Jump to content
Juoksufoorumi.fiDNS

Jäsenet
 • Content Count

  27
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

17 Good

Recent Profile Visitors

385 profile views
 1. Sama! Hokan Cliftoneilla pääsin vaivasta eroon. Niissä on aika voimakas jalkaholvin tuki, joka mielestäni auttoi. Ja vaimennusta tietysti vähintään riittävästi.
 2. DNS

  Brooks Launch

  Startfitness.co.uk. myy Glycerinin versiota 16 alle satasella tällä hetkellä. Ver. 17 julkaistu ilmeisesti joskus kesällä. Itsellä on juuri nuo 16:t ja olen ollut muuten erittäin tyytyväinen, mutta pohja kului yllättävän nopeasti (en oo Jodlaaja :)). Vaimennusta on vähintään riittävästi, mutta juoksutuntuma on mielestäni parempi kuin esim Hoka Cliftoneissa. Launcheista sen verran, että eka versio oli ehdoton suosikkikenkä: pehmeä, kevyt ja rullaava. Juoksin puhki ainakin neljä paria. Sen jälkeen tuo muuttui asteittain kovemmaksi, eikä enää sopinut omiin tarkoituksiin. 4:n jälkeen en ole näihin koskenut.
 3. Malmilainenkin lopettanut maajoukkueessa. BuLissa vielä Jensen Augsburgissa. Sen verran vähän tullut minuutteja, ettei ehkä voi puhua pelaamisesta. Ja jatkot Futisforumilla...
 4. Off topic, mutta on siellä samassa liigassa ja seurassa yksi loukkaantumisaltis hyökkääjäkin.
 5. Yksi suunnistelija kävi hakemassa miljoonat kuljeksimasta. Lienee nyt Balilla. https://www.skyrunning.com/jornet-and-alexandersson-take-the-sky/
 6. DNS

  Pitkät lenkit, onko pakko?

  Sulle voisi sopia Hansonin lähestymistapa. 18 vkon ohjelmassa pitkä lenkki joka toinen viikko ja pituutta niillä 16-26 km. Erona "perinteisiin" ohjelmiin on se, että pitkä lenkki juostaan reippaammin, n. 20-30 s/km maratonvauhtia hitaammin. Ohjelma: https://cdn.shopify.com/s/files/1/1754/7753/files/Advanced_Marathon_-_new.pdf?2510896761829477751 Vauhtilaskuri: https://hansonscoachingservices.com/hmmcalculator/race_equivalency_calculator.php
 7. Eikö tuo Evertsen ole enemmän niitä 80/20 tyyppejä, jotka välttelevät zoneja 2-3? Samoilla linjoilla käsittääkseni hiihtäjät. Eli Norjassakin kahta eri koulukuntaa? Voin olla väärässäkin, mutta tällaiseen käsitykseen jäin pienen nettiselailun jälkeen.
 8. DNS

  Polar M400

  On. Ei tarvitse olla edes mitään kaupunkialuetta, niin tuo oikoo lähes poikkeuksetta kaikissa mutkissa ja risteyksissä. Lyhyissä tunneleissa tai siltojen alituksissa tuntuu menevän aivan sekaisin. Mulla oli ennen RXC3 ja siihen verrattuna tämä on todella epätarkka. Satelliittikartalta kun noita lenkkien gps-viivoja tarkastelee, niin eihän tuo osu oikein missään kohtaa kulkureitille. Ottaa päähän varsinkin kovemmissa treeneissä, kun kilsaväliajat heittelee 15 sekunnilla vaikka tahti todellisuudessa pysyisi samana.
 9. Tuolta olen tilannut: http://www.tunturihuolto.fi/index.php. Nopeasti on yleensä osat tulleet. Varmaan osaavat vastata tuohon saatavuuskysymykseenkin.
 10. Hyvältä näyttää ja mielenkiintoinen lähestymistapa. Käytännössä kaikki juokseminen ns. laatutreeniä ja perushölkät karsittu kokonaan pois. Ilmeisesti aiemmin hyväksi havaittu ohjelma? Miten toimii tuo intervallit-sali-tempo -combo? Riittääkö potkua torstain treeneihin?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy