Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Erkka 52

Jäsenet
 • Content Count

  10
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Erkka 52

  Hoka One One

  Clifton 5 on kokeilematta,mutta Napalilla n.400km juostu ja hyvin pelittää.Clifton 3 on mielestäni parempi kuin Clifton 4.Napali on näistä paras,kevyt ja nopea.
 2. Erkka 52

  Hoka One One

  Kiitos.Tilattu ja toimitusta odotellaan...
 3. Erkka 52

  Hoka One One

  Tarkemmin nettiä selattua löyty Clifton 3 uudella nimellä Napali,mutta en vain löydä paikkaa mistä noita voisi ostaa.Voiskohan Hokan asiantuntijat neuvoa miten noita hankitaan...
 4. Erkka 52

  Hoka One One

  Hej , Onkohan Clifton 3 mallia vielä jostakin saatavissa ? Netin kautta ei tunnu löytyvän muita kuin 4 ja 5 malleja.Tuo clifton 4 on minulle liian jäykkä ,soveltunee paremmin painavavammalle juoksijalle...niin tai oliskohan noissa uusissa malleissa joku joka vastaisi tuota clifton 3:a, esim. Cavu ?
 5. Mikähän on veteraanien suhtautuminen sykemittarin osoittamaan palautumisaikaan ?Minulla tuo uudehko Garmin näytti viimelenkin jälkeen että pitäisi huilata 3 vuorokautta. Harvinaisiksi käy treenit,jos tuo 3vrk palatumisaika kovin usein toistuu.Lenkin jälkeen oli tosin aika vetkula olotila.
 6. Erkka 52

  Reiskan maraton

  Vieläköhän tämä tapahtuma on tänä vuonna ohjelmassa ?Nettisivut nukkuvat Ruususen unta,joka voi olla jo merkki että hommaa ollaan jo ajamassa alas kun tapahtuman isäntäkin ikääntyy.
 7. Onko nykyiset fr235 :n garmin Connectin kautta saadut vo2 tulokset mitenkään uskottavia ?
 8. Erkka 52

  Apple Watch Nike+

  Onkohan tuossa intervalliajastinta ? jos on niin mitenköhän toimii ?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy