Jump to content
Juoksufoorumi.fi

IleKH

Jäsenet
 • Content Count

  37
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About IleKH

 • Syntymäpäivä 11.12.1985

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. IleKH

  Uusi Suunto - sovellus

  Minulle tuli eilen tuosta beta-ohjelmasta asennuslinkki. Vaikuttaisi että Suunto appissa Sports Tracker on yhdistymässä Movescountiin, ja ulkonäkö on uudistunut (ei ehkä pelkästään positiivisella tavalla). Spartanin synkkaus tuossa toimi ainakin ekalla kerralla testatessa hieman hitaasti, mutta mitään muita ongelmia en ole huomannut betaversiossa.
 2. IleKH

  Suunto Spartan Ultra

  Taas tuli päivitystä Spartaniin, tällä kertaa uutena ominaisuutena sykealueet: http://www.suunto.com/Worlds/Training-World/Software-updates/updates-for-suunto-spartan/. Minulle tuli tuo päivitys perjantaina. Mukava ominaisuus erityisesti sykealueiden visuaalinen kuvaus harjoituksen aikana.
 3. Oletteko saaneet tuossa uuden softan uudessa kellotaulussa sitä auringonlaskun ja -nousun aikaa näkyviin? Minulla näkyy vain pelkkä viiva siinä, onko tuohon joku kikka miten sen saa päivittymään?
 4. Itselläkin todella hyviä kokemuksia Suunnon huollosta, sain uuden sykevyön huollosta mukisematta kun siinä oli häikkää. Uusi päivitys vaikuttaa lupaavalta, mutta ei vielä näkynyt minulla Suuntolinkissä. Toiminnallisuuksien osalta Spartan alkaa viimeinkin olla Ambit 3:n tasolla. Ehkä saataisiin vielä Appsit seuraavaksi?
 5. Kun valitset harjoituksen ja olet siinä Aloita -ruudussa, siihen tulee vihreä kolmio kun GPS-signaali on löytynyt.
 6. IleKH

  Suunto Spartan Ultra

  Uutta softaa pitkästä aikaa: http://www.suunto.com/fi-FI/Worlds/Harjoittelumaailma/Ohjelmistopaivitykset/suunto-spartanin-paivitykset/
 7. IleKH

  Suunto Spartan Ultra

  Onko jollain vinkkiä tuon sensorimoduulin irrottamiseen sykevyöstä? Tuntuu että tuo on todella tiukassa, eikä viittisi käyttää kauheasti voimaa ettei tule vaurioita. Käyttöohjeessa tuosta ei löytynyt muuta kuin että yksi puoli kerrallaan.
 8. IleKH

  Suunto Spartan Ultra

  Sain tuon puhelimen ja kellon välisen synkkauksen toimimaan boottaamalla puhelin, mutta ilmoituksia en saanut vielä pelittämään.
 9. IleKH

  Suunto Spartan Ultra

  Mulla tulee "yhdistäminen epäonnistui" kellon näytölle parittaessa sen jälkeen kun olen laittanut kännykkään sen kellon näytölle tulevan parituskoodin.
 10. IleKH

  Suunto Spartan Ultra

  En ole itse saanut edes puhelimen ja kellon paritusta toimimaan, jolloin myöskään ilmoitukset eivät pelitä. Tuo on pidemmällä ajalla ainoa isompi ongelma mitä olen havainnut tällä uusimmalla softaversiolla. Onko teillä tuo mennyt ihan ok, toimiiko esim synkkaus Movescountilla? Eipä ole muuten vieläkään tietoa seuraavista päivityksistä täällä: http://www.suunto.com/fi-FI/Worlds/Harjoittelumaailma/Ohjelmistopaivitykset/suunto-spartanin-paivitykset/.
 11. IleKH

  Suunto Spartan Ultra

  Tietääkseni ainoastaan notifikaatiot tekstiviesteistä, puheluista yms ja langaton synkronointi Bluetoothin avulla. Eli esim musiikin ohjausta kellon avulla ei ole.
 12. IleKH

  Suunto Spartan Ultra

  Minulla on ollut Spartan vasta vähän aikaa eli kokemusta on vain uusimmista ohjelmistoversioista, vaikuttaa mielestäni ettei olisi kauheasti bugeja tai lägiä, vaikkei toi näyttö ehkä kaikista sulavin ole. Ainoastaan softapäivityksen jälkeen oli jotain synkkausongelmia alkuun, mutta voi ilmeisesti johtua ruuhkaisista palvelimista. Ambitin sovelluksista minulla ei ole kauheasti kokemuksia, mutta ainakin sellaista sovellusta jäin kaipaamaan millä ennustetaan tietyn matkan kilpailun loppuaika nopeuden perusteella. Tuossa uusimmassa päivityksissä tuli intervalliominaisuus mutta sitä en ole ehtinyt testaamaan. Älyluurin kaverina kai aika samat toiminnot kuin Ambit3. Tuosta ranteesta mittaavasta Spartanista on erillinen ketju, ilmeisesti vielä jotain tarkkuusongelmia sen kanssa mutta mahdollisesti paranee softapäivitysten myötä. Suunnon sivulla missä on listattu tulevai päivityksiä ei näy mitään seuraavista, ja jossain foorumilla oli joku huhu että tuo viimeviikkoinen olisi viimeinen iso päivitys Spartanille, harmi jos näin koska ei laite ehkä ihan Ambit 3:n tasolla ole edelleenkään ja potentiaalia olisi varmasti pidemmälle...
 13. IleKH

  Polar M430

  Mielestäni micro-USB:ssä oli myös hyvä puoli että esim reissuun ei tarvitse ottaa ylimääräisiä kaapeleita. Minulla ei ollut sillä uudemman mallisella liittimellä ongelmia. Harmi että edes saman valmistajan eri kelloissa ei aina ole samaa latausliitintä, onko oikeasti niin vaikeaa suunnitella hyvää liitintä vai onko kyseessä rahastus kun halutaan myydä lisää kaapeleita? Aika reippaasti nousee hinta kyllä M400 verrattuna...
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy