Jump to content
Juoksufoorumi.fi

vta

Jäsenet
 • Content Count

  110
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by vta

 1. Myyn osallistumisoikeuden Tukholman maratonille. Numeroa ei voi siirtää omiin nimiin, eli jos toisen nimissä juokseminen kelpaa, niin tarjoa!
 2. Myyn osallistumisoikeuteni Tukholmaan. Jalkavaiva estää juoksun. Laita yv jos kiinnostuit.
 3. Hei! Tuli tänään lenkillä mieleen, että iltapäivällä ja muutenkin myöhemmin päivällä lenkki sujuu aina paljon paremmin kuin aamulla. Aamulla sykkeet nousevat tosi helposti. Matalilla sykkeillä juokseminen aamulla on siis tosi raskasta puuhaa vauhdin himmailun takia. Mutta olenko yksin vaivani kanssa? Onko normaalia, että aamulla syke nousee juostessa helpommin?
 4. vta

  Finlandia 2012

  Puolikas 1.35.53. Ennätys koheni 10 minuuttia. 15km asti meni tasaisesti, mutta sitten alkoi mentaalinen taistelu. Välillä piti jalkoja ihan käskeä juoksemaan. Lopussa vatsakin kramppaili. Jostain irtosi kuitenkin spurtti maaliviivalle, jotta sain seuraavan minuuttiluvun alitettua. Tästä on hyvä mieli nyt laskeutua uuteen pk-kauteen ja kohti ensi vuoden kisajuoksuja. Maraton seuraavana tähtäimessä alle 3.30. Onnea kaikille Jyväskylässä juosseille! On se Rantaraitti mainio reitti, eikö vain ole.
 5. vta

  Cooper

  Menihän se 3 tonnia viimein tänään. 10 metriä päälle. 11 vuotta sitten alokascooper meni 3030, mutta olen sittemmin alkanut epäillä varuskunnan radan todellista pituutta.
 6. Kepari, mun mielestä ymmärsit jutun ihan oikein. Ylikulkusillalla mäkitreeni tehtiin.
 7. Kepari, mun mielestä ymmärsit jutun ihan oikein. Ylikulkusillalla mäkitreeni tehtiin.
 8. vta

  Tukholma 2.6.2012

  Tuskin saamme. Jos eilinen olisi juostu Suomessa, yksin olisi saanut porhaltaa. Tai kukaan olisi ainakaan mitään tsempannut. Murahdellen tuijottaneet vain, että tuokin tuossa juoksee, eikö se parempaa tekemistä sateella keksi. Kyllä, jo ruotsalaisten takia kannatti eilen juosta. Oma ennätyskin tuli 47 minuutin parannuksella, 3.37.
 9. vta

  Kenkien sisäänajo maratonille

  Kiitos kommenteista. Erityisesti varoituksista. Taidan rohjeta olemaan järkevä ja luottaa turvalliseen Vomeroon (450km alla). Vomero-ketjussa olikin monta lausuntoa kengän kelpoisuudesta maratontossuksi ja hyvistä kokemuksistakin. Onhan tässä kesä aikaa totutella uusiin kenkiin ja suunnitella seuraavia haasteita. Kiitos vielä.
 10. vta

  Kenkien sisäänajo maratonille

  Kuinka kauan tulisi uusilla kengillä juosta, jotta uskaltaisi lähteä maratonille? Hankin vasta uuden kenkäparin, mallin (Pegasukset) jolla en ole aiemmin juossut. Olen lähdössä Tukholman maratonille, aikaa siis vielä pari viikkoa. Paljon kilometrejä ei tosin ole luvassa. Yhden pitkän lenkin, 28km, tein kengillä maanantaina. Ihan hyvät fiilikset jäi, mutta kenkä on leveälle jalalleni hieman puristavampi kuin esim. Vomerot, joilla olen aiemmin juossut. Ulkosyrjää särki hieman lenkin jälkeen, mutta johtuisiko jalan tottumattomuudesta. Nyt mietin sitä, onko järkeä lähteä näin uudella parilla matkaan, vai ehtiikö vielä ajaa kengät sisään. Pegasukset tuntuivat pitkällä lenkillä sen verran rullaavammilta kuin Vomerot, jotka olisivat varma valinta, mutta ehkä turhan raskas kenkä. En tiedä. Millaisia kokemuksia siis sisäänajoista? Kaikki kommentit tervetulleita.
 11. Tästä tapahtumasta ei varmaan saa osallistumismaksuaan takaisin? Eilen ilmoittauduin ja tänään iski flunssa. Ei tule huomisesta mitään.
 12. Reittikartta: Tietoja: http://www.juoksija-lehti.fi/Default.aspx?tabid=3104&t=4619
 13. vta

  Paristonvaihto Polar RS300X

  Hei polarilaiset. Lueskelin manuaalista, että Polar rs300x pitäisi lähettää huoltoon, jotta vaihtavat patterin siellä. Tuumasin, että eikös tuo nyt ole melko vaivalloista. Onko kokemuksia omatoimisista vaihdoista? Ongelmia?
 14. Ostin viime kesän lopulla Baby jogger Q-series -rattaat (kuva tuolla: http://www.babystrollershop.com/baby_jogger_q-16.htm) ihan nettihuutokaupasta polkuhintaan (200e vaunukopan kera). Kannattaa tsekata myös sieltä. Olen ollut noihin varsin tyytyväinen. 16-tuumaiset ilmarenkaat, hyvä rullaus, käsijarru, tuo vaunukoppa on ollut mahtava vauvan kanssakin juosta. Peruslenkkiä, myös vetoja ja pitkiä lenkkejä (2h+) on tullut tehtyä. Vaunuihin saa mukaan juomapullot ja muut tykötarpeet. 3-vuotiaan kanssa juoksin pari lenkkiä viime syksynä, onhan se raskaampaa työntää isompaa, mutta hyvin menee 30-60 minuuttiset. Voin suositella! Jogger-juoksu on varsinainen kädenojennus useammallekin perheenjäsenelle.
 15. Eikös se olisi hienointa näyttää kaverille, että järkevästi ja vähemmällä voi myös selvitä hyvin.
 16. Mistä olet bongannut tuon ale-hinnan? Ainakin HCM:n nettisivuilla ennakkoilmoittautumisen hinta on 55e.
 17. vta

  Alelaari

  Baldini, mistä löysit tuon tarjouksen? Ajattelin juuri tuon hankkia siskolle jouluksi.
 18. Miksen löydä tuosta linkistä tulevan talven päivämääriä? Vain viime kauden kisat... Edit: Löysinpäs.
 19. vta

  Alelaari

  Tourulan Intersportissa Asicsin juoksuvaatteita (melko monipuolisesti) -50%. Itse ostin kuitenkin syksyksi/talveksi ProTouchin hupullisen, vettä ja tuulta pitävän AquaMax-takin (ovh. 119e, alennuksessa 29,90e). Rekkiin jäi ainakin kaksi kpl M- ja yksi L-kokoa. Inventaarioalessa muitakin löytöjä.
 20. Ilmoittaudun siis tälle sairaslistalle. On se kumma, että tässä yhteiskunnassa ei mikään muu kuin päteminen ja suorituskeskeisyys ole ok. Niin että sä olet sitä mieltä, että vain syntyjään hyväkuntoiset saavat lenkkeillä?
 21. Kävelyn lisäksi täytynee kai juostakin? Toiset jaksaa pinkoa. Kaikki ei. Vaikka "naurettavan helppoa" homman pitäisikin olla. Hah.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy