Jump to content
Juoksufoorumi.fi


r

Hitski

Jäsenet
 • Content Count

  164
 • Liittyi

 • Days Won

  1

Hitski last won the day on July 21 2017

Hitski had the most liked content!

Community Reputation

322 Excellent

1 Follower

Contact Methods

 • Website URL
  https://hyvakuntoisena-hautaan.blogspot.fi

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Espoo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hitski

  Garmin Fenix 6

  Ei ollut yhteensopiva Fenix 6:n kanssa vielä viime viikolla kuten ei juuri mikään muukaan Connect IQ:ssa. Kokeilin myös pari viikkoa sitten tuon kopioimista suoraan minun vanhasta Fenix 5-kellosta, mutta se ei toiminut.
 2. Lyhyt videopätkä ensimmäisestä lähdöstä päiväreitille:
 3. DNF 20h ja 134km. 21:n kierroksen puolessavälissä reidet menivät täysjumiin, jouduin pistämään kävelyksi ja huoltoon tulin 15min myöhässä ja se oli sitten siinä. Eli liikuttua tuli yhteensä 21h15min ja 140km. Lopputulokseen olen kyllä todella tyytyväinen, onhan tämä pisin matka tähän mennessä (edellinen oli Ylläs-Pallaksen 105km). Mahtava tapahtuma kaiken kaikkiaan ja ihan mieletön tunnelma. Kovasti kutkuttaisi ilmoittautua ensi vuoden kisaan 😊 Kiitos kuvista! 😊
 4. Hitski

  Garmin Fenix 6

  Fenix 6 Sapphiren akunkestoa tuli nyt kunnolla testattua Nuuksio Backyard Ultralla: 21h käytössä ja akkua oli 42% jäljellä (päällä pelkkä Gps ja sykevyö kytkettynä, kaikki muu pois päältä).
 5. Ennakkotiedon mukaan 2 päiväkierrosta ennen kuin siirrytään yöreitille ja yöreitillä ollaan aamu klo 7 asti.
 6. Siellä nähdään! 😊 ...josko sitä pari kierrosta jaksais 😁 Länsiväylässä hyvä lehtijuttu kisasta: https://www.lansivayla.fi/artikkeli/799381-nuuksiossa-mitataan-kuka-kestaa-pisimpaan-suomessa-uudenlainen-ultrajuoksukisa
 7. Simpasella on tuollainen "vyölaukku"-tyyppinen ratkaisu missä hänelllä on tavarat, tuossa kuvassa se vain on suurimmilta osin paidan alla (löytyy muitakin kuvia missä se näkyy paremmin). Ansiolla ja suurimmalla osalla kärkijuoksijoista oli kyllä reput.
 8. Hitski

  Maastojuoksukengät

  Olen käyttänyt NB Summit Unknown:ia Bodom Traililla (2018 ja 2019), ja 21km matkalle kenkä on erinomainen. Lyhyemmille ja nopeammille polkupyrähdyksille tulee usein laitettua nämä jalkaan. Pidemmille matkoille kaipaan ainakin itse enemmän vaimennusta, mutta voi olla että joku kevyemmällä askeleella varustettu juoksija pärjäisi noilla vähän pidempäänkin. Päkiän kohdalla on rockplate joka suojaa pahimpia kiviä vastaan ja pito märällä ehkä pikkasen heikompi kuin esim. Salomonin S-Lab Ultrissa (ero ei kuitenkaan ole mitenkään suuri). Kenkä rullaa yllättävän hyvin myös asfaltti/hiekka-pätkillä jos sellaisia sattuu reitillä olemaan. Tuo on siis periatteessa NB 1400-mallin polkuversio ja jos tykkää tuosta maantie-mallista, niin tämäkin toimii varmaan hyvin.
 9. Hitski

  Garmin Fenix 6

  Tilasin perjantaina Keskisen Kellosta Fenix 6 Sapphire Titanium-kellon (Titanium on 10g kevyempi kuin normi Sapphire) ja se tupsahtikin yllättäen postin pakettiautomaattiin jo lauantaina. Uutta mittaria hain nyt lähinnä sen takia että jatkossa olisi tarvetta 30+ tunnin akunkestolle. Minun 2v vanhalla Fenix 5 Sapphirella kun pääseen yleensä 19-20h asti, mutta sen jälkeen joudun mittaria lataamaan eikä se ole mielestäni kovinkaan käytännöllistä. Eilen tuli ensimmäistä kertaa kokeiltua mittaria ihan kunnolla 5h 30min lenkillä ja kulutus tämän lenkin aikana oli 13% (pelkkä GPS ja yhteys sykevyöhön päällä, muuten kaikki aktiivisuuden seurannat, bluetooth, pulse oximeter ja musiikit ovat pois päältä, kun en niitä kuitenkaan tarvitse. ConnectIQ-sovelluksia minulla ei myöskään ole käytössä). Eli ihan lupavalta akunkesto kyllä vaikuttaa ensimmäisen testin perusteella, mutta pitääpä seurata tätä tarkemmin kunhan käyttöä kertyy lisää.
 10. Ansio sijalle 21, oli viimeisellä alamäkiosuudella 10:ksi nopein. Hieno nousu!
 11. En sen tarkemmin tunne, eikä videokuvankaan perusteella nyt hirveästi pysty sanomaan. Järjestäjän reittikuvaus ja korkeusprofiili kuitenkin löytyy täältä: https://www.sierre-zinal.com/en/presentation-race-profile-70.html 1. Jornet 2. Mamu 3. Walmsley Katsotaan onko Ansio pystynyt parantamaan sijoitustaan viimeisen huollon jälkeen (siinä sijoitus 35).
 12. Kilian meni menojaan jo ensimmäisessä nousussa, olisikohan ollut 15-20min juostu niin muita ei enää kamerakuvissa näkynyt. Kommentaattoreiden mukaan Walmsley oli ennen kisaa sanonut tähtäävänsä 10 joukkoon, ei vissiin ollut varma miten pärjäisi tällaisessa maastossa.
 13. Mielenkiintoinen kisa menossa, mukana Kilian, Walmsley, Ansio jne. Live-lähetys: https://www.youtube.com/watch?v=BOZj1oX6v2Y Tulospalvelu: https://www.datasport.com/live/leaderboard/?racenr=21138
 14. Melkoisen pitkän väännön jälkeen, kisaraporttini Ylläs-Pallaksen 105 km-matkalta: https://hyvakuntoisena-hautaan.blogspot.com/2019/07/nuts-yllas-pallas-105-km-2019-oispa.html ...kärsin kisan jälkeisenä viikkona pienestä muistikatkosta, enkä muistanut kisasta juuri mitään yksityiskohtia. Mutta pikkuhiljaa on muisti palanut ja sain rapsan kasaan (ja vielä varoituksena että tuo on nyt melko pitkä sepustus).
 15. Takana elämäni ensimmäinen satanen 105 km-matkalla. Kesäkuussa sairastetusta flunsasta johtuen aloitin erittäin varovasti tunnustellen ja ensimmäisessä huollossa sijoitukseni oli 48. Huolto huollolta paransin sijoitustani ja maaliviivan ylitiin ajassa 15h 48min, tämä oikeutti 29 sijaan miesten sarjassa. Olisipa matka saanut olla vielä muutaman kilometrin pidempi, muutaman minuutin päässä olisi nimittäin ollut lisää selkiä kiinni otettavaksi 😂 Tämä oli nyt ensimmäinen ultra jossa onnistuin välttämään omat ylimääräiset sähellykset. Matkan varrelle mahtui toki ongelmia ihan laidasta laitaan ja erittäin raskas reissu tämä kaiken kaikkiaan oli 😰 Sanoisin että tämä reitti on huomattavasti raskaampi kuin Karhunkierroksen 80 km, saman totesi moni muukin. Pidempää kisaraporttia tulee joskus myöhemmin blogin puolelle.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy