Jump to content
Juoksufoorumi.fi


yösuunnistaja

Jäsenet
 • Content Count

  11
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. yösuunnistaja

  Garmin Fenix 5

  Connectissa, kun valitsee open street maps -valinnan, niin näkyy pienempiä polkuja. Garmin-yhteensopivan maastokartan saa ladattua osoitteesta: http://kartat.hylly.org/ . Tolla oon pärjännyt hyvin. Ja jos polkua ei ole näkynyt osm:n aineistossa, olen silmämääräisesti piirrellyt reittiä https://www.maastokartat.fi/ :n tai suunnistuskarttojen avulla.
 2. Mitä pienempi numero, sitä lähempänä pukki on, mutta jos sattuu oma paikka olemaan pukin väärässä päässä, niin aika pussiin siinä jää. Tämän vuoden ankkurien yhteislähdössä oli myös mielenkiintoinen erikoisuus, kun puolet porukasta lähti ekalla piippauksella, vaikka ohjeet taisivat olla, että viidennellä saa lähteä.
 3. NouXtreme-tapahtuma on näköjään päivittänyt nimensä Solvalla Trailiksi. Matkoina 9,8, 17,6 ja 27,4 km. Ekat matkat omia lenkkejään ja pisimmällä juostaan kummatkin. Kyseessä on melko pieni ja sympaattinen, mutta ihan hyvin järjestetty kisa, jonka aikaisempaan versioon olen osallistunut hyvin kokemuksin. Reitti kulkee pitkälti samoissa maastoissa kuin Nuuksio Classic ja Nuuksio 70:n ensimmäinen lisälenkki, joten jos ko. tapahtumat jäi kokematta, niin tässä on mahdollisuus nauttia samoista poluista pienemmällä vaivalla. Bonuksena pisimmällä matkalla kiivetään Solvallan laskettelurinne kahteen kertaan :) https://www.solvallatrail.fi/
 4. Sattuisko kukaan 70:n juoksija tulemaan autolla kehä3:sta pitkin lauantaiaamuna? Tarttisin kyydin Juvanmalmilta ja voisin hypätä matkaan siitä liittymän bussipysäkiltä. Paikallepääsyvaihtoehdot ovat konvergoituneet polkupyörään ja taksiin, joista kummatkin tuntuu vähän hölmöiltä. Korvaukseksi voin tarjota bensarahaa, saunakaljoja ja sekavia selityksiä huonosta valmistautumisesta ja olemattomista vaivoista :) Takasin päin on kyyti valmiina.
 5. Jos ei muualta huomannut, niin tänään aukes 70:lle lisäpaikkoja. Sain onneksi ilmon sisään. Harmitti niin vietävästi, kun unohdin alkuperäisen ilmottautumisen kokonaan...
 6. Garmin 910xt mittas 80:llä smart-tallennusvälillä matkaa 84,43 km, nousua 2007 m ja laskua 1886 m.
 7. Mulla tulee suunnistukengissä nastat "läpi" jo 10km kohalla eli alkavat painamaan jalkapohjaa. 20km tienoilla tilanne alkaa olla aika katastrofaalinen, mutta jukolan ankkurin pystyy vielä just just juoksemaan. Ehkä noissa lenkkareissa on vähän enemmän fylliä pohjissa ja vastaavaa ongelmaa ei tule. Laitan ite 80km:lle salomonin sense 5 ultra sg:t. Sattuneista syistä mulla on niitä kolme paria, joten toiset dropbagiin ja kolmannet (sattuneista syistä) varalle mukaan :).
 8. Tässä pari hyväksi toteamaani vinkkiä; 1) Ei mitään uutta. Kengät, vaatteet, alusvaatteet, sukat ja kaikki sisäänajettuina eli todettu, ettei hierrä tms. 2) Kävele ylämäet. Juoksemalla ylämäissä ei voita montaakaan sekuntia, mutta energiaa kuluu sitäkin enemmän ja jalat menee hapoille 3) Lähde rauhallisesti ja kiristä loppua kohden, jos on varaa 4) Mieluummin enemmän juomaa ja evästä, kuin liian vähän. Otan itse hörpyn vettä 10 min välein ja geelin 20 min välein pidemmillä lenkeillä. Alle tunnin lenkkeihin lisäenergiaa ei mielestäni tarvitse.
 9. Tällanen vastaus tuli eli toivoa on vielä :)
 10. Mitenkähän noita peruutuspaikkoja jaetaan? Sivustolla perutuuspaikat-osiossa ei lue asiasta mitään. Siellä on ohjeet ainoastaan miten osallistumisoikeus lunastetaan rahaksi tai siirretään seuraavalle vuodelle. info-spostikaan ei tunnu vastaavan. Vai onkohan vain niin, että jonoa on vieläkin, eikä asiasta siten tarvitse muita ohjeistaa?
 11. Ostetaan osallistumisoikeus Vaarojen maratonin 43km reitille 1.10.2016. Nuuksio Classic jäi tänä vuonna flunssan vuoksi väliin ja nyt tarvitsisi löytää korvaava tapahtuma. Tarjouksia voi laittaa ketjuun tai yv:llä. edit: typo
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy