Jump to content
Juoksufoorumi.fi

lord_diablo

Jäsenet
 • Content Count

  11
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

25 Excellent

About lord_diablo

 • Syntymäpäivä 15.02.1985

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Espoo

Converted

 • Puolimaraton
  1.46
 • Maraton
  4.26

Recent Profile Visitors

185 profile views
 1. lord_diablo

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Hieman itsekin tuota vastausta ihmettelin. Testejä on takana nyt kohta pari viikkoa ja kaikissa sama suuntaus, kevyet pk-lenkit onnistuvat rannemittauksella ok, mutta kaikki lähellekään VK-alueelle tai yli menevät mittaukset epäonnistuvat järjestään. Eilen tein vetotreenin tosiaan H10 kanssa ilman ongelmia. Lähinnä tässä nyt itseä kiinnostaisi selvittää Polarin kanssa onko vika mahdollisesti kellossa itsessään kun M600 kuitenkin mittaa huomattavasti tarkemmin ranteesta.
 2. lord_diablo

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Kysyin vielä Polarin tuesta heidän mielipidettään Vantagen rannemittauksen ongelmista ja mitä kannattaisi kokeilla, heidän mielestään mittaus "seuraa hyvin M400 trendiä" eivätkä näe tässä mitään ongelmaa. Kylläpä oli kummallinen kommentti, laitoin vastineeksi vielä kysymyksen miten hyvin oheinen Kuivannon kympin sykedata seuraa "trendiä" (todellisuus tasaisesti 180-190): Harkitsen kyllä vakavasti kellon palauttamista / myymistä johtuen ennakkotilauksen tyrimisestä, huonosta rannemittauksen tarkkuudesta sekä asiakaspalvelun ongelmista.
 3. lord_diablo

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Kävin tänään juoksemassa sisäradalla 4x1500m vedot, kelloina M400 sykevyöllä + M600 rannemittauksella ja Polar Vantage V rannemittauksella. Ohessa tuloksia: M400 sykevyöllä referenssinä: Polar Vantage V rannemittauksella: M600 (Stravasta, en saanut synkattua oikein Flowhon): Eli johtopäätöksenä on, että Polar M600 rannemittaus toimii suhteellisen ok verrattuna sykevyömittaukseen, mutta vastaavasti Vantage V rannemittaukseen ei voi luottaa ollenkaan. Enpä olisi uskonut, että näin suurta harppausta taaksepäin tapahtuu etenkin kun Vantagen markkinointivalttina oli sykemittaus ranteesta. Pitää katsoa mitä Polar vastaa ensi viikolla, mutta kyllä tästä nykyisellään melko huono maku suuhun jää (etenkin kun "ennakkotilattu" kello saapui päivää myöhemmin kuin olisi saanut kivijalkaliikkeistä).
 4. lord_diablo

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Ensimmäinen ranteesta mittaava kello (Polar Vantage V) käytössä eikä tästä kyllä suoraan sanottuna ole mihinkään ilman vyötä lukuunottamatta kevyitä PK-lenkkejä lämpimässä (matolla, jolloin silloinkin heittely sykevyötä isompaa). Kuivannon kympillä maksimisyke ranteesta 174 ja keskisyke noin 130, todellisuudessa keskisyke lähelle 190 ja kello puolet matkasta paljaassa ranteessa ja puolet pitkähihaisen paidan hihan alla mahdollisimman lämpimässä. Vastaavasti kuntosalilla maksimisykkeeksi sain 98 kun todellisuus on ollut noin 150, kuitenkin toimistolla istuessa kello näytti välillä 110+ sykkeitä... Viimeisin 1.2.x päivitys näytti parantavan etenkin kellon näytön kirkkautta (siitä plussaa) ja kosketusnäytön toimivuutta, valitettavasti se mihin kello on hankittu ei tällä hetkellä toimi ollenkaan ilman vyötä. Yritän testata lähipäivien aikana comboa Vantage V + M600 + M400 (H10) ja katsoa mikä on lopputulos.
 5. lord_diablo

  Kuivannon kymppi 5.11.2017

  Ajan saa maalintulon yhteydessä paperilapulla eli voi olla parin sekunnin heitto ja pelkkä bruttoaika mitataan. Matkahan tuolla on noin 10,6 kilometriä (kilometritolpat löytyy) ja reitiltään etenkin puolenvälin jälkeen melko mäkistä eli ei mikään nopein mahdollinen kisa. Tapahtumana ihan ok ja osallistujia ollut mukavasti.
 6. lord_diablo

  Helsinki City Marathon 12.8.2017

  Sykkeet peräti 25 pykälää korkeammalla heti alusta kuin 3 viikkoa aiemmin samalla vauhdilla juostuna... Tosin tavoitteena oli vain juosta läpi ja hakea kokemusta lisää ensi kesälle. Lopulta aika 4:27:10, sateen alun jälkeen viimeiset 4km samoilla 175 sykkeillä minuuttia kovempaa per km. 25-37km oli tekemistä että jaksoi, mutta periksi ei voi antaa. Edellisestä maratonista aikaa tosiaan 12 vuotta ja 25 kiloa, silloin meni 3:20. Ensi vuodelle siis tavoitteeksi 3:30 kunhan saa harjoitusohjelman kuntoon.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy