Jump to content
Juoksufoorumi.fi
3.40

Jäsenet
 • Content Count

  4 140
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About 3.40

 • Syntymäpäivä 08.09.1959

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 3.40

  Fotrally

  Ilmottauduin tuonne. Vielä kun käyn maksamassa pankissa osallistumismaksun, nimikin tullee luetteloon. Treenannutkin olen jo kohta kolme viikkoa. Ihan tosi, olen olen :)
 2. Ensin kafferille onnittelut Suomi-juoksu #40:stä : Kumarrus: Seuraavaksi on pakko kertoa hämmästyttävin tapaus, minkä itse olen koskaan nähnyt ultrahistoriassani; Heti maratonin startin jälkeen Kisan johtoon sännänneestä sairasesta tuli onkimato ohi. Nurmikon reunasta ampu perään, ja tiukan väännön päätteksi mato voitti. hyvin sä sami kuitenkin zemppasit! Itsekin osallistuin pitkästä aikaa ultraan, ja menihän se kivasti. Sain kotonani 17.30 lauantai-iltana päähän lähteä perniöön, ja otin kickarin mukaan. Matkalla innostuin ajatuksesta potkia koko satanen, ja ostin Siwasta muutaman litran täysmehua, sekä litran vattä. Ne riitti just. Kaikki meni juuri niin kuin pitikin, eli lipat vetäsin myös 100 m ennen maalia : Character00264: Eilen kävin kuvauttamassa ranteen, ja pikkuvikaa tuli, joka onneksi ei haittaa harrastustoimintaa; ranteesta side poikki, mutta pystyn ajamaan mopolla ja kikkarilla täyspainoisesti. Mihin muuhun ihminen käsiä tarviskaan, saati sitten minä. Tiistaina magneetti, ja korjataan syssyllä. (Älkää menkö Mehiläiseen, käykää Sairaala Neossa kuten minä. Parempi talo, jossa kaikki ex Mehiläisen huiput). Oli kiva nähdä vanhat kaverit ja tutut taas äxönin yhteydessä, ja tsemppejä ynnä kannustusta tuli kuutiometreittäin. Jouduin ikävä kyllä lähtemään jo pikkutunneilla pois, kun oli vietävä Virtasalmelle kaverille aamuksi mopoon rengas, hän kun ei ilman olisi päässyt ajamaan. Kafferin, ja muidenkin maaliintulo jäi ikävä kyllä tällä kertaa näkemättä, mutta korjataan tämä. Onnittelut kaikille, kuin myös kiitokset.
 3. Kickbikella alkanut tämä kausi. Huhtikuun alusta nyt vajaa 1000 km takana, ja lenkkejä tullut viime viikoilla 6-8 h, yleensä 1.5-2.5 h/kerta, ja nelisen kertaa viikkoon, kun mopohommissa menee viikonvaihteet. Kunto alkaa olla ihan kohtuullinen jo, ja tarkoitus potkia joku ulrtantynkä kesällä. Nyt nukkumaan. Koitan saada tänne taas jotain jorinaa vähän säännöllisemmin. Hyvää alkavaa kesää kaikille foorumin jäsenille, erityisesti wanhoille kavereille! : 039:
 4. Kova viikko menossa. Ei ole edes jaksanut tänne kirjoitella. Maanantaina laitan viikon treenit.
 5. Ensimmäinen varsinainen harjoitusviikko takana. Innostuin määrää ahnehtimaan, ja tässä yhteenlaskettuna: Kickbike 101.1 km, 3 lenkkiä Soutu (Concept2) 90.2 km, 4 soutua. Lihaskuntoa 4 treeniä. Yhteensä 14 h 14 min. Tänään lepo, ja huomenna jatkuu. Joka toinen päivä kikkarilla, ja joka toinen soutaen. Iltaisin muutama lihaskunto lisäksi. Saan polkupyörän huollosta tällä viikolla. Saas nähdä mitä se teettää. Sadetta en siedä, joten säävarauksella mennään. Soutua paskakelillä tilalle. Muutenkin tämä ergosoutu tuntuis olevan mun laji. En ota stressiä tekemisistäni, vaan nyt nautin, kun on taas äjä kunossa, ja liikunta maistuu kuten parhaina vuosina ikään. Häiriötekijöistä pääsin vihdoin lopullisesti eroon, voin kuitata tähän loppuun.
 6. 3.40

  Spartathlon 2013

  Eihän se mahdoton tehtävä ollut, ei sillä. Vähemmän tilastotiedettä, ja enemmän kokemusta, kuittaan sun laskelmas. Tosi hyvin veti james lopun, ja koko juoksun. Onnitelut Sinne.
 7. 3.40

  Spartathlon 2013

  20 km aikaan 2 h 4 min on mahdoton tehtävä. Ymmärsinkö oikein että 20 km oli matkaa tuossa kohtaa? Se alamäki ei auta yhtään mitään, kun jalat on paskana. 5 km/h on kova pitää kilpikonnnille lopussa, ja 30 h menijällekkin veikkaisin jotain 8 km/h olevan yläraja jota ei fyysisesti ylitetä.
 8. 3.40

  Spartathlon 2013

  Jos Marko ei mene läpi, soudan 200 km, tai vesijuoksen 24 h maaliskuun loppuun mennessä. Siis kerralla. Nyt Marko et mokaa tätä.
 9. 3.40

  Spartathlon 2013

  Alkaa juottoasemien välit pitenemään pikku hiljaa tässä kohtaa. Ajallisesti. Pitkä tasanko-osuus on henkisesti täyttä murhaa. Ja vielä kun se aurinko nousee paahtamaan. Hirvittävä matka edessä vielä. Ensimmäinen ylämäki, jossa saa viimein kävellä kestää sen 7 km... Hyvä että hajos toi polvi.
 10. 3.40

  Spartathlon 2013

  Kiitokset! Tuli näköjään tuplaviesti kun editoin. Kaljan puute.
 11. 3.40

  Spartathlon 2013

  En ihan saanut selvää suomalaisista. Vasta vähän aikaa sitten pääsin tänne studioon, eikä jaksa kahlata kaikkia viestejä. Ymmärsinkö oikein, nyt kun selasin, että Tarja ja Juki ovat keskeyttäneet? Ei kun.. Kuka kolmas keskeyttänyt? Päivinen sen ei pitäisi olla.
 12. 3.40

  Spartathlon 2013

  En ihan saanut selvää suomalaisista. Vasta vähän aikaa sitten pääsin tänne studioon, eikä jaksa kahlata kaikkia viestejä. Ymmärsinkö oikein, nyt kun selasin, että Tarja ja Juki ovat keskeyttäneet?
 13. 3.40

  Spartathlon 2013

  Kosteus ja lämpötila nyt tosi hyvä. Ehkä hiukan alakanttiinkin. Suhteellinen kosteus kun on noin alhainen, ei mitään hätää sään puolesta.
 14. Mä join ne jo etukäteen. Ja yhden Sandelssin rekkalastin päälle varmuuden vuoks. RÖYH. Hyvää oli. Laskelmieni mukaan 37 v 6 kk ja 66 päivän kuluttua saan juoda seuraavan. Musiikkia yötä vasten:
 15. 3.40

  Spartathlon 2013

  Sano niille etteivät jää tien varteen ihmettelemään. Anna vaikka hörppy juomaa jos kuivalta näyttävät, ja potkase takas asfaltille. Moustalalle terveisiä. Sitä ei tartte potkia, se vetää aina loppuun asti, loppu sitten jalat tai matka. Seuraan livenä. On näköjään sellainenkin uutuus nyt. Laitoin kirjanmerkkeihin. Saas nähä miten toimii :)
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy