Jump to content
Juoksufoorumi.fi


perttu

Jäsenet
 • Content Count

  9 584
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  2

perttu last won the day on August 14 2016

perttu had the most liked content!

Community Reputation

1 192 Excellent

About perttu

 • Syntymäpäivä 13.10.1979

Recent Profile Visitors

2 733 profile views
 1. Jotenkin en yhtään yllättynyt että juuri tässä tapahtumassa oli taas eksytty..
 2. perttu

  Suunto Spartan Ultra

  Strava on ihan hyvä (etenkin sillä em. selainliitännäisellä), nyt myös Training Peaksiin pitäisi olla automaattinen synkronointi Suunto Appista, ainakin siitä tuli taannoin viestiä Suunnolta. Se on myös ihan hyvä mutta maksullinen kun taas Stravassa maksaa vain nuo lisäpalikat joiden hyöty on aika rajallinen jos on tuo selainpalikka asennettuna. Jos tuo Smart Sensor -vyö ei puhtaana pidosta huolimatta toimi niin tuon mittarin kanssa pitäisi Suunnon mukaan toimia myös muun merkkiset Bluetooth -sykevyöt, internetin perusteella ainakin Polarin H10:iä on käytetty menestyksellä. Tuo Suunnon vyö on ilmeisesti jotenkin herkkä ainakin osalle käyttäjistä, itselläni ei edelleenkään ole ollut niiden kanssa koskaan mitään häiriötä mutta vastaavasti moni on niitä valitellut.
 3. perttu

  Mizuno

  Ostin juuri kuitenkin Rider 22:t. Jotain 8X€ verkosta. Shortseja ja paitaa ja sukkaa mukaan kesäksi + postikulut. Sellainen fiilis että vois olla yhdet hieman jämerämmät kengät Pegasuksen ja ikivanhan Kinvaran vaihtoehdoksi. Katsotaan miten niillä sujuisi vaikka historiallisesti nuo onkin aika jäykän tuntuiset kengät mulle.
 4. Tosiaan juoksuhan on pohjimmiltaan tarkoitettu kauriinmetsästäjille, toki siitä voi (hyvällä tuurilla) olla apua kun ampuu karhua ritsalla takamukseen.
 5. perttu

  Naisleijonat

  Kuulostaa pahalta ja ikävä sanoa mutta kyllähän yläkerrassa joku Fasel tämän päätti, pitkän puntaroinnin jälkeen. Ei ollut edes eka kerta kun videotarkistusta ns. väärinkäytettiin. Tuomarien virheitä isompi ongelma urheilussa on johtoportaan korruptio. Tuossakin tuomari seisoi metrin päässä ja näki tilanteen täysin eikä epäröinyt näyttää maalia. Tuollainen jälkitarkistus on kätevä tapa päästä vaikuttamaan tuloksiin, noissa kinkereissä usein paljon helpompaa kuin vaikuttaa tuomariin vaikka tietysti sitäkin tapahtuu.
 6. ^Tosiaan 47 ja osia oli nähdäkseni tuohon matkaan aikaa kuten kiljanderkin laskeskeli. Siinä pitäisi suunnilleen pystyä pitämään 20-30km välinen vauhti.
 7. Liian jännittävää odotella ratkaiseva kymppi..
 8. M40 kakkosena tuli Seppo kymmeneen ja puoleen 4:14/km eli kellontarkasti.
 9. Onhan siinä hyvä ja oikea ajatus että urheilija-valmentajaparit saisivat resursseja. Sitten kun katsotaan ketkä sitä puuhaavat (positiivisuusvalmentaja ja varsinainen negatiivisuusvalmentaja) ja että tästä on nyt jo vuosi puhuttu näyttävästi, mutta rahoitus on edelleen Juhan taiteilijanlahjojen varassa (15k€ / taulu) niin tapahtuu paluu todellisuuteen. Tietysti plussaa on se että SUL:n koneisto ei taida liittyä tähän millään lailla ja Väätäinen on ainakin luvannut pysyä erossa valmennuksesta.
 10. perttu

  Tunnustan...

  Tunnustan että juuri nyt tuntuu siltä että 9570 viestiä ja 13 vuotta on sopiva hetki lopettaa lukeminen ja kirjoittelu tämän palstan puitteissa. Alussa tämä oli itselleni tärkeä paikka ja tiedon ja motivaation lähde ja löytyipä täältä matkan varrella muutamia hienoja ihmisiäkin. Itse juokseminen ei tämän päätöksen myötä kuitenkaan lopu, se on ikuista ja toivottavasti taas myötätuulessa niin omalla kohdalla kuin laajemminkin. Joten väylillä törmätään ❤️
 11. Ei näyttänyt itse olevan tähän kovin tyytyväinen...ja Matin vastaus on siinä jutussa jos luet sen.
 12. Tässä kun koittanut päästä hommaan käsiksi niin kyllähän se siitä on lähdettävä mihin itse pystyy, suurin ongelma sullakin on luultavasti tuo 15 kiloa jos se on ns. päälle sun luontaisen painon jota keho on tottunut liikuttamaan. Se paitsi alentaa suoraan suhteellista hapenottoa ja painaa siten kaikkia vauhteja niin lisää rasitusvammojen riskiä kun aloittaa uudelleen, niin on varminta aloitella maltilla ja jos paikat kestävät niin sitten asteittain lisää. Kehitystä kyllä tulee sitä mukaa kun 15 kiloa poistuu eli jopa aika nopeasti ja tietysti jonkin verran muutenkin kunnon kasvun ja taloudellisuuden kautta.
 13. Hartsa ja Roponen Heikkisen tämänkertaisesta kuopasta. https://www.is.fi/maastohiihto/art-2000005951265.html
 14. Tampere noista elokuun kisoista vähän pienempi ja rauhallisempi, Paavossa ja Helsingissä on porukkaa ja yleisöä sen verran paljon että on hieman massamaratontyyppistä tunnelmaa, joskaan ei nyt mahdotonta tungosta. Kaikissa noista kierretään useampi kierros samaa lenkkiä, oiskohan Helsingissä eniten kierroksia, tosin reitti saattaa vielä muuttua viime vuodesta. Paavolla vain pari kierrosta.
 15. Vaikea sanoa paljonko keli vaikuttanut ja mikä uuden reitin pituus on, mutta ei nuo olosuhteet kaikkiaan erityisen nopeilta kympin kisaksi vaikuta. Ihan noin katsomalla konkareiden tuloksia vs aiemmat kisat. Onnea ja hyvää uutta vuotta kaikille juosseille!
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy