Jump to content
Juoksufoorumi.fi
kape

Jäsenet
 • Content Count

  207
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Tulee viimeinkin osallistuttua Lala Maratonille Meksikossa (Torreón, Coahuila). Olen siellä päin reissanut työn merkeissä ja nyt reilun viikon päästä on startti. Reitti on erittäin tasainen vaikkakin 1,2 km korkeudessa. Jos joku foorumilainen on tuohon tapahtumaan joskus osallistunut, niin mielelläni kuulisin järjestelyiden toimivuudesta yms. Eniten kyllä jänskättää miten reidet reagoivat kovempaan alustaan kun koko treenijakso on tullut juostua lumella. http://maratonlala.org/
 2. Nyt kun oon taas saanut kohtuullisesti juoksuja alle ja HCM:kin meni lämmöstä huolimatta siedettävästi, niin taidanpa ohjelmoida itseni Vantaalle. Sieltä on hyvät enkkamuistot vuodelta 2007.
 3. kape

  Mammuttimarssi 2011

  Marssille olisi tarkoitus osallistua, vaan mietityttää paljonkohan siellä tarvitsee kantaa nestettä mukana? Veikkaan että 2,5 litraa saattaa olla nafti, mutta mitä tähän sanovat kokeneet kävijät? Entä minkälaista energiaa siellä on tullut kaivattua (energiapatukat, suklaapatukat, pähkinät, uudet perunat+silli vai mitä siellä kuusikossa syödään?)? Ps. ekaultra
 4. Kiitoksia kuvaajalle! Kahdesta kuvasta löysin itseni.
 5. Aika vähän on juoksua alla tältä vuodelta, mutta ihmeen hyvin silti jaksoin. Loppuaika 3:58 ja osia. Reitti on kyllä mukava verrattuna muutamaan muuhun kotimaan maraan. Nopeahan tuo ei todellakaan ole mutta kun ei ole ennätys mielessä, niin lämpimästi suosittelen.
 6. kape

  Kadenssia vailla

  Kiitos vinkeistä. Tarkkana poikana luin kyllä ohjeen aikoinaan ja keskiön etupuolella se on, lyhin mahdollinen etäisyys. Sen kanssa en viitsi enää leikkiä vaan hommaan luultavasti tuon ylempänä mainitun mittarin. (Siksi aikaa kunnes päivitän koko konseptin uudelle aikakaudelle - lähtien sykkeenmittauksesta aina biorytmeihin saakka..)
 7. kape

  Kadenssia vailla

  Sanokaas viisaat joku hyvä ja halpa mittari joka näyttää poljinnopeuden. Mulla on tuo Polarin S725X langattomalla kadenssilla ja matkamittarilla, mutta kun tuo kadenssi ei toimi kuin silloin kun roikotan mittarikättä lähempänä anturia. Oon vaihtanut dip-kytkimen asentoa ja käyttänyt Polarilla korjattavana(/vaihdettavana), mutta ei se vaan toimi. En tarvitse mittarilta minkäänlaisia muita ominaisuuksia, muut haluamani tiedot saan Polarista. Olis vaan kiva seurata minkälaisilla poljinnopeuksilla tulee sotkettua.. Jos jollain sattuu vaikka nurkista löytymään joku vanha toimiva peli, niin voin lunastaa sen sopivalla hinnalla. (Ei tarvitse olla langaton.)
 8. kape

  Frankfurt 5.7.

  On harjoitellut enemmän/paremmin kuin arvelin - veikkaus heitti 13 minuuttia.. Ministeriluokassa kansainvälistä huippua!
 9. kape

  Frankfurt 5.7.

  Mä hävisin viime vuonna Alexille Joroisilla puolisen tuntia. Kolme viikkoa myöhemmin Nokialla vedetty debyytti-IM antoi mulle tuloksen 11:55. Uskon että 11h alittuu. Veikkaukseni olkoon 10:48.
 10. kape

  Rykäisy 23.6.2009

  Ei ollut säässä moittimista! Olisinpa ollut mukana... Eihän näitä juttuja pysty lukemaan ilman että alkaa pakottava tarve päästä kisaamaan. Saa nähdä pääsiskö seuraavaan jo mukaan. Uinnista ei tule kyllä yhtään mitään, eikä juoksustakaan. Mutta työmatkapyöräily on mahdollisesti kantanut hedelmää..:ballchain:
 11. Mä voin tulla järjestelemään, koska en aio osallistua. Tämä talvi ja kevät tulee olemaan aika niukkaa harjoittelun suhteen joten voin hyvin olla järjestelyhommissa.
 12. Meille syntyi aatonaattona tytön tyllerö! Strategiset mitat olivat 3620g ja 50 cm. Ja kun kaikki meni hyvin, niin päästiinpä "paketin" kanssa kotiin jo tänään - voiko sen parempaa pakettia toivoakaan.. Nyt lapsiluku saa olla täynnä, 3 mittarissa - eli "vaippatriathlon".
 13. Torreón, Meksiko (työmatka). Korkeus merenpinnasta noin 1100 m. Ei ole paha keli loppusyksyksi, päivisin 23-27 C, mutta aamulla mukavan raikas alle 10 C. Paikallinen tehtaanjohtaja haki aamulla meidät lenkille hotellin edestä. Kun kadulla on täällä vähän ikävä juosta, niin menimme golf-kerholle juoksemaan. Kierrettiin 9-reikäinen rata juosten ja vähän ylimääräistä (onneks siihen aikaan siellä ei ollut pelaajia). Alusta oli harvinaisen mukava jaloille ja pieniä harjanteita riitti. Huomenaamuna juostaan paikallisen Jeesus -patsaan luo, joten tulee vähän mäkiharjoitustakin.. http://en.wikipedia.org/wiki/Torre%C3%B3n http://en.wikipedia.org/wiki/Cristo_de_las_Noas
 14. kape

  Triathlonkesä 2008

  6.11.2007 kirjoitin: Nyt on kausi 2008 pulkassa! Eipä olisi vuosi sitten uskonut että kaudesta tulee näin kattava ja onnistunut! KIITOKSIA KANNUSTANEILLE! Nokian jälkeen tuli jo vähän löysättyä, mutta hyvinhän tuo juoksu on vielä kulkenut. Toukokuu: Akaa maraton 3:38 Kesäkuu: Kisko 1/4 triathlon 2:52 Heinäkuu: Joroinen 1/2 5:30 Elokuu: Nokia IM 11:55 Syyskuu: Espoon Rantamaraton 3:31, Cooper 3100m Lokakuu: 10000m 42:08 (Noiden lisäksi pari Rykäsyä kesällä.) Loppuvuosi tuleekin sitten olemaan vain kevyttä liikkumista..
 15. Ilmoittautuminen hoidettu! Vielä kun pysyis kunto siedettävänä. Viimeisen parin viikon aikana on tainnut tulla pari kiloa ylimääräistä raahattavaksi...:ballchain:
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy