Jump to content
Juoksufoorumi.fispude89

Jäsenet
  • Content Count

    7
  • Liittyi

  • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Jes hyvä kokemus oli. Ennätys jäi 16s päähän, joten ensi vuonna uudelleen sen kimppuun!
  2. Onkos foorumilta väkeä lähdössä tänne? https://www.kuivanto.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=55&itemid=43 Itse olen Orimattilasta (eri puolelta pitäjää, mutta kuitenkin..) kotoisin ja kerran käynyt vuonna 2009 muutama kuukausi intin jälkeen armottomalla treenillä linkasemassa lenkin 46min ja rapiat päälle. Tapahtuma oli ainakin silloin tuommoiseksi kyläriehaksi poikkeuksellisen toimiva ja hyvin organisoitu. Nyt olisi tarkoitus mennä taas kerran päivittämään, mikä on meininki 100km Helsingistä pohjoiseen.
  3. Eka maraton maaliin! Hullunrohkeana kaverina n. 25km asti 3:30 jäniksen ryhmässä kunnes pikkuhiljaa prakasivat niin jalkaterä, polvi kuin selkäkin. Lopputuloksena n. 9km kävelyä ja aika palttiarallaa 4:30. 42. km meni toisaalta kuitenkin n. 4.40s/km vauhtia ja pikanttina yksityiskohtana huomasin olleena välillä 42.1km - maali koko porukan nopein. P.S. Iso kiitos Downton 65:n porukalle. Meinas itku tulla, kun kaikesta linkkauksestani huolimatta jaksoitte vielä vikallakin kierroksella kannustaa tuiki tuntematonta kaveria ja heittää yläfemmoja.
  4. Ja näin ensimmäistä postausta kehiin. Ensin vähän tietoa itsestäni: - 27v - 182cm / 81kg - runsas salitreenitausta, rasvat jatkuvasti 8-9% - parhaita juoksutuloksia: cooper 3360m (2009), 1/4 -maraton 46min (2009) Juoksemisesta tuli käytännössä 5v mittainen tauko välillä 2010-2015. Sinä aikana punttien kolistelua tuli tehtyä bodaustyylillä 3-5krt per vk, aina ilman aerobista alkulämmittelyä. :D Nyt vuoden ajan olen sitten harrastanut lenkkeilyä enemmän tai vähemmän maltillisella teholla. Vasta viimeiset 2,5kk ovat olleet tavoitteellisempia. No mitä ne tav
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy