Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Unlord

Jäsenet
 • Content Count

  273
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

Unlord last won the day on January 11 2016

Unlord had the most liked content!

Community Reputation

84 Excellent

About Unlord

 • Syntymäpäivä 07.10.1979

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Espoo

Converted

 • 10km
  48:50
 • Puolimaraton
  1:49:50
 • Maraton
  3:38:33

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Taktiikka on tuttu ja toimiva; aluksi juostaan 3:45 jänisten kanssa ja lopuksi 4:15 jänisten kanssa 🙂
 2. Kiitos vastauksesta. Täytyy alkaa veivaamaan kesän kalanteria, josko pääsisi mukaan!
 3. Tapahtuma kiinnostaa mutta tuo Last Man Standing -kisamuoto on minulle uutta. Onko tosiaan niin että vain M/N voittajat saavat tuloksen ja kaikki muut ovat DNF? Jos ja kun tuloslista laitetaan eetteriin niin näkyykö siinä suoritetut kilometrit tai kierrokset DNF:n lisäksi? Tarkkaavaisimmat ehkä huomaavat että en ole lähdössä voittamaan 😉
 4. Unlord

  Amsterdam 2018

  Kiitos ForceMajeure! En löytänyt englanninkielisiltä sivuilta mainintaa varustesäilytyksestä. Edit. Vähän kun kaivelee niin... https://www.tcsamsterdammarathon.nl/en/bag-and-clothing-check/
 5. Unlord

  Amsterdam 2018

  Aika tylyt terveiset on tuolla nettisivulla: "No clothing can be left in the stadium. Any clothing left in the stadium will be removed the moment the race starts." Täytyy varmaan tuoda oma XL-roskapussi Suomesta ja viilettää se päällä kaupungin halki lähtöviivalle :( "At the finish you will receive a medal and a heat sheet." Maalissa sentään kääritään kebabiksi.
 6. Unlord

  Vantaan maraton 13.10.2018

  Sanotaan nyt näin että 4 kierroksen maratonilla on aika hyvä käsitys siitä mitä on vastassa viimeisen 30 km matkalla huoltopöytineen, mäkineen ja mutkineen. Uusi yhden kierroksen reitti saattaa yllättää ihan maaliviivalle saakka.
 7. Jos luin tuloslistaa oikein niin käytännössä vain kahdella joukkueella oli mahdollisuus jäädä ilman SM-mitalia. Siis kahdessa sarjassa oli mukana 4 joukkuetta, muissa 1-3. Hienoja suorituksia joka tapauksessa ja ansaittuja mitaleja, kaikilla joukkueilla on paikka saapua lähtöviivalle.
 8. Monta vuotta putkeen tullut Hämeenlinna juostua ja totisesti kuihtuminen on ollut rajua. Ihan kunnialla järjestelyt pelaavat mutta juomapisteiden ja niiden tarjonnan karsiminen harmittaa, varsinkin kun taas näin kuuma keli osui tapahtumaan. Sade osui omalle kohdalleni ja pikku hiljaa se viilensi kroppaa takaisin mukavuusalueelle. Se oli parasta tässä päivässä! Yksi henkilö ainakin juoksi harhaan merkinnöistä huolimatta ja se saattoi maksaa henkilökohtaisen sijoituksen hänen omassa ikäsarjassaan. Lenkki oli pidennyt noin 5km ja ihmettelin maalissa kun tuttu nopea mies saapuikin minun jälkeeni viivalle. Ehkä näiden lukuisien pienehköjen tapahtumien kannattaa noin yleisesti miettiä tosi tarkkaan että mitä tekevät ja kenelle. Samaa kaavaa toistamalla ja vain kuluja karsimalla ei hyvä seuraa, porukka vähenee ja noidankehä pyörii. En usko että esimerkiksi Hämeenlinnaan saataisiin mitään osallistujaryntäystä millään tempulla mutta keskittyminen erinomaiseen parin sadan maratoonarin tapahtumaan voisi toimia(?)
 9. Piti vähän kaivella hyvää mutta lyhyttä muistia. Lappua rinnassa: Ruotsi, Norja, Tanska, Islanti, Viro, Saksa, Italia, Latvia, UAE ja tietysti Suomi. Tänä vuonna Kiina, Luxemburg ja Skotlanti mukaan listaan jos terveenä pysytään.
 10. Ihan kiva tapahtuma. Sukulaisia piti mennä tapaamaan Dubaihin joten tammikuun loppu sopi kalenteriin parhaiten; maltillinen lämpö ja maraton. Suuria yllätyksiä en kohdannut, mutta urheilujuomaa ja purtavaa oli tarjolla todella niukasti näin tavallisen tallustajan näkökulmasta. Vettä oli saatavilla koko ajan ja sitä tulikin kaadettua päähän ja suuhun loppumatkasta jatkuvalla syötöllä. Vessoja myös tosi niukasti reitillä ja järjestäjät kehottivatkin menemään tarpeille reitin varren liikkeisiin, itse kokeilin KFC:n loossia. Aika moni näytti väsähtäneen lopussa joko lämpöön tai vaan huonoon kuntoon. Harvoin olen näin paljoa ohitellut viimeisen kympin aikana :) Tai ylipäätänsä ohitellut.
 11. Lehdet menevät sujuvasti työpaikan kahvipöydälle kevyen selauksen jälkeen. Muutamia kiinnostaviakin artikkeleita ollut silloin tällöin, mutta en juuri nyt muista esimerkkejä. Mutta silti taas ensi vuodeksi on lehti tulossa :) #tapojenorja.
 12. Oli kyllä painostava keli. Muutama maratoni tullut suoritettua mutta en muista milloin viimeksi olisi ollut näin kurja olo heti alusta lähtien. 5-10 km mietin jo keskeyttämistä. Vatsasta ei tuntunut mikään kulkeutuvan eteenpäin mutta pakkohan sitä oli kuitenkin juoda joka pisteellä. Aika painui ronskisti yli 4h joten pääsin nauttimaan myös myötätuulesta baanalla. En kuitenkaan joutunut kiipeilemään kaatuneiden puiden yli kuten jotkut vielä taaempana. Kroppa jäähtyi mikä oli tällä kertaa hyvä asia. Ja kengät ehtivät ehkä kuivua juuri ensi Toukokuuksi ;) Tänään jalat ja selkä oudon kipeät, lihaksia särkee joka puolelta. Ja pääkin on kipeä :(
 13. Usein kun juoksee niin aina joskus osuu ukkonenkin kohdalle :) Ehkä tapahtuma jää jopa mieleen. Tsemppiä kaikille ja suolaa taskuun!
 14. Ei ole tyhmä kysymys :) Itse kirjoitin huolimattomasti ja liian omakohtaisesti. Ajatukseni siellä taustalla oli että ultra on enemmän sellaista rauhallista tamppausta ja maratonin enkka taasen tehdään kehittämällä vauhtikestävyyttä. Kun ajatellaan 6h juoksua ja maratonia niin varmaan aika samanlaista harjoitusta ne vaativat kun tehdään hyvää tulosta.
 15. 6h ja muut aika-juoksut ovat siitä mukavia että aina pääsee maaliin :) HUR:rin ja Vantaan välissä on puolisentoista kuukautta eli ihan kunnolla aika levätä ja vielä vähän treenata. Vantaalta ei nyt varmaan ennätystä voi odottaa, sen verran ristiriidassa nämä suoritukset olisivat.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy