Jump to content
Juoksufoorumi.fi


LauriH

Jäsenet
 • Content Count

  353
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

220 Excellent

Recent Profile Visitors

2 026 profile views
 1. Mielenkiintoinen kuunnelma! Tämä oli minullekin uusi tieto. Monesti kuulee pelkästään sen, että hyvin rauhallisella vauhdilla rasva-aineenvaihdunta kehittyy ja sen jälkeen sen suhteellinen osuus kokonaisenergian tuotosta laskee kun vauhti kasvaa. Tässä voisi olla myös vastaus niihin moniin kysymyksiin mitä tälläkin foorumilla monesti kysytään: Onko PK2 harjoittelusta jotain sellaista hyötyä mitä ei PK1 alueella voi saavuttaa? Tämän mukaan vastaus on kyllä. Sinänsä tämä ei kuitenkaan ainakaan omassa harjoittelussa mitään muuta. Muutenkin on tullut sellainen kokonaiskuva, että kaikkia harjoitusalueita pitää olla mukana sopivassa suhteessa ja pikkuisen kauden mukaan painotuksia säädellen jos haluaa eri energiajärjestelmiä ym. fysiologiaan liittyviä juttuja tasapainoisesti harjoituttaa.
 2. Nyt olisi myynnissä yksi Polar Vantage M:
 3. Mittari löysi uuden omistajan.
 4. Minulla auttoi kun poisti apin puhelimesta ja asensi uudelleen.
 5. Ne on vaan kuvia ja sitä varten, että saa erilaiset näyttönäkymät eri lajeissa. Lisäksi pystyy sitten jälkeenpäin katsomaan helpommin lajikohtaisesti mitä on tullut tehtyä.
 6. Mitenköhän toimii Polarin kardiokuormitus jos sitä soveltaa crossfittiin tai muuhun vastaavaan(?) Lähtökohtaisesti nuo on yleensä suunniteltu kestävyyslajeihin.
 7. Ottaen huomioon että ko. ominaisuus oli jo Polarin V800:ssa niin voisi olettaa että se joskus ilmestyisi myös Vantageen jos sitä toivotaan.
 8. Mittari löysi uuden omistajan.
 9. Huomasin kanssa että V800 ja muut aiemmat mittarit antaa ns. helpommin prosentteja kuin Vantage. Vantagen kanssa saa tehdä ihan tosissaan hommia jos haluaa saada 100% korkeimmilla aktiivisuustasoilla. Kaikkihan on kiinni mittarin kalibroinneista ja Polar pystyy kyllä säätämään rajoja matalammalle jos haluaa.
 10. Itse harrastan lähinnä juoksua, pyöräilyä sekä satunnaisesti jotain muuta kuten käyn salilla, uin tms. En osaa sanoa crossfitista. Sen verran kuitenkin tiedän että Polarissa on valittavana paljon enemmän lajiprofiileita joita voi sitten nettipalvelussa suodattaa mielensä mukaan. Garminin omasta palvelusta (connect) puuttuu tämmöinen mahdollisuus jos laji ei ole valmiiksi ohjelmoitujen joukossa. Toisaalta, jos ei käytä Garmin Connectia vaan jonkun kolmannen osapuolen palvelua kuten minä niin koko hommalle ei ole väliä.
 11. Koska en käytä sitä vaan Garminia.
 12. Laitoin oman Vantage V:n myyntiin: Siitä jollekin uusinta Polaria ranteeseen.
 13. Myydään marraskuun alussa hommattu ja alle kuukauden käytössä ollut Polar Vantage V hintaan 400 €. Mittarissa on oranssi M/L kokoinen hihna ja mukana tulee siihen kuuluva laturijohto (ei sisällä sykevyötä). Mittari on ostettu Keskisen kellosta, otettu käyttöön 2.11. ja sillä on kahden vuoden takuu. Mukana tulee alunperin sähköpostiin lähetetty dokumentti joka toimii takuukuittina. Alkuperäinen kuljetuslaatikko ja ohjekirjat eivät kuulu pakettiin sillä ensimmäisen näistä kerkisivät lapset askarrella uuteen uskoon ja ohjekirjat ovat kaatopaikalla. Polarin nettisivuilta löytyy kuitenkin kaikki tarpeelliset ohjeet ml. pikakäyttöopas sekä varsinainen laajempi käyttöohje jos niitä tarvii. Näyttö ja mittari ylipäätään ovat täysin moitteettomassa kunnossa sillä mittari on ollut käyttämättömänä pöytälaatikossa 22.11. lähtien. Näytössä ei ole suojaa. Mittari sijaitsee Oulussa linnanmaalla, joten mittarin nouto ja kauppa käteisellä on ensisijainen vaihtoehto. Jos ei löydy ostajaa läheltä niin voin laittaa paketin myös postiennakolla jolloin koko summa tulee maksettavaksi noudon yhteydessä. Mahdolliset postikulut lisätään mittarin hintaan. Yhteydenotot joko yksityisviestillä täällä tai sähköpostilla: laurihautala (ät) icloud (piste) com
 14. Kulkee nimellä "stressi", mutta kyllä näin on, paitsi silloin kun liikkuu enemmän.
 15. Jossain FirstBeatin palautumisanalyysijutussa jo ilmeisesti yhden annoksen vaikutus näkyi esim. unen palauttavuudessa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy