Jump to content
Juoksufoorumi.fi3.40

Jäsenet
 • Content Count

  4 140
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About 3.40

 • Syntymäpäivä 08.09.1959

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 3.40

  Fotrally

  Ilmottauduin tuonne. Vielä kun käyn maksamassa pankissa osallistumismaksun, nimikin tullee luetteloon. Treenannutkin olen jo kohta kolme viikkoa. Ihan tosi, olen olen :)
 2. Kikkarilla potkitaan taas, ja olenpa saanut kuntoakin jo kohoamaan. Mulla on tukku kysymyksiä teille, mutta nyt en ehdi, vaan ensi viikon alusta aikaa taas. Eritoten toivoisin kommenttia, onko talvella mahdollista kunnolliseen harjoitteluun tällä. Miten pitoa potkivan jalan alle, esim? Nastat tuohon saa kyllä. Tällä vempeleellä polvi kestää rajattomasti, joten motivaatio aikas korkeella nyt.
 3. Seppo lenkillä! Tämä sai minutkin kiipeämään tähän tuolille. Tjaah, että ulos juoksemaan? Enpä tiedä. Illalla kävelin takapihalla jonkun aikaa, ja astuin isoon koiranpaskaan. Ei haitannut suoritusta. Ajanotto unohtui kokonaan. Tsemppiä! :)
 4. Se meni tosiaan yllättävän hyvin. Nyt voin kertoa, kun homma hoidettu, etten uskonut kahden viikon taudin jälkeen sataan mailiin, saatikka kisan läpi viemiseen. Noin pitkä sairastaminen, ja aika raju kaiken lisäksi, verotti aika paljon, mutta nyt tuli hyvä kokemus siitä, että sinnikkäällä puurtamisella tulee kilometrejä, vaikka joutuis konttausvauhtia pahimmillaan etenemään. Itse pääsin ekalla kertaa 161 km, ja olin siihen tosi tyytyväinen.
 5. Minä taas kehoitan pitämään yllä tuntumaa kisaan saakka. Viimesellä viikolla lyhyitä kevyitä lenkkejä. Omat 2 kisaa, jolloin viimeinen viikko pelkkä lepoa, aivan juntturassa koivet alussa. Toisella kertaa keskeytys 40:n kohdalla, ja kaljalle.
 6. Millon olet Arenalle menossa? Tästä ei ole pitkä matka sinne.
 7. Tulevalla viikolla alkaa potkupyöräily. Polvi on jo aika hyvä, ja tällä saa painaa määrää rajattomasti. En oikein usko että talvella liukkailla toimii, mutta voihan sitä kokeilla.
 8. 3.40

  Kouros

  Ja vielä tuo äskeinen 2 viikon palautuminen; vetelee ikään kuin hölkkämaratoneja näitäkin nyt! muutama vuosi sitten (2008?) veti kanssa kolme kovaa kisaa peräkanaa, joista viimeinen Bornholmin 48 h, kun alla kahden ja kolmen viikon palautumisella 2*24 h, vai oliko se 24 + 48 h. Ja sen Bornholmin kaksnelosen eka puolikas (taas muistaakseni, kun en viitsi kaivaa tulosta) 266 km.
 9. 3.40

  Kouros

  Minkä ikäinen Kouros oli kun juoksi Ateena-Sparta ees taas? Siitä ei muistaakseni ole viittä vuotta enempää. Keskiarvo veteraanilla alle 27 h/siivu. Ja oliko eka puolikas ~24 h? Tuskin olisi kukaan pystynyt samaan, ellei Sekiya tai Jurek, jos hekään.
 10. 3.40

  Kouros

  On kyllä järkyttävä tämä 48 h tulos. Vaikka miehen kyvyt tiedettiin, monikohan veikkasi radan varressa 12 h kohdalla, että alkuvauhti on kohdallaan. Kouros on Kouros.
 11. 3.40

  Kouros

  Ois kiva nähdä miehen vielä kerran saaneen itsensä kuntoon, ja paiskaamalla vaikkapa 250+ tulos kaksnelosella. Iän puolesta vielä sattaisi ehtiä, mutta saduissa vaan kaikki on ikuista.
 12. Kyllä tällä vakio Racemaxillakin ehtii, ja nuo kuituvirit voi tietty ottaa kuntoilutasolla mukaan, jos lompakko antaa myöten. Hyrrävastuksetkaan ei liiemmin vaikuttane, kun meno on suht tasavauhtista, eikä joudu kovin usein kiihdyttämään massaa. Mopossa mulla on hiilikuitua vanteet ja katteet, ynnä jotain pientä, mutta niillä lähtikin sentään ~7 kg painoa pois. Kuituhaarukan merkitys tässä vempeleessä on käytännössä pyöreä nolla. Alumiinin ja hiilikuidun ero materiaaleina ei ole läheskään niin iso, kuin nuo kuituhärpäkekauppiaat mainostaa (tästä löytyy RR-puolelta kokemus- ja mittausperäistä t
 13. Tonnin vedoissa tulee herkästi ahnehdittua, ja menee liian kovaa. Tuo Professorin mainitsema kympin (realistinen!, ei tavoite) kisavauhti on hyvä. Aika hyvä treeni oli Ari Paunosen 4*1000 kympin kisavauhtia, ja perään 4*500 ~"1500:n" kisavauhtia. Jos tekee liian kovaa näitä pitkiä vetoja, vaste tulee nopeasti, ja kulkee viikko viikolta paremmin, mutta sitten sippaa ja tulee takkiin pahasti. Nämä kannattaisikin jättää treenijakson loppuun. Itsellä meni joka ikinen kerta tonnin vedot yli, enkä saanut hyödynnettyä niitä kunnolla. Kun siirryin tsavauhtisiin tai kiihtyviin koviin, ei kantannut enä
 14. Otetaas tämä uusiksi: Kyseessä oli erinomainen esimerkki ajatuksia herättävästä artikkelista: Kumpi oli ensin, muna vai harakanvarvas?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy