Jump to content
Juoksufoorumi.fiFelttimies

Jäsenet
 • Content Count

  243
 • Liittyi

 • Last visited

About Felttimies

 • Syntymäpäivä 13.06.1983

Converted

 • Tavoite
  Pysyä terveenä

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pääpainona pyöräily, käytän hrv4training appia mikä arpoo oman vo2maxin kunhan saa riittävästi kerättyä dataa.
 2. Felttimies

  FEET kengät

  Feet verkkokaupassa kenkiä 59e 😎 e: kannatti ootella, sain noi evo+ carbonit nyt vähä edukkaammi. Niitä jo haaveillu tos kesänmittaa, tykkään tosta normi evosta näillä peruslenkeillä mitä fillaroinnin sivussa käyn löntystämässä..
 3. Lisätäkseni tähä, esim. viileällä kelillä pyöräillessä rannesyke ei näytä oikein. Eile 2h pyöräily viileässä kelissä, vyöllä ~120-130, ranteesta ~80-90 sykkeet.
 4. Itellä ainaki M malli toimii moitteetta älytrainerin sekä wattikampien kanssa, ku talvella sisäpyöräilyä harrastin lähes päivittäin.
 5. Voi herttileijaa... aktiivisuustavotteen saamine vaa helpottu.. 😳
 6. Ei se niitä pihtaa.. Liikut vaa yksinkertasesti enemmä. Itellä paukkuu herkästi 150% kolmostasolla. Käy vähä koirankaa lenkilla, liikkuu töissä, työmatkat pyörällä ja pyöräilyharrastus siihe päälle.
 7. Hommasin ton limerannekkeen omaa ÄMMÄÄ, ja on muute huomattavan paljon mukavamman olonen ku se orkkis musta. Tää on joteki notkeempi jo alkujaa.
 8. JES, do not disturb modessa ei vilkasunäyttö oo käytössä,joten saa nukkua yönsä rauhassa täst edespäi..
 9. Ohatää passiivisuusleima homma aika naurettavaa. Eile hiihtämässä päivällä, sit ruokaa naamarii, siihe päälle pienet päikyt ja illal viel pyöräkisa netis zwiftillä. päivän aktiivisuus 192%, kehtas antaa päikkäreitten aikana kuluneesta ajasta passiivisuusleiman flow palveluu. hohhoijaa taas.. Edellisen sain ku katoin netflixistä elokuvaa, eihä tolla mitää väliä oo mut vtuttaa.
 10. Kiitos tiedosta, pitänee seurata tilannetta.
 11. Mites tää vantageM:n akunkesto, onko muilla ongelmia et virta kuluu nopeesti? Otin eile aamulla about 06.00 aikoihi kellon laturista (unohin yöks latauksee) ja nyt 12h myöhemmin indikaattori näyttää about alle puolenvälin akkua olevan jäljellä. Jatkuva sykkeenmittaus päällä, eikai ny stna pitäs näi nopeesti alkaa mennä toi akku huonoks? Näkeekö mistää prosentuaalisesti virtatasoa muuten kuin käyttämällä laturissa? EDIT: 36h 100%->13% akun varaustaso.
 12. Eile päivitin itekki iponella vantageM:n ja ei mitää ongelmia. Päivityksessä meni se vartti mitä se appi uumoilikin...
 13. Saako tuota ”vilkasu” valoa mitenkää pois päältä? Kohtuu ärsyttävä piirre yöllä ku valasee koko makkarin hetkellisesti kylkeä käännettäessä.
 14. Muovista. Tai ainakin koin sen itse muovimaiseksi, ei vaikuttanut edes miltään mineraalilasilta. Lisäksi naaruuntuu helposti, jonka takia pitää hommata (tai siis suosittelen) joku suoja siihen.
 15. Oon kyllä hieman pettyny tähä Vantage M kellon näyttöö että se piti tehdä jostai muovista. Hommasin keskisenkellosta sen näyttösuojan siihe mikä on lasia, sen halk. on about 3mm pienempi kuin kellon kehyksen sisä halk. joten siihe välille jää sellane pykälä mikä on todella arka kolhuille. Eile töissä kello kolahtanu johoki ni suojalasi halki neljästä kohtaa, ollu alle 24h paikallaa.. Jos näitä tätä menoa alkaa kulumaa, ei muovikassilline vuotee riitä, ja hinta kuiteki 9.90€...
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy