Jump to content
Juoksufoorumi.fi


PekkaS

Jäsenet
 • Content Count

  114
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

73 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Hämeenlinna

Converted

 • Coopperi
  3000 m
 • 10km
  45 min
 • Puolimaraton
  1 h 45 min
 • Maraton
  3 h 37 min

Recent Profile Visitors

403 profile views
 1. Välieräjoukkueet: Venäjä, Kanada, Tshekki ja neljänneksi Suomi tai Ruotsi. Tämä on taas tätä sudden death ... huh huh
 2. Kanada tasoitti 0,3 sekuntia ennen päätössummeria pelin jatkoajalle Sveitsiä vastaan, olipas lähellä puolivälierissä tyly putoaminen lohkovoittajalle. Veikkaus iltaan: Suomi - Ruotsi 2 - 5
 3. Me ei voida vaikuttaa asiaan, se on tapahtumien järjestäjistä kiinni. Todennäköisesti he eivät ota riskiä, että klo 9 alkamisaika ei kelpaa juoksijoille ja osanottajamäärät putoavat. Suomessa on pääosin totuttu, että ajellaan autolla (tai junalla) milloin mistäkin tapahtumapaikalle kisapäivän aamupäivällä. Olen käynyt ulkomailla useammassa maratonilla ja tiedän, että tuo klo 9 startti toimii erittäin hyvin. Olet siellä hotellissa, nautit aamupalan, kaikki tavarat turvallisesti hotellissa säilössä ja kävelet starttipaikalle mukavan leudossa 10 - 20 asteen lämpötilassa (tai mitä nyt sattuu olemaan) ja kuumuus tulee vasta myöhemmin päivällä.
 4. Niin, mutta entäs jänishommat Baltsu? Tässä ketjussa on useita kirjoittajia, jotka arvioivat vauhdinjaoksi 3 h 45 min tai 4 h tähtäävää loppuaikaa, ilmottaudu sinne että lähdet jänikseksi ja otat kevyemmän maran. Muuten tuo, että lähtöaika olisi klo 9 suomalaisissa kaupunkimaratoneissa ei toimi, se vähentäisi osallistujia entisestään. Keski- ja eteläeurooppalaisissa maratoneissa parempi olla niin kuumuuden takia, no nehän ovat monta kertaa koko luokkaa suurempia tapahtumia.
 5. Lopputulos SVK - FIN 2 - 4 .... hyvin alkanut Suomen turnaus ja MM-kampanja .... vaikutti Suomen peliesitys lupaavalta, mutta katsotaan nyt , turnaus vasta alkuvaiheessa ...
 6. 2 - 2 kahden erän jälkeen , Slovakia hyvin taistelee, täpärä tilanne siinä erän lopuksi, josta tuli maali kuitenkin Slovakialle
 7. PekkaS

  Joensuu-maraton 11.05.2019

  Onnea! Ei sitä kannata jossitella/harmitella. Siellä Itä-Suomessa oli vielä nyt aikamoinen helle.
 8. PekkaS

  Forssan Suvi-ilta 2016

  Forssan Suvi-ilta tulee taas tänäkin vuonna 15.6.2019. Onkohan juoksufoorumilaisia tulossa jollekin matkalle? Ollaan osin oranssilla alueella. Olen varmaan maratonilla, kun täälläpäin asustelen, tosin en ehkä kovin kummosella tavoitteella kuin 4 h.
 9. Ikuisuuskysymys, että mikä on oikea/hyvä pelisysteemi MM-kisoissa? Nythän nykyisellä systeemillä tahkotaan pitkät alkusarjat ja sitten vastassa puolivälierät, joissa kaikki on taas yhden ottelun varassa. Nykyinen systeemi on mielestäni aika hyvä, mutta parempi vielä olisi, jos alkusarjojen voittajat pääsisivät suoraan välieriin. Ja sitten alkusarjojen 2. ja 3. sijoittuneet pelaisivat ristiin puolivälierät. Alkusarjojen voittajat ovat varmasti suoran välieräpaikan arvoisia. Maailmanmestaruuskilpailuissa kuitenkaan ei pelata jatkossakaan mitään esim. kahdesta voitosta jatkoon sarjoja. Erikseen ovat kansallisten sarjojen mestaruudet, jossa esim. HPK - Kärpät finaaliottelu ei edes seitsemässä ottelussa meinaa paremmuus selvitä.
 10. Eniten kuitenkin kismittää ainakin minua Torinon olympialaisten 2006 niukka 2 - 3 finaalitappio Ruotsille. Olympiakullan olisi silloin suonut Selänteelle ja kumppaneille, se oli niin lähellä silloin. Vähän saman tyyppinen tilanne sekä HPK:lla että Kärpillä, että tasaisen kova joukkue, mutta ei sittenkään maajoukkueeseen kelpaavia huippuyksilöitä (valmentajien mielestä, tosin Kärpistä kelpasi 3), ehkä tuon Pottosen mainitseman Ohtamaankin olisi voinut jättää pois.
 11. PekkaS

  Lätkäliiga 2018-2019

  Torilla oli hyvä tunnelma, pelaajat tulivat ajallaan ja vuorollaan lavalla kommentoivat jotain juontajan kysymyksiin, kuului myös selkeästi puheenvuorot yleisön joukkoon ja skreeni vieressä näytti myös tapahtumia. Kyllä se aikalailla nyt selviö, ylelläkin oli juttu siitä että videotarkistusta ei voitu sääntöjen mukaan käyttää. Osalan paikka näytettiin torilla screenillä jatkoerässä pariinkin kertaan ja se näytti pahalta, tuomarit tarkastivat ... oli maali hyvin lähellä. Mutta poika on nyt tullut kotiin ja se on myös käyty toteamassa ja siihen on myös hyvä päättää keskustelu (osaltani), ja olihan Kärpät erittäin hyvä vastustaja, kaikki kunnia heille.
 12. PekkaS

  Lätkäliiga 2018-2019

  Tulin pelin jälkeen heti illalla torille ja esiintymislavan lähellä seurailin tapahtumia. Kohta lähdössä torille taas alkaa klo 18 viralliset juhlat alkaa. Ylläolevat spekulaatiot kuuluvat kaiketi asiaan eikä haittaa ainakaan minua tippaakaan. Pääasia että poika on kotona ... HPK!!!
 13. PekkaS

  Lätkäliiga 2018-2019

  Täällä Hämeenlinnassa juhlitaan ja pitkään juhlitaankin ... HPK!!!
 14. PekkaS

  Lätkäliiga 2018-2019

  Hyvä ettei rangaistuslaukauksia ainakaan ole Alla vielä ennakkotunnelmissa kuvissa poika, kannattajia ja avainpelaaja Emil Larmi ennen Suurta Finaalia.
 15. PekkaS

  Lätkäliiga 2018-2019

  Kärpillä on enemmän paineita lauantaina, he olivat suosikkeja sarjaan, kotiyleisö. HPK on jo onneksi voittanut yhden finaalipelin Oulussa ja tietävät että mahdollista vielä. Silti Kärpät voi voittaa lauantaina, mutta niin voi HPK:kin. Yhtään jatkoaikaa ei ole muuten vielä ollut tasaisuudesta huolimatta.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy