Jump to content
Juoksufoorumi.fi


r

IleKH

Jäsenet
 • Content Count

  36
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About IleKH

 • Syntymäpäivä 11.12.1985

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Espoo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mikäs on Polarin sijainti?
 2. Myydään Start Waxer 800 W voitelurauta. Hintapyyntö 15 euroa. Sijainti Espoo.
 3. Myydään Gerber Triode -mallinen käyttämätön otsalamppu. Hintapyyntö 10 euroa. Sijainti Espoo.
 4. Koitetaan jos joku hakisi tämän pois, muuten menee SER-keräykseen
 5. Annetaan Polarin sykemittari, mallia M22. Mukaan sykevyö ja ohjekirja. Sykemittarissa on käytön jälkeä, mutta laite on täysin toimiva. Tekniset tiedot ja ohjeet löytyvät täältä: https://support.polar.com/fi/tuki/Kayttoohje_M21_M22_ja_M51_M52. Vain nouto Espoosta.
 6. IleKH

  Uusi Suunto - sovellus

  Minulle tuli eilen tuosta beta-ohjelmasta asennuslinkki. Vaikuttaisi että Suunto appissa Sports Tracker on yhdistymässä Movescountiin, ja ulkonäkö on uudistunut (ei ehkä pelkästään positiivisella tavalla). Spartanin synkkaus tuossa toimi ainakin ekalla kerralla testatessa hieman hitaasti, mutta mitään muita ongelmia en ole huomannut betaversiossa.
 7. IleKH

  Suunto Spartan Ultra

  Taas tuli päivitystä Spartaniin, tällä kertaa uutena ominaisuutena sykealueet: http://www.suunto.com/Worlds/Training-World/Software-updates/updates-for-suunto-spartan/. Minulle tuli tuo päivitys perjantaina. Mukava ominaisuus erityisesti sykealueiden visuaalinen kuvaus harjoituksen aikana.
 8. Oletteko saaneet tuossa uuden softan uudessa kellotaulussa sitä auringonlaskun ja -nousun aikaa näkyviin? Minulla näkyy vain pelkkä viiva siinä, onko tuohon joku kikka miten sen saa päivittymään?
 9. Itselläkin todella hyviä kokemuksia Suunnon huollosta, sain uuden sykevyön huollosta mukisematta kun siinä oli häikkää. Uusi päivitys vaikuttaa lupaavalta, mutta ei vielä näkynyt minulla Suuntolinkissä. Toiminnallisuuksien osalta Spartan alkaa viimeinkin olla Ambit 3:n tasolla. Ehkä saataisiin vielä Appsit seuraavaksi?
 10. Kun valitset harjoituksen ja olet siinä Aloita -ruudussa, siihen tulee vihreä kolmio kun GPS-signaali on löytynyt.
 11. Samoja haasteita täälläkin. Itse olen myös pitänyt cheatti-päiviä, eli syön vähän enemmän tavallista ruokaa ja myös herkkuja, esim kerran viikkoon tai joka toinen viikko. Pitkäaikainen painonpudotus vaikuttaa myös hormoonitasoihin (esim leptiini ja greliini) jotka voivat johtaa siihen että elimistö menee säästöliekille. Olen myös mitettinyt sitä että vaikka rauhallinen juoksu polttaa varmaan liikuntamuodoista suhteessa eniten rasvaa, eikös elimistö voi kehittyä siinä pitkällä aikavälillä taloudellisemmaksi, joka taas vaikeuttaa painonpudotusta? Esim salitreenissä tai intervallissa taas lihaksiin tulee vaurioita joiden korjaaminen kai kasvattaa myös lepoaineenvaihduntaa ainakin pariksi vuorokaudeksi.
 12. Myydään Suunnon Spartan Sport Blue -urheilukello, sekä kelloon sopiva Suunto Smart Sensor sykevyö. Kello on ulkoisesti hyvässä kunnossa, ei naarmuja tms. Kuvia voin lähettää pyytäessä. Kello on ostettu vuodenvaihteessa joten takuuta vielä voimassa. Hintapyyntö: 280 euroa Sijainti: Espoo Yhteydenotot: yksityisviesti tai vastaus tähän ketjuun
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy