Jump to content
Juoksufoorumi.fiUnlord

Jäsenet
 • Content Count

  284
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

Unlord last won the day on January 11 2016

Unlord had the most liked content!

Community Reputation

92 Excellent

About Unlord

 • Syntymäpäivä 07.10.1979

Converted

 • 10km
  48:50
 • Puolimaraton
  1:49:50
 • Maraton
  3:38:33

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Helsinki Marathon on laittanut lyhyen tiedotteen sivuilleen. Päiväys on tänään eli ehkä ketjun aloittajan kysely on ollut siinä sysäyksenä. Kovin yleisellä tasolla tuossa tiedotteessa liikutaan: https://www.helsinkimarathon.fi/ COVID-19 PÄIVITYS Tapahtuma järjestetään käynnissä olevasta Korona-tilanteesta johtuen erityisjärjestelyin ja vallitsevan tilanteen vuoksi tulemme huomioimaan tapahtuman järjestelyissä kulloinkin voimassa olevat rajoitteet ja suositukset. Tarkemmat ohjeistukset annetaan osallistujille erikseen ennen tapahtumaa / tapahtuman yhteydessä. Pyydämme myös osallistujilta ymmärrystä poikkeuksellisille toimintatavoille, joiden ansiosta nämä tapahtuma on ylipäänsä mahdollista järjestää. Kiitos kärsivällisyydestäsi ja tervetuloa mukaan Helsinki Marathonille! Päivitetty: 16.6.2020
 2. Unlord

  Boston Marathon 2020

  Jos tässä viitataan 100mc.fi sääntöihin niin osallistujia on oltava nykyään viisi, ja muutama muukin yksityiskohta täytyy huolehtia. Kannattaa tarkistaa täältä: http://100mc.fi/documents/100-lista-saannot.pdf
 3. Unlord

  Mitä Vomeron tilalle?

  Perustava ero on ainakin vaimennuksessa, Vomero on reilusti enemmän vaimennettu kuin Pegasus. Itse juoksin aikanaan molemmilla, Pegasuksella nopeampaa ja Vomerolla pidempää lenkkiä. Nykyään on muita merkkejä käytössä ihan vaan kokeilunhalusta.
 4. Olin juuri täyttämässä 29 vuotta, tapahtumana ensimmäinen Espoon Rantamaraton vuonna 2008. Silloin tiesin että se jäisi samalla viimeiseksi maratoniksi 😄
 5. Muutaman hakemuksen ja pelastussuunnitelman yms. olen omin kätösin rustannut eikä minulle olisi tullut mieleenkään olla niitä tekemättä tai suhtautua asiaan kevyesti. Olisi aivan kammottava tilanne järjestäjälle jos jotain vakavaa oikeasti sattuisi huolimattomuuden takia tai jos tapahtuma vaikka peruttaisiin jonkin luvan tai ilmoituksen puuttumisen johdosta. Siinä olisi sitten selittämistä osallistujille. Veikkaan että monessa tapahtumassa mennään tuurilla ilman lupia ja sääntöihin on kirjattu vain että ”kukin osallistuu omalla vastuullaan”. Mitä jos jossain halli-tapahtumassa tai ulkotapahtuman pukuhuoneissa pärähtää päälle vaikka palohälytys? Hälytys, oikea tai väärä, voi sotkea koko tapahtuman mutta on tärkeää saada kaikki ihmiset hallitun rauhallisesti kokoontumispaikalle ja varmistettua ettei kukaan jää jälkeen. Harvoin mitään onneksi sattuu.
 6. Unlord

  Helsinki City Double

  En ole ikinä juossut puolikasta ja kokonaista samana päivänä joten siitä ei ole kokemusta. Tupla-maratoneja olen juossut useampia ja niiden pohjalta sanoisin että mitä pidempi aika juoksujen välissä niin sitä huonompi. Ehkä on kiva vähän hörpätä ja haukata, vaihtaa vaatetta jos on hikinen päivä, mutta mitään palauttelua ei tuossa kaivata. Jalat vaan menevät tönköiksi. Mutta tosiaan, puolikas saattaa olla eri juttu. Jos tavoite on käytännössä vain päästä molemmista maaliin, niin ehkäpä se puolikas kannattaa mennä oikein hitaan rauhallisesti ja pysyä sitten kevyesti liikkeellä ennen kokonaista. Hassusti nimetty tapahtuma tuo Double, paremminkin One and a half.
 7. Unlord

  Vantaan maraton 12.10.2019

  Tunnustan itselläni myös olevan taipumusta koukata puskan kautta aina silloin tällöin maratonilla. Viimeksi jouduin, en puskaan vaan baja-majaan, sunnuntaina Brysselin maratonilla noin 15 km kohdalla. Taustoista sen verran että luulin jo hoitaneeni nämä asiat jo hotellilla aamulla sekä uudelleen starttipaikalla, mutta pakki se vaan oli tyhjäystä taas vaille juostessa. Imodiumia olen kokeillut aikanaan muutamaan otteeseen ja koin että joko sen tai sitten puhtaan sattuman takia energia ei imeytynyt oikein. Koin näillä Imodium-maroilla että energia loppuu, heikko olo ja on nälän tunne. Vatsassa mikään ei erityisemmin hölskynyt tai turvonnut. Tiedä häntä, olen kysellyt vastaavaa kokemusta mutta muilla ei taida olla ollut ongelmia tuon lääkkeen kanssa.
 8. Unlord

  eCross tekee paluun

  Kyllähän jokaisen tapahtuman organisaation pitäisi säännöllisesti miettiä että; Miksi juuri tämä tapahtuma on olemassa, ketä tapahtumaan halutaan osallistuvan, miten heidät saadaan maksaviksi asiakkaiksi, miten tapahtuma erottuu muista, yms. Ei ole faktaa perustella tätä ajatusta sen enempää mutta sanoisin joidenkin tapahtumien olevan olemassa enemmän järjestäjiä kuin osallistujia varten. Asiat tehdään kuten aina ennenkin, perinne ehkä velvoittaa.
 9. Early bird nappaa madon täältä: https://ssl.eventilla.com/helsinkimarathon-2020 Mutta eihän tuo sivujen toimimattomuus mitenkään edistä myyntiä.
 10. Edellä mainittujen ATK-ongelmien lisäksi t-paidat loppuivat kesken. Ei sillä että teknisistä t-paidoista olisi itselläni pulaa. Mutta tapahtumassa oli paljon hyvääkin; liikenteenohjaus, kannustus, jäätelöä ja kahvia maalissa yms. Reittihän on aika karmea kun pyöritään neljä kertaa Meripuistoa ympäri. Ja hyvää tuuriakin oli etteivät perjantain kaatosateet osuneet tapahtuman telttakylän nurmikentälle. Ehkä tämä tapahtuma pikku hiljaa paranee vuosi vuodelta. Samalla kun HCM näivettyy. Aika näyttää.
 11. Rakentavasti; jatkossa sääntöihin vaikka jotenkin näin: ”Jos kilpailija poikkeaa viralliselta reitiltä, hänen on palattava takaisin juosten samaan kohtaan josta alunperin on poikettu, muussa tapauksessa suoritus hylätään.” Jos tämän on lukenut ennen kisaa ja muistaa vielä kisan aikana niin päätöksenteko helpottuu. Positiivista; kun jonkun ajan päästä saattuu joku vastaavanlainen kömmähdys niin sen hetken keskusteluun löytyy Googlettamalla myös Suomi-juoksun järjestäjien päätös korjata tulosluettelo.
 12. Taktiikka on tuttu ja toimiva; aluksi juostaan 3:45 jänisten kanssa ja lopuksi 4:15 jänisten kanssa 🙂
 13. Kiitos vastauksesta. Täytyy alkaa veivaamaan kesän kalanteria, josko pääsisi mukaan!
 14. Tapahtuma kiinnostaa mutta tuo Last Man Standing -kisamuoto on minulle uutta. Onko tosiaan niin että vain M/N voittajat saavat tuloksen ja kaikki muut ovat DNF? Jos ja kun tuloslista laitetaan eetteriin niin näkyykö siinä suoritetut kilometrit tai kierrokset DNF:n lisäksi? Tarkkaavaisimmat ehkä huomaavat että en ole lähdössä voittamaan 😉
 15. Unlord

  Amsterdam 2018

  Kiitos ForceMajeure! En löytänyt englanninkielisiltä sivuilta mainintaa varustesäilytyksestä. Edit. Vähän kun kaivelee niin... https://www.tcsamsterdammarathon.nl/en/bag-and-clothing-check/
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy