölkyttelemässä, jospa huomenna olisi pitkän lenkin vuoro. Uinti jäi tällä viikolla välistä - o-ou. Mutta nytpä olen ilmoittautunut Levi Extreme Triathlonin pitkälle matkalle! Joten eipä passaa jättää uintitreeneihin menemättä jatkossa.
 11. Viime viikko meni taas vähän kevyemmin, mutta näin oli parempi. Muuta stressiä riittää, niin täytyy ottaa vähän rennommin. ke: uintitreenit n. 2900m to: juoksua 9km pe: juoksua 10km, järvessä palautusPulahdus. la: toipumista pikkujouluista johtuneesta univajeesta su: toipuminen jatkuu, joogaa reilu 1h. Alkoholitonta elämää elelen, silti univaje tässä kohtaa tuntui vievän voimat kokonaan. Viime yökin oli vähän puutteellinen. Tänään silti hölkälle, ehkä järveenkin. Uusi märkäpuku lähti tilaukseen. Ensi kesältä toivon paljon pitkiä uimalenkkejä.
 12. Sunnuntai ja maanantai menikin pääosin levon ja muun elämän merkeissä. Järvessä sunnuntai-aamuna pieni pulahdus. Tiistai: trainerilla kevyehkö 50min, muutama kireämpi minuutti. Talviuintiin on näköjään jo addiktio kehittynyt. Tänä aamunakin oli pakko käydä pieni uintipyörähdys tekemässä työmatkalla. Ihanaa touhua!
 13. Lauantai: 20km polkuja Konneveden kansallispuistossa - kolmen vuoren valloitus. Tykkään tästä puistosta, vaikkakin hidastahan se eteneminen on. Kolmisen tuntia meni tällä kertaa, kun hieman rauhallisemmalla tahdilla eteni. On nousua ja laskua, on kiviä ja juuria. 🤩
 14. Perjantai: aamulenkki reilu 10,5km yhteensä - välissä uimapulahdus järvessä. Tänään oli vähän enemmän vasta-ajatuksia järveen menemiseen, mutta menin kuitenkin ja ihana hetki oli taas, kun sieltä nousi ja hetken laiturilla tummaa taivasta katseli. Huomenna polkupitkikselle pitkästä aikaa!
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy