Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Lars Larsson

Jäsenet
 • Content Count

  117
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  5

Lars Larsson last won the day on September 23 2018

Lars Larsson had the most liked content!

Community Reputation

291 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • Coopperi
  3460 m 5/2018
 • 10km
  36.01 12/2018
 • Puolimaraton
  1.22.45 5/2018
 • Maraton
  2.51.21 9/2018
 • Tavoite
  Nauttia juoksusta

Recent Profile Visitors

722 profile views
 1. Juoksin lenkillä alamäkeen ehkä 15 km/h autotien vieressä jalkakäytävällä nopeusnäytön ohi. Näyttö mittasi nopeudeksi 25 km/h ja sanoi kiitos hymiön kera.
 2. Olin jo perusterve kun aloitin Holmenin 2:45 ohjelman ihmiskokeena. Noin kovaa aikaa en tavoitellut enkä saavuttanut, mutta ennätys parani mukavasti. Ohjelma ei tuntunut järjettömältä vaan oikein miellyttävältä. Järjetöntä tavoitteellista maratonharjoittelua olisi esim. pitkien lenkkien puuttuminen ohjelmasta jne.
 3. Juoksun lisäksi hiihtelen talvella pertsaa. Juoksulenkeille lähden käytännössä aina kotiovelta. Juoksumatolla tai hallissa vain jos pakkasta on liikaa.
 4. Lars Larsson

  Hoka One One

  Myydäänkö jossakin muita kuin "juniorikokoja"? Torrent koossa 49 1/3 kiinnostaisi kokeilla jalkaan.
 5. Ostetaan käyttämätön tai erittäin vähän käytetty Polar OH1 optinen sykesensori.
 6. Nyt eilisen maran jälkeen käy vielä sen verran kierroksilla että unta tuli yöllä aika vähän ja silti pirteä olo. Eiköhän se väsy ja lievä post marathon blues jossakin vaiheessa iske.
 7. Ehkä puolikkaalla uskaltaisi tuota vauhtia lähteä laputtamaan. Mutta täydellä matkalla tulisi kyllä noutaja. 😁
 8. Joko teikäläisillä alkaa olemaan Joutsenon osalta tavoitevauhdit selvillä? Mietin että olisiko joku jonka kanssa juosta vaikka vuorovedolla samassa letkassa.
 9. En tiedä kertooko mistään mitään mutta Jukolassa 13,76 km aikaan 1 h 27 min palautumisaika Polarin mukaan 3 päivää 12 tuntia. Maraton aikaan 2 h 57 min palautumisaika > 8 päivää.
 10. Reenit ovat kesän aikana sujuneet siihen malliin että jopa 2:50 alitus voisi olla Joutsenossa mahdollinen. En kuitenkaan enää 3 h alituksen jälkeen viitsi ottaa tavoitteeksi mitään keinotekoisia rajoja, joihin hirttäytyä. Lähden juoksemaan rennon reippaasti ja maalissa toivottavasti Omega näyttäisi 2:4X aikaa. Jos kaikki palaset eivät loksahtele paikalleen niin sitten oma ennätyskin maistuisi lohdutuksena. 😁
 11. Lars Larsson

  Polar V800

  Polar V800 kannattaa synkata kännykän kanssa siten että kännykän asetuksissa on GPS:lle korkea tarkkuus tms. Tämän jälkeen GPS-signaali löytyy ulkona nopeasti myös asutulla alueella esim. talojen välissä.
 12. Joskus muinoin kastelin. Nykyiset Inov-8 Oroc 280 ovat kuin samettia jalassa niin ei tarvitse. 😊
 13. Jos V800 seuraajan hinta lähtee (minulle turhien lisäominaisuuksien vuoksi) lapasesta niin ajattelin hankkia uuden V800 nykyisen tilalle alelaarista. Tässä on kaikki tarvittava ja perusasiat eli sykkeen ja matkan mittaus toimivat hyvin.
 14. Juoksen vähän millä sattuu, sillä suuri jalka rajoittaa vaihtoehtoja aika paljon. Usealla erilaisella parilla juokseminen on ollut itselleni hyvä resepti. Joku myyjä väitti että Asicsin Dynamic Duomax tukee tarvittaessa mutta ei turhan paljoa. En tiedä onko tuo totta, mutta hyvältä tuntuu juostessa. Yleensä juoksen New Balancen kengillä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy