Jump to content
Juoksufoorumi.fi


MikkoVe

Jäsenet
 • Content Count

  99
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

47 Excellent

About MikkoVe

Profile Information

 • Asuinpaikka
  Porvoo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Katsoin ko. ohjelman läpi ja ihmettelen kyllä miten vähällä treenillä pitäisi pystyä tuohon aikahaarukkaan. Pitääkö ymmärtää siten, että ennen ohjelmaa on jo peruskunto rakennettu ja ohjelman aikana sitten vaan herkistellään kisavauhti esille? Tai ehkä lahjaton vaan joutuu harjoittelemaan enemmän. Edit. Näistähän olisi mielenkiintoista saada jotain jälkikäteistietoa, kuinka iso prosentti tuli tavoiteajassa maaliin.
 2. MikkoVe

  Hyvä juoksumatto?

  Eiku pakkauksen kanssa pitäis olla 182 kg. Ja max käyttäjäpaino on 115 kg. Ota näistä nyt sitte selvää.
 3. MikkoVe

  Hyvä juoksumatto?

  NordicTrackin sivuilla massaksi kerrotaan 172 kg. Eri saiteilla näkyy hieman eri speksejä, kun ilmeisesti copy-pastetaan joko edellisvuosien tai sisarmallien tietoja. Moottorin alle 3 hv teho vähän mietityttää. Oliskohan kuitenkin tarpeeksi 74 kiloiselle?
 4. Itse menossa myös samaan tapahtumaan ja alle 4 h olisi tällä kertaa tarkoitus mennä. Hyviä ohjeita tullut tässä, joten samaa mieltä paitsi 2-3 vkon keventelystä. Siis siinä tapauksessa, että nollilta olisi lähdetty kuntoutumaan. Jos ei ole kunnon treenikuormaa, niin ei siitä tarvitse paljoa kevennellä. Rural fitnessin kilometreillä on kyllä syytä keventää, varsinkin, jos määrä vielä kasvaa ennen h(ölkkä)-hetkeä.
 5. MikkoVe

  Hyvä juoksumatto?

  Tunturin matoista on muodostunut itselle valitettavasti sellainen kuva, että tuotekehitykseen ei ole sitten vuoden 1983 laitettu markkaakaan. Kuinka monta vuosikymmentä noinkin yksinkertaisen laitteen käyttöliittymää pitää hioa? Täysin käsittämätöntä on esim. se, ettei harjoituksia tyypillisesti voi tehdä just niin monta kuin haluaa ja ladata maton muistiin. Tämä vaivaa kaikkien valmistajien laitteita. Tunturin ainoa etu olisi mielikuva suomalaisesta laadusta (mahtaako olla suunniteltu saati valmistettu Suomessa?), mutta muutaman käyttäjän kokemuksien perusteella se ei hurmaa. Mattoja on tietysti voitu myydä aika paljon ja suurin osa pelittää hienosti. Laitteissa yleensä toimimattomuus harmittaa, joten en lähde tuolle takuuajan kestävä kiinalaite -linjalle. Ongelma on siinä, ettei isommallakaan rahalla tunnu saavan oikeasti hyvää, eli kaikista matoista löytyy negatiivista sanomista.
 6. MikkoVe

  Hyvä juoksumatto?

  Eihän toi treeniä estä, mutta harmittaisi kyllä itseä. Itse en ole kyennyt ostopäätöstä tekemään, aina tuntuu olevan jotain arveluttavaa. Ulkomailta saisi halvemmalla, mutta takuuasiat ovat mahdollisesti hankalampia. Eivät tosin ymmärtääkseni välttämättä toimi kovin hyvin Suomi-matoillakaan. Taitaa jäädä tältä kaudelta tilaus tekemättä, nyt kun alkaa päivätkin taas pidentyä. Tänäänkin oli kiva hölkkäillä, vaikka reitti oli jäinen ja vettä vihmoi päin näköä. Tosin talven oikea haaste juoksemiselle eli todella kylmät kelit ovat vielä edessä.
 7. Niin, mitenhän lienee. Muistelen kuulleeni, että pyöräilyn puolella grand tourien 3 viikon aikana kisaajien kunto tuppaa pikemminkin laskemaan. Myöskin muistelen tältä foorumilta lukeneeni, että joillain juoksijoilla on kulkenut parhaiten n 5000 km vuosikilometreillä vs vielä isommat määrät. Taisi olla ultrajuoksut kyseessä.
 8. MikkoVe

  Hyvä juoksumatto?

  Metsästys jatkuu... Onko kellään kokemuksia Tauruksen matoista tai fitshop-kaupoista (Ilmeisesti Sports Tiedjen nettikauppoja)? Taurus T9.9 näyttäisi speksien mukaan olevan ok ja sen saamat tuotearvostelut ovat mahtavia! Mahtaako olla ihan koko totuus asiasta. Samasta paikasta tulis x9i toimitettuna alle 2k€.
 9. Joo, offlinena ja pitää siten olla premium-tili.
 10. Omassa pähkäilyssä musiikki painoi päätöksen Garminin puolelle. Vantage kyllä kiinnostaa, mutta aika usein etukäteen ylivertaisina pidetyt uutuudet muuttuvat peruslaitteiksi kunhan saapuvat yleiseen käyttöön. Olemassa olevien valmiihkot firmwaret otin myös huomioon, erityisesti notifikaatiot ovat mukava lisä 24/7 käytössä. FR645M alkuvaikutelmat ovat positiivisia; musiikki toimii ilman katkoja ja optinen sykemittaus testijuoksulenkillä (fartlek) oli erittäin lähellä sykevyöllä mitattua. Sykevyö jää kyllä kylmää aikaa lukuunottamatta kotiin. Koko on passeli, matalahko ja kevyt (ei hölsky) eikä kauluspaidan hiha ei kinnaa kelloon kiinni. F3 on tähän verrattuna aivan mielettömän kokoinen möntti! Spotifyä odotellessa kannattaa pitää mielessä se, että sillä ei ole koko 4GB muistia käytettävissään vaan vain 250 vai oliko se 500 MB. Joutuu siis useammin säätämään soittolistoja, mikäli vaihtelua haluaa.
 11. MikkoVe

  Alelaari

  Stadiumin jäsentarjous -25% koskee myös elektroniikkaa eli sykemittareita.
 12. MikkoVe

  Hyvä juoksumatto?

  x9i tulee nyt edullisesti reilulla parilla tonnilla täältä: https://www.fitshop.fi/en/nordictrack-treadmill Kiinnostaa kyllä, mutta netistä löytyy aika monta kriittistäkin mielipidettä (tyypillisesti laite mennyt jotenkin rikki ja huolto osoittautunut hankalaksi). Itse en kyllä ole niin tuon 40 % kaltevuuden perään, mutta kun Commercial 2950 ei näytä löytyvän Suomeen toimitettuna.
 13. MikkoVe

  Uintikunto

  Lisä-ääni tähystämisen opettelulle! Siihen käytetty aika säästyy nopeasti, kun ei tarvitse uida ylimääräistä. Tosin nyt, kun olen uutta rannevehjettä katsellut, olen ymmärtänyt, ettei niiden näyttämä extramatka ole aina ihan todellista, vaan voi johtua myös GPSin seikkailuista. Avovedessä voi tarvita myös korvatulppia, kannattaa kokeilla, jos ilman tuntuu keljulta.
 14. Väsyttäiskö Crowley itsensä Ryfin vauhdissa? Mahtaako toi Abraham olla minkälainen juoksija? Kaisa kolmas? 😉
 15. Spica ryhmässään sijalla 12. 4 min kärjestä. Edit. Samassa vauhdissa Lucyn kanssa!
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy