Jump to content
Juoksufoorumi.fi


MikkoVe

Jäsenet
 • Content Count

  93
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

46 Excellent

Profile Information

 • Asuinpaikka
  Porvoo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Niin, mitenhän lienee. Muistelen kuulleeni, että pyöräilyn puolella grand tourien 3 viikon aikana kisaajien kunto tuppaa pikemminkin laskemaan. Myöskin muistelen tältä foorumilta lukeneeni, että joillain juoksijoilla on kulkenut parhaiten n 5000 km vuosikilometreillä vs vielä isommat määrät. Taisi olla ultrajuoksut kyseessä.
 2. MikkoVe

  Hyvä juoksumatto?

  Metsästys jatkuu... Onko kellään kokemuksia Tauruksen matoista tai fitshop-kaupoista (Ilmeisesti Sports Tiedjen nettikauppoja)? Taurus T9.9 näyttäisi speksien mukaan olevan ok ja sen saamat tuotearvostelut ovat mahtavia! Mahtaako olla ihan koko totuus asiasta. Samasta paikasta tulis x9i toimitettuna alle 2k€.
 3. Joo, offlinena ja pitää siten olla premium-tili.
 4. Omassa pähkäilyssä musiikki painoi päätöksen Garminin puolelle. Vantage kyllä kiinnostaa, mutta aika usein etukäteen ylivertaisina pidetyt uutuudet muuttuvat peruslaitteiksi kunhan saapuvat yleiseen käyttöön. Olemassa olevien valmiihkot firmwaret otin myös huomioon, erityisesti notifikaatiot ovat mukava lisä 24/7 käytössä. FR645M alkuvaikutelmat ovat positiivisia; musiikki toimii ilman katkoja ja optinen sykemittaus testijuoksulenkillä (fartlek) oli erittäin lähellä sykevyöllä mitattua. Sykevyö jää kyllä kylmää aikaa lukuunottamatta kotiin. Koko on passeli, matalahko ja kevyt (ei hölsky) eikä kauluspaidan hiha ei kinnaa kelloon kiinni. F3 on tähän verrattuna aivan mielettömän kokoinen möntti! Spotifyä odotellessa kannattaa pitää mielessä se, että sillä ei ole koko 4GB muistia käytettävissään vaan vain 250 vai oliko se 500 MB. Joutuu siis useammin säätämään soittolistoja, mikäli vaihtelua haluaa.
 5. MikkoVe

  Alelaari

  Stadiumin jäsentarjous -25% koskee myös elektroniikkaa eli sykemittareita.
 6. MikkoVe

  Hyvä juoksumatto?

  x9i tulee nyt edullisesti reilulla parilla tonnilla täältä: https://www.fitshop.fi/en/nordictrack-treadmill Kiinnostaa kyllä, mutta netistä löytyy aika monta kriittistäkin mielipidettä (tyypillisesti laite mennyt jotenkin rikki ja huolto osoittautunut hankalaksi). Itse en kyllä ole niin tuon 40 % kaltevuuden perään, mutta kun Commercial 2950 ei näytä löytyvän Suomeen toimitettuna.
 7. MikkoVe

  Uintikunto

  Lisä-ääni tähystämisen opettelulle! Siihen käytetty aika säästyy nopeasti, kun ei tarvitse uida ylimääräistä. Tosin nyt, kun olen uutta rannevehjettä katsellut, olen ymmärtänyt, ettei niiden näyttämä extramatka ole aina ihan todellista, vaan voi johtua myös GPSin seikkailuista. Avovedessä voi tarvita myös korvatulppia, kannattaa kokeilla, jos ilman tuntuu keljulta.
 8. MikkoVe

  Kohti Hawaijia ja kolmatta sijaa ?

  Väsyttäiskö Crowley itsensä Ryfin vauhdissa? Mahtaako toi Abraham olla minkälainen juoksija? Kaisa kolmas? 😉
 9. MikkoVe

  Kohti Hawaijia ja kolmatta sijaa ?

  Spica ryhmässään sijalla 12. 4 min kärjestä. Edit. Samassa vauhdissa Lucyn kanssa!
 10. MikkoVe

  Kohti Hawaijia ja kolmatta sijaa ?

  Muistanko ihan väärin, vai onko pyöräilyssä 5 cm maksimi aerotankojen etuosan nousulle? Jos näin, niin Konan kisassa ei vissiin tunnusteta ainakaan sitä sääntöä. ^Lucyn takana aika tiukka pakka. Kaisakin vaan < 4 min 2.sijasta. Lucy tekee ihmettä vai törmää seinään.
 11. MikkoVe

  Kohti Hawaijia ja kolmatta sijaa ?

  Thanks! Kaisa 11 km kohdalla n. 40s Ryfiä perässä. Pitkä matka vielä kaikilla...
 12. MikkoVe

  Kohti Hawaijia ja kolmatta sijaa ?

  Onko jollain linkkiä tulosseurantaan? Missä Kaisa?
 13. MikkoVe

  Kohti Hawaijia ja kolmatta sijaa ?

  Ei tarvii vaimon tunnuksia. Toimii!
 14. Garmin on löytänyt minulle laktaattirajoiksi 163 bpm ja 4:53 min/km. Tänään lähdin Vantaan maraa painamaan 5:30 - 5:40 tahtiin ja sykkeet olivat aika nopeasti rajan tuntumassa 160+ menon ollessa kuitenkin aika helppoa. Oletin sykkeiden olevan osaksi kisastressistä kohollaan ja jatkoin menemistä kunnes 25 km kohdalla tuli seinä vastaan ja jouduin antamaan paljon periksi (vika kiekka 8 min hitaampi kuin ensimmäiset 2). Nyt hieman ihmetyttää eikö tuolla nopeudella, jossa oli ilmaa rajalle ihan reilusti, olisi pitänyt tulla maaliin asti? Juoksuharrastus alkoi minulla vuoden vaihteessa ja viikkomäärät ovat nouseet pikku hiljaa. Nyt on kasassa about 1600 km ja 30 km pitkiäkin on tullut jokunen tehtyä. Viime aikoina vkomäärät ovat olleet 50-70 km. Juoksun lisäksi pyörällä on tullut tehtyä 5-6 h lenkkejä, eli pitkäkestoisia suoritteita on 'mukavasti' alla. Maralla join urheilujuomaa joka pisteellä ja sisäistin tasajaolla alusta asti 8 geeliä, eli kisan aikana hiilareita oli saatavilla. Epäonnistuiko tankkaus? (pari viikkoa olin vähähiilarisella ruokavaliolla, mutta vikalla viikolla söin hiilareita normaalisti ja ti-to yli normaalin) Miksi laktaattirajaa lähellä oleva syke ei tuottanut lähellekään rajanopeutta? Kuinka paljon peruskuntoilijalla pitäisi keskisykkeen jäädä rajan alapuolelle? Ovatko Garminin arviot rajoille ihan huttua? Edit: OT, sigun ennätykset eivät näytä päivittyvän vaikka muutos profiiliin on tehty. Hmm...
 15. MikkoVe

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Eli lenkillä ollessa tulee segmentti vastaan ja sitten vaan täpöllä pari km vain siksi että se on siinä? Ei jotenkin sovi omaan lenkkeilystrategiaan. Pyöräilyynhän kuuluu nykäisyt ja siinä noi toimii vaihtelun lisäksi hyvänä harjoitteena, mutta että juoksuunkin....
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy