Jump to content
Juoksufoorumi.fi


JKK

Jäsenet
 • Content Count

  13
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. En ole tehnyt mitään suksille, enkä todellakaan aio ostaa mitään erikoisaineita. Voiteenpoistoaineella varovasti ja pikaluistoa/geeliä maksimissaan karvaan.
 2. Yöllä satoi 20cm lisää pakkaslunta ja aamulla lähdin ladulle, kun ladut oli ajettu. Siirsin siteen +1 ja kaikki mäet missä ladut, pääsi hiihtämällä ylös. Todella hyvä pito skineissä. Luistokin kilpailukykyinen muihin verrattuna. Hiihtelin reilu kolme tuntia. Tasatyöntöä ei oikein pystynyt menemään kun sauvat upposi sen verran paljon. Vahva suositus Rossignol r-skin Race skineille.
 3. Mulla on myös Karhun optigrip race, jossa nanopinnoite on vain pitoalueella. Todella kapean kelialueen sukset ja vesikelillä imuttaa latuun kiinni niin paljon että ei montaa lenkkiä tule talvessa hiihdettyä noilla.
 4. Miten olette säätäneet sidettä skineissä kelien mukaan? Itse olen toistaiseksi hiihdellyt 0-asetuksella, kun ollut vain pakkaskelejä ja sukset toiminut lähes täydellisesti.
 5. Todella hyvin toimii skinit tänäänkin -14 C ja uutta pehulunta, latukone oli ajanut juuri ladut. Tasatyöntökin sujuu mallikkaasti. Elämäni paras ostos.
 6. JKK

  20. Kaukopartiohiihto

  Mietin, jos muutaman (8?) vuoden tauon jälkeen kävisi taas kaukopartiohiihdossa. Minkälaisilla sauvoilla olette hiihtäneet? Järjestäjän suksilla ajattelin, mutta jotkut sauvat pitäisi hankkia. Järjestäjän sauvat oli aikoinaan aika huonoja. Hiihtääkö porukka nykyään vielä armeijan hikilankuilla kaukopartiohiihdon läpi?
 7. Samanlainen setti tuli lopulta myös itselle, R-skin race ja alpinan monot. Sukset tilattiin maahantuojalta omien speksieni mukaan. Toimii todella hyvin eikä ole tarvinnut edes sidettä säätää.
 8. Testasin Fischerin eri skinejä (race, carbon ja speedmax). Speedmax oli täydellinen suksi ja huomattavasti liukkaampi kuin race. Testailin ainakin 6-7 eri paria ja vain speedmax oli mielestäni hyvä. Carbonista ei ollut aivan sopivaa jäykkyyttä. Race mallin skini jarrutti liikaa perushiihdossa vaikka kokeilin eri jäykkyyksiä. Speedmaxissa on karva leveämpi ja edempänä. Speedmaxilla pystyi hiihtämään myös rennosti täydellisellä pidolla seinänousuja ja tasaisella, mutta hinta vähän hillitsee ostohaluja. Todella iso ero hiihdettävyydessä eri malleilla.
 9. Kuinkahan hyvin rannesykemittaus toimii epäkelporanteella, jossa Garminin laitteet toimii välttävästi? Nyt käytössä 735xt ja rannemittaus toimii aika heikosti, tämä ilmeisesti on rannekohtainen asia toimiiko vai ei? Kolmella eri Garminilla kokeillut ja missään ei toimi, syke näyttää usein alle 100. Pyöräillesssä toimii paremmin kuin juostessa. Uskoltaisikohan kokeilla Vantagea? 😒
 10. JKK

  Suunnistuslamppu

  Mikä olisi hyvä suunnistuslamppu noin 200€. Nyt käytössä joku kiinanlamppu. Tuossa pari mitä tullut vastaan: https://moonlight.fi/lamput?product_id=51 http://luciferlights.net/celovka-lucifer-L
 11. Lisätietoja: http://nutspallas.fi Hintapyyntö 66 € (siirron pystyy tekemään helposti netissä, vaihdetaan vain sinun tiedot minun tilalle) Yhteydenotot kohis81 (at) icloud.com tai YV -Janne K
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy