Jump to content
Juoksufoorumi.fi


lord_diablo

Jäsenet
 • Content Count

  16
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

35 Excellent

About lord_diablo

 • Syntymäpäivä 15.02.1985

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Espoo

Converted

 • Puolimaraton
  1.46
 • Maraton
  4.26

Recent Profile Visitors

256 profile views
 1. Myydään Polar Vantage V tarpeettomana. Hintapyyntö 350 euroa. Toimii hyvin, naarmuton ja takuuta jäljellä. Ennakkotilattu ja saatu viime syksynä. Toimitus / nouto pääkaupungiseudulla, muualle ennakkomaksu / posti. Yhteystieto: Joko viestiä foorumilla tai +358401497878.
 2. lord_diablo

  Tulossa Garmin 945

  Ostin tänään tämän HCRD-messuilta korvaamaan Polar Vantage V:n. Kerrassaan hienoa ettei käyttöliittymä lagaa (kuten Polar Vantage V:illa) ja Strydin saa kalibroitua manuaalisesti (toisin kuin Polarilla Vantage-sarjalla). Lisäksi löytyy lähimaksu- ja musiikki-ominaisuudet, eli tässäpä ne syyt miksi tuli vaihdettua Polarista Garminiin vaikka Polarin ekosysteemi sinällään onkin ollut toimiva. Etenkin edellisen päivityksen jälkeen Polarin rannemittaus kun on ollut lähes hyödytön. Katsotaan tilannetta Garminin osalta kun saa treenejä alle.
 3. Oma kokemukseni on että Polarin vyöosa kestää reilun vuoden verran käyttöä ja sen jälkeen alkaa esiintyä nimenomaan vastaavia häiriöitä. Vyötä vaihtamalla korjaantunut joka kertaa ja saa hankittua kohtuulliseen hintaan erikseen, molemmilla kerroilla vyön kuminen osuus on ihan selkeästi alkanut repeytymään tekstiilistä irti. Tästä huolimatta alkutreenin mittaus sujui aina ongelmitta mutta hien määrän noustessa myös mittausvirheet kasvoivat. H10 vs H7 paristonkestossa on kyllä iso ero, päivittäisessä käytössä H7:lla paristot kestivät muistaakseni parikin kuukautta ja H10:llä maksimissaan pari viikkoa. Käyttö muuten samanlaista.
 4. Hieman itsekin tuota vastausta ihmettelin. Testejä on takana nyt kohta pari viikkoa ja kaikissa sama suuntaus, kevyet pk-lenkit onnistuvat rannemittauksella ok, mutta kaikki lähellekään VK-alueelle tai yli menevät mittaukset epäonnistuvat järjestään. Eilen tein vetotreenin tosiaan H10 kanssa ilman ongelmia. Lähinnä tässä nyt itseä kiinnostaisi selvittää Polarin kanssa onko vika mahdollisesti kellossa itsessään kun M600 kuitenkin mittaa huomattavasti tarkemmin ranteesta.
 5. Kysyin vielä Polarin tuesta heidän mielipidettään Vantagen rannemittauksen ongelmista ja mitä kannattaisi kokeilla, heidän mielestään mittaus "seuraa hyvin M400 trendiä" eivätkä näe tässä mitään ongelmaa. Kylläpä oli kummallinen kommentti, laitoin vastineeksi vielä kysymyksen miten hyvin oheinen Kuivannon kympin sykedata seuraa "trendiä" (todellisuus tasaisesti 180-190): Harkitsen kyllä vakavasti kellon palauttamista / myymistä johtuen ennakkotilauksen tyrimisestä, huonosta rannemittauksen tarkkuudesta sekä asiakaspalvelun ongelmista.
 6. Kävin tänään juoksemassa sisäradalla 4x1500m vedot, kelloina M400 sykevyöllä + M600 rannemittauksella ja Polar Vantage V rannemittauksella. Ohessa tuloksia: M400 sykevyöllä referenssinä: Polar Vantage V rannemittauksella: M600 (Stravasta, en saanut synkattua oikein Flowhon): Eli johtopäätöksenä on, että Polar M600 rannemittaus toimii suhteellisen ok verrattuna sykevyömittaukseen, mutta vastaavasti Vantage V rannemittaukseen ei voi luottaa ollenkaan. Enpä olisi uskonut, että näin suurta harppausta taaksepäin tapahtuu etenkin kun Vantagen markkinointivalttina oli sykemittaus ranteesta. Pitää katsoa mitä Polar vastaa ensi viikolla, mutta kyllä tästä nykyisellään melko huono maku suuhun jää (etenkin kun "ennakkotilattu" kello saapui päivää myöhemmin kuin olisi saanut kivijalkaliikkeistä).
 7. Ensimmäinen ranteesta mittaava kello (Polar Vantage V) käytössä eikä tästä kyllä suoraan sanottuna ole mihinkään ilman vyötä lukuunottamatta kevyitä PK-lenkkejä lämpimässä (matolla, jolloin silloinkin heittely sykevyötä isompaa). Kuivannon kympillä maksimisyke ranteesta 174 ja keskisyke noin 130, todellisuudessa keskisyke lähelle 190 ja kello puolet matkasta paljaassa ranteessa ja puolet pitkähihaisen paidan hihan alla mahdollisimman lämpimässä. Vastaavasti kuntosalilla maksimisykkeeksi sain 98 kun todellisuus on ollut noin 150, kuitenkin toimistolla istuessa kello näytti välillä 110+ sykkeitä... Viimeisin 1.2.x päivitys näytti parantavan etenkin kellon näytön kirkkautta (siitä plussaa) ja kosketusnäytön toimivuutta, valitettavasti se mihin kello on hankittu ei tällä hetkellä toimi ollenkaan ilman vyötä. Yritän testata lähipäivien aikana comboa Vantage V + M600 + M400 (H10) ja katsoa mikä on lopputulos.
 8. Ajan saa maalintulon yhteydessä paperilapulla eli voi olla parin sekunnin heitto ja pelkkä bruttoaika mitataan. Matkahan tuolla on noin 10,6 kilometriä (kilometritolpat löytyy) ja reitiltään etenkin puolenvälin jälkeen melko mäkistä eli ei mikään nopein mahdollinen kisa. Tapahtumana ihan ok ja osallistujia ollut mukavasti.
 9. Sykkeet peräti 25 pykälää korkeammalla heti alusta kuin 3 viikkoa aiemmin samalla vauhdilla juostuna... Tosin tavoitteena oli vain juosta läpi ja hakea kokemusta lisää ensi kesälle. Lopulta aika 4:27:10, sateen alun jälkeen viimeiset 4km samoilla 175 sykkeillä minuuttia kovempaa per km. 25-37km oli tekemistä että jaksoi, mutta periksi ei voi antaa. Edellisestä maratonista aikaa tosiaan 12 vuotta ja 25 kiloa, silloin meni 3:20. Ensi vuodelle siis tavoitteeksi 3:30 kunhan saa harjoitusohjelman kuntoon.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy