Jump to content
Juoksufoorumi.fiUnlord

Jäsenet
 • Content Count

  278
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

Unlord last won the day on January 11 2016

Unlord had the most liked content!

Community Reputation

86 Excellent

About Unlord

 • Syntymäpäivä 07.10.1979

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Espoo

Converted

 • 10km
  48:50
 • Puolimaraton
  1:49:50
 • Maraton
  3:38:33

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Unlord

  Vantaan maraton 12.10.2019

  Tunnustan itselläni myös olevan taipumusta koukata puskan kautta aina silloin tällöin maratonilla. Viimeksi jouduin, en puskaan vaan baja-majaan, sunnuntaina Brysselin maratonilla noin 15 km kohdalla. Taustoista sen verran että luulin jo hoitaneeni nämä asiat jo hotellilla aamulla sekä uudelleen starttipaikalla, mutta pakki se vaan oli tyhjäystä taas vaille juostessa. Imodiumia olen kokeillut aikanaan muutamaan otteeseen ja koin että joko sen tai sitten puhtaan sattuman takia energia ei imeytynyt oikein. Koin näillä Imodium-maroilla että energia loppuu, heikko olo ja on nälän tunne. Vatsassa mikään ei erityisemmin hölskynyt tai turvonnut. Tiedä häntä, olen kysellyt vastaavaa kokemusta mutta muilla ei taida olla ollut ongelmia tuon lääkkeen kanssa.
 2. Unlord

  eCross tekee paluun

  Kyllähän jokaisen tapahtuman organisaation pitäisi säännöllisesti miettiä että; Miksi juuri tämä tapahtuma on olemassa, ketä tapahtumaan halutaan osallistuvan, miten heidät saadaan maksaviksi asiakkaiksi, miten tapahtuma erottuu muista, yms. Ei ole faktaa perustella tätä ajatusta sen enempää mutta sanoisin joidenkin tapahtumien olevan olemassa enemmän järjestäjiä kuin osallistujia varten. Asiat tehdään kuten aina ennenkin, perinne ehkä velvoittaa.
 3. Early bird nappaa madon täältä: https://ssl.eventilla.com/helsinkimarathon-2020 Mutta eihän tuo sivujen toimimattomuus mitenkään edistä myyntiä.
 4. Edellä mainittujen ATK-ongelmien lisäksi t-paidat loppuivat kesken. Ei sillä että teknisistä t-paidoista olisi itselläni pulaa. Mutta tapahtumassa oli paljon hyvääkin; liikenteenohjaus, kannustus, jäätelöä ja kahvia maalissa yms. Reittihän on aika karmea kun pyöritään neljä kertaa Meripuistoa ympäri. Ja hyvää tuuriakin oli etteivät perjantain kaatosateet osuneet tapahtuman telttakylän nurmikentälle. Ehkä tämä tapahtuma pikku hiljaa paranee vuosi vuodelta. Samalla kun HCM näivettyy. Aika näyttää.
 5. Rakentavasti; jatkossa sääntöihin vaikka jotenkin näin: ”Jos kilpailija poikkeaa viralliselta reitiltä, hänen on palattava takaisin juosten samaan kohtaan josta alunperin on poikettu, muussa tapauksessa suoritus hylätään.” Jos tämän on lukenut ennen kisaa ja muistaa vielä kisan aikana niin päätöksenteko helpottuu. Positiivista; kun jonkun ajan päästä saattuu joku vastaavanlainen kömmähdys niin sen hetken keskusteluun löytyy Googlettamalla myös Suomi-juoksun järjestäjien päätös korjata tulosluettelo.
 6. Taktiikka on tuttu ja toimiva; aluksi juostaan 3:45 jänisten kanssa ja lopuksi 4:15 jänisten kanssa 🙂
 7. Kiitos vastauksesta. Täytyy alkaa veivaamaan kesän kalanteria, josko pääsisi mukaan!
 8. Tapahtuma kiinnostaa mutta tuo Last Man Standing -kisamuoto on minulle uutta. Onko tosiaan niin että vain M/N voittajat saavat tuloksen ja kaikki muut ovat DNF? Jos ja kun tuloslista laitetaan eetteriin niin näkyykö siinä suoritetut kilometrit tai kierrokset DNF:n lisäksi? Tarkkaavaisimmat ehkä huomaavat että en ole lähdössä voittamaan 😉
 9. Unlord

  Amsterdam 2018

  Kiitos ForceMajeure! En löytänyt englanninkielisiltä sivuilta mainintaa varustesäilytyksestä. Edit. Vähän kun kaivelee niin... https://www.tcsamsterdammarathon.nl/en/bag-and-clothing-check/
 10. Unlord

  Amsterdam 2018

  Aika tylyt terveiset on tuolla nettisivulla: "No clothing can be left in the stadium. Any clothing left in the stadium will be removed the moment the race starts." Täytyy varmaan tuoda oma XL-roskapussi Suomesta ja viilettää se päällä kaupungin halki lähtöviivalle :( "At the finish you will receive a medal and a heat sheet." Maalissa sentään kääritään kebabiksi.
 11. Unlord

  Vantaan maraton 13.10.2018

  Sanotaan nyt näin että 4 kierroksen maratonilla on aika hyvä käsitys siitä mitä on vastassa viimeisen 30 km matkalla huoltopöytineen, mäkineen ja mutkineen. Uusi yhden kierroksen reitti saattaa yllättää ihan maaliviivalle saakka.
 12. Jos luin tuloslistaa oikein niin käytännössä vain kahdella joukkueella oli mahdollisuus jäädä ilman SM-mitalia. Siis kahdessa sarjassa oli mukana 4 joukkuetta, muissa 1-3. Hienoja suorituksia joka tapauksessa ja ansaittuja mitaleja, kaikilla joukkueilla on paikka saapua lähtöviivalle.
 13. Monta vuotta putkeen tullut Hämeenlinna juostua ja totisesti kuihtuminen on ollut rajua. Ihan kunnialla järjestelyt pelaavat mutta juomapisteiden ja niiden tarjonnan karsiminen harmittaa, varsinkin kun taas näin kuuma keli osui tapahtumaan. Sade osui omalle kohdalleni ja pikku hiljaa se viilensi kroppaa takaisin mukavuusalueelle. Se oli parasta tässä päivässä! Yksi henkilö ainakin juoksi harhaan merkinnöistä huolimatta ja se saattoi maksaa henkilökohtaisen sijoituksen hänen omassa ikäsarjassaan. Lenkki oli pidennyt noin 5km ja ihmettelin maalissa kun tuttu nopea mies saapuikin minun jälkeeni viivalle. Ehkä näiden lukuisien pienehköjen tapahtumien kannattaa noin yleisesti miettiä tosi tarkkaan että mitä tekevät ja kenelle. Samaa kaavaa toistamalla ja vain kuluja karsimalla ei hyvä seuraa, porukka vähenee ja noidankehä pyörii. En usko että esimerkiksi Hämeenlinnaan saataisiin mitään osallistujaryntäystä millään tempulla mutta keskittyminen erinomaiseen parin sadan maratoonarin tapahtumaan voisi toimia(?)
 14. Piti vähän kaivella hyvää mutta lyhyttä muistia. Lappua rinnassa: Ruotsi, Norja, Tanska, Islanti, Viro, Saksa, Italia, Latvia, UAE ja tietysti Suomi. Tänä vuonna Kiina, Luxemburg ja Skotlanti mukaan listaan jos terveenä pysytään.
 15. Ihan kiva tapahtuma. Sukulaisia piti mennä tapaamaan Dubaihin joten tammikuun loppu sopi kalenteriin parhaiten; maltillinen lämpö ja maraton. Suuria yllätyksiä en kohdannut, mutta urheilujuomaa ja purtavaa oli tarjolla todella niukasti näin tavallisen tallustajan näkökulmasta. Vettä oli saatavilla koko ajan ja sitä tulikin kaadettua päähän ja suuhun loppumatkasta jatkuvalla syötöllä. Vessoja myös tosi niukasti reitillä ja järjestäjät kehottivatkin menemään tarpeille reitin varren liikkeisiin, itse kokeilin KFC:n loossia. Aika moni näytti väsähtäneen lopussa joko lämpöön tai vaan huonoon kuntoon. Harvoin olen näin paljoa ohitellut viimeisen kympin aikana :) Tai ylipäätänsä ohitellut.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy