Jump to content
Juoksufoorumi.fi


mikone

Jäsenet
 • Posts

  43
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mikone's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Joulupukki toi osallistumisen Tukholman maratonille, joten mukana ollaan! Tukholma on minulle kuudes maraton, mutta ensimmäinen ulkomailla. Mikä on Tukholman maratonin juosseilla kokemus: Onko ruuhkaista? Pääseekö juoksemaan kuinka hyvin omaa vauhtia? Pohdin, yritänkö juosta uuden ennätyksen vai juoksenko vaan. Kevään edetessä alkaa jännitys tiivistyä!
 2. Olipahan reissu! Kuumuus ja vatsaongelmat hidastivat. Lopputuloksena kaikkien aikojen huonoin aika. Huojentavaa lukea, ettei muillakaan ole mennyt ihan nappiin. En aivan ehtinyt ukkosen alta pois, vaan viimeiset pari kilometriä menivät kaatosateessa. Ainakin kroppa jäähtyi sopivasti! Oli kivaa huomata yli neljän tunnin juoksijoiden tsemppihenki. Muita juoksijoita kannustettiin ja suolaakin tarjottiin. Erityiskiitos punapaitaiselle herralle, joka tsemppasi minua pariinkin otteeseen eteenpäin, kun jäin kävelemään. Ilman häntä aika olisi ollut vieläkin huonompi. Myös vaaleanpunaiseen pupupukuun pukeutunut "not official rabbit" ilahdutti, vaikken onnistunut pysymään peesissä alkuunkaan. :) Maratonin aikana tuntui pahalta. Nyt seuraavana päivänä fiilis on jo hyvä, ja kaikki kurjuus unohtunut. Niin tyypillistä! Jaksaisikohan vielä Finlandian tänä vuonna?
 3. Minun juoksusyksy on mennyt melkolailla metsään. Finlandia-maraton piti jättää väliin sairastumisen takia, ja Vantaan piti korvata se, vaan eipäs tämä mennytkään niin helposti. Olen ollut viikon flunssassa, eikä puhettakaan edes puolikkaasta. Täytyy varmaan ensi vuonna rytmittää juoksut enemmän kevääseen ja kesään. Syksyllä voi juoksennella sitten, jos sattuu olemaan kunnossa. Ehkä vielä kurkkaan juoksukalenterista kolmannen vaihtoehdon. Kovasti tekisi mieli juosta maraton vielä tänä vuonna. Oikein paljon tsemppiä huomiseen! Vaikeana hetkenä voi muistella kotona murjottavia flunssapotilaita! :)
 4. Kiitos Pasi_P raportista! Voipi olla, että jää analyysi nyt vain harkinnan tasolle. Tuohon hintaan olisi kuitenkin kiva saada ihan konkreettisia neuvoja ja ohjausta juoksutekniikan kehittämiseen. Olen ollut muutaman kerran sellaisessa analyysissä, jossa juoksua kuvataan sivulta, ja siitä on ollut kyllä hyötyä etenkin, kun kuvauksen jälkeen on saanut hyvät vinkit omatoimisiin treeneihin.
 5. Mukana ollaan. Alunperin oli tarkoitus juosta Vantaalla rento "kisa"kauden päätöspuolikas, mutta taidan vaihtaa sen kokonaiseen, sillä Finlandia jäi flunssan takia väliin. Tietääkö joku, onko Vantaalla jäniksiä? Nettisivuilta en löytänyt tietoa.
 6. Tule raportoimaan tänne, kun olet käynyt. :)
 7. Onko joku käynyt tällaisessa juoksuanalyysissä? Oliko hyödyllistä? Kuulostaa hyvältä, mutta olisi kiva kuulla muiden kokemuksia.
 8. Ilmoittaudun mukaan! Kaukaisena utopiana on maraton alle 3:30 vuoteen 2027 mennessä (aikaa on, vaan ei hukattavaksi), mutta välietapiksi tarvitaan jotakin realistisempaa. Tähän mennessä takana on kaksi maratonia ja paras aika 3:58. Puolikkaalla paras aika on ollut 1:47. Tämän vuoden teema, plantaarifaskiitti, on rajoittanut juoksumääriä, ja vuoden saldo tulee jäämään alle 2000 kilometriin. Huomenna oli tarkoitus juosta Finlandia-maraton uuteen ennätysaikaan, mutta sairastuminen muutti suunnitelmat. Taidan yrittää uudestaan muutaman viikon päästä Vantaan maratonilla. Pyrin silloin maltilliseen aikaparannukseen, ja tuon 3:45 alituksen otan tavoitteeksi Tukholmassa 2017. Ketä muita on vielä haasteessa mukana? Elina69 ainakin?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy