Jump to content
Juoksufoorumi.fi


LauriH

Jäsenet
 • Content Count

  350
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

218 Excellent

Recent Profile Visitors

1 966 profile views
 1. LauriH

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Minulla auttoi kun poisti apin puhelimesta ja asensi uudelleen.
 2. LauriH

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Ne on vaan kuvia ja sitä varten, että saa erilaiset näyttönäkymät eri lajeissa. Lisäksi pystyy sitten jälkeenpäin katsomaan helpommin lajikohtaisesti mitä on tullut tehtyä.
 3. LauriH

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Mitenköhän toimii Polarin kardiokuormitus jos sitä soveltaa crossfittiin tai muuhun vastaavaan(?) Lähtökohtaisesti nuo on yleensä suunniteltu kestävyyslajeihin.
 4. LauriH

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Ottaen huomioon että ko. ominaisuus oli jo Polarin V800:ssa niin voisi olettaa että se joskus ilmestyisi myös Vantageen jos sitä toivotaan.
 5. LauriH

  M: Polar Vantage V (MYYTY)

  Mittari löysi uuden omistajan.
 6. LauriH

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Huomasin kanssa että V800 ja muut aiemmat mittarit antaa ns. helpommin prosentteja kuin Vantage. Vantagen kanssa saa tehdä ihan tosissaan hommia jos haluaa saada 100% korkeimmilla aktiivisuustasoilla. Kaikkihan on kiinni mittarin kalibroinneista ja Polar pystyy kyllä säätämään rajoja matalammalle jos haluaa.
 7. LauriH

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Itse harrastan lähinnä juoksua, pyöräilyä sekä satunnaisesti jotain muuta kuten käyn salilla, uin tms. En osaa sanoa crossfitista. Sen verran kuitenkin tiedän että Polarissa on valittavana paljon enemmän lajiprofiileita joita voi sitten nettipalvelussa suodattaa mielensä mukaan. Garminin omasta palvelusta (connect) puuttuu tämmöinen mahdollisuus jos laji ei ole valmiiksi ohjelmoitujen joukossa. Toisaalta, jos ei käytä Garmin Connectia vaan jonkun kolmannen osapuolen palvelua kuten minä niin koko hommalle ei ole väliä.
 8. LauriH

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Koska en käytä sitä vaan Garminia.
 9. LauriH

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Laitoin oman Vantage V:n myyntiin: Siitä jollekin uusinta Polaria ranteeseen.
 10. LauriH

  M: Polar Vantage V (MYYTY)

  Myydään marraskuun alussa hommattu ja alle kuukauden käytössä ollut Polar Vantage V hintaan 400 €. Mittarissa on oranssi M/L kokoinen hihna ja mukana tulee siihen kuuluva laturijohto (ei sisällä sykevyötä). Mittari on ostettu Keskisen kellosta, otettu käyttöön 2.11. ja sillä on kahden vuoden takuu. Mukana tulee alunperin sähköpostiin lähetetty dokumentti joka toimii takuukuittina. Alkuperäinen kuljetuslaatikko ja ohjekirjat eivät kuulu pakettiin sillä ensimmäisen näistä kerkisivät lapset askarrella uuteen uskoon ja ohjekirjat ovat kaatopaikalla. Polarin nettisivuilta löytyy kuitenkin kaikki tarpeelliset ohjeet ml. pikakäyttöopas sekä varsinainen laajempi käyttöohje jos niitä tarvii. Näyttö ja mittari ylipäätään ovat täysin moitteettomassa kunnossa sillä mittari on ollut käyttämättömänä pöytälaatikossa 22.11. lähtien. Näytössä ei ole suojaa. Mittari sijaitsee Oulussa linnanmaalla, joten mittarin nouto ja kauppa käteisellä on ensisijainen vaihtoehto. Jos ei löydy ostajaa läheltä niin voin laittaa paketin myös postiennakolla jolloin koko summa tulee maksettavaksi noudon yhteydessä. Mahdolliset postikulut lisätään mittarin hintaan. Yhteydenotot joko yksityisviestillä täällä tai sähköpostilla: laurihautala (ät) icloud (piste) com
 11. LauriH

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Kulkee nimellä "stressi", mutta kyllä näin on, paitsi silloin kun liikkuu enemmän.
 12. LauriH

  Tipaton vuosi 2019

  Jossain FirstBeatin palautumisanalyysijutussa jo ilmeisesti yhden annoksen vaikutus näkyi esim. unen palauttavuudessa.
 13. LauriH

  Tipaton vuosi 2019

  Lehdistä on tullut luettua juttua juuri päinvastaisesta ilmiöstä eli pienikin määrä alkoholia huonontaa palautumista.
 14. LauriH

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Semmoinen seikka täytyy mainita Polarin hyväksi että en ole vielä sellaista bugia tässä havainnut mitä ei voisi softapäivityksellä korjata/paikata. Aika näyttää miten tämä kehittyy. Onhan sitä ollut murheet kaikkien muidenkin merkkien mittareilla silloin kun ovat uusia. Kaikille jotka vielä miettivät Vantageen päivittämistä niin ehdottaisin että odottakaa ihan rauhassa jos ei ihan tulen palava kiire ole. M430 ja V800 on hyviä laitteita.
 15. LauriH

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Ai siitä tässä oli kyse. Kieltämättä Polarin Flow on sitten parempi. Itsellä on käytössä TrainingPeaks niin ei ole väliä onko Connect vai Flow. Jos Connect tai Flow olisi jotenkin tärkeä niin siitä menisi kyllä piste Polarille.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy