Jump to content
Juoksufoorumi.fi


katm74

Jäsenet
 • Content Count

  6
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pitää laittaa oma tulos tänne, vaikka liikunnan osalta ollut aika rauhallista viimeinen vuosi tai itseasiassa yli vuosi , eri syistä johtuen, suurin laiskuus 🤣.. Mutta viikko sitten perjantaina : 51.46 näytti strava nopeimman 10 km ajaksi, alussa ei ollut edes tarkoitus mutta tuntui helpolta ja siitä se ajatus sitten tuli. Aika paljon te muut harrastatte, katsoin juuri että alle 350km / tämä vuosi.. Ja juu, ei mitää jalkapallo yms ole mulla taustalla mikä tukisi tätä hölkkäilyä 🤷‍♂️
 2. Pitää ottaa tää tavoitteeksi, eilinen meni just parikymmentä sekkaa yli kahen tunnin, kun ei uskaltanut loppua kohden kiristää. Aivan liian vähän treeniä ko matkalle. kun laskin n 155 km tänä vuonna ja viime vuonna n 100 km juoksua. 5 kpl 9-11 km ja yksi 15 km lenkki, eli kaikkien taiteen sääntöjen vastaisesti ilman muita juoksua auttavia harrastuksia. On silti aika olo !
 3. Pitää liittyä tähän ketjuun. 10 piti mennä tänään juokseen, mutta iski jonkin sortin hulluus ja ilmoittautumislapussa lukee "puolimaraton" ja rasti mekitty siihen kohtaa!! Treenattu ihan liian vähän ja eikä ole kuin yksi 15 km lenkki kokeiltuna pohjalle, mutta katotaan kuin käy.... Vettäkin satelee ja luvattu ihan kunnon sadetta juuri juoksun ajalle, mutta sehän on mahtava syy kun aika on surkia :)
 4. Niin ja kuolema kuittaa univelat :) omista vauhdeista nyt mitään osaa sanoa, mennyt vaa mikä tuntuu ok, nyt pari kertaa mennyt niiiiiiiin hiljaa, että syke ois tuolla noin 145 ( oma maksimi joku 191 tainnu mittariin ilmestyä ) sillon ehkä 9-9,5 km / h, tuollaisella vauhdilla menin kauniina sunnuntai aamuna 6,5 km ja palatessa 2,5 km / 12 min, joka kiihtyvällä tahdilla 6,16 / km -> 4,32 / km. Juu en osaa vielä kunnolla ajatella toisinpäin noita tahteja. Massaahan on ihan liikaa siis pituuteen nähden 84 / 168 = läski ja vauhti sen mukaista. Reilu kaks viikkoa takaperin päivällä 11,5 km / 1,08 ja illalla vielä reilu 5km / 33 min. Eikä tuonkaa jälkeen kyllä tullut vielä ajatusta että ei enää ikinä juoksemaan. Taidan kokeilla aloittaa suht tasaisella vauhdilla, vaikka tavoitteeksi 55 min ja kokeilla loppua kohden kiristää, jos kykenee. Kiitoksia kaikille,
 5. Iltaa kaikille. Ens kuussa olisi tarkoitus mennä juokseen eka oikea 10 ja hiukan neuvoja kyselen. Onko ohjeita kuinka jakaa vauhtia ? Viimevuonna aloitin juoksun/hölkkäilyn 5-7 km matkoilla, Heti vuoden alussa itsekseen 10 meni aika tasan 55 min, kevään aikana joitain lenkkejä, hiukan eripituisia, erivauhtisia kokeillut tehdä. Taustaa : ikää 42, mies, paino 84 eli paljon. Juoksu / juoksua sisältäviä lajeja en ole harrastunut, urheilussa myöhäisherännäinen :) eli 5 vuotta noin harrastanut ohjattuja treenejä, sisältää kehonpainojuttuja, kahvakuula, jonku verran spinningiä, yms. Kannattaisko vaa lähtee roskeasti vetää jo alusta tasavauhtia, tavoitteena päästä lähelle 50 min aikaa ?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy