Jump to content
Juoksufoorumi.fi


jaris1970@gmail.com

Jäsenet
 • Content Count

  7
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kyllä näillä näkymin 6h on pysyvästi ohjelmassa. Vielä kolmisen kymmentä paikkaa jäljellä kisaan🏃‍♂️🏃‍♀️
 2. Miulla ei ole enää kilpailullisia tavoitteita ja tulostavoitteet voisivat olla siellä viimevuotisen paikkeilla jos juoksen, eli noin 200km. Suurimmat haasteet liittyvät viivalle pääsemiseen :-) Ei pitänyt enää juosta, mutta kun kisa lähestyy niin on herännyt mielenkiinto juosta kymmenes E24h.
 3. Ilmoittaiskohan joku miut tähän kisaan? :-)
 4. Juuri enemmän vihreän viivan mukaan. Tosin valokuvaan piirretty viiva antaa vähän väärän kuvan. En itse juoksisi ihan vihreän mukaan vaan kaartaisin tuonne lähemmäs missä punainen viiva tekee viimeisen kulman.. jos nyt optimaalisia aika-ajolinjoja haetaan seuraavaan mutkaan ja niveliin vähemmän vääntöjä :-) Mittaajilla on tietysti omat periaatteensa. Tässä ei edes voisi nauhoittaa kaarretta koska se on tiellä. Tässä kalkki pitäisi jokatapuksessa vetää suojatien ulkopuolelle. Vaikka saattaa vaikuttaa hiusten halkomiselta, niin tämä on silti hyödyllistä keskustelua jatkoa ajatellen ja nämä kalkitukset, linjaukset jne herättävät usein kysymyksiä.
 5. En itse ole nähnyt miten kalkkiviiva tuossa meni, mutta mittaus on tehty oikaisten, eikä suojatietä pitkin, ellei siellä nyt ihan nurmikkoapitkin paineltu. Pitää minunkin käydä katsomassa miten kalkki oli vedetty ja jutella reitin merkkaajien kanssa.
 6. Pururata on yhä olemassa ja siellä on talvella latu. Juoksureitti kulkee pyörätiellä. Tapahtuma järjestetään Joensuussa tästä eteenpäin vuosittain, joten tervetuloa muistelemaan menneitä.
 7. Aivan totta. Tuolla osalla siis kovapohjaista hiekkapyörätietä, joten suosittelen ainakin 100km juoksijoille säärystimiä jos tuppaa yleensä kivenmurut menemään kenkään hiekka-alustalla.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy