Jump to content
Juoksufoorumi.fiVetus Cursor

Jäsenet
 • Content Count

  13
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tuo Suomessa kehitelty Ramusseat on USA:ssa useammalla triathlonistilla testeissä ollut satula , ja on nyt tullut myyntiin .Ensimmäinen myyty Texasiin 36 kertaiselle Ironman urheilijalle.
 2. 66v .aika 3.52 vuonna 2018. Viime kesänä minuutin parannus ja ensi kesänä kolmas kerta toden sanoo ,josko pääsis alle 3.50.
 3. Suomessa on kehitteillä satula joka näyttäisi ottavan perstuntuman tosissaan. Kannattaa tutustua ramusseat.com.
 4. Vetus Cursor

  Hoka One One

  Clifton 5 on kokeilematta,mutta Napalilla n.400km juostu ja hyvin pelittää.Clifton 3 on mielestäni parempi kuin Clifton 4.Napali on näistä paras,kevyt ja nopea.
 5. 60 luvulla ei puuttunut massaa yleisurheilusta ,ja sen ajan nuoristahan nousikin useita maailman huippuja,ei ainoastaan kestävyysjuoksijoita.Tuohon aikaan oli nuorison harrastusmahdollisuudet paljon suppeammat, esimerkiksi jääkiekko oli pienemmillä paikkakunnilla lähes tuntematon laji.Nyt tuntuu olevan liiaksi kaikkea ja touhutaan sellaistenkin lajien parissa joiden menestysmahdollisuudet on historiakin todistanut olevan olemattomat.Suomen väkiluku ei riitä tällä menolla menestykseen okein missään lajissa vaan tarvitaan keskittämistä.Lajit joissa ei todistetusti ole tullut tulosta tulisi jättä
 6. Vetus Cursor

  Hoka One One

  Kiitos.Tilattu ja toimitusta odotellaan...
 7. Vetus Cursor

  Hoka One One

  Tarkemmin nettiä selattua löyty Clifton 3 uudella nimellä Napali,mutta en vain löydä paikkaa mistä noita voisi ostaa.Voiskohan Hokan asiantuntijat neuvoa miten noita hankitaan...
 8. Vetus Cursor

  Hoka One One

  Hej , Onkohan Clifton 3 mallia vielä jostakin saatavissa ? Netin kautta ei tunnu löytyvän muita kuin 4 ja 5 malleja.Tuo clifton 4 on minulle liian jäykkä ,soveltunee paremmin painavavammalle juoksijalle...niin tai oliskohan noissa uusissa malleissa joku joka vastaisi tuota clifton 3:a, esim. Cavu ?
 9. Mikähän on veteraanien suhtautuminen sykemittarin osoittamaan palautumisaikaan ?Minulla tuo uudehko Garmin näytti viimelenkin jälkeen että pitäisi huilata 3 vuorokautta. Harvinaisiksi käy treenit,jos tuo 3vrk palatumisaika kovin usein toistuu.Lenkin jälkeen oli tosin aika vetkula olotila.
 10. Vetus Cursor

  Reiskan maraton

  Vieläköhän tämä tapahtuma on tänä vuonna ohjelmassa ?Nettisivut nukkuvat Ruususen unta,joka voi olla jo merkki että hommaa ollaan jo ajamassa alas kun tapahtuman isäntäkin ikääntyy.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy