Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Hitski

Jäsenet
 • Posts

  201
 • Liittyi

 • Days Won

  2

Hitski last won the day on October 21 2020

Hitski had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Hitski's Achievements

 1. Dokkarin viralliselta kotisivulta ostin sen joskus vuosia sitten (ostaessa sai videon mp4-tiedostona ) http://watch.barkleymovie.com/
 2. Minuakin tultiin haastattelemaan kerran huoltoteltassa (en ollut erityisseurannassa olevien joukossa), eikä se nyt sinänsä juuri siinä huollossa minua häirinnyt koska sattui olemaan hyvä hetki (pahojakin hetkiä oli ja silloin en olisi kommentteja antanut). Yleensähän huollossa ei juurikaan ole aikaa rupatella mukavia vaan juoksija keskittyy jo lähtemään seuraavalle kierrokselle ja huoltaja katsoo että juoksija saa kaiken tarvittavan seuraavaa kierrosta varten. Ja huoltotiomintahan tulee yhä hektisemmäksi mitä pidemmälle päästään kun huoltotauot lyhenevät.
 3. Googlettamalla "janne holmen" "hammassärky" löytyi tämä: http://jarirunner.blogspot.com/2014/07/hammassarky.html
 4. Yle Areenassa on myös hyvä dokkari Diegosta: https://areena.yle.fi/1-50270515
 5. Kisaraportti viikon takaisesta kisasta: http://hyvakuntoisena-hautaan.blogspot.com/2020/10/big-dogs-backyard-ultra-finland-last.html
 6. Tässä kisaraporttini Big Dog's Backyard Ultran Suomen kisasta: http://hyvakuntoisena-hautaan.blogspot.com/2020/10/big-dogs-backyard-ultra-finland-last.html
 7. Kellon asetuksista pitää itse etukäteen määrittää millä radalla tulee juoksemaan ja toistaiseksi tuo näyttää toimivan ainoastaan 400m radoilla.
 8. Hitski

  NUTS 300 2021

  https://tracedetrail.fr/fr/trace/trace/131590
 9. Syy Zombie-kävelyyn oli tällä kertaa se että vasen nilkka oli huollon aikana hirttänyt kiinni ihan täysin ja sen liikkuvuus oli lähellä nollaa, eikä nilkalle myöskään pystynyt laittamaan painoa. Pienet itkupotkuraivarit tuli vedettyä huoltoteltassa ennen lähtöä kun tajusin että minun kisa oli siinä, lähtöviivallehan piti kuitenkin vielä raahautua koska huoltoonhan ei tässä kisassa keskeytetä!
 10. Tässä videopätkä minulle viimeiseksi jäänestä lähdöstä (kierros 30, minä olen tuossa vasemmalla punaisessa takissa). Oikein maailmanmestarin elkeet: "rullaava" askel, lasittunut katse, itku kurkussa jne. Videon kruunaa toi viimeinen kommentti: "Lähteeks hänelle joku saattamaan" ...saattohoidon tarpeessa todellakin olin 😂 (naurattaa nyt, ei naurattanut silloin)
 11. Paransit kuitenkin omaa ennätystäsi mikä aina on hyvä suoritus 🙂 Minullakin oli ongelmia polven kanssa sunnuntai-aamuna mutta onnistuin väistämään sen yhdellä buranalla ja voltarenilla. Illalla iski sitten ihan tajuttomat kivut nilkaan ja jalkapöytään, eikä niitä sitten millään vippaskonsteilla saatukaan korjattua ja sehän oli sitten siinä. Tällaistahan tämä on.
 12. Suomen kisasta tulee päivityksiä ja videoita Nuuksio Backyard Ultran Facebook-sivulle ja jos oikein olen ymmärtänyt niin ainakin Facebookin Big Dog’s Backyard Ultra Run Group-ryhmässä tulee olemaan livelähetystä eri puolilta maailmaa kisan aikana.
 13. Asfalttia ja hiekkatietä, nousumetrejä noin 70m/kierros (suurimmat nousut alussa ja lopussa).
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy