Jump to content
Juoksufoorumi.fi


3.40

Jäsenet
 • Content Count

  4 140
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About 3.40

 • Syntymäpäivä 08.09.1959

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 3.40

  Fotrally

  Ilmottauduin tuonne. Vielä kun käyn maksamassa pankissa osallistumismaksun, nimikin tullee luetteloon. Treenannutkin olen jo kohta kolme viikkoa. Ihan tosi, olen olen :)
 2. Ensin kafferille onnittelut Suomi-juoksu #40:stä : Kumarrus: Seuraavaksi on pakko kertoa hämmästyttävin tapaus, minkä itse olen koskaan nähnyt ultrahistoriassani; Heti maratonin startin jälkeen Kisan johtoon sännänneestä sairasesta tuli onkimato ohi. Nurmikon reunasta ampu perään, ja tiukan väännön päätteksi mato voitti. hyvin sä sami kuitenkin zemppasit! Itsekin osallistuin pitkästä aikaa ultraan, ja menihän se kivasti. Sain kotonani 17.30 lauantai-iltana päähän lähteä perniöön, ja otin kickarin mukaan. Matkalla innostuin ajatuksesta potkia koko satanen, ja ostin Siwasta muutaman litran täysmehua, sekä litran vattä. Ne riitti just. Kaikki meni juuri niin kuin pitikin, eli lipat vetäsin myös 100 m ennen maalia : Character00264: Eilen kävin kuvauttamassa ranteen, ja pikkuvikaa tuli, joka onneksi ei haittaa harrastustoimintaa; ranteesta side poikki, mutta pystyn ajamaan mopolla ja kikkarilla täyspainoisesti. Mihin muuhun ihminen käsiä tarviskaan, saati sitten minä. Tiistaina magneetti, ja korjataan syssyllä. (Älkää menkö Mehiläiseen, käykää Sairaala Neossa kuten minä. Parempi talo, jossa kaikki ex Mehiläisen huiput). Oli kiva nähdä vanhat kaverit ja tutut taas äxönin yhteydessä, ja tsemppejä ynnä kannustusta tuli kuutiometreittäin. Jouduin ikävä kyllä lähtemään jo pikkutunneilla pois, kun oli vietävä Virtasalmelle kaverille aamuksi mopoon rengas, hän kun ei ilman olisi päässyt ajamaan. Kafferin, ja muidenkin maaliintulo jäi ikävä kyllä tällä kertaa näkemättä, mutta korjataan tämä. Onnittelut kaikille, kuin myös kiitokset.
 3. 3.40

  Spartathlon 2013

  Eihän se mahdoton tehtävä ollut, ei sillä. Vähemmän tilastotiedettä, ja enemmän kokemusta, kuittaan sun laskelmas. Tosi hyvin veti james lopun, ja koko juoksun. Onnitelut Sinne.
 4. 3.40

  Spartathlon 2013

  20 km aikaan 2 h 4 min on mahdoton tehtävä. Ymmärsinkö oikein että 20 km oli matkaa tuossa kohtaa? Se alamäki ei auta yhtään mitään, kun jalat on paskana. 5 km/h on kova pitää kilpikonnnille lopussa, ja 30 h menijällekkin veikkaisin jotain 8 km/h olevan yläraja jota ei fyysisesti ylitetä.
 5. 3.40

  Spartathlon 2013

  Jos Marko ei mene läpi, soudan 200 km, tai vesijuoksen 24 h maaliskuun loppuun mennessä. Siis kerralla. Nyt Marko et mokaa tätä.
 6. 3.40

  Spartathlon 2013

  Alkaa juottoasemien välit pitenemään pikku hiljaa tässä kohtaa. Ajallisesti. Pitkä tasanko-osuus on henkisesti täyttä murhaa. Ja vielä kun se aurinko nousee paahtamaan. Hirvittävä matka edessä vielä. Ensimmäinen ylämäki, jossa saa viimein kävellä kestää sen 7 km... Hyvä että hajos toi polvi.
 7. 3.40

  Spartathlon 2013

  Kiitokset! Tuli näköjään tuplaviesti kun editoin. Kaljan puute.
 8. 3.40

  Spartathlon 2013

  En ihan saanut selvää suomalaisista. Vasta vähän aikaa sitten pääsin tänne studioon, eikä jaksa kahlata kaikkia viestejä. Ymmärsinkö oikein, nyt kun selasin, että Tarja ja Juki ovat keskeyttäneet? Ei kun.. Kuka kolmas keskeyttänyt? Päivinen sen ei pitäisi olla.
 9. 3.40

  Spartathlon 2013

  En ihan saanut selvää suomalaisista. Vasta vähän aikaa sitten pääsin tänne studioon, eikä jaksa kahlata kaikkia viestejä. Ymmärsinkö oikein, nyt kun selasin, että Tarja ja Juki ovat keskeyttäneet?
 10. 3.40

  Spartathlon 2013

  Kosteus ja lämpötila nyt tosi hyvä. Ehkä hiukan alakanttiinkin. Suhteellinen kosteus kun on noin alhainen, ei mitään hätää sään puolesta.
 11. Mä join ne jo etukäteen. Ja yhden Sandelssin rekkalastin päälle varmuuden vuoks. RÖYH. Hyvää oli. Laskelmieni mukaan 37 v 6 kk ja 66 päivän kuluttua saan juoda seuraavan. Musiikkia yötä vasten:
 12. 3.40

  Spartathlon 2013

  Sano niille etteivät jää tien varteen ihmettelemään. Anna vaikka hörppy juomaa jos kuivalta näyttävät, ja potkase takas asfaltille. Moustalalle terveisiä. Sitä ei tartte potkia, se vetää aina loppuun asti, loppu sitten jalat tai matka. Seuraan livenä. On näköjään sellainenkin uutuus nyt. Laitoin kirjanmerkkeihin. Saas nähä miten toimii :)
 13. Tämä ketju saataisi olla parempi siirtää pois täältä "hartjoittelu ultramatkoille" otsikon alta, koska tämä on aivan jotain muuta nyt tämä viestiketju. Kuten tätä blogia seuranneet 1 tai 2 lukijaa tietääkin, tässä viestiketjussa viljelen törkeyksiä. Ei niin että ketään loukattaisiin, eikä edes mitään henkilöryhmää. Persuista olen maininnut joissain viesteissä taannoin, mutta sekin jää nyt tästä eteen päin. Jos jää. Tämän viestiketjun piti alun perin olla minun Spartathlonille valmistavan hartjoittelun seurantaa, mutta kävi niin kuin kävi, polvi män rik räk poks. Kerron teille nyt, että olen saanut taas pitkästä aikaa takaisin maanisen vimman kestävyysharjoitteluun, ja nyt tässä vimmassa on mukana myös maaninen raivoraittius. PERKELE. Ollut jo jonkin aikaa. Toinen PERKELE. Ja tulee olemaan. Kolmas PERKELE. Harrjoitteluani laittelen taas tuonne juoksijoiden omiin harjoituspäiväkirjoihin, ja viikottain postaan sinne viikon hötkyilyt. Mutta nyt asiaan, eli saastan levitykseen, sitähän te RRakkaat pervot odotatte! Tuolla on näköjään tapahtunut kummia, kun olen ollut poissa; joku tai jotkut ovat spurguja, nistejä, sekakäyttäjiä homoja ym. marginaaliryhmiä sanan säilällä kaltoin kohdelleet. Älkää perkele enää minun kavereita herjatko GRRRRR!!! Se siitä. Banniin laittoi moderaattori. En ota kantaa ratkaisuun, totean vaan vielä toistamiseen, että jos joku Hackmanin hopealusikka suussa syntynyt hiippari tällä foorumilla jatkossa minun kieroutuneita kavereitani herjaa, täältä pesee. Toinen GRRRRR!!! Me ei herjata ketään, ainoastaan herjaajia. Tämä tästä typerästä aiheesta. Keskittykäämme typerään musiikkiin. Lähden nimittäin nyt lenkille, enkä kirjoita tähän kohtaan enempää, vaan laitan kauniin musiikkitaltioinnin. Tässä ketjussahan se on tapa. Ei hyvä tapa, eikä paha tapa, vaan huono tapa. Minä pidän huonoista tavoista.
 14. 3.40

  Spartathlon 2013

  Lopussa on ollut ainakin 2006-2009 riittävästi syötävää. Toisena päivänä mulle on riittänyt yleensä kokis ja suolaiset keksit. En suosittele muutenkaan mitään 24 h-tyylin mässyruokailua tuonne helteeseen. Tasaisesti jotain pientä piparia ja sen sellaista, eikä väliä vaikka ei maistuiskaan. Tärkein on tietty juomapuoli, ja herkuttelut sitten siellä Spartassa, kuin myös paluumatkalla ravintolassa, kuin myös hotellin baarissa Ateenassa, kuin myös muissa kapakoissa Glifadan väylän varrella lähellä hotellia. Kaljaa ja punkkua kannattaa juoda koko ajan erittäin runsaasti lauantai-aamusta lähtien. Härmän tyylillä sit kanssa. Juoskaa nyt kuitenkin se välttämätön paha, eli Spartathlon ensin alta pois. Siten pääsette ryyppäämäääääään. Ne on nuo urheiluhommat aina sotkemassa elämää, ja aiheuttavat ongelmaa jopa näillä lomamatkoillakin. ÄLKÄÄ KESKEYTTÄKÖ PRKL !!! !!! !!! Jos matka keskeytyy, eli kantopelillä sinut siirretään radan varteen, tai järjestäjä kieltää matkan jatkamisen, et ole keskeyttänyt, vaan se juoksu keskeytyi. Tämä on oikeesti! erittäin merkittävä pointti. Hyvää matkaa kaikille. Erityisesti ensikertalaisille haluan kertoa, että tunnelma tuolla on yllättävän kotoisa, ja huolto-organiosaatio toimii. Ei mitään jännitettävää. Muistakaa syödä suolaa lisänä päivällä 1 g/h. Ja juoda 1 l/h. Siinä se.
 15. 3.40

  Kickbike pk-harjoitteluna

  Kikkarilla potkitaan taas, ja olenpa saanut kuntoakin jo kohoamaan. Mulla on tukku kysymyksiä teille, mutta nyt en ehdi, vaan ensi viikon alusta aikaa taas. Eritoten toivoisin kommenttia, onko talvella mahdollista kunnolliseen harjoitteluun tällä. Miten pitoa potkivan jalan alle, esim? Nastat tuohon saa kyllä. Tällä vempeleellä polvi kestää rajattomasti, joten motivaatio aikas korkeella nyt.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy