Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Lars Larsson

Jäsenet
 • Content Count

  120
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  5

Lars Larsson last won the day on September 23 2018

Lars Larsson had the most liked content!

Community Reputation

292 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • Coopperi
  3460 m 5/2018
 • 10km
  36.01 12/2018
 • Puolimaraton
  1.22.45 5/2018
 • Maraton
  2.51.21 9/2018
 • Tavoite
  Nauttia juoksusta

Recent Profile Visitors

749 profile views
 1. Lars Larsson

  Polar V800

  Tiedoksi että Polar V800 elektroniikan uusiminen maksaa 159,9 € + postikulut. Pelkkää akkua ei voi uusia vaan koko elektroniikka vaihdetaan samalla.
 2. Itselläni on suunnistustausta ja se antaa hyvät lähtökohdat maratonille. Mutta jos juoksee enimmäkseen kuntorasteja suhteellisen kovilla sykkeillä niin pitkät PK-lenkit ovat ehdottomasti tarpeen. Olet asian ytimessä. Itse ensimmäisellä maratonilla tein juurikin sen virheen että suorituksen aikana ei tullut nautittua tarpeeksi energiaa. Jos tavoitteenasi on vain juosta maraton maaliin niin heittäisin aikatavoitteen romukoppaan. Selvittäisin tasotestissä sykerajat ja juoksisin maltillisilla sykkeillä leppoisasti maaliin. 😊 Maltillisilla sykkeillä energian nauttiminen on helpompaa ja vatsavaivojen riski pienempi.
 3. Juoksin lenkillä alamäkeen ehkä 15 km/h autotien vieressä jalkakäytävällä nopeusnäytön ohi. Näyttö mittasi nopeudeksi 25 km/h ja sanoi kiitos hymiön kera.
 4. Olin jo perusterve kun aloitin Holmenin 2:45 ohjelman ihmiskokeena. Noin kovaa aikaa en tavoitellut enkä saavuttanut, mutta ennätys parani mukavasti. Ohjelma ei tuntunut järjettömältä vaan oikein miellyttävältä. Järjetöntä tavoitteellista maratonharjoittelua olisi esim. pitkien lenkkien puuttuminen ohjelmasta jne.
 5. Juoksun lisäksi hiihtelen talvella pertsaa. Juoksulenkeille lähden käytännössä aina kotiovelta. Juoksumatolla tai hallissa vain jos pakkasta on liikaa.
 6. Lars Larsson

  Hoka One One

  Myydäänkö jossakin muita kuin "juniorikokoja"? Torrent koossa 49 1/3 kiinnostaisi kokeilla jalkaan.
 7. Ostetaan käyttämätön tai erittäin vähän käytetty Polar OH1 optinen sykesensori.
 8. Nyt eilisen maran jälkeen käy vielä sen verran kierroksilla että unta tuli yöllä aika vähän ja silti pirteä olo. Eiköhän se väsy ja lievä post marathon blues jossakin vaiheessa iske.
 9. Ehkä puolikkaalla uskaltaisi tuota vauhtia lähteä laputtamaan. Mutta täydellä matkalla tulisi kyllä noutaja. 😁
 10. Joko teikäläisillä alkaa olemaan Joutsenon osalta tavoitevauhdit selvillä? Mietin että olisiko joku jonka kanssa juosta vaikka vuorovedolla samassa letkassa.
 11. En tiedä kertooko mistään mitään mutta Jukolassa 13,76 km aikaan 1 h 27 min palautumisaika Polarin mukaan 3 päivää 12 tuntia. Maraton aikaan 2 h 57 min palautumisaika > 8 päivää.
 12. Reenit ovat kesän aikana sujuneet siihen malliin että jopa 2:50 alitus voisi olla Joutsenossa mahdollinen. En kuitenkaan enää 3 h alituksen jälkeen viitsi ottaa tavoitteeksi mitään keinotekoisia rajoja, joihin hirttäytyä. Lähden juoksemaan rennon reippaasti ja maalissa toivottavasti Omega näyttäisi 2:4X aikaa. Jos kaikki palaset eivät loksahtele paikalleen niin sitten oma ennätyskin maistuisi lohdutuksena. 😁
 13. Lars Larsson

  Polar V800

  Polar V800 kannattaa synkata kännykän kanssa siten että kännykän asetuksissa on GPS:lle korkea tarkkuus tms. Tämän jälkeen GPS-signaali löytyy ulkona nopeasti myös asutulla alueella esim. talojen välissä.
 14. Joskus muinoin kastelin. Nykyiset Inov-8 Oroc 280 ovat kuin samettia jalassa niin ei tarvitse. 😊
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy