Jump to content
Juoksufoorumi.fi

leporanka

Jäsenet
 • Posts

  20
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by leporanka

 1. Olisi itseasiassa ihan mielenkiintoinen tutkimuskohde. Kartoitettaisiin pitkiin polku-ultriin osallistuvien taustoja ja niiden vaikutusta reitin läpäisyyn, kulutettuun aikaan ja mahdollisiin ilmenneisiin ongelmiin ja vammoihin. Parisen vuotta kun keräisi dataa, niin pystyisi sitten ennustamaan tiettyjä todennäköisyyksiä, ja kenties jotain korrelaatiota treenin määrän ja läpäisyn todennäköisyyden suhteen saattaisi olla. Niin lyhyellä kuin pidemmällä jänteellä. Kaikkia muuttujia on tosin mahdotonta laskea mukaan.
 2. Näinhän se on. Kyllähän tuolla on tippunut ihan tekijöitä. Monet tosin taitavat yllättyä siitä, että 160 km on 160 km, eli treenit ovat jääneet riittämättömiksi. Lienee ihan hyvä nyrkkisääntö, että 100-mailiselle viikkokilsat pyörii 160 km tienoilla ja satkulle sitten 100 km tienolla jne, jotta niihin olisi valmis? Jostain kokeneemman ja viisaamman suusta muistan tämän kuulleen. Itse olen maran läpäissyt juuri ja juuri ilman ikuista häpeää 40-50 km tienoilla liikkuvilla viikkokilsoilla. Itsensä alitusta.
 3. Jopas tuonne asti mennään sankoin joukoin keskeyttämään. Kelissä ei pitäisi olla mitään vikaa ja silti porukka ei jaksa edes kävellen maaliin 🤔
 4. Onkos tuolla 55 kilsalla muita suosikkeja kuin miehissä Juho Ylinen ja naisissa Anna-Stiina Erkkilä ja Anni-Maija Fincke?
 5. Liikkuu nyt pois reitiltä kohti tietä. Keskeytys vai pummi? Edit. Kilpailun toinen DNF
 6. Liimataisen gepsipallero etenee n. 80 km tunnissa "Paikkaa" alleviivaten.
 7. Johtuneeko siitä, että ei oo ollut verkossa koko aikaa. Ettei vaan olisi aloittanut liian lujaa... Taitaa tosin olla niin kovassa kunnossa, että sopii rallatella.
 8. Joo tosiaan kummankin kärkimenijän gepsi hyytynyt heti alkuunsa. Parivaljakko oli myös pummannut parisen minuuttia. Eiköhän taas nähdä taattua NUTS-laatua ja ajanotot sun muut on päin seiniä kilpailun aikana ja mihinkään ei voi luottaa.
 9. Mikä tekee viime vuoden ajasta "mystisen"? Mystinen kun viittaa salaperäiseen ja salaperäinen alkuperältään tai laadultaan selvittämättömään. Onko tarkoitus vihjailla jotain? Tänä vuonna oli reilun tunnin hitaampi ja jokainen joka jotain lajista ymmärtää, tietää, että tuollaisessa 160 kilsan kisassa on aika monta muuttujaa. Ilmatieteenlaitoksen historiasta ja Maisalan haastatteluistakin käy ilmi, että normaalia hitaampi keikka oli pelkän kosteudenkin vuoksi ollut.
 10. Onkohan shortsityyppi vielä mukana? Ja vielä shortsit jalassa?
 11. Ei kyllä oikein vastaa paikannusta toi tuloslista ja muutenkin vaikuttaa taas aika epäiluotettavalta. Veikkaan, että todellinen dnf-määrä on paljon listaa suurempi. Edit. No nyt sielä juuri näköjään tiputettiin denffaneita aika liuta listoilta. 58 jäljellä. Näittäisi olevan menossa kohti kilpailukeskusta autokyydillä.
 12. Tästä tulospalvelustako pitäisi jotenkin päätellä oikea aika? Jotenkin hämmentävää, että vuodesta toiseen loppuunmyytyjen tapahtumien tulospalvelu on tällä tasolla. Tämä sanoo, että voittajan aika on vajaa 22 h, vaikka kyseinen aika ei ole nyt klo 8 aamulla edes täyttynyt.
 13. Tomi Mikkola on ohittanut "TielleLähestyminen" -pisteen klo 34:00:29 ja "Maaliennakko" -pisteen klo 46:32:44, eli nyt tämän hetkisen tiedon perusteella ei ole vielä maalissa. Onhan tämä surkuhupaisaa.
 14. Heerman tällä hetkellä kartan ulkopuolella ja vauhti kohonnut huimaan 80 km/h.
 15. Aina on olleet nämä sekaisin ja mitään tahtoa ei näytä olevan bugien korjaukseen. Samanlaista puuhastelun makua ollut ilmoittautumisjärjestelmissä. Ei kai niillä tuloksilla polkujuoksussa niin väliä ja ilmaiseksikin pääsisi noitakin reittejä juoksemaan...
 16. Itse aloitin viime vuonna treenaamaan toukokuussa. Vähän oli tietty kevyttä juoksutaustaa parin vuoden ajalta, että en aivan nollista lähtenyt. Lähtöryhmä oli kolmonen ja sieltä saikin sitten puskea puolen porukan ohi... Avaimena omalle "menestymiselle" oli onnistuneet treenit ja varsinkin 15-35 km välillä liikkuneet polkupitkikset. Tänä vuonna sitten 70 ohjelmaan, täydellistä :)
 17. Ilmottautumisen avautumista hypetettiin päivä- ja viikkokausia joka tuutissa ja moni tosiaan on varmaan hetken mielijohteesta hankkinut lipun. Huomenna haetaan uudet juoksuvermeet kaupasta ja muutaman viikon päästä treenit unohtuukin sitten kokonaan ja keväällä pistetään liput myyntiin. Oiskohan ulkomailla mitään kivaa korvaavaa n. 80 km ultraa samoihin aikoihin, hmm.
 18. Facebookista käy ilmi, että aika joukolla on lähtenyt rahat tililtä, mutta ilmo ei oo mennyt läpi.
 19. Kun yrittää lähettää järjestäjän info@nuts.fi -osoitteeseen viestiä, niin tulee vaan bumerangina "mailbox is full" -viesti. Noh, toivottavasti tuolta saa edes rahansa takaisin. Toivottavasti ilmottautumisen tekniikka saadaan jatkossa kuntoon.
 20. 53-160 km matkat möivät alle 10 minuutissa loppuun. Olin sekunnilleen klo 18 tekemässä 80 km ilmoittautumista, mutta minulle uusi ilmoittautumisjärjestelmä aiheutti hämmennystä sen verran, että taisin tippua kelkasta. Rahat lähtivät kyllä tililtä, mutta rutuun tuli lukemaan vaan "ilmoittautuminen suljettu". Ja kun rahat lähtivät tililtä, niin en voinut ilmoittautua muihinkaan ryhmiin. Tätä se hypetys teettää.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy