Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Xenia

Jäsenet
 • Posts

  123
 • Liittyi

 • Last visited

About Xenia

 • Syntymäpäivä 25.06.1974

Xenia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

 1. Xenia

  Ankkuri-Venla hakusessa

  Kiitos vinkistä! Suunnistajapankistä löytyi Skottivahvistus meidän joukkueeseen. Edellisvuonna oli Irlantilaistyttö ja 2 joukkue voitti 1 joukkueen . Saa nähdä miten tänä vuonna käy. Mäkin alan jo pikku hiljaa tottua ajatukseen, että tänä vuonna en Jukolaan pääse.
 2. Xenia

  Ankkuri-Venla hakusessa

  Moikka! Olen kaksi viikkoa koittanut ottaa rauhallisesti ja parannella tänä erittäin lievänä pitämääni kesälentsua varmistaakseni pääsyni Venojen-viestiin. Olin kovin luottavainen, että ehdin hyvin toipumaan Jukolaan, kunnes olo edellisiltana yllättäen paheni ja hengittäminen poltti keuhkoja. Eilen aamulla kävin lääkärissä ja sain diagnoosit molempien poskionteloiden ja keuhkoputken tulehduksista, antibioottikuurin ja Venlailukiellon. Ggggr! Vuoden kohokohta menee sivusuun -tässä kunnossa en uskalla lähteä edes katsojaksi paikanpäälle . Löytyisiköhän tätä kautta tilalleni joukkueeseemme Venla. Minun oli tarkoitus juosta se vika osuus. Meillä ei ole mitään taso-kriteerejä -riittää, kun uskot selviytyväsi tuosta radasta.
 3. Piikkarit on löytynyt . Torstaina ekoihin kisoihin -hiukan jännittää, miten tuo 7-vuotias niillä etenee :hali_knuffl_rein:
 4. Tuli mieleen, että eilen kun kävin Länsikeskuksen Interissä, niin näin alennuskorissa lähes sadan euron mietsen piikkarit 15 €:n hintaan. Kokoa en valitettavasti muista, enkä sitäkään tiedä, ovatko tänään jo löytäneet uuden onnellisen omistajan. Huomasin vain, että onpa hyvä alennus.
 5. Katselin noista nettisivuja -kiitos vain hyvistä vinkeistä! Sieltä en kuitenkaan riittävän pieniä kenkiä löytänyt halvalla. Nuo 17 eetun kengät oli liian isot. Yhdet oikeankkoiset Adidakset löysin, mutta ne on sitten jo postikuluilla 40 puntaa. Eli edelleen elättelen toivoa, josko jostain löytyisi käytetyt edukkaammin.
 6. Ptiäisi löytää kahdelle lapselle yleispiikkarit. Ajattelin täältäkin kysäistä, josko jollekulle olisi jäänyt kaapin nurkkaan pölyyntymään. Lapselle ne ei kuitenkaan mahdu kuin yhtenä kesänä jalkaan, niin ostaisin mieluusti käytetyt. Isompien koko saisi olla 36-36,5 ja pienempien 34,5-35. Turun seudulla asustellaan, joten aina parempi jos näiltä nurkilta löytyisi. Kauempaakin voimme harkita -eiköhän ne sitten jollekin seuran lapselle saa myytyä, jos hinta on riittävän edullinen -luulisin ainakin.
 7. Piti vielä lisätä, että Raision Kuula järjestää neljän päivän hiihtokurssin aikuisille. Perinteinen hiihto 30.1.2010 ja 31.1.2010 klo 11.00 - 12.30 Vapaa hiihto 6.2 ja 7.2.2010 klo 11.00 - 12.30. Lapsille on hiihtokoulut samoina päivinä: Perinteinen hiihto 30.1 ja 31.1.2010 klo 15.30 - 16.45 Vapaa hiihto 6.2 ja 7.2.2010 klo 15.30 - 16.45. Raision Kuulan sivuilta löytyy lisää tietoa.
 8. Naantalissa on myös hyvät ladut / luistelubaanat Suovuoressa. Turun Maariassa on 1,5 km latu. Sen lyhyydestä huolimatta käyn aina silloin tällöin siellä hiihtämässä -se on loivapiirteinen ja siellä käy tosi vähän porukkaa. Siellä pääsee myös luitelemaan. Uittamolta lähtee kiva reitti, jota pitkin pääseen Kaarinaan asti -sekin on molemmille tyyleille. Maskussa (santakuoppien maisemissa) on myös hiukan erilainen ja pienimäkinen lenkki, jossa pääsee myös luistelemaan. Minä käyn aika paljon hiihtämässä muualla, kuin Impivaarassa. Loppu talvesta ei yleensä kuitenkaan ole enää muualla latuja, niin sitä Impivaaran lenkkiä saa sitten hiihtää kyllästymiseen asti.
 9. Xenia

  Suunnistus

  Laitan tännekin ilouutisen -hermostuksissani kun menin moneen paikkaan huhuilemaan suunnistajaa. Eli löysimme puuttuneen suunnistajan. Nyt voin rauhasssa alkaa jännittämään ja hermoilemaan viikonlopun koitosta.
 10. Xenia

  Venla puuttuu

  Paikka täytetty meidänkin porukassa. Jihaaa! :026:
 11. Xenia

  Venla puuttuu

  Edellinen paikka täyttyi -seuraava vapaa Venla saa meiltä paikan (ilmainen tämäkin). Kuljetus Turusta Mikkeliin (matkanvarreltakin toki saa hypätä kyytiin) järjestyy.
 12. Xenia

  Suunnistus

  Mä juoksen kakkososuuden. Suunnistajapankissa on vain seuroja ilman suunnistajia, mutta ei yhtään vapaata suunnistajaa... Mutta ei me vielä olla luovutettu!
 13. Xenia

  Suunnistus

  Meiltä puuttuu Venloista yksi suunnistajatar!! Löytyisikö ketään apuun? Osuuksista voidaan neuvotella. Tasolla ei ole niin väliä, kunhan saadaan joukkue kasaan. Kaiken piti jo olla selvää, mutta nyt yksi loukkasi jalkansa niin pahasti, ettei millään voi lähteä. Ja mä en kestä, jos me ei saada joukkuetta kasaan !!!
 14. Niin ja isosti kiitos vastauksista!
 15. Ja taas uusi ohjelma -ei tätä touhua turhan helpoksi ole tehty . Eilisillä Turku-Rasteilla ratkaisin ongelman siten, että unohdin MyLoggerin autoon. Lähdössä sen tietysti tajusin, mutten sitten enää jaksanut hakea sitä, kun kaveri oli jo metsässä ja samlla kyydillä oltiin. Hieman harmitti, kun olin viikon malttamattomana odottanut, että pääsen testaamaan MyLoggeria ja reittihärveliä suunnistukseen . Noh, ehkä sitten ensi viikolla -ja siihen mennessä olen ehtinyt perehtymään noihin lukuisiin ohjelmistoihinkin...
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy